Festival

Imorn bitti drar vi till Borlänge och lever livet, öl, vin, kärlek och framförallt musik står på schemat. Kommer bli så kul och sådant drag, i loooove!!

Nu är min stor kärlek hemma också, mys.

Nej nu ska packas och föra över pengar så man kan leva på nå där uppe.


Tisdag 24/6

Blev inge jobb varken igår eller idag pga detta skitväder. Skönt på ett vis men ändå lite stressande..


Igår var jag på bio, Sex and the city. Den var bra och nu känner jag verkligen behovet att låna boxen av Eveline eller Izzy, om de vill låna ut den vill säga=)
Undrar om det någonsin kommer bli någon New York-bo av en.  När jag ser på serien eller filmen så liksom svävar man iväg för ett tag och nästintill flyttar till New York. Det händer mig rätt ofta när jag sitter i soffan, de gånger då jag nästan trott att det vart verklighet är när jag kollat på Bridget Jones, Sex and the city och Desperate. Undrar om jag svävar i väg i tanken eller om jag verkligen önskar mig något av detta??.. Jag tror på det sista.
 Även fast det inte ser så glamouröst ut när Bridget sitter helt själv i pyjamas och trycker glass så vill jag att det ska bli just så med mig med. Fast jag vill ända leva livet som det är nu och ha kvar alla mina nära och kära.. Got it?  

Måste in till till Västerås idag med, fast jag inte jobbar. Ska ha ett litet möte med bossen (låter som om att jag jobbar för Italienska maffian eller nå=)) och lämna in lite grejer..

Ikväll kommer Marta hem, helt ärligt så känns det lite pirrigt, konstigt, var ju länge sedan man såg honom nu. Hela 11 nätter för att vara precis, det är det längsta vi vart ifrån varandra, hittills.
Nu ska jag fortsätta städningen så att min honey blir riktigt glad när han kommer hem och slipper dammsuga..
 

Puss

Midsommarafton

Har en längre tid känt att jag inte orkar engagera mig i midsommarfirandet, efter tre, eller fyra? år i Halmstad känns det inte som om något annat kan bli roligare. Min senaste tid har bestått av att jobba och att tänka jobb mest hela tiden så midsommar blev inget speciellt.
Åt grymt god mat hos min farbror och fru och sen blev jag kvar där en stund för att sedan dra vidare till Stoin, där vi bara snackade och umgicks lite, sen fick Johan lite finbesök av oss, det var riktigt trevligt där men vi drog iaf vidare till Ante där det var fest och massa folk, men jag kände mig trött och frusen, har frusit hela dagen och känt mig krasslig så vi blev inte där en lång stund.
Nu ligger jag hemma hos mina päron i systers rum och lyssnar på First day of my life och ska sova, känner mig grymt tråkig men jag laddar inför peace and love för där kommer det bli kröka av kan jag lova och det kommer bli sååå kul!!

Saknar? Jo det kan man väl säga...

Peace


Onsdag

Seg som en propp känner jag mig just nu.

Vart en lång arbetsdag igår skulle jobba 8-16, men det blev istället till 23. Jag ser fram emot min lön nästa månad. =)
Pratade med Em-boysen igår, de hade fått en aning för mycket jäger i sig så det var full rulle där nere. De verkar ha jävligt skoj där iaf och det är ju huvudsaken. Själv får jag får vänta till nästa helg då vi entrar peace and love! Ska bli så jäkla skoj så att det spritter i hela kroppen på mig. Wihooo!

Ikväll hoppas jag verkligen på Sverige, tältet kommer nog bli överfullt och stämmningen på topp, nice.
Håller på och tvättar nu, sånt som måste göras, men skulle jag kunna så skulle jag helst slippa sånt tråk.
Nehe nu ropar tvättstugan på mig!

Hejp

Bjuder på en härlig bild från Österike:


Fick ett MMS igår=)

Senaste tiden

Nu ska jag ta mig tid att skriva lite tänkte jag så att ni kan hålla er uppdaterade om mig och mitt intressanta liv=)
Fast såvidare värst längt kommer det nog inte bli, för jag känner att bloggandet inte riktigt är på topp..

Sov i Kungsör inatt så imorse var jag och Matilda ut på en långis med Baden och sen har jag umgåtts med systrarna, Stina och Malin, så trevligt så. Men nu är jag hemma och softar.


Har under de senaste två veckorna i princip bara jobbat, och det har vart riktigt kul. Fick dock feber någon dag men den jobbade jag bort illa kvickt.


Har avverkat Rhapsody in Rock, Rix Fm, Visfestival, två Sverige-matcher, cafè-arbete och mycket annat skoj. Har för det mesta vart ett riktigt bra drag både i tältet och på cafét så det har funnits att göra.


Just nu är jag lite utav en singel skulle man kunna säga, M är i Österrike för att beskåda Em live, han åkte i fredags och kommer inte hem förens nästa tisdag. Men jag ska jobba nästan hela tiden så jag hoppas att dagarna går fort så att man inte hinner sakna allt för mycket. Imorn och på torsdag blir det jobb på cafét och på onsdag i tältet eftersom att Sverige spelar mot Ryssarna då. Midsommarafton är fortfarande ett stort frågetecken, men något lär man ju alltid hitta på. Sen åter jobb igen, me like.


Nu ska jag kolla klrt på matchen sen ska jag lägga mig och bre ut mig i min stora säng.

God natt


Rix Fm- festivalen

Ville bara tala om för omvärlden att jag faktiskt lever. Dock har mitt internet inte funkat på två veckor och jag har jobbat som en tok, så bloggandet har liksom inte rikitgt hunnits med.

Ikväll är det Rix fm-festivalens tur att entra stora scenan i Västerås och håller detta väder i sig så kan jag garantera ett jäkla drag på lögat i kväll. Kom gärna in och ta en bit mat eller en öl av mig=)

Nog, dags att dona.

Bye