Stockholm imorrn

Nu har denna dag gått.. Den har mest bestått av jobb, men trevligt jobb med lyckat resultat!
Loggade just in på msn, en plats jag sällan besöker nuförtiden, men jag försöker då och då för att kolla mailen, 78 nya denna gång.. Varav nästan alla bara var skärp.. Hade fått ett mail om att coola smileys gör msn roligare, äntligen som jag har väntat, not!

Fick ett samtal från Halmstad idag kunde dock inte svara, sen när jag lyssnade av mobilsvaret var det Quenns Bohemian Rhapsody inspelat, så underbar låt! Fick senare ett sms med texten: "Börjar bli lite småkåt". Tror snarare att det var någon som var lite småfull och någon annan som  var lite smådryg..=) Kul verkar de ha iaf och det är väl huvudsaken, känns riktigt bra att de har sol öl och bad varje dag när en annan jobbar på här hemma..=)

Imorrn beger vi oss till Kungliga Hufudstaden för chill och shopping. Jag och mina fyra sis tar tåget upp för att möta upp mama och två mostrar. Hur skönt som helst och jag hoppas att jag hittar nå fint att shoppa, men inte allt för mycket, måste ju spara lute denna månad också. På tal om sparande så har jag nu öppnat ännu ett sparkonto och hoppas därmed att jag kan låta bli att sno pengar av mig själv..

Nej nu ska jag FB nörda mig och lägga upp lite bilder.

Hejp

Genom att försöka med det omöjliga når du högsta graden av det möjliga.

Vi kan ro...

Försov mig imorse. Skulle gå upp i tid och städa lägenheten, men hostan förstörde min sömn och jag låg kvar alltför länge..

Lördagen var en riktigt skön dag, jag , Carrol och hundarna drog till Högsjön och slappade sönder hela dagen. Solade, badade och simmade in med båtedn=) Vi rodde ut och la i ankaret för att sola, när vi sen skulle ro in så pajja båten. Carrol var för stark så fästet till åran lossnade och vi fick kvickt hoppa i sjön för att simma iland med båten efter oss.. Vi försökte hålla oss för skratt då vi simmade förbi en brygga med folk, och de undrade nog vad fan vi sysslader med. Impulsträning är alltså det nya just nu!=) Sen kom familjen Wretling/bBerg ute en sväng, så då vänatde mys i skuggan för mig och Alvin som var otroligt mysig och snäll! På kvällen vart det grillning och lite öl innan vi drog oss vidare till Arboga och Stadskällarn. Raggare, konstiga gubbar, dans och superdryck. Trevlig kväll!

Igår var det ännu en slappardag, jag och Stina var i mamas trädgård. Ut på lite äventyr och sen styrde vi kosen till Arboga. Carrol, Jerkan, Stina och jag tröck på Viking. God mat men mindre trevligt sällskap i form av äckel-fåglar. Kvällen slutade med tårar. Vi kollade P.s I Love you, det vart inget riktigt gråtkalas men tårarna letade sig fram då och då.

Nu sitter jag och väntar på att börja jobba. Klockan ett väntar möte med glassätande, aldrig fel. Sen blir det Arboga för hela slanten och det kan bli så att denna kväll avslutas i Kolbäck..

Nej nu ska solen få sällskap innan jag börjkar worka..
See you

Tallinn

Hemma efter Tallinn-resan, som var riktigt lyckad. Jobb, mat, alkohol och snack. Träffade en trevlig prick som bodde på rymden, fyndade kläder och skor, hörde mycket fel, skrattade, nojjade mig för att bli iputtad i havet och mycket mer. Men jag har bestämt mig för att nojja mindre, jag är ju rädd för det mesta med stor motor (förutom min 460 då=)). Men resan gick ovänat bra, vaknade tre gånger första natten och noll andra, en klar förbättring! Inhandlade också en del onyttigheter på denna resa, men alkoholen var ju billig så vad göra?

Denna kväll har tillbringats på torpet med allsång, helt okej. Sen skulle det bli hemgång men Sarra besöktes för ett ögonblick och mycket gamla vänner träffades. Men innan det var det ju fotboll, grymt spännande match men den slutade ju inte så bra.. Bestämdes också ikväll att Gävle ska få ett besök, ska försöka få med mig Persa så ska vi dra på spaning där. Fast jag tycker vi drar direkt till Washington så vi får se vad det blir. Hmm Gävle eller Washington, svårt att välja=)

I veckan ska jag förhoppningsvis köpa inlines och glida runt mest överallt, måste lära mig detta nu. Gjorde ett tappert försök för nått år sedan men jag borde kunna bättre än så!

Imorrn ska det slappas i solen, måste jobba på brännan till semestern som är om en vecka, shit vad skönt. 



Kaptenen på skutan till Tallinn!

Bye sweden

Gassch dagarna bara rinner iväg, samtidigt som de känns längre med denna underbara sol, hmm det lät konstigt men så är det=)
Jobbet gick som smort vi drog till Ågården för lite lunch, strömming hur gött som helst. Sen har jag cutat håret, som vanligt känns det grymt ovant men jag vänjer mig antagligen. Sen väntade jordgubbar, jessica och solen på ballen hur skönt som helst.

Kvällen har vi spenderat med att gå en långis tillsammans med tre hundar. Snacka hurtigbullar, men det kan behövas eftersom att jag drar till Tallin imorrn och kommer hem på fredag: Ska bli skönt att dra iväg en stund, lugn, mat och dryck. Bikinin är packad så jag hoppas på sol och kanske lite bad, dock inte i Östersjön=)

Nu ska jag försöka sova medan jag kommer grubbla över vad jag glömt packa!

Bye


Inge glada iaf=)

Tråk-inlägg

Så underbart med sol. Tog en skön långpromenad ikväll, så mysigt när solen ligger på alldeles lagom. På vägen hem tog vi en titt på City Gym som öppnat här, kan bli kort där, nog för att gym suge men det är skönt att kunna träna utan fasta tider.

Efter jobbet tog vi en glass i solen, träffade Alvin en sväng också, så otroligt söt men idag var han lite arg så det blev bara ett snabbt besök från hans sida. 
 
Nu kollas det på Seinfield, klockrent program.

Imorrn bitti ska jag skjutsa mina sis så nu ska jag sova, så jag är pigg imorrn.

Helgen är slut.

Haft en skön, jobbig, rolig, regnig, solig helg. Midsommar firades mestadels i Malmberga, roligt sällskap och mycket gamla minnen pratades. Igår vart det Westerqvarn, hur kul som helst. Härjade sönder stället tillsammans med min härjkompanjon=) Mycket dans och girlfights blev det också, dock var inte någon av oss inblandade i fajterna.. Var nära att det blev en dust på slutet mellan Carrol och "vattenkastar-mannen", men David styrde upp det genom att visa sig=) 

Idag har jag vart vid Högsjön i mosters stuga, slappa sola och fikade, systrarna badade men jag hoppade det. Sen var det dags för fest, Moa hade 11-års party så vi var med men fick mest gömma oss hela tiden=) 

Har just kirrat lite fonder, börshaj som man är!
Nu ska sömn intas för imorrn blir det en tidig morgon.
Fick just ett samtal jag väntat på, min lilla plutt! så skönt vill jag lova=)
 
Hejp så länge


Jag och min härj-vän för kvällen, eller var det så??=)

Grymt rolig vecka, hittills

Redbull, Cola Light, Blåa LM och GR är det som får mig att leva just nu=)

Just kommit hem efter fyra dagars arbetande i Skinskatteberg. Sömn, socialt liv och hälsa har fått legat på sidan av, tack gud för sminket, utan det hade jag inte kunnat visa mig ute bland folk!=) Nu har jag just duschat, så jag känner mig någolunda fräsch iaf!
Men fan så grymt det blev, och så mycket underbart folk man träffat, helt otrooligt!

Hey, nu har jag fått sommarens första festivalarmband också, hoppas det får göra sällskap med fler!

Catch you on the flipside!


Typ jag

Soff-killen

Känner mig som en bakfull knäppskalle. Mitt jobb är för roligt, så roligt så att sömn och socialt liv läggs åt sidan. Befinner mig ju just nu i Skbg och UKM riksfestival. Mycket folk, bra musik, fin konst, snygg dans, härliga arbetskamrater, skön säng, perfect alltså. Tanken var att kunna försöka åka hem mellan dagarna men jag beöver all ledig tid till sömn så därför skiter jag i resorna och sover här. Kände dock att jag behövde varva ner med lite blogg och facebook, utan fb:n är man ju ute ur leken liksom=)

Är en kille som sjunger så grymt bra som är med här. Jag har hört han förut och berömt han otroligt mycket, och idag var jag tvungen, igen. Jag sa till honom att en sådan som han skulle jag vilja ha sitta på min soffa sjungandes när jag ville. Han skulle sjuna mig till sömns, väcka mig med sin stämma och lugna mig i stressade situationer. Låter kanske lite udda, men det är ju inte just han jag vill ha fast nån som sjunger bra och i min soffa, dygnet runt=) Ja ni kanske förstår mig eller nå.

Midsommar är ju inte bestämt än, fick ett erbjudande om High Chaparal idag, vore grymt kul så ag ska försöka så att det blir så!

Nu ska här fb-nördas, catch you!



Han skulle gärna få bo på min soffa.

Skbg in my heart

Varför i helvete ska kyrkklockorna ringa två gånger på Söndagsmornar??? Det är ju inte direkt så att man blir sugen att gå för att de "varnar" en timme innan att det ska vara! Gassh tills på Söndag ska jag göra nå jävelstyg så det blir tyst på dem!

Igår var det möhippa, otroligt roligt och den blivande bruden var mer villig än jag trodde, första protesten hade jag räknat med när hon skulle flyga, andra vid utskämmningen i Örebro och tredje vid studioinspelningen. Men det kom inte en enda protest! Hur lyckat som helst.

Idag sov jag ut en sväng, eller försökte mellan kyrkringningarna iaf. Sen var det dags för Skbg (låter så mycket tuffare så=)) och jobb. Så just nu ligger jag uppe i de mörkaste skogarna efter ett jobb-pass. Tanken är att jag ska vara här tills på Onsdag, får se om jag kommer sova här varje natt eller om jag åker hem en sväng. Så jobb för hela slanten tills onsdag.

På torsdag kan det bli en resa, den kan bli lång, men borde inte bli över 30 mil, det kan bli sol, det kan bli fest, det kan bli kungsan, det kan bli vad som helt enkelt. Jag har dessvärre inte hunnit prata med reseledarn ikväll så jag vet inte vad som väntar. Men på samtalet vi hade idag lät det inte som om att Luleå var ett alternativ iaf, försöka duger=)

Jobbar för fullt på att få upp bloggsuget lite..

Men nu, lite sömn på detta så.

Syskonkärlek när den är som bäst

Dagen var hektisk men seg och kvällen var otroligt trevlig och mysig.
 Åkte till Eskilstuna för mat och bio med alla sis. Inte ofta vi hinner umgås alla och flera timmar, men det uppskattades nog av alla tror jag. Mycket skratt och lite tjafs, det är syskonkärlek det=)

Nu måste jag blunda, mycket imorrn


Viktoria, Ellen, Matilda, Isabelle och Fanny.

Uppdatering

Ibland försvinner bloggsuget, annat tar vid.

Det största som hänt dessa dagar är att Alvin äntligen kommit, som jag längtat. Är så spänd över att träffa den nya familjen, har fått kort och han är en otroligt vacker kille! Kajsa och Per, jag är proud och överlycklig för er skull=)

Helt otroligt bra konsert i torsdag, trots att det regnade konstant. Tre timmars njutning kan man kalla det. Som grädden på moset körde vi helt rätt och lite till, så klockrena!

I fredags var det ungdomskarneval och ett av våra band uppträdde för första gången på allmän plats. Så grymt kul och otroligt duktiga var killarna, så stolt! Poker väntade på kvällen, men förlust, åhhh!!!

Lördag och Balkan-party time. Vi drog på oss Balkankläderna och stapplade till Ögir. Dans tills skoskavet satte till, lyxade till det och tog taxi hem, så kämpeflott!

Söndag, vaknade av ett samtal från Kajsa att de var på väg in, gick på helspänn de närmaste timmarna. Blev lite försenat mors dag firande, jag och kusin tog med våra mammor på lunch och fika på Kungsudden, mysigt och så gott så vi nästan sprack! Runevallen och ännu en förlust, sug. Kvällen avslutades med pizzaflott och film.

Gick nyss in på spavm.se kisade spänt med ena ögat och, ja!!! Prisa gud, skatteåterbäringen är här!!=)
 
Värsta dagboken, men nu vet ni hur läget ligger till iaf=)

Mer kommer och även bilder, för nu vill det sig inte riktigt..

Vem var det som kasta??

Jag kan inte sluta skratta, var så länge sedan jag såg detta så jag hade glömt bort att den fanns=)  Check it out

Idag har vart en blandning av egen styling, jobb och telefonsnack. Hade ett långt och givande samtal med Emma=)

Nu väntar jag in Carrol sedan bär det av mot storstaden.

Packlista:
- biljetter, check
- poncho, check
- ombyteskläder till inatt, check
- karta, check
- money, check
- glatt humör, check!!

Är mest upprymd över att det är jag som ska köra igenom Sthlm, kan sluta hur som, men jag brukar ju kunna behålla lugnet så=)
Kan hända att det blir bilder inatt om jag orkar, annars imorrn.

Nej nu ska jag iväg och ha så jävla skoj!!


Akta er stockhomare, för snart kommer vi!!!!!

Jodå

Känner mig trött, riktigt trött men ändå inte..=)
Haft en bra dag med full fart, KAK runt som vanligt..
Imorrn blir det lite jobb på fm, sen bär det av tll Sthlm och det är jag som kör, nice. Insläpp 17.00 oc det borde vi absolut hitta, om vi inte irrar sönder helt=)
På fredag väntar optiker no. 2. Nu är det alltså dags, aaaahh. Gjorde ett test här på nätet, trots att de inte sitter helt rakt och inte har hela bågar så ser man ju lite.. Hur skall detta sluta, vem ska vara mitt smakråd??
Åhhh bara för det går det ju inte att ladda upp bilder, typiskt. Kanske blir imorrn fm om jag hinner!

Sov gott


Väckarklockan

Kom nyss hem, i trappen hörde jag något konstigt ljud och undrade vad fan grannarna höll på med. Tills jag insåg att det var från min lägenhet. Väckarklockan stod och pep och hade gjort det i typ 40 min, grattis!

Jag har många underbara vänner, jag har bara helt underbara vänner. Men alla har det olika egenskaper. Några är effektiva, några är mindre effektiva, vissa är planerare, andra inte, men alla är de fantastiska på sina vis, ja ni fattar.
Jag och min vän Anna beställde biljetter till Bruce konsert som är på torsdag, i Januari, och idag insåg hon att hon inte kommer hinna åka upp. Hon har mycket på jobbet och det går inte att ta ledigt, jag hade iofs kollat fyra månader tidigare, men alla är vi olika=)!

Tråkigt att det inte blir Annie, men en ersättare hittades snabbt, Kiss-Carrol hänger på. Hoppas det finns toaletter inne på Stadion nu bara.. =)
Blir att bila upp och det brukar vi ju kunna vara grymma på tillsammans så detta kommer nog bli kanon! Har dock hört att vädergudarna ska jävlas lite, men vad gör det när fotbollslandslaget fått erbjudande om att gå. Undrar bara vilka som kommer gå av dem, jag hoppas på Z =)

Imorrn ska det tvättas, sug. Sen väntar jobb mellan 10 till runt 20..
Nu ska pluggas låtar!


Vi ses på Torsdag!

Värt att se: Enligt rykten, årets sommarplåga!

Kungsan - Skavsta t & r

Idag på jobbet har jag laddat upp med lite Bruce låtar, jag vill ju kunna sjunga med i de flesta!
Annars flöt allt som vanligt, vi gick upp på stan en sväng och lunchade i det fina vädret, så svårt att sitta inne hela em när solen skiner..

Ikväll har vi vart en sväng till Skavsta och hämta "the larssons mens".
Första stoppet på Statoil i E-tuna, färdkost köptes och kiss-Carrol besökte damernas..
Jag frågade butiksbiträdet:
- Är det lätt att hitta till Skavsta?
- Skavsta? Jag har aldrig vart där, men det ligger i Nyköping!
- Åfan, jaha tack då.
- Om ni vill så har vi en Statoil karta för 25 kr.
- Tack men vi fixar det nog ändå..
Vilket jävla tur att hon berättade att det låg i Nyköping, för det hade jag iiingen aning om..=) Nird

Carrol körde första biten, men såg allt för många "djur" på vägen( det var inte ett enda, men hon hade väl rökt eller nå innan antar jag..) Så jag erbjöd mig att köra och tog över, tack och lov! Som vanligt körde vi med våran inbyggda GPS, som finns i huvudet och körde helt rätt, otippat!
Kom fram i sån bra tid att vi fick vänta in herrarna innan vi begav oss hemåt. Carrol hann här med sitt andra kiss-stopp..
Jag körde hem så vi var säkra på att vi verkligen kom hem. På väg hem klagade Carrol att hon behövde kissa, vad har kvinnan för fel??=)



  
Carro körde först.. 

   
Färdkost! =)

      
Ohh Carolina! Inge trött iaf!=)

    
Jag körde sen, undra varför, hrm..

        
Johan ville inte vara med på kort. Nird.                       



Mmm Riesen, inget för nybörjare!