Bakom mina solglasögon

Jaha. What to say? Dagen har bestått av ångest, svim-attack,ätande,mys och jobb.

Köpingsfesten igår, trevligt men inte fullt så roligt som jag hoppats. Nu är det också bestämt, det blir inget mera vin, det håller liksom inte. Fråga mig och Anna så förstår ni varför...=) Därav denna förbenade ångest. Den värsta känslan man kan ha,enligt mig, är sorg, tätt därefter kommer ångest. Vad du än gör så ligger den i bröstet och påminner om att den inte vill försvinna. Men den ska veck, imorrn ska jag inte bry mig ett dugg. Jag ska sluta vara så blödig och nojjig med andra ord!
 
Kollade på "Taken" nyss, helt ok film men lite väl mycket slåss och superman om jag får säga mitt...

Mammor har firats idag, min mamma får inte sin present förns på söndag då jag och kusinen tar med henne och kusinens mamma på utflykt till hemlig destination.

Imorrn väntar jobb, sen sent imorrnkväll blir det en tur till Skavsta för att hämta hem herrarna Larsson, som vart och sett Zlatan blivit skyttekung idag. Grymt.

På torsdag väntar en annan kung på mig. Bruce, jag och Anna äntrar Stadion, hoppas på grym konsert!

Idag vill jag tacka gud för att solglasögon finns. Utan dem skulle jag inte vart hel nu, thanks!


 

Fredag

Idag har det vart en riktigt skön dag. Jobb med susi till lunch, mums! Sen hem och på med linne och shorts för att äntra Kajsa och Pers gård och solen under några timmar. Babbel, sol och cola, det gillar jag! Gud vad jag älskar solen!!
Sen mat och tårta hos mama innan det var dags att dra till David för lite vin. Vart typ ett glas vin och sen film, as kass film som jag inte ens kommer ihåg vad den hette men ändå=) Malin och Pontus var också med, men grabsen donade mest i Davids nya lägenhet medan vi kollade på film och halvsov.

Imorrn blir det förpärla i mamas trädgård, jag och sis no.2 har anordnat detta, om vädret är som idag kommer det bli succé! Fråga är bara när man ska börja, om solen skiner kan det ju lätt hända att man blir överförfriskad.. Sen blir det buss in till Köping och ut på Köpingsfesten, är egentligen inte sugen till 100 men det löser sig nog efter någon öl imorrn kan jag tänka mig. 

Nu ropar sängen, den känner sig ensam så jag ska väller joina den nu då.

Hejp  

Jag är så dålig

på att spara pengar. Löning nu för tiden är oerhört kul, men att hålla i pengarna är mindre roligt. Det åker in en summa på sparkontot, men om det är något roligt eller något fint som kan köpas så är det ju så lätt att föra över från sparkontot.. Så nu har jag placerat i fonder, för att sälja fonder känns som överkurs. Bara att hålla tummarna på att det inte dalar nu då, fonden är en storrisk fond. Men gambler som man är kan det bli spännande!=)

Idag har jag gått från möte till möte, intressanta sådana men jag gillar inte att sitta så långa stunder. Avrundade med lite photoshop-kurs, så skoj!
Imorrn blir det nog Köping, men om det blir alkohol eller inte återstår att se.. Trevligt sällskap kanske räcker imorrn och att man laddar för lördagen ist!

Nu måste jag fan sova, tidig morgon imorrn, men sen är det helg, bara lite jobb på söndag annars ledigt!

Tjipp och hipp


Min spargris ser inte ut så här..

Norrlänningen in my heart

Har just avslutat ett långt och givande samtal med norrlänningen. Tänk att man kan ha samma "problem" fast man bor typ 97 mil ifrån varandra=) Vi fann ingen lösning på våra "problem" men skrattade gott åt alla liknande exemplar vi vart med om, och vi båda insåg att vi börjar bli aningen äldre än vad vi egentligen vill.. Idag ska det väljas semesterveckor, norrlänningen har sem v 28 så då ska jag också ta det så vi kan ha en romantisk vecka ihop! Jag ser framför mig: sol, bil, musik, vatten, skratt, cigg och kanske lite alkohol, men mest av allt härj! Ahh vad skönt!

Nu har jag just storhandlat på apoteket, klamydian ska veck, eller inte=) Träffade på en riktigt trevlig apotekare för en gångs skull, sånt gillar vi för det är oerhört sällsynt! Nu har jag mellanlandat hos familjen, när jag kom innanför dörren såg jag att det var storstädning så jag smet in till datorn och försöker vara så tyst som det bara går så de inte upptäcker mig och jag får börja städa.

Lördag, 22 grader och strålande sol, kan det vara möjligt??



Detta föreställer mig och norrlänningen, det ska stå Luleå och inte Svedala..=)

Nu: workingtime

Jobba is the shit

Nu börjar klockan bli mycket. Jag har just jobbat klart. Hade rätt mycket att göra men tog en paus vid åtta och drog ut och sprang, inget nytt rekord idag men det skyller vi på vinden, traktorer och att vi hade tre hundar med oss=) Så då jobbade jag en stund nu ikväll ist, ville verkligen få klart det mesta så man kan slappna av och nu känns det grymt bra måste jag erkänna! Lurade min hjärna genom med att sätta på Christer i P3 reprisen från idag, helt plötsligt trodde jag att klockan var 14.00 istället för 23.00. Bra tips va??=)

POPS, Ö&B och Skogiganten i förmiddags. Vi skulle in till Ö&B för att shoppa men tog vägen förbi POPS innan, jag hade det ju som plan men hade inte avslöjat något för sis. Hon sa inte emot och det var faktiskt hon som hittade mest därinne. Vidare till Ö&B men sprang in en sväng på Skogiganten innan, jag kom ut tomhänt men Matilda hittade ett par riktigt snygga skor. Vidare då till... Ö&B. Därifrån kom jag inte tomhänt, kul jul. 

Innan jobbet var det lite tid över för Jessica, Anna, Matilda och mig att umgås en sväng. Någon åt lunch, nån annan glass och en tredje strippade. Sen vart det KAK-turné, i alla städer var det olika möten, nice. Sen vart det spring-time, vi är så duktiga! Hem till mama för att lämna hund och tigga mat. Sen då, jobba igen och nu chill.
    
Imorrn väntar möten och kurs från 13.15 till typ 22.00, jag är glad att jag sprang idag...

Just nu nu av de bästa:


Vi är dom som kan dansa när det kränger för hårt
Vi är ängsliga höns inför sånt som är svårt
Vi är dom som vill härja som vinnande hjältar
Vi kan om vi vill men vi kräver support
Vi är lördagens änglar och söndagens knott
Vi är dom som förbannar det gråa i grått
Vi är rastlösa änglar och virvlande dårar
Vi är dansande clowner på ont och gott


Sleep tight!


Me and my computer


Jag + glasögon = sant!

Så optiker-time idag. Det blir brills, men bara då jag datanördar mig eller kör bil långt. Känns la sådär men hellre det än att gå omkring och flörta med allt och alla=) Valde dock inga idag, ska kolla lite grejer först, men sen blir det att beställa. Skolfröken-Cky, here I come!

Sen var jag, Emma och Benji på jakt. Efter en leopard med svarta trosor, eller hon skulle säkert kalla sig själv puma men iaf, låter kanke konstigt men roligt hade vi!=) Sen intog en avocadosallad med fetaost, så gott. Efter det var det jobb. Arboga och sen Sura.
Hann med att träna ikväll så nu ligger jag skapligt slut i sängen efter Desperate Housewives. Ni som känner mig vet att jag är en riktig nörd av detta program, vilket än en gång bevisades idag. Efter DH kom ett samtal från en förvirrad tittare som undrade vad som hade hänt i DH. Han hade tydligen missat hela vintern, försökte berätta så gott jag kunde men förklarade att det skulle ta flera timmar för mig att berätta allt!=) Så är det något ni undrar över i DH, call me!=)

Imorrn fm väntar en tripp till Arboga, jag och syster ska shoppa till helgens party, som går av stapeln på lördag i mammas trädgård. Kanske att jag lurar med henne in på POPS också för att kolla på lite kläder..
EM blir det jobb, Kungsör, Arboga och sist Köping. Om jag älskar att glida runt i EBE!=)

Nu känns det som om att John är på god väg att hälsa på, bäst att lyssna till honom och sova då!


Malin,jag,Anna, Mikaela och Magda eller nått=)

Ooops! Somethings missing...

När jag var och handlade kläder i lördags så upptäckte jag nå förfärligt. Då jag provade bikini så upptäckte jag att något fattades och det var inte magen om jag säger så.. Gassch hur kunde detta gå till, och så fort??

Tur är väl att jag inte stör mig på det annars, det är alltså bara i bikinin jag kommer gråta floder, eller rättare sagt, i sommar kommer jag tillbringa all tid under vattnets yta, oavsett grader!=)

Ikväll var vi ut och sprang, igen. Detta var den jobbigaste gången, igen och vi satte rekord, igen.. Tröttsamt värre eller inte. Fan så skönt. Irriterar mig dock bara på att jag ska inta nikotin på dagarna, inte konstigt att jag blir trött.. Well well man lever väl kanske bara en gång så..
Macka med ägg åkte nyss ner i kaggen, dåligt att äta sent jag vet.

Jag blir som ett barn när detta väder kommer. Ännu värre blir det bakom ratten, jag poppar hög musik, gasar lite extra, vevar ner rutan och sjunger otroligt högt och falskt, but I love i`t! Sommaren är på god väg och jag bara njuter!

Idag har jag börjat med att sätta sprätt på lönen, och mer kommer spenderas. Känns som om att spenderarbyxorna åkt på..

Nej ni barn, roligare än så här blir det inte.


Lalla inte

Vilket wonderful väder! Blir överlycklig av sånt här.

Igår var det en skön dag, först lite slapp med Anna o co på byn. Sen kalas hos lillesyrran som blev riktigt gammal, eller är det jag som får nojja över att jag faktiskt är äldre än vad jag tror?=) När rastlösheten satte in så blev det bilfärd till Örebro. Fotboll och KBK kryssade, lite surt då det inte var många minuter när Örebro Syrianska kvittera men men..

Sen hem till syster igen denna gång med present och as-kasst rim!

Hem för att söndags-slappa och avvänja min rastlöshet detta till dator, tv och mobil, tack någon för tekniken!


Idag då? Lite jobb på FM i Köping sen Latte i gräset med Emma och Becky innan jag begav mig till Arboga för jobb där. Allt flöt på som aldrig förr och det är ju alltid kul!

Idag var jag även på besök hos farbror optikern, så imorrn ska domen falla, blir det brills eller icke? Jag får som tur var hjälp av Emma och Benji som skall agera smakråd om det blir glajjer!=) Sen kanske det blir en repa på stan innan jobb i Sura väntar för min del.


Hade ett missat call från norrlänningen idag, hoppas hon ringer för att säga att hon kommer söderut den 5 juni!


Nu ikväll ska det ut och springas, som vanligt på måndagar. Känns långt ifrån nu, men skam den som ger sig!


Idag är jag så grymt sugen på att gadda, men är fortfarande osäker på vad, gud hjälp mig och ge mig en blixtidé!


Yalla yalla

Sol, regn, födelsedagsfirande, bilåkande, fotboll, sms, skratt. That´s it.

Just nu försöker jag njuta av söndagsmyset=)

Uppdat. imorrn

Shopping-time

Vad gör man om man känner sig lite halvdann och trött? Åker med familyn och shoppar!
Var iväg idag och kom hem med en klänning, en tröja och en annan slags tröja av nå slag!=) Kvalitetstid med familjen är alltid ett plus. Ett annat att jag slapp betala, men kommer dock få göra det på måndag!
Sen vart det en långis med Carrol oh hundarna, svettigt, skönt och så kunde det blivit riktigt pinsamt. Men jag tror som tur var att så icke var fallet=)
Sen käk hos mamma, som vanligt=) Innan det var dags att hämta upp Bajenfanet vid tåget. Lite chill och öldrickande folk hos M&P och sen vidare till Carrols päron. Vi toppade genom att bege oss till Köping och milkshake på Mcd, sen en ordentlig raggarrepa.

Har alltså vart en bra dag trots att det inte blev Stockholm, som det var tänkt. Men det kommer fler chanser!

Nehe nu ska här snokas på nätet en sväng.

Bye

  


God natt Sverige

Väldigt givande arbetsdag idag. Avslutades med en grym föreläsning, man blev grymt peppad! Tog vägen förbi Emma för lite kaffe och barnmys. Sen skjutsade jag, Carrol och Jerkan in två vandaler till E-tuna. Hem för att ragga runt lite innan vi åkte till Strömsholm och hämtade Anna, som legat inne för rabies.. =) Vidare till E-tuna för att hämta hem vandalerna igen.
Nu ligger jag och lyssnar på div. fulla iddits. Snuten var nyss här utanför men nu verkar de lugnat ner sig. Tack gud för att man inte får snefyllor (peppar peppar=)). Fattar helt enkelt inte hur folk orkar bli så dryga helg efter helg, men men det skulle inte vara mitt problem om de inte var precis utanför mitt fönster..

Imorrn ska jag försöka sova ut, funderar på att inte ställa någon klocka, men frågan är om man vaknar på ungefärlig tid då. Vädret skulle ju iofs inte bli det bästa så då kanske man kan skita i ångesten om man sover bort en del av dagen!
Kvällen imorrn skall bli vit, men fråga är just nu. Känner mig så oerhört trött och irii just nu så lite alkohol kanske skulle kunna sitta riktigt fint, det får vi se imorrn.

Trots att självförtroendet steg nå grymt idag ioch med att jag pratat inför massa folk och för (första gången typ) att jag tackat nej till jobb för att jag har för mycket att göra, så rasade det snabbt. Idag blev ett grymt återfall och om det blir som jag tänkt så kommer detta förändra oerhört mycket i mitt liv. Vem som är starkast återstår att se men det känns som att kämparglöden hos mig iaf är slut, för länge sedan egentligen, men nu känns det definitivt. Fuck att jag inte jobbar imorrn, då är det så lätt att glömma allt för en stund.

Deppard, I know men ibland är det så jävla skönt att få ur sig det på nå vis!

She's so much more than you're used to!

What a wonderful morning

Befinner mig i Skinnskatteberg.


När klockan ringde imorse ville jag inte. Jag kunde inte. Jag låg kvar en bra stund och tyckte riktigt synd om mig själv. Fick tillslut dra mig upp och möta de pissiga vädret.

Drömde en sjuk dröm inatt. Det är mycket snack om bebisar just nu och jag tror det påverkat mig..
Drömmen: Jag vaknade en morgon och gick till toaletten, på vägen såg jag mig i spegeln och upptäckte något fruktansvärt, jag var på smällen! Som från ingenstans hade jag gått och vart gravid och skulle pluppa i September. Magen var otroligt verklig och väldigt fin, men jag hade inte sett den en endaste gång innan denna morgon.. Anna ringde till mig och berättade att hon just upptäckt samma sak, hon skulle också pluppa i September. Vi slängde på luren och skulle träffas för att prata om hur fan vi skulle göra och hur vi skulle berätta för alla, speciellt för de blivande papporna?? I drömmen visste jag vem det var, men tänkte att han lär ju tro att jag gått och vetat om detta hela tiden. Fast å andra sidan hade jag ju vart ute och parta hela våren, samtidigt som jag alltså vart gravid.. sen svart. Vaknade kallsvettig, nej inte riktigt men läskig var den för den var skit verklig. Men nu har jag ju berättat om den här, alltså kan den inte bli sann. För berättar man om vad man drömt så händer det inte!

Lite äcklig frulle på det och sen väntade en jävligt tråkig bilfärd till de mörkaste skogarna. Sömnen höll på att smyga sig på ett x antal gånger men lyckades hålla mig vaken, tyvärr.


Nej men så illa är det egentligen inte men jag har helt enkelt inte vaknat ordentligt än. Denna dag kommer bli kul, det vet jag! Pepp pepp, hepp, hepp!!


Lite ljusglimtar finns det iaf och det tycker jag är grymt just nu, I need i´t!

Back to basic!


Pokerface

Idag har det vart en dag i bilens tecken. Jag, Malin, Pontus och David tog 460:n och gasade till Västerås och biltema. Köpte ett nytt aga. Sen vart det käk och annan shopping. Hittade en snygg hemmabio som nog köps in snart..
Jag och min handyman drog till OK där han bytte mitt aga. Det är sådan tur att jag har min handyman. Han hjälper mig med bilen, flytt och mycket annat. Till råga på det så är han en riktig skojare och säger ofta Viiiktoooria ist för Vicky=) Vad skulle jag göra utan honom? Något ska inköpas som tack, frågan är bara vad..

Kvällen tillbringades hos Kajsa och Per med poker. Vi var sju törstiga spelare som slogs om pengarna. Jag gick tomhänt hem, fuck!

Imorrn blir det jobb för hela slanten. Är noll motiverad för det..
Lördag kanske fotboll, annars verkar det bli bowling, mot min vilja=)

Nu datanördar jag, som vanligt..

PS. Nu är det inte långt kvar till krabaten tittar ut, den tröck som stan idag och snart är den här, längtar!

Bye

Dammråttor

Hej alla glada!
Jag har otrolig värk i min kropp idag. Träningsvärk är bland det värsta jag vet, men det är ju ett bevis på att man gjort nå iaf!
Nu har jag just dammat och dammsugit, intressesmurfen sprang just förbi, fattar inte hut fort det blir dammigt i denna lägenheten men men..
Nu ska jag bege mig till min kusin och hennes children.

ha en bra dag!

I hope you don`t mind

Ikväll har jag vart i Valskog, hos min moster och hennes family. Lasse fyllde så vi köpte en blomma och åkte ut. Fika, tjatter, ljuva toner och skratt var det som kvällen bestod av.
Min kusin är otroligt grym på att sjunga. Efter lite tjat tog han ut guran och lirade några låtar, helt otroligt. Så nu har jag bestämt mig, jag ska bli hans manager, här ska det bli nå stort! Fick rysningar då han sjöng "your song". Kan bara tänka mig vad brudarna i hans ålder tycker, en snygging med gura som sjunger som en gud. Kan det bli bättre?? Go kussen!

Kollade SMHI idag, verkar bli halvmulet imorrn, åhh typsikt när man är ledig och allt! Ville ju steka ordentligt men då får man la komma på nå annat skoj, badhus kanske??
Hörde att det hade regnat koopiösa mängder i Luleå idag, yes! Där fick norrlänningen för allt hånande i måndags.
"Vi har strålande sol" "Klockan är 20.30 och jag går runt här i shorts och tisscha" bla bla bla. Ha ha ha säger jag nu=)

Nu ska jag försöka lägga ifrån mig datorn och kolla på filmen jag börjat på ungefär fyra gånger, om jag orkar vill säga=)

God natt

Like yo wanna touch..

Stter och jobbar med mitt "privata jobb", bröllopsfix 2009. Går riktigt bra och jag ligger i fas. Strax möte med hemlig person ang. bröllopet..

Vanliga jobbet då, möte idag kl 14, i Arboga. Sen lite spån innan det blir hemgång vi har visst halvdag idag, tur att man har koll..=)
Ikväll hoppas jag på nå spännande men vet inte vad, ledig imorrn så det borde utnyttjas på bästa sätt frågan är bara med vad.. Alkohol hör iaf inte in i bilden.
På fredag blir det jobb all day long plus kvällen. Lördag kan bli fotboll i Sthlm men inget bestämt än..

Min dator vill inte ladda ner ett program så jag sitter och laddar upp fem bilder i taget på facebook under tiden jag jobbar, det går rikigt segt. Måset finna en lösning på detta.
Nej nu ska jag ila iväg och köpa lite brunch till "mötet"..


Om jag är!

Racer

Utslagen är vad man känner sig som nu.

Uppdaterar imorrn eller nå, för här behövs sömn.

Håll till godo..


Rekord

Vi sprang den vanliga måndagsrundan idag. Kändes oerhört jobbigt, men ändå fast det var tugnt, drygt och man bara ville lägga sig och dö så sprang vi, hela vägen. Inte nog med det, vi satte nytt pers. bästa. Gassch vad grymma vi är. Efter det så förtjänade vi en grymt god pastasallad med massor med gott. Lite onyttiga kände vi ett tvång av så vi drack Trocka till det..=)

Kollade ballar av stål, där min jobbarkompis och vän Nisse var med, så grymt kul att se!
 
Nu ska jag snart försöka knyta mig, tvätt imorrn bitti, love. Sen en sväng till e-tuna och efter det body pump, var evigheter sen sist så det kommer nog bli skönt. DH som alltid vid 21.00. Men där har vi ett litet dilemma, missade förra veckan då jag var på konf. Kajjan har spelat in men jag kommer nog inte hinna se det innan 21.00 imorrn, ska jag skippa morgondagens eller kolla på det och sen efter det kolla på det från förra veckan?? Ni måste inse att detta är ett stort bekymmer för mig då det aldrig någonsin hänt förut. Som sagt så har jag aldrig missat ett enda avsnitt i mitt liv.. What to do, det löser jag morrn, har jag tur hinner jag se det innan träningen, men man ska inte hoppas på för mycket. Hatar I-lands probelm, de är så grymt fjantiga.

På tal om I-land. Jag har kollar för fullt runt om vad jag ska stödja för organisation, men vet inte vilken.. Något måste man ju göra när man kan. Önsakr att det vore så enkelt som man trodde när man var liten. Jag och Malin hade värsta planen och med det skulle vi lösa alla probem och all svält i Afrika.. Tyvärr var det inte så lätt som vi trodde.. 

Hej o hej

Ps. Ta en stol och sätt dig i soffan..


Tog en bild när vi sprang idag..

Sovmorgon

Vad är felet??
Hade ställt klockan på 08.45. Tvingade mig upp vid 10.20.. Insåg att det var grått och regningt och vill bara krypa tillbaka i sängen. Sådana  här dagar är inte direkt roliga.
Nu har jag just fått i mig frukost, ska dona lite här innan Arboga väntar.

Fick sms för en stund sen, det väntas pastasallad efter löpningen ikväll, slurp!

Börjar bli lite nojig för Kajjan nu, det är inte långt kvar innan bebben ska ut. Så jäkla roligt och framförallt spännande med vad det blir för krabat. Känns också så konstigt att det är en liten varelse hon har där i magen, tror inte jag kommer förstå det förns jag verkligen ser h*n.. Jag längtar grymt nu till att det ska pluppa. Men antingen så får hon knipa någon dag eller ta det lite tidigare, för jag vill inte missa det hela med att befinna mig i Stockholm denna dag=) Eller skit samma bara den kommer ut snart så är jag nöjd=)

Jaha nu ska jag ta tag i mig själv..

Schalgerfest is the shit

hanna var underbart vacker i sin balklänning igår. Trodde jag skulle få sjukt med ågren och längta tillbaka till min egen bal, men det gick bra;) Sen vart det fotboll, förlust tyvärr..

Jag och Carrol laddade med pastasallad innan det var dags att korka upp för eurovision. var runt 15 pers som myste i min lya och kollade på schlagern.Trots damm, osalt salt, för lite plats och stök så hade vi trevligt. Gick ju inget vidare för Sverige, men helt ärligt så knns det inte riktigt som om att jag bryr mig..
Vissa drog till E-tuna, vissa hem och andra drog till Köping. Jag gjorde det senaste. Jag Emmelie och Johannah  drog till hanta och det var riktigt kul, träffade lite roligt folk och dansade till "stekar-musiken".

Efter stängning hängde vi utanför en stund och fram kom fyra killar från England och frågade om inte vi kunde ringa taxi. Men det hela urartade rätt snabbt då vi kom på deras personligheter, riktiga äckel.
Att de ville ligga var inget de direkt döljde och de försökte på både det ena och andra osmickrande sättet. Vi var helt ointresserade, (eller majoriteten av oss iaf=)) och jag visade inte en uns intresse snarare tvärtom för dessa iddits. Trots det fick jag höra att jag hade riktiga "fuck me eyes" och att med lite övertalan så skulle jag säkert vilja följa med dessa killar hem, or  not. Vi tog vår stolthet med högklackat och drog därifrån. Så stackarna fick inte ligga nå, naw.

Idag har det lökats, av rang. Jag och Jessica solade mest hela eftermiddagen hos mami. Sen hängde vi lite vid backen med annat löst folk. Nu ikväll begav vi oss i tre bilar till MAX i Etuna för lite käk. Vissa fick betala  dyrt för sin mat medan vissa slapp  betala ett öre, jäkla glidare!=)

Ikväll är jag så  satans trött så jag vill spy. Här ska sovas för imorrn ska jag upp och dammsuga,  verkar som om att några missade munnen  när de skulle käka popcorn igår.=)

Hejp



Slapp is the shit

Slapp är det ordet som kan beskriva denna dag bäst.
Just nu chill i backen, I love my Eee PC..

uppdat. senare!

Puss och hej!!

Bilåkande is the shit

Min dator och jag har just blivit sams efter 20 minuters osämja så nu kan jag blogga=)

Denna dag har bestått av bilåkande, möten och umgänge.
Började dagen med en biltripp till Skinnskatteberg. Möte som pågick i tre timmar, vi kom fram till mycket vilket var väldigt positivt och i Juni kommer ett stort projekt att gå av stapeln. Vill dock inte gå in på mitt jobb här...
Åter till jobbet i Köping. Lunch och sen datorarbete. Hem till Emma för en kopp kaffe. Sen dags för en tur till Sura och nästa möte, det gav otroligt mycket och jag är riktigt imponerad av folks engagemang, hur kul som helst!
När jag skulle åka därifrånvifta en av fritidsledarna och försökte stoppa mig. Jag stannade och vevade ner rutan
Fritidsledare: - Du, du har något hänger under bilen!!
- Ja jag vet, körde sönder agat här om dagen, så det är ingen fara..
-Jaha hehe okej då.
Det går helt enklet inte att missa mitt "fågel-bo" bakom agat..=)

Åter igen till Köping runt 19.30. Shopping med Emma. Vi var i valet och kvalet om det skulle bli utemat eller hemma mat. Vitog det senaste och lagade en otroligt god kräftstjärtspastasås med bandspagetti, satt fint i kistan vettu. Mys med Pauan och Benji innan vi typ degade sönder i soffan, och googlade för fullt på sateliter och d.y.l. När vi var ute på ballkongen såg vi nämligen "något" ljus som i rätt hög hastighet gled över himmlen. Vi kom fram till att det antagligen var en satelit, eller förhoppningsvis. Kan ju vart ett rymdskepp också...=)
Nu ligger jag i sängen, uppsvälld efter för mycket choklad-ätanade. Var nyss dötrött men sen vart det ju lall med dattan så nu är jag pigg efter all irritation..

Nu ska jag iaf försöka sova, imorrn väntar Köping och koll på kusinens bal, hon kommer säkerligen vara jättefin!

Tråkigt inlägg, I know
God natt


Påminner om min racer och avgasröret...

Stress is the shit, or not

Vissa dagar är så jädra stressiga. Idag har det vart en sån dag.  Jag blir glömsk, förrvirrad och får obehag i bröstet..
 Tanken var att jag skulle träna ikväll, tanken var god men tiden tyckte inte det. Jag hann alltså inte..
Hem och lagade matlådor ist, potatissoppa.
Nu försöker jag varva ner, man jag har så otroligt svårt att göra det efter en stressig dag, men försöka duger=)
Ussch vad negativ jag känner mig!
I helgen är det Schlagerfinal, Eurovision. Som snacket går nu så är mitt place the place to be denna kväll. Skulle kunna bli trevligt. Om det inte ska degas hela helgen?? 
 
Imorrn bitti ska jag till Skinnsberg. Eftersom att tiden inte riktigt är min bästa vän just nu så hinner jag varken städa eller tvätta, men är i stort behov av det. Som tur är så har jag världens snällaste syster så innan jobbet imorrn ska jag dumpa av smutstvätt till henne, eller jag ska ladda maskinen men hon får hänga upp det. Snacka bortskämd! Fast öjj städningen får jag ju ta själv så..=)

Nu ska jag gosa ner mig med lapen känns som om att det kan bli Ballar av stål!

Natti natt


Borta bra, men hemma bäst

Sömnen och jag kommer inte överens. Sömnen vill ha mer, men jag tycker att det borde räcka..
Igår på springrundan gick det inge vidare. Sprang hela vägen och fick hyffsat bra tid, men var helt slut. Så nu har den vanliga svackan kommit, hoppas det bara var denna gång.. Nu ska här fixas innan jobbet kallar!


Ett samtal från tåget igår:

Sitter på tåget från Stockholm på väg till Köping. Kan inte sluta småflina åt folket här. Sitter en kille vid bordet bredvid och pratar med om jag skulle gissa en kollega av nå slag.
-Är det kostym på middagen på fredag som gäller då? Såg att det var grillparty på lördagen, ja men då kan man nog skippa slipsen då iaf. Ja ja men precis jo men kostymen åker ju på på fredagskvällen i alla fall. Ja men precis, Lotta vill på valsafarin på måndagsmorgon, javisst ska hon få det. Ja jo men absolut. Nej visst sörru, jag kunde inte växla pengar idag. Nej de sa att det skulle bli så dyrt att växla till isländska, kursen är hög. Lotta kollade på Internet, man kunde få en jacka för 25.000 isländska, hahaha ja visst visst sörru..


Samtalet avslutas och nästa samtal rings


-Hej! Jag missade tåget...(rösten något allvarlig men det hörs att något döljs i denna allvarliga röst)  Hahahaha jag skojade!! Hihi jag sitter på det nu!

Jaha Något nytt under solen då? Nej nej visst sörru, ja jag växlade inte, nej kursen var för hög så nej nej det gick inte. Kommer snart då, ja visst visst hej då hej då!


Precis efter "jag missade tåget" meningen så kunde jag inte hålla mig längre, det brast. Ett högt skratt som jag kvickt svalde igen kom ur mig.

 Där sitter denna man i 45-50 års åldern och är extremt viktig och ska på affärsresa till Island, och så ringer han hem till frugan och skojar, hör och häpna han skojar!

Trots denna viktigpetters fronten så fanns där ett litet barn inuti, jag hörde på rösten att detta detta var "skojarrösten". Jag skulle vilja följa med denna man hem och agera osynlig. Bara för att få höra den jag tror antagligen torra humor som används i deras hus. Eller är jag fördomsfull?? Jag ser framför mig när han kommer hem:

Honey! I´m home. hahaha

Hursom, jag missade tåget idag... Skoja!! Hahhahaa


Sömn is the shit

Nu har jag intagit sängläge. Imorrn är det frukost kl 7.30, innan det ska det packas och göras iordning. På nå vis har jag lyckats kasta kläder högt och lågt trots att jag endast vart i rummet typ en timme=)
Såg till min förfäran att det bara fanns en kudde i sängen, men hittade en extra i garderoben! Hemma har jag fem kuddar...
Malena gick vidare i schlagern, så grattis Sverige, still going strong. Undrar om det är i helgen finalen är??

Middagen idag var supergod. Kommer inte ihåg vad maten heter men jag har ätit det en gång förut och alltid undrat var man kan få tag i det. Imorrn ska jag forska reda på det för det ska köpas hem, så gott så jag skulle kunna Kn***a med maten, eller hur var det där citatet nu igen??=) Efterrätten var inte fy skam den heller, hallon & rabarberpaj, gick inte av för hackor! Efter middagen vart det chill och snack. Kul att höra vad som händer i olika delar av Sverige.
Att man sen inspireras av div. aktiviteter till max är ju inte heller illa. Nu fattas bara en sak, tid.. Alltid denna satans tiden, inte lätt att få till allt när tiden stretar emot, men jag har ju en liten vision om att det kommer finnas mer tid i höst så jag får la hoppas på det.
 
Jaha den gamla rutinen då, tetris och sömn!

Hej då


Den nya drogen..=)

Konferensa is the shit

Första konferensdagen avklarad! Rikitgt intressanta ämnen och människor här. Känner dock att min kropp skriker efter att röra på sig. Även fast jag tycker något är intressant och givande har jag så otroligt svårt att sitta ner länge och lyssna.
Nu kollar jag mail, nyheter och bloggar mig lite. Snart ska jag möta upp andra intressanter här utanför för att ta en promenad i den friska luften, innan middagen. 
Kollade just och insåg att kanal 5 inte finns på rummet, det blir alltså ingen stress vid middagen utan DH spelas så snällt in av Kajsa så jag kan se det senare i veckan!

Just nu känner jag rikigt för springturen som ska avverkas imornkväll. Men de är ju ett tag kvar dit så..
Känns som om att denna kväll kan bli rätt tidig, frukost mellan 7 och 8 imorrn så.. Sen konferensa fram till 14.30. Hemma i Köping kl 17.19, sen  möte mellan 18.00-20.00 i Arboga. Sen så blir det löpa av och det i Kungsör! Snacka om världsvan tjej, eller kallas det KAKva tjej??=)

Nehe nu lite uppfräschning för kvällen innan promenaden ( brukar iofs vara tvärt om men va fan)

Hörs ikväll om jag inte är allt för trött då! 

Stockholm + Latte = Kärlek

Stockholms central, folk, atmosfär och en latte. kan det bli bättre??
Väntar på bussen som ska ta mig ut till mötet.


Ge mig mera Stockholm, I need it!

mummmms! 

Springa is the shit

Phu. Nu känner jag i min kropp att sömnen kommer komma väl till pass snart.

Var på musikalen idag, kussen var riktigt duktig, han hade verkligen gjort sig förtjänt av blomman jag köpte!
Såg tre av mina andra stjärnor där med, de skötte sig minst lika bra och vart glatt överaskade att jag var där och snokade på dem=) Tröttnar dock en aning på alla dåliga sexskämt som ALLTID ska var med. Jämt så jäkla uppenbara också.
Kan det möjligvis vara nån gubbsjuk människa som skriver replikerna kanske??

Sen då, direkt ut i tuffa verkligheten. Springturen. Gjorde den typ 15 sekunder söligare idag men det är helt ok. Efter vanliga rundan varvade vi ner och gick en bit, sen sprang vi hela skillingerakan efter det. Skönt riktigt skönt vill jag lova, Inte minst nu när man ligger tränad, mätt och nyduschad. Stannade hos Carro på mackor, the och ägg till Ballar av Stål innan jag drog hem.

Imorn går tåget från Köping typ 8.30 eller nå. Väskan är packad (behövs ju inte så mycket för en natt) och datorn står på laddning.
Jaha sömn då, för imorrn måste jag upp och skölja av håret, mitt hår har nämligen en tendens till at stå åt alla håll och kanter om jag duschar och sen sover..

God natt alla!

Lunch is the shit

Sitter på mitt lökiga kontor och äter fiskgratäng, köpt. Blir lite ledsen i ögat när jag tänker på hur jag sunkat ner mig på matfronten. Förut lagade jag alltid mat. Nu kan jag typ räkna på mina båda händer hur många gånger jag lagat mat denna vår.. Nja riktigt så illa är det väl inte men nästan. Å andra sidan vet jag inte när jag skulle hinna agera gourmetkock. Har ju så mycket annat som tar upp min dyrbara tid. =) Sen har jag ju flyttat närmare mama så där intas ju väldigt många middagar nu för tiden! Jag skyller alltså på mama!

Ikväll ska jag gå och titta på musikalen, min kusse är med så det ska bli riktigt spännande att se honom! Blomma och kort är inköpt, måste bara komma på nå fyndigt att skriva i kortet men komiker som man är lär det inte bli så svårt!

Åhh nu kommer min låt på radion. Vaknar till den, har den som ringsignal, somnar till den och mycket mer. Just nu:
Milow- Ayo technologi. Får se hur länge denna fluga sitter i mitt huvud.

I fredagsnatt brakade mitt avgassystem. Eller en del av det. Det innebär att 460:n nu låter som när en fjortisbil kommer farandes. Dessutom sticker det ut en massa strån ur burken. Ser ut som om att en fågel krypit in och inte kommer ur, jag ska ta pic och visa.
Folk glor som bara den när jag kommer farandes, undrar varför, har inte folk bättre för sig än att glo på min racer???=)

Nehe nu slutar lunchen, back to basic! 

Brons

Den här helgen har gått rikitg fort. Kan kanske vara på grund av jobb fredagkväll och lördag dag..?
Var lyckat med jobbhelgen iaf, allt flöt på som det skulle!
Efter jobb igår degade jag hos mama några timmar innan det var dags för att korka upp vinet. Jag & Carro drog till Ekka och Jessica där det väntade fler folk. Vi sjöng lips som aldrig förr och hade allmänt trevligt. Sen började det spritta i mina och carros dansben, så vi drog till E-tuna för att göra något åt saken. Harrys och dans väntade i två timmar. Sen kom våran priv. chaffis Johan och skjutsade hem oss till Kungsan. Men först ett stopp på Statoil, mos och räksallad=)

idag har jag tillbringat dagen med friends. Först slapp hos Carro & Jerry sen kom David och vi drog till Slagsta för att trycka superb glass i kyla och blåst, men sol i sinne..=)
Ikväll vart det film, Kajsa och Per kom också och sällskapade. Vi kollade på "The Spirit", eller vi försökte iaf så gott vi kunde, många av oss somnade till då och då och tillslut gav vi upp ingen höjdarfilm om man säger så!


Imorrn blir det Arboga-jobb, sen ska vi ut och svettas, löpning väntar! På Tisdag drar jag mot Stockholm och UNV-konferens. Kommer hem på Onsdagkväll..

Ryssland vann guld, kul för de men vi fick ju iaf brons..

Telen ringde mitt i inlägget, så nu har jag just avverkat en timmes samtal och inser nu att klockan är rätt mycket mer än jag tänkte, så nu känner jag att sömnen borde komma krypandes.. Får locka på den genom ett parti Tetris=)
God natt!

Tre kronor

Drog mig ivg till far, där bjöds det på: smörgåstårta, godis, chirre med dirre och Cl.
Snacka om att bli gödd. Tröck aningen för mycket för nu känner jag mig spyfärdig!
Men framförallt så bjöds det på spännande match och slutlugen vinst, 3-1 och segern var vår, fasiken så skönt!!

Mötet i E-tuna är inställt imorrn, så det blir lite jobb i Kungsör innan Köping tänkte jag. Har bokat tvättid också så man kan tvätta alla svettiga sängkläder. Kom på att ett av mina andra örngott också måste tvättas. När man har en vän som snusar och är full händer det olyckor, speciellt på vita örngott, såg inte vidare fräscht ut men har inte velat tvätta det då det är ett minne ev Norrläningen=) Nej men glömt bort det helt enkelt.

Såg din komm Maggie, tack för erbjudandet, skall försöka med det till nästa gång. Denna feber har jag bara svept en
70:s whiskey, men likör kanske funkar bättre??=)

Nu ska spelas Super Mario på mobben, sis skickade nio nya spel till min mob idag=)

God natt


Segern är min!


Igår orkade inte min kropp längre. Jobbade hela dagen på piller men till kvällen gick det inte längre. Hem för att mäta högsta tempen på länge.  Bada och skaka ihjäl typ. Sen sängen och hockey. Somnade tidigt och vaknade helt dyngsvettig vid 5.00. Kände fortfarande febern men inte lika mycket och nu känner jag mig så gott som frisk, förutom att man känner sig utmattad då.

När man är sjuk känner man sig så hjälplös, sårbar och nedstämd. Gråten var riktigt nära ett antal gånger igår men jag bet ihop. Om jag någon dag i framtiden blir gravid tycker jag redan nu synd om den mannen som åstadkommit det, hur ska nio månaders graviditet gå, om två dagars feber tar knäcken på mig??=)


Nu ligger jag här i soffan, flottig och utslagen. Dusch måste intas men orken finns inte just nu.
Klockan 20.00 ska jag se Sweden kicka assen av Tjeckien, förhoppningsvis. Hade tänkt titta hemma, men pappa tjatar att jag ska ta mig dit, för då blir jag bjuden på mat, snacka mutor. Får se om jag orkar ta tag i mig själv till dess eller inte.


Imorrn väntar Eskilstuna på dagen, Ögir på kvällen. Idle Hands, Odd perspective och Dogday ska spela där, så kom gärna och titta. Ska bli riktigt kul att se tycker jag!


Lördag väntar en dag i Köping, jobbar 9-16 typ, tror och hoppas att det blir grymt. Lördag kväll vet jag ännu inte vad det blir, kan tänka mig att det blir rätt lugnt, men vad vet jag?


Ja så ser det ut.


Nehe dags att säga: Hej då flott-cky, hi there snygg-cky!

Med andra ord, duschen kallar.



"She's so much more than you're used to
She know's just how to move to seduce you
She gone do the right thing and touch the right spot
Dance in you're lap till you're ready to pop"


Tröjan åker på ikväll=)


You give me fever...

Det är inte ofta jag tycker synd om mig själv, men när sjukdomar smyger sig på då jävlar är det synd om mig.
Har mest segat runt hela dagen, har dock skött mitt jobb ordentligt men aningen segare i huvudet än vanligt..
Feber och halsont har varvats mest hela dagen. Min kära kompis Anna ringde och jag beklagade över min situation, varpå hon säger:
- Ja Vicky det är svininfluensan du fått!
- Men tack för den, kul att höra.
- Ja men du har alla symptom så det är nog faktiskt så!
Av erfarenhet vet jag att för lite sömn blandat med för mycket jobb ofta betyder feber för min del. När det är mycket att göra och sjukskrivning känns långt ifrån kommer det ofta som ett brev på posten, fever.. MF hate it.

Nu lite vila innan DH, förhoppningsvis vaknar jag pigg och kry..


Åhh sega dag

Inte heller inatt fick jag sova ordentligt. halsont och det känns som om att febern är på god väg, peppar peppar.
Känner mig grymt omotiverad till att åka till jobbet, vill jobba men orkar inte åka kringel krångel vägen till Skinnsberg.

Känns ändå otroligt skönt att klockan inte ens är 8.00 och här sitter jag och är klar. Ska strax ner till tvättstugan för att hänga tvätt, sen antennfix.

Nu har jag beklagat mig klart.

Catch you

Surprise!

Im alive!=)
Var hur skönt som helst att springa. Blir en runda på Torsdag igen..
Men skönast är ändå efteråt. Macka och ägg hos carro och nu nyduschad och slut i sängen hemma..
Nu är jag supertrött, kollar på Ballar av stål och ska försöka sova. Imorrn är jag uppe med tuppen, tvätt klockan 7, sen bilmek med antennbyte innan det blir dags att fara till Skinnsberg runt 9..

Dagens låt: Milow- Ayo technology lyssna
här

Nu, sleep

460:n, still going strong

Yes! Bilen gick igenom utan en enda anmärkning, fan vad skönt. Jag som hade börjat kolla runt efter en annan bil och allt, så fel jag hade och så glad jag är för det!=)

Vaknade inatt utan att kunna somna om, ångesten kröp i hela kroppen, kan kanske ha vart för besiktningen?? Drygt som fan var det iaf. Att ligga vaken och bara glo när man behöver sova. trött imorse, så förhoppningsvis somnar jag fort ikväll.
Ikväll ja, då väntar en utmaning, vi ska ut och springa. Inte det roligaste men jag antar att det behövs, inte långt kvar till beach 09 nu.. Som lite uppvärming tog jag en promenad i Arboga idag, behövde rensa hjärnan innan jobbet kallade. Jag insåg att Arboga faktiskt är väldigt fint. Mysiga gränder och små hus. Kände även div. buskar lukta nå så otroligt gott, sommarkänslorna sköljde över mig! Kan vara därför jag blev på bättre humör när jag sen kom fram till jobbet.

Nej nu ska jobbas på.
Kanske uppdat. ikväll om jag överlevt springturen!

Nu ska jag inspireras så jag kan jobba järnet!

Tjing

Joråsåatt..

Vin är farligt, livsfarligt och det fick vi smaka på igår jag och vissa av mina vänner.
Först slapp i solen, som är en av mina favoriter just nu. Sen fotboll med bästaste Theo och andra stjärnor innan det var dags att korka upp. Begav oss till Jessica för att dricka ett glas vin och ha trevligt. Blev mer än ett glas, definitivt mer.. Upp till David för att vända lika snabbt, fråga mig inte varför men tanken var att dra dit sen igen, så vart det inte. Sen Jonis, bara där en snabbis med. Sen tadada! Sarra. I love it or not. Var iaf trevligt folk så man kunde samtala lite. Mina ögon ville inte rikitgt hålla sig öppna så jag gick hem, för att sova trodde jag men icke. På med film och såkallad "efterfest", trevligt var det=)

Imorse låg jag mest och vred mig i sömnlöshet men kom inte upp ur sängen förns 12.. Fixa fejjan och sen fotboll som syster spelade. Bilmekande, Mekong, DVDfix och nu kom jag just hem från Kajjan.
Anna och Tobbe har problems med sin DVD, de får inte ljudet till TV:n. Så en pesron (inga namn nämnda=)) la sig bakom TV:n men fick inte rikigt till det. Så jag såg min chans att briljera, pekade lite och gav order, vips! Så funkade allt..
=)

Nehe film i sängen sen sleep.

See yaa

Valborg

Idag har vart en rikitgt lökig dag, solen har vart min bästa vän och allt har bara kännts så jäkla lätt!
Gick hem till mama o co nästan direkt, la ut dynor på gräset och parkerad där en bra stund, solen sken mest hela tiden. Gick bara upp om det var nå viktigt att göra, som att typ bli servad mat=)
Efter grillningen började vi meka lite med bilen och sen tog jag min bike och hojjade en sväng. Kubb väntade därnäst, där mitt lag vann, otippat..
Anna, Tobbe, Ralle, Carro o ch  Mimmi kom och joinade sen.
Blev en raggartur till Köping för mig, Carro och Mimmi, napp fick vi också inte illa=)

Nu är jag precis hemkommen från lite singstar och fulla människor.

Igår vart det fest, Krille fyllde 20 och slog till på stort förferra i Malmbergs sen vart det Arboga och Stadskällarn. Kände typ inte igen en människa, men träffade albert, rikitgt skoj eftersom att det var så länge sen sist. Taxi hem och dags för efterfest, tanken var Jonis men det blev hos mig. Tror jag börjar få dille på det där med efterfester nu, två helger i rad och jäklar vilka fester det blir sen då. Igår var vi fyra pers och softskivan åkte på. Deeptalk och ätande varvades innan det var dags att slå igen=)

Har just satt in filmen Vicky Christina Barcelona, få se hur länge jag håller mig vaken...

Hejp