God Jul!

Hej alla nära och kära, julklappsbekymmret med Marta är löst men jag tänkter inte skriva med vad förns efter jul=)
Nu väntar vi på Stina och DD, vi ska ha lite uppesittarmys hos oss ikväll. Det är inte allt för ofta så det ska bli mysigt.
Blir ju inte direkt mycket bloggande i dessa stressade tider, men det kommer att komma mer i mellandagarna eller senare.
För nu ska jag se fram emot jul och hoppas att det blir en bra jul på alla sätt.

Så till er alla, en riktigt riktigt god jul!!
Vi syns efter den bästa högtiden på året.

Kram

BTW lite skoj kan ni ju få ha i jul, speciellt till dig Amanda=):


Mitt elaka hår.=)

Bye bye

Julstök

Okej kommer komma en bild på den elaka frillan, men inte idag=)
Nu har jag vart grymt duktig, tvättat all tvätt, dammsugit och skurat hela lägenheten och slagit in nästa alla jul-klapparna. BTW så är det M:s födelsedag idag, jag hade ställt klockan på 6.30 bara för att hinna upp före honom och gratta, gissa om jag blev sur när han redan var uppe och donade när min klocka ringde. Han fick helt enklet skylla sig själv att han han inte blev grattad eftersom att han inte kunde ligga kvar i sängen. Hur som storstädningen får väl bli hans present. Nu ringde min papa, jag ska bege mig till Big Inn så han får hjälpa mig med gran.
Ikväll blir det jobb, förhoppningsvis den sista arbetsdagen på detta år.

Måste köpa en julklapp till Marta men vad fan ska jag köpa????
Help!

Tiden rinner iväg..

Tiden går riktigt fort nu, redan Onsdag.
I Fredags så var jag i Kungsan, min yngsta syster Ellen fyllde 12 år, också det ett bevis på att tiden går fort!

Lördagen väntade fest på jobbet, men först tog jag och Ellen en shoppingtur, jag köpte dock inget. Kvällen var kanon, hyfsat med folk och jätte trevligt men det var allt lite konstigt att komma till jobbet och festa loss=). Vi lyckades rätt bra iaf och sen kom M och hämtade mig.

Söndagen blev en seg-dag, sen frulle och en tur på stan, och nu köpte jag faktiskt lite klappar sen kom M:s familj och firade honom, (han fyller imorrn) det blev pizza och mys.

Måndagen innebar sista dagen på Eventmarket och postning av julkort, som vanligt för sent. Blev bjuden på lunch av Jonnhy och Jennie på Stadskällaren, hur mysigt som helst. Klockan 17.15 skulle jag klippas, blev rätt bra, blev kort.. Shopping på Tuna och Coop med en liten del av min familj och Jessica.

Tisdag morgon och håret står åt alla håll och kanter efter duschen kvällen innan, fram med plattång och vax och spray och jag vet inte allt, men tyvärr vann mitt hår den striden så jag klev på tåget mot Västerås 7.31 och såg ut som ett troll. Kom till Jobbet kl 8, en halvtimme senare var vi i full fart för kl 11.30 skulle 120 lunchgäster utfodras med julmat. Vi gjorde sallader, potgratänger, köttbullar, lax, rulla renkött och en massa mer. Som vanligt, eftersom att vi är rätt grymma vi på Sigurdsgatan så lyckades vi och fick beröm, i massor. Jaha bort med allt sen lunchen, diska, städa och börja fixa inför kvällen då det kl 18.00 kommer 70 gäster som vill ha sin julmat klar till kl 19.00. Vi slet som djur ibland tror jag men som vanligt, vi gjorde det och vi gjorde det bra! Beröm, igen känns som om att vi börjar bli trötta på den där berömmen vid detta laget=) Nej det kan och ska man aldrig tröttna på.  När klockan var 23.10 och tåget började rulla mot Köping kände jag att jag levde, nu väntade en välförtjänt sömn, trodde jag. Vaknade flertalet gånger av att jag var täppt i näsan och bara andades genom munnen, som hade bildat mysigt sovslem, vred och vände.

Vaknade på riktigt vid 9.30 idag och jag som trodde att jag skulle vakna runt 12.00. Nu ska jag fixa hemma, ska sy lite kläder som behöver fixas, städa lite, kanske pynta lite och sen kl 13.00 har jag tvättid sen runt halv tre kommer min Honey och hämtar mig för en tur till Västerås och julshopping och eftersom att det är hans födelsedag imorrn så är jag så snäll och hänger med på bandy i Västerås också. Laddat för en perfa kväll.

Undrar om det är jag eller håret som vinner idag, det återstår att se..

Att städa är inte kul, man jag älskar jul.


HRF

Var just här och informerade, intressant men inte spec nödvändigt att veta känns det som..
Massa trassel med släkter disskuteras här, skönt att man inte har några sådana själv iaf. Vi är liksom fem stycken här idag. Tappra sådana också kan jag lova.
Ikväll ska jag åka och hälsa på min lilla syster som blir stor, 12 år. Bortskämd är snorungen också för hon fick en mobil idag=)

Ska ha lite Hot Soft snart, hoppas att jag pluggar på så jag kan ta 12.28 tåget hem har lite grejor att fixa hemma om jag säger så..

Tack ska du ha, HRF tycker att kollektivavtal är bra! 

Bokningssystem, ett eller två s?

Jag är en jävel på lergök..! Så sjuk show igår, riktigt roliga var de, A & A. Garvade som en idiot ibland=)
Bokningsystem väntade i skolan idag, vart även en mysig jullunch på alléskolan, Inger kände sig extra snäll och bjöd oss på den, slurp!

Tog en sväng över stan på vägen hem, shoppade klapp till mama, lite frimärken och lussebullar. Ska iväg och träna kl sju sen blir det slapp, inget jobb ikväll.
 
Snart är det jul och jag har inte fått upp den rätta stämmningen än, hoppas den kommer till helgen för annars blir det tråkigt.  Var på Bokia hos min vän Anna som inte har någon mobil för tillfället, tungt för henne spec eftersom att jag påstår att hon är en mobiloman. Hon har mobben i örat (nästan) dygnet runt. Stackarn skulle lämna in den imorrn iaf.

Jaha dags för att dona lite nu då. 

See  

My Husband..

är en riktigt rar typ det. Han funderar liksom på att köpa mig ett fint halsband i jul, hur rart är inte det?=)
 
Har just redovisat vårt dressman-case. Skönt att ha det ur världen. Sms:a till min käre chef och frågade om han vill ha mig där till kl två, har dock inte fått nå svar än, men jag antar att han vill det, isf åker jag direkt Hallsberg-Västerås vore skönt ju. Julbord väntar idag, mindre folk denna gången än sist, så det kan inte annat än gå kanon=). Jobbade över 20 timmar förra veckan och kommer antagligen jobba två dagar denna vecka, because no money no funny.=) På lördag väntar personalfest i västerås, det kommer nog bli kanon och jag kommer för en gångs skull kunna vara fuller, det händer ju inte allt för ofta direkt. 
Nu ringde Björn, jag ska vara där till kl 14.00.
På torsdag blir det nog pump, fredag lugnt, lördag partaj och söndag jul-shopping, ska även försöka få med min husband då, som inte är min husband men det är ju alltid kul att jäklas lite eller hur Marta?=)


Jahopp nu ska jag väl kolla runt på värdelösa internet.

Kul att man fått en ny läsare å=)
Hihi
 

uppdat.

KIS vann äntligen! 4-3 mot Slottsbron. Jag jobbade Lördagkväll också. Igår var jag i kungsan o myste, idag har jag vart på eventmarket, sen Ö & B, nu är jag skita trött och orkar inte skriva mer. Uppdaterar senare. 

merry

I just cant get enough.

KIS-Slottsbron, krillan 15.00, allt annat än en seger vore.... Träligt.
Kul igår, lite folk så jag slutade runt 23.30, skjutsade lite folk så var i säng en och nyduschad runt 1.00.
Vaknade och kollade kalendern, sen kom en halvt dryg "stunt-man" som använde mig som sitt offer när han lekte wrestling, men det var lite skoj fast det gjorde också lite halvt ont.
Prom, sen skjutsade jag ner ett gäng goa gubbar till Scheele.

Nu är jag i valet och kvalet om city ska besökas, klappar måste ju inhandlas även om det inte finns pengar till det..  Får väl höra med mina kompanjoner från snattarligan i 4:an om vi skulle kunna ha en återträff och snatta lite julklappar kanske.

Over and out.

Äntligen!!

Nu har jag skrivit det sista ordet på mitt engelska-arbete, känner mig helt befriad! Åhh det är så skönt, nu har jag inte det som betynger mig längre.
Just nu så känner jag mig som en av de grymmaste i världen! Det ska jag fira med att gå ut i köket och ta hand om disken, men sen blir det en tur till H & M, det blir straffet för diskhögen..=)

Yes!

Ögongodis, eller inte

       
Snygg snyggare snyggast!

Dresscode unknown

Kl 10.00 ska vi ha "msn-möte", skönare än att behöva åka till skolan iaf.

Jobbade igår, trodde dresscoden för personalen var skjorta, men som alltid så är Sigurdsgatan full av överaskningar, så när jag kom igår hade Björn och Tomas vart och shoppat loss på myrornas...=) Var får de allt ifrån? hur som så gick alla i personalen runt och såg ut som.. ja du jag vet inte vad=)

Nej uppladdning inför the meeting.

Diskhög i köket, varför har inte min kära sambo tagit tag i den?? Nu blir det ju jag som får ta den, damn!

Tänkte klippa in en bild på hur vacker jag var igår, men blogg.se tycker tydligen inte det.
Jag återkommer

Transaktionskonto

Skolan imorrn, sen tåg direkt till Västerås för some work.
Hemmadag på Fredag hoppas jag innerligt, orkar inte med denna tråkiga uppgift en sekund till.

Gråten är nära, mitt sparkonto är snart ett minne, uhu jag vill inte vara en fattig student på riktigt.. Jag har ju stora mål efter min utbildning men hur ska det gå om man är en lus utan pengar???
Kan någon svara på varför mitt konto som nyss hete "ungdomskonto" nu heter "transaktionskonto"??
Får jag inte vara ungdom på banken längre sen jag fyllde 21??


Nu ska jag kolla på reprisen av julkalendern från imorse, jag tänker inte bli vuxen än även om det är det banken är ute efter. Det känns så onödigt att bli det på nå vis, iaf nu..

Googla..

....är ett stort intresse jag har nu för tiden.


Träningen börjar 19.00, har bestämt mig för att gå på den efter en hel del velande, Isabelle har öppet hus på Ullvesund så det vore skoj att se det men det får bli en annan gång. Vi ska till Kungsan imorrn i vilket fall, känns onödigt att åka idag med.

Ska jobba på julbord på Torsdag, kanske ska jobba Fredag och Lördag också dock inte på julbord men iaf, nice.


"The lord gave us two ends- one to sit on and the other to think with.
Success depens on which one we use most."

Tentan

är avklarad.

Sitter i Hallberg och funderar på vad veckan kan ge mig, fick sms med frågan om jag ville jobba imorrn, ska kolla när jag slutar för jag vill gärna jobba..

Sitter på ticnet nu och försöker få tag till Bruce biljetter, dock inte till mig men det är ju alltid roligt att sitta i kö=) Får dock inte tag på min moster, som säkerligen vill ha en biljett..
Ska snart in och gå igenom säljkursen med Roffe, då ska han även få en liten gift av oss.=)

Ska antagligen besöka min sisters skola idag, på öppet hus. Får se hur det blir.


I can tell by your eyes that you've prob'bly been cryin' forever,
and the stars in the sky don't mean nothin' to you, they're a mirror.
I don't wanna talk about it, how you broke my heart.
but if I stay here just a little bit longer,
If I stay here, won't you listen to my heart, whoa, my heart?

Bye

1 advent

1 advent är avklarat, mysig fika med M och hans mormor. Glögg, pepparkaka och saffranskaka stod på menyn.

Fredagen var vi hos Simon och Ebba och käkade taco. Marcus och Hilli var också där, idol och marsvinsmys. En perfa kväll.

I Lördags begav jag, min papa och Isabelle till Örebro för att kolla på bandy, tyvärr så blev det ingen rolig match vi drog när Örebro ledde med 8-3. Matchen slutade 9-4 till Örebro... Hoppas för allt i världen att de vinner på lördag, annars blir det tufft.
Överaskningsfest på motorgården för Tomas blev det på kvällen. Runt femtio pers väntade på att 30-åringen skulle entra så att alla kunde skrika "grattis" och hugga in på maten. Han kom tillslut och överaskad blev han, fast jag tror allt att han hade en liten aning.. Alkohol, mat, snack och dans. Sen begav vi oss vidare för lite mera dnsmoves, tyvärr blev det ingen höjdare så jag drog mig hemåt. 

Skön dag var det igår. Willys, stan, kålpudding, Desperate Housewives, tupplur och adventspynt.
Nu känns det att julen är på G, mys.
Jag ska försöka ta tag i engelskan och säljkursen, för imorrn smäller det. 

Tack för den fina kommentaren, saknar diig åså, så mykke!!

Älskar när jag får uppmärksamhet, spec på detta vis eftersom att det bevisar att folk lägger ner tid och läser=)


Hej och hej