Tisdag..

Ligger i sängen och känner mig helt utmattad, har nog aldrig haft sån här värk i magen, måste innebära att träningen idag var extra hård..=)
Idag har min bil vart inne på lagning, bytte kamrem så nu borde den gå som smort. Ada sov hos mig inatt så idag har vi promenerat en hel del, var med Emma en sväng på stan och sen upp till de för en kaffe också, min dagliga dos av socialt liv, alltid lika trevligt..
Har vart och provat om jag får ge blod också, gjorde det för två år sedan men hade då för lågt blodvärde, så imorrn fr jag svar om värdet har förbättrats de senaste åren.
Kvällen avslutade såklart framfö tv:n och Desperate, min enda rutin som måste följas vecka efter vecka.

Imorrn väntar Tuna Park och shopping, fråga mig inte för vilka pengar men jag känner ett stort behov av att göra så. Därför blir det en cut av håret imorrn med...

Nu ska jag kolla frillor på internet sen gosa in mig i min nybäddade säng med vintertäcke och allt.

Sov gott!

Helg

Överlevde Lördagens metalkväll.
I Lördags träffade jag Stina som var på visit i Kungsör, trevligt trevligt. Sen tog vi med oss Jessica till Maistro och tröck fetmat. Sen var det ju dags för mig att bege mig till jobbet.

Igår ställde jag ingen klocka utan sov så länge jag kände för. Sen kom mamma, Isabella och Ellen och vi drog till Big Inn.
Följde med de till Kungsan sen och käkade mat, sen var det dags för kalas, Michelle fyllde sju år så det vara bara att sätta sig i bilen och gasa till Valskog.
Kollade 40 year old virgin igårkväll, hade inte sett den innan, men den var rolig i perioder.

Nej nu ska jag ta tag i mig själv och klä på mig eller nå, sen ska jag besikta 740:n. Får se om jag får gå eller åka från besiktningen denna gång=)

Patrik Isaksson

Jobb igår, Patrik Isaksson kom till stan och jag måste säga att han är mycket snyggare i verkligheten än vad man tror! Får medhåll av de andra kvinnliga kollegorna med! Gjorde en bra spelning, och verkade gilla situationen till publikens glädje.

Igår när jag kommit till Köping runt 2 såg jag en gestalt gå över bron mot Volvo, tyckte mig känna igen den som Stefan så jag åkte sakta fram för att se att det inte var han, utan en anna halvt som halvt bekant person, så jag plockade upp honom och agerade chaffis. Kändes som en god gärning, och de gillar jag att göra.

Idag skulle bli en ledig lördag och jag fick nästan lite panik över vad jag skulle göra en ledig lördag, sist jag var ledig på en lördag var den 23/8 och då kom vi hem från Kreta... Hur som min lilla panik försvann rätt fort då jag iaf ska jobba ikväll!=) Cash is King.
Ikväll är det Metalkväll, tydligen ett känt band vid namn Vader som kommer och med de tre till, bara att plugga i öronpropparna med andra ord.

Nu ska jag fixa iordning mig sen får Kungsör finbesök.

Hej o hej
 

Dagen R

Har jobbat ikväll, sitter och varvar ner lite nu innan duschen och sen sängen.
Allt gick bra ikväll, vi hade Eric Bibb, väldigt bra och trevlig kille. Lyssna på youtube, grym röst!

Innan jobbet hann jag med en fika hemma hos Emma och en snabb visit i Kungsör, lånade deras 740 till jobbet.

Imorn blir det jobb igen, på dagen vet jag inte vad jag ska göra, nå hittar man väl alltid på.

Tack för nu!


Låten ikväll: Veronica Maggio, Stopp.

 

Tisdag

Har lite svårt med att besluta mig om vilken låt som är bäst just nu, står mellan Hello Saferides "The Quiz" och Lars Winnerbäcks "Hjärter dams sista sång". The Arks "Disease" är inte heller långt därifrån..

Imorse sov jag ut ordentligt, behövdes efter denna helg. Sen begav jag mig Till Emmas place och segade. Drack lite kaffe, lekte, snackade och kollade TV.
Har även kollat upp lite saker inför framtiden, och imorrn väntar Västerås och rekryteringsmässa. Sen blir det förhoppningsvis lite IKEA och Nisses.

Nu ikväll har jag pumpat och såklart kollat på Desperate Housewifes.


"jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen
aldrig älska dig igen"

Tiden går..

Nu är snart helgen över, eller iaf jobbhelgen, idag är det ledigt.
Fredagen kändes som minst två dygn, vilket kanske inte är så konstigt när man jobbar dessa tider.
Igår hade vi en hur rolig kväll som helst på jobet, skrattade väldigt mycket.

Idag ska jag inte göra ett dyft vad jag vet,
bara vara antar jag, om ens det.=)

sovdags

nu är det dags att sova. Ligger och kollar på trean, om tjockisbruda, grr.
Håll utkik efter en snygging imorn, säger inte var så var uppmärksamma!=)

Imorrn blir det shopping inför fredagens spelning.

Sov gott.

Long time

Det suger inte längre i min bloggtarm. Lusten och orken har inte funnits på ett tag men jag måste väl ta tag i det antar jag.

Jobbar varenda helg, vardagarna flyter på med promenader, vänner och deras barn, böcker, städning och träning.

På fredag väntar ett stort uppdrag, Art Garfunkel kommer och förgyller vår dag. Kommer bli otroligt stort och en erfarenhet som heter duga. Nervös, jag? Nej vaddå?=)

Väntar ivrigt på svar från lite olika håll, men de dröjer tyvärr allt för länge..

Idag väntar kanske just inget speciellt. Förhoppningsvis en promenad i det fina vädret, sen ikväll Body Pump och Desperate Housewives.


Soffan får besök av mig ikväll klockan 21.00