Länge..

sen sist.
Och mycket har hänt vill jag lova. Desperate var som vanligt skitabra, gråten var riktigt nära också..
Onsdag morgon var det avfärd mot Sthlm, för att vara på konferensexpo i dagarna två. Efter lite sömn i bilen upp var vi äntligen framme och ställde iordning det sista. Jag var ju där med eventmarket, så det var ju givetvis deras monter jag stod i. Det var en samlingsmonter, så det var 12 företag som är medlemmar på sidan som ställde ut. Det var jätteroligt och alla var så trevliga, ett stort plus var också att i vår monter fanns det 5 fruktkorgar, mums! Kan inte räkna till hur många kumqats(eller hur det stavas) jag fick i mig, ett flertal iaf=) Onsdagskvällen spenderades med familjen Sterner på restaurang Koh Phangan, världens mysigaste thai-restaurang, men jag vill varna för den starka maten=) Jag sov sen i en lägenhet nånstans i Sthlm, helt ok, men lite väl ensamt..
Torsdagen var minst lika rolig som onsdagen. Sen bar det hem, var hemma runt 21, drog då direkt till Martas kusin, väldigt trevligt.

Askersundsmässan med skolan väntade på fredagen, jobb från 9-19, roligt men kallllt!!! Vid hemskomst stod middagen redo, taco, slurpigt!

I lördags morse åkte jag till kungsan och hämtade upp mina sisters, alla utom Ellen som var på match. Sen drog vi iväg till Kopparberg på marknaden. Hade skrivit ut en karta på hitta.se så att vi inte skulle köra fel, men gjorde det iaf, enligt kartan alltså men i verkligheten så hade vi kört alldeles rätt, men är inte så kass eller? Spec inte med Matilda Törner som kartläsare, och Isabelle och Fanny i baksätet med bränsle, bestående av godis. =) Lördagkvällen spenderades i gott sällskap av Jessica, Malin, Tessan, Matilda och Helena på kolgrillen. God mat, gott dricka och roligt folk, kan det blir bättre? Sen begav vi oss hem till mig och drack lite mer och hade det allmänt trevligt. 

Idag har jag vart på dop, Edit Agnes var det som döptes. Söt som socker var hon, hon har fått världens kinder så hon ser ut som en liten sumo, världens gulligaste sådan då.=) Sen vart det lite dop-lunch och fika. Alltid lika trevligt att träffa den delen av släkten, och barnen blir större för var gång.. Sen drog jag, Stina och Isabelle till Tuna Park, ett par stövlar inhandlades, inte sådana jag tänkt men iaf.. Ikväll testade jag även att göra en ny soppa, en fisk soppa, kollade på Luuks nya prog samtidigt, bra  bra! Nu har jag nyss kommit hem från Kolsva och Martas mama. Tänk vad jag hinner alltså=)

Nej nu väntas lite mys innan vi ger oss på en ny vecka och skriver nya kapitel i vårt livs bok=) Hihihi

Här kommer lite bilder:


           
Lite från mässan.          Eveline är snygg.            Agnes dop.

Äntligen...

är engelska redovisningen över.. Skönt att ha det gjort, men lite bessi på sig själv är man allt, tyckte inte att det kändes bra alls läste typ innantill hela tiden och greja men men nu är det gjort. Alla mina classmates var kanonduktiga!Jaha nu sitter man och väntar på att äta lunch och sen är det dags för lite kommunikation. Ska sluta runt 15 idag så förhoppningsvis kommer jag hem runt 16.30..

Klockan 19 är det dags för pump igen, I love it! Sen efter det är det bästa på hela veckan, desperate, om man kan känna kärlek till ett tv-program så är det precis vad jag gör. Fjantigt? hmm kanske men det är så skönt att försvinna in i nån annans liv en timme i veckan. Sen blir det nog bums i säng, ska bli hämtad kl 06.00 vid skinngubben imorrn. Då bär det av till huvudstaden och wasahallen. Kommer vara på mässan hela dagen, den är öppen till 17 sen är det mingel och efter det ska vi ut och käka på någon restaurang, mys. Sen är det upp tidigt torsdag också, ska åka till Djurgården runt  7.15, men det är skönt att man sover kvar i Esto iaf, så slipper man flänga runt på tågen. Kommer anlända i Köping runt 21.00 på Torsdagkväll, ska tvinga Marta att hämta upp mig då.
 
Sen på Fredag blir det Askersund, så jag kan tänka mig att Torsdagkvällen blir lugn. Funderar även på att bege mig till Kopparberg på Lördag, vore trevligt som bara den. Älskar marknader och spec Kopparberg som är bland de största i sverige I guess.. Plus att jag kanske ska få jobba lite där också=)   

Snackade med min vän, Magdalena i telen i Söndagskväll, saknar henne sååååå!!! Men snart får man träffa det lilla Livet ( hennes egentliga namn=))

Jaha ska väl vara lite social mot mina klassisar nu.

Ps: Ikväll kommer min desperate-vän och kollar med mig också=)

Tjipp o hej!


Måndag 24/9

Har haft en bra dag idag. Började med att bege mig till Arboga och eventmarket. Fick sluta tidigare idag eftersom att det blir två heldagar i Sthlm i veckan. Drog en sväng till Ö & B och fuskade lite, köpte kantareller=) men vad ska man göra när man inte hittar något i skogen?=) Drog sen till Kungsan och hämtade mina nytryckta visitkort, som jag hoppas att jag ska spruta ut till intresserade folk i sthlm (chansen är nog inte så stor men iaf=)) Sen bar det hem, Marta hade kommit hem så det blev ett kärt återseende, presenten denna gång var bättre än den förra ( fick ett par strumpor med karta över londond tunnelbanesystem förra gången) Denna gån blev det dock en tröja, en fin sådan, thanks=). Nu ikväll har jag vart o pumpat, sen har jag guidat marta på eng, så nervig inför imorrn, help me!!

tack o hej leverpastej. Nu väntar sängen  

Sovsällskap

Har precis skrivit klart guidningsuppgiften på engelska, hoppas jag iaf, jag kommer säkert komma på något jag glömt men iaf. Ska göra en guidning igenom kroppen inför mina klasskamrater på engelska, very nice, har beslutat mig för att de ska vara elever i årskurs 1-3 så på det viset blir det lättare. Ahh är ändå så nervig, hatara att prata på eng inför en stor grupp..

Jaha igår var det en skön dag, var i Kungsör och såg KBK spöa BK30, jej! Sen vart det mys som planerat, skönt. Fick även agera FC senare på kvällen det bar av till Eskilstuna..
Snart ska jag till Kungsör igen, ska ut en sväng i svampskogen och hoppas på jackpott i form av kantareller.
Inatt fick jag sov-sällskap i form av den bästa, Ada. Vi vaknade kl 11 skittrötta båda två, skönt att ha en hund som är morgontrött då slipper man pallra sig upp tidigt en söndagmorgon. Vi gick iaf en sväng gick bort till Håkan så hon fick springa lite löst också. Nu ligger hon i soffan o tittar lite irriterade på mig då o då. Så dags att åka kanske? Så hon får springa ute i skolgen, she love it=)

Bye bye.



Min sov-kompanjon.

Fredagen

Igår blev det lite party, men som för det mesta nuför tiden så blir jag inte riktigt full, måste ta o lösa det där på någe vis.  Först satt vi hemma hos mig, bara brudar till en början men sedan också lite mansbesök. Det var jag, Eveline, Emelie, Jessica, Johannah, Ekka, Stoffe och Martin. Kul att träffa folk man inte träffat på länge. Det blev utgång som faktiskt var helt ok, trodde inte att det skulle vara en kotte ute eftersom att det är helgen FÖRE löning men det var det, drack världens godaste drink, så sen ska det inhandlas likör från systemet så ska jag vara bartender in my home.

Försöker få tag på Johannah men mobben är avstängd, skulle vilja ha snålskjuts till Kungsan ju..  Ikväll blir det nog bara lugnt, familyn kommer antagligen på besök så ska vi käka något gott och kolla film elelr så.

Hepp hepp nu ska jag gå ut en sväng och slänga flaskor.

Tjolla hopp

Dagen idag

Nackont 2000, ja det har jag. Kände det redan på strechen igår och idag är det värre, hmm. 
Har haft lite snack nu på morgonen och nu ska vi egentligen jobba med guidningsuppgiften, men jag kan inte se någon i detta klassrum som håller på med det. Istället lockar blogg.se, mötesplatsen, facebook, och annat skoj. Jo nu ser jag att Gill faktiskt håller på med guidningen, ruggigt seriös=)

Igår hände en liten bajsgrej, eller jag åkte till konsum efter pumpen och handlade lite, kom sen hem och duscha, käkade och kollade på tv innan jag beslöt mig för att lägga mig, men först skulle jag packa "skolväskan" och därmed plånboken, men den fanns ingenstans jag letade igenom hela lägenheten, bilen, parkeringen. när jag var ute på parkeringen och letade så kom grannarna i sin bil, så jag fick smyga tillbaka till min bil och gömma mig bakom den eftersom att jag hade mina rosa,röda randiga pyjamasbyxor och melodifestivalströjan istorlek typ xxl på mig. Gasch sen letade jag klote till inne i lägenheten innan jag tillslut ringde till konsum, och såklart så var den ju där, åhh börjar bli lik min mamma.. Drygt. 

Jeje sen vart det sängen i sällskap med aftonbladet, som sen blev min sängpartner hela natten lång=) Lite telsnack med mother och sen slocknade jag på 5 sek typ, skönt fast än att jag var helt själv.

Nej nu ska jag snoka runt på lite andra sidor, addar några av mina vänner bloggar nu med, gå gärna in och titta!

hej o hej
 

School

Sitter i skolan, har just haft matrast, köttfärssås och spag sedan igår blev det, slurp!
Har haft eng hela förmiddagen, har redovisat artiklarna och haft lite hot topic=)
Håller på med en guidningsuppgift, men tar paus för tillfället, min guidning kommer säkerligen inte bli så bra men den blir ju gjord iaf..

När jag kommer hem idag så är min lover framme i London, så det blir en lugn kväll ikväll, förhoppningsvis med lite pump, sen kanske lite tv-mys. Skulle behöva åka och handla lite ätbart också om det hinns med.


Såg kommentaren från Maria på min blogg, kanske kan bli en hel del hockey-kvällar i vinter då=)

Nehe ska väl försöka ta tag i engelskan nu då.

tjaipp

Hockey

Kom nyss hem från ishallen, köping-kungsör hade träningsmatch. tyvärr så blev det vinst, och orättvis sådan enligt mig till Köping. Vi hade greppet och ledde med både 1-2 och 2-3, men icke och det är så irri. Jag har verkligen kommit på vilken tävlingsmänniska jag är nu, och det är rätt illa ibland, fast det är kul att tagga till när det gäller. Nu har ju vi canal+ så då kan man ju följa hockeyn i vinter, wiho jag ska bli en riktig hockeylokker. Ska väl även försöka att vara en riktig bandy-fru i kylan i vinter, vore så mycket enklare om han spelat hockey men icke=) Nej det klart jag ska stötta KIS, när de spelar i allsvenskan och allt! Btw så drar ju min lover iväg imorrn, till London hoppas att allt går bra nu!

Nej nu ska jag kila!=)

Hejp igen

Onsdag 19/9

Igår blev det body pum, så det räckte och blev över kan jag säga=) Är så glad att jag gick, för nu fick jag upp glöden igen så det första jag gjorde då jag anlände från Örebro till Köping idag var att förlänga medlemskapet=)

Jaha skoldagen idag tillbringades i Örebro, först ett studiebesök på slottet med guidning på engelska, väldigt intressant och rolig guid, det berodde nog mkt på att guiden var grym. Sen ut på stan för lunch på La baguette, bakad pot med tonfiskröra. Sen vidare till conventum för guidning där, tyvärr så tyckte jag att den guidningen sög rätt hårt, och jag verkar inte vara ensam. Det drog ut på tiden så jag och Eveline fick springa iväg tidigare för att hinna med tåget och väl på tåget så sov jag, finns knappt något skönare än att sova på hemresorna.

Blir antagligen inget med klassfriendsen på fredag, tråkigt, funderar på om jag ska jobba ist, men det känns inte fullt så lockande, vi får se.

Nu håller jag på med maten, köttfärssås och spag, mums, tyvärr klantade jag till mig med Martins men jag hoppas att det går att äta iaf.. Nej nu måste jag fixa med maten så att det inte blir ännu äckligare.


Hejp

Hello..

..my name is Viktoria and I live on the second floor, nej inte riktgt men engelska-veckan är i gång för fullt. Har haft diskussioner i klassen och också kommit på ett ämne att disskutera med hela klassen i veckan, nice. Nu har jag precis kollat upp en artikel på engelska som jag ska läsa o sedan skriva en trevlig sammanfattning av. Kommer antagligen åka hem en timme tidigare idag än planerat, skulle vara skönt.

Jaha på torsdag drar Martin till London, lite avis är jag om jag ska vara ärlig men men det får bli en annan gång, Jag har dessutom en känsla av att han får det trevligare utan mig=) På fredag kommer nog några av mina skolvänner, god mat, snack och alkohol står på menyn. Kommer bli en vicky-helg i helgen med andra ord, mys.

Nehe ska väl jobba vidare med engelskan, så man blir klar med den.

Ikväll väntar kanske body pump, long time ago nu. Sen väntar såklart Desperate housewives, som jag har längtat. Till det blir det hembakta morotsbröd ( jag var så duktig och bakade igår) och the. Det blir även invigning av nya tv:n när det gäller desperate, som jag längtar!!!

Hej då era kottar

Long time...

..no seen.

Idag var det hemmadag eftersom att vi ska jobba på chokladmässa i helgen. Har gjort klart hemturist tentan idag, så skönt att ha den gjord! Åkte sen en tripp till Kungsan, besökte Jessica på hennes salong, jätte fint och hittills har det ju gått bra!

Igår kväll var det UB runt, skönt att komma ut. Tränade boxercise i måndags, jätteskoj men har tyvärr lite dålig support bland mina bekanta..

Ikväll har det vart tv-mys, först vänner, sen idol. Mackor och hemmagjord äppelkräm till det, mysipys. jag har på något vis lyckats fixa nå skit på datorn så en varningsgrej kommer upp typ hela tiden, bra jobbat Vicky!=)

Snackade med B idag, han var på topp och jag som var sugen på att fixa nå projekt innan blev bara mer sugen=)

Nu väntas ännu mer tv, kanske i sängen?

puss och hej

måndag 10/9

Haft en bra dag på Eventmarket, kom hem o middagen var serverad, svampsoppa!

Lyssnar på om du lämnar mig nu, sååå bra!

Nu måste jag slita mig från dumburken och plugga lite, sen blir det boxercise, jiippiiee!=)


image41
Det vinnande laget från förra måndagen.

Z som i Zlatan

Helgen är över. Fredagen spenderades med att invadera Kungsör och föräldrarna åt en god sallad och umgicks, mysigt. Hann även med ett besök i sporthallen för att kolla på min superstjärna Anna, hon var grym, inte helt oväntat iofs.
I lördags bar det även då av till Kungsör, hämtade världens bästa Tuva och syster Isabelle för att åka på marknad, den sög rätt rejält men vi hade kul iaf. Sen hem till Mamma o pappa för att tillaga taco, medan de kröp runt i avloppsäckel i källaren, stopp i avloppet stackarna. Sen drog jag hem till David för att njuta av matchen. Men vafan vart det inge mål för?? Hur som så växte Zlatan nå enormt i mina ögon. Inte för att jag är nån fotbollsnörd, men den grabben kan sitt, helt klart. Agerade sen fyllechaffis till Eskilstuna, fick med mig Anna som sällskap. Hem för att få några timmars skönhetssömn, för att sen kliva upp 7.15 idag, har jobbat 8-21. Tre timmars rast o den spenderades inte helt oväntat hos mina parents, låg och myste och sov med ada, blev sen väckt för att äta, kina-gryta, mums! Kom just på att jag alltså ätit hos mina päron tre av tre möjliga dagar denna helg, tack för att ni finns och för att ni göder mig=)

Nu är jag äntligen hemma, "pluggar" på eventmarket, första dagen imorrn, lite nervös är man allt. 

Nu ska jag springa ner i tvätten och ta upp min tröja som jag ska ha imorrn, 

Ps: Jag är fan riktigt grym på att hinna med saker ibland, tyvärr inte männiksor men jag ska försöka mer. Ds 

Tjao!

                                                

Fick nöja mig med en sån här till fotbollen.

Tankar

Vänner är de där ovanliga människorna som frågar dig hur det är, och sen väntar på svaret!





 Anna, en av de underbara


Perfect problem

Hemma från skolan idag, andra gången någonsin tror jag det är. Hade en dryg morgon, bultande huvud, ångest i kroppen, värk i hjärtat och rinnande tårar, så vad gör man då? Ringer mamma såklart! Det finns ingen som har bättre svar och support än mamma. Efter samtal med henne la jag mig på soffan och sov, skönt vaknade runt 9 och gick upp och värmde nyponsoppa, huvudet kändes inte bra direkt så jag placerade mig i soffan igen och kollade film.
M kom hem på lunch, skönt så man kan reda ut saker och ting, eller börja iaf sen får man se hur det går med den saken.
 
Har precis duschat så nu känner jag mig bättre iaf. Snart blir det nog willys och sen Kungsör, vet inte riktigt hur jag vill ha det bara..

Skulle tydligen tryckas kräftor idag, kanske sluter upp där om man är välkommen vill säga men det tror jag nog=)

Känns så drygt när inget blir som det skulle. Trodde allt var klart men så var absolut inte fallet.

Nej nu ska lite nytta göras.

Tjao


Sant?

Man får starkare ben i uppförsbacke, eller??


Yes så är det

Uppdatering

Lördag- blev Västerås med besök på Ikea, greken och sist bio, mysdag alltså. Kvällen tillbringades hemma hos Emmy och Lage, de hade haft lite kräftskiva, hade fått till stämmningen riktigt bra trots att det var inne i lägenheten=)

Söndag- Upp tidigt, tripp till Willys för shopping och sen bar det av till Kungsan. Var i skogen och letade svamp med syster, far och hund någon svamp blev det dock ej. Sen umgås lite med familjen och efter det fotboll, och vi vann! Vinner fan alltid när jag kolalr, lika bra att börja gå på fler matcher då. På kvällen följde Jessica med hem och gjorde en håruppsättning på mig, kände mig väldigt vacker för en stund.

Måndag- Skulle vara i Örebro kl 9, för en suprice av heden och jungander. Det enda vi visste var att vi skulle åka buss. Det visade sig att bussen bar av till Hellefors och formens hus, det var sådär väckte inget större intresse hos mig iaf. Sen åkte vi till herrgården för lunch och sen lite föreläsning av Mats som äger den. Efter det kom ännu en suprice vi vart indelade i två lag sen fick vi gå ut i skogen till två kök och laga en tre rätters middag med råvaor vi fått. Snacka om att det blev fart på oss=)Jag hamnade i det "vilda" laget, och på menyn stod: En slags toast med skitagod röra, Fläskfile fyld med lök,örter och mögelost till det en sås med touch av vin och potatis och efterrätten, varm banan med choklad, hallon, melon och grädde med choklad och citronflingor, slurp! Ni kan ju bara gissa vems lag som vann... Mitt så klart!
Hade en jätte bra dag och alla verkade nöjda med den. Vår klass är så himla rolig och skön att umgås med.

Tisdag- Segdag, förkyld som bara den. Näsan rinner, ögonen värker och halsen strejkar. Skola med inhyrd lärare. sen hem och laga två maträtter och baka hallongrotter inför dagens fika, skam den som ger sig. Fick dock väldigt bra ass av syster yster

Onsdag- Skulle ha två timmar info sen välkomstfika för de nya ettorna. Kände mig inte på topp men eftersom att dagenm skulle bli rätt lugn så drog jag iväg till Hallsberg. Infon slutade på ett bra vis och det var dags för fika. Massor med kakor o bullar o saft o kaffe och det bästa av allt, trevligt nytt sällskap! 23 nya individer som ska vistas i våra lokaler, toppenkul tycker jag. Hade lite lekar så vi skulle lära känna varnandra, positivt men jag kan inte påstå att det är många namn jag kommer ihåg iaf=) Hemma vart det potsoppa och sen lite tvmys. Gick med Marta till hans tränong för att få komma ut o röra lite på mig, skönt men vart anfådd av att gå i en backe!! Drygt, men jag fick iaf svaret på att jag inte kan träna boxercise hur mycket jag än vill, bra det annarts får jag ångest att jag är för lat, men där hade jag alltså inge val. Nu ska idol kollas på sen ska jag duscha och kanske sova tidigt. Har heldag med inhyrd imorrn o på fredag, drygt på det viset att man "inte kan" vara sjuk även om man inte mår bra, jaja jag överlever nog.

Tack o hej för mig

lördag

Gick upp för typ 1,5 timme sedan. Har sedan dess setat i kö på ticnet.se, försöker få biljetter till mina kära mostrar men det verkar förgäves.

Har hunnit med en  dusch idag också ,skönt. Sitter o väntar på Anna, vill ha frulle!!=)

Idag blir det kanske Västerås, favvobutiken kanske också får en visit av mig.

Nej nu måste jag ringa Anna, är hungrig.

ciao bella