Mälarrocken

Vilket pissväder! Hoppas det blir bättre till kvällen iaf, annars är det ju riktigt segt.

Jobbade på mälarrocken igår, riktigt roligt var det. Igår var temat typ hårdrock och idag är det lite mer pop så det ska bli skoj idag med. Börjar jobba kl 16, ska ta med mig systrarna in plus några av deras kompisar så det blir att åka rätt snart.

Tror att min "hemma-stress" börjar avta, känner mig inte längre rastlös när jag bara är hemma känner mig inte direkt  stressad av att inte göra något spec hela tiden heller. Skönt att kunna varva ner inför jobbet eller så bara , and I love att det känns så, är så uppstressad hela tiden annars.

Imorrn är det Stenmark sen är min LIA-period avklarad, hoppas att jag kan jobba lite extra bara så att jag får träffa alla treviliga arbetskamrater. Sen v 28 blir det att jobba hela veckan på Näckrosen, ser fram emot det.Och v 29 blir det semester söder ut, Österlen och Varberg inplanerat sen får vi se. Sen ytterligare lite jobb och efter det en tripp till Götet, jag älskar den staden. Sen är det tyvärr dags för skolan igen, puhh känns tugnt.. Men det blir ju förhoppningsvis en solig vecka i September också, om reseledaren bestämmer sig någon gång=)

Nu räcker det för mig idag, ska  bara ta att njuta lite av att jag är ledig en stund då=)

Opera

Idag har jag vart duktig, gick upp 6.45 och begav mig till tvättstugan, sen upp och vila lite. Efter det lånade jag Trixi och tog en prom på 45 min ca. Sen hem och röjja upp och sen fixa frukost till Ellingen. Mysig morgon.

Igår jobbade jag på Sigurdsgatan, opera igen riktigt skoj ju. När man jobbar i denna bransch händer det mycket trevligt men det kan också hända lite mindre trevliga saker. I sista akten igår fick en av skådespelarna för sig att ta upp mig och dansa vals med inför all publik, röd som en tomat dansade jag med, eller klev jag på hans fötter rättare sagt. Inte nog med det när dansen var slut bar han upp mig och gick med mig till baren, där han satte mig på bardisken. Publiken hade kul och efter föreställningen kom det en och annan gubbe och tackade för uppvisningen.=)
 
Nu ska jag snart iväg fast idag är det Lögarängen och viskväll, med bland annat Mikael Wiehe blir nog riktigt trevligt tror jag. Sen till helgen väntar mälarrocken!

See you!

Jaha

Har sovit så länge idag, gick upp för ca 40 min sen, men det var otroligt skönt att sova ut lite..

Sista LIA-veckan nu då, efter denna vecka kan man äntligen börja tjäna lite välbehövliga pengar. Har redan fått erbjudande om att jobba på LIA-företaget tre dagar nästa vecka, känns kanonbra!

Igår var det opera på Sigurdsgatan, och jag agerade "servitris", kul att man får testa på olika roller hela tiden. Idag är det opera igen, men inte samma som igår, spännande och se var det blir idag och hur mycket folk det kommer.

Vi håller på och tittar resor nu också, blir att åka i September kommer bli skönt men läskigt tur att jag har Martin.

Nu ska jag och Martin dra till hans far och plantera våra tomater, kommer bli slurpigt sen när de är klara.

Ha det bra!


Jag med mina älskade systrar, sommarn 2005

Halmstad

Då är man hemma från Halmstad igen alltid lika tråkigt att komma hem. Åkte ner mad Malin, Erika, Kim, Fylle-Mikalea, Hets-David, Naken-Jeppe, "Jag harnågonting till dig"-Jonas och Mens-Ida. Väl nere väntade våra helsningborgvänner. Tredje året vi entrar Halmstad. Haft det underbart med en massa öl, sol, regn, bad och framför allt härj.

Började rätt kasst med spöregn, men det var bara att tänka positivt o dra o till närmsta affär för att köpa partytält, efter att vi satt upp det regnade det inte en droppe till. Träffade typ 100 Glenn också, alla från Göteborg heter fan
Glenn=).
 
Årets stördaste kommentar kom från en fjortis som ville vara med och spela fotboll när hon fick nej så erbkjöd Jonas henne att sitta med oss och vara supporter och svaret blev: Men ehh jag är ju inte ens singel! Vilken komm liksom, var så kul när man var där vill jag lova. Kan säga att det var gott om roliga kommentarer och blivande motton, men alla är inte så rumsrena att jag kan skriva de här.. Nej nu orkar jag inte skriva mer uppdaterar senare och då med lite roliga bilder också.

Halmstad

Nu är jag färdigpackad, undrar bara vad jag glömt..?=)

Ska dra till kungsan nu och möta upp alla som ska med sen bär det av till Halmstad, kommer nog ha lika kul som alla andra år om inte roligare. Hoppas bara att vädret blir bra och att trafiken inte är allt för jävlig..

Jaha trevlig midsommar på er alla då!

Lidl

Hade fått ett sms 02.45, Marta o co är framme på Öland, skönt att resan gick bra. Första gången jag sov helt själv i vår lägenhet men det var faktiskt riktigt skönt=)
Ombes bilen imorse klockan sju, men den gick igenom, wihoo!
Sen hem för att ladda en tvätt och sova en stund, när jag låg och halvsov hörde jag på reklamen att man kunde köpa pot för 17 öre kg på Lidl, så varför inte snåla och dra dit?
Kom till Lidl och möttes av pensionärer. Gick lite lugnt och tittade, förstod direkt vart poten var för där var det en flock med människor(orka). När det lugnat sig tog jag en påse och väntade på min tur, (stod bakom ett par). Men det tog inte lång tid innan 100 pensionärer hade trängt sig före mig och personalen var tvugna att byta kartong så jag gled vidare och sen tillbaka. Typ samma sak nu, hur fan orkar folk vara så jävla giriga? Och det är nästan alltid gamla pensionärspar som är värst, och alltid ska dom vara i par och blocka så ingen annan kan komma in och sno en endaste potatis, irri som faen. Men lite får jag väl skylla mig själv som drar till Lidl liksom. Köpte två pkt makrill, hade för mig att jag smakat den sorten hos nån annan förr. Öppnade makrillsburken och la på på min hårdmacka, slurp! Eller inte för det var den absolut äckligaste makrillen jag smakat i hela mitt liv, höll för fan på och spy, jäk. Tror att det var nästan första men det var iallafall sista gången jag handlar på Pensis-Lidl!

Nu ska jag packa inför resan, drar ju i em nånting bra med denna dag..=)

Idag

Onsdag idag då, har haft Theo idag, vilken solstråle liksom.

I måndagskväll levde vi vildmarksliv. Jag, Martin, Matilda och Joel packade tält o fiskespön o grejer och drog iväg. När vi kom fram, (var nånsatns i närheten av Riddarhyttan) attackerade knotten oss, jag har aldrig vart med om så mycket knott i hela mitt liv. Så det blev ingen tältning det blev att vi sov i stuga ist, men mysigt var det iaf.

Igår vart det Kungsan var hos systrarna o hälsade på. Sen åkte jag och Anna till Kolsva för att titta på Martins match som de vann med 3-2. Efter det vart det lite mys framför tv:n. Ikväll ska vi och titta på fotbollen, Kungsan mot köping, go Kungsör=) Sen efter matchen drar Marta i väg till Öland för att fira midsommar, själv drar jag med gänget till Halmsatd för att fira där, det har ju blivit lite av en tradition. 

nej nu ska jag fixa, som vanligt.

 

lalala

Vilken helg! Maskerad i Fredags, trevligt och kul med allt folk som klätt ut sig. Kom hem runt 1.30 eller så. Vaknade vid halv åtta kollade mobben och hade fått ett sms, de undra om jag kunde börja jobba kl 9 i V-ås, bara att kliva upp och in i duschen för att ta 8.30 tåget in till V-ås, tur att det inte blev mer alkohol under Fredagen. Hyffsat lugnt först, sen blev det drag kan man säga kom inte hem förns 3.30, lite trött.

Igår var det en riktigt "lökig" dag, uppstigning vid 11.30 hemma och tog det lugnt åkte och hämtade min vän Anna för att ta en tur till Kungsan. Hemma hos parents och tog det lugnt sen en sväng till Malin. På kvällen vart det pajfrossa hos Greta, kräft och broccolipaj slurp=)

Idag käk på stan, gott. Nu ska vi nog ut på vildmarksäventyr.

hej då




Janis och Runar


Dagen

Vilken vecka då. Jobbat som en struts typ, men roligt har jag haft det. Fixat iordning allt inför vattendraget och även jobbat under vattendraget, nice. Rix fm grejen igår, då ägde jag vip-baren.  
Ledig idag, har vart ut på en massa ärenden och fixat. Maskeradtajm ikväll, kan vid detta tillfälle inte avslöja identitet men det kommer bilder någon dag framöver, promise. Kommer nog att bli riktigt roligt. Sen imorrn är det back to work, sista dagen under vattendraget. Är inte ett dugg avis på mina vänner nere i Hultan, eller jo kanske lite eller mycket. De har nog kanonkul iaf så det blir nog bra =)

Jaha nu ska jag gå o shoppa ett kort, see you

 Nu kan ni sluta leta, här är lätt den snyggaste!

Sommar

Det är så varmt så varmt. Så skönt så skönt, äntligen!
Lite små-fest i Fredags hos Sömsta, helt ok. Inge Hantan så vi kom hem kl ett och lagade romantisk middag bestående av makaroner, gräddsås, lingon och ärtor ,sitter aldrig fel=)

Igår drog jag och Micka till Kungsan, plaskade med Tupisen i poolen och entrade parken för en glass. Sen på kvällen blev det Kolsva och grillat hos Martins mamma, slurp.

Idag blir det antagligen bikiniköp och lite bad, sen ikväll är det tänkt att det ska pumpas.

See yaa

Dagen

Sitter och dricker the med honung, har fått ont i halsen.
Kom nyss hem från min LIA, har vart VIK-kväll med Adam Alsing och Jan Johansen mycket trevligt. Skulle egentligen jobbat dag, men i den här branschen måste man vara väldigt flexibel. Nu är i alla fall första veckan avklarad. I Tisdags var det riktigt jobbigt vill jag lova, tror inte jag stod still en sekund på typ tre, fyra timmar full fart hela tiden. Men det är ju roligt och man lär sig ju alltid någe nytt.

Imorrn blir det att fira syster yster hon tar studenten, snacka om stor tjej! Sen på kvällen skulle det nog bli inflyttningsfest, alltid trevligt. Borde egentligen fixa med systers studentpresent när jag ändå är uppe men icke.
Nej nu ska jag dricka upp mitt the, sen ska jag gosa ner mig hos min snygging!



 En riktig snygging, som jag saknar just nu. Hon tar även examen idag, inte illa, grattis!!

God natt

Tisdag

Har precis kommit in efter en stund i solen tillsammans med "män som hatar kvinnor", riktigt bra bok det där. Vilket super-väder liksom, sommar på G.

Får se om det blir Halmstad över midsommar nu då, lär väl sluta så för här uppe händer det väl inte direkt nå. Vore nog skönt med lite semester också.
Börjar "jobba" 15 idag, segt men ändå skönt när man kan utnyttja detta väder nu. Måste fixa på ballkongen också, vill ha det så mysigt i sommar. Imorrn blir det att vara ledig, nationaldagen och allt hoppas på lika bra väder som idag och en mysig picknic.

Nu måste jag duscha, käka och fixa med systers studentpresent innan det bär av till Västerås.
Ha en toppen dag!

image9
Göteborg för typ ett år sedan.

Måndag

Första dagen på Lia:n, verkar vara ett roligt ställe tror att jag kommer lära mig mycket bra grejer.
Efter Västerås tog jag o Anna en lång promenad i skogen med hundarna, vilket kanon väder, älskar!!
Imorrn börjar jag 15.00, sen blir det att jobba nästan hela natten lång. Funny värre att vara med lite "på riktigt".


Nej nu ska jag dona med annat hej o hej.



Så här snygg är min vän Martin. =)

Söndag

Så var denna vecka snart slut och med den också sista skolveckan. Var ju till Västerås i Fredags, men det blev ingen tv där inte. Den vi hade titat ut hade helkass bild så det blev en liten besvikelse. Vi käkade på en grekisk restaurant i Vä-ås, skita gott och trevligt. Sen vart det en lite tur till Kalle och Christin för att kolla hur de bodde, jättemysig lägenhet.

Igår var det Ögir med fotboll och Eldkvarn. Först satt vi hos oss och åt lite grillad korv och hade trevligt. Sen väntade Ögir. Vilken match då! Kanonstart , och sen 3-3, och sen avbruten. Till och med jag som tycker sådär om fotboll vart ju lite nervig. Mrtin var nog yngst på stället men det var trevligt ändå. Snackade lite, eller kanske lite för mycket, med Martins jobbarkompisar, planerade kommande projekt såsom bröllop, 30-års fest, äventyrsresor till Norrland osv, kom på att "professionell upplevelsearrangör" är lite svårt att uttala efter några öl, gjorde av med  för mycket pengar, rökte på tok för mycket och cycklade in i staketet på vår parkering. Och jag som bara skulle ta en öl=)

Nu ska jag ut och röra lite på mig och sen blir det tacodax!

Imorrn börjar LIA:n, nervig? vem, jag?


Spavm

www.spavm.se, är nog den mest välbesökta sida från denna dator. Varje gång man loggar in så hoppas man att siffrorna på något konstigt vis har stigit som bara den, men inte...=)
Har jobbat idag, så kul att träffa "gänget" igen tror att det kommmer bli bra de få dagarna jag ska jobba där i summer.
Sen efter jobbet så åkte jag och hämtade min solstråle Tuva på dagis, helt nyvaken och supermysig. Lite senare träffade jag även hennes bror, som för tillfället typ upprepar ett ord: mamma!! En liten mammagris det där=) Men de är söta som få vill jag lova.

Jaha Toshiba eller Samsung, det är den stora frågan. Snart kommer Martin hem från jobbet och då åker vi antagligen till Västerås och köper förhoppningsvis en TV. Vi får se.

Nej nu måste jag vila ögonen en stund innan han kommer!

hej