Memories

image68

Så vackra...


28 mars 2008

Sista dagen på Summit idag, kändes inte helt okej.. Kommer att sakna stället och människorna nå grymt, men återseende senare detta år kanske?=)

Fick iaf ett väldigt fint avsked och fin fina presenter! Nu väntar två dagar off sen full fart igen.

Skolan börjar ju på måndag.. Funäsdalen på tisdag, sen äntligen Luleå!


Sitter hemma och tar det lugnt, imorron blir det annat då vi entrar Ögir för att se på Ekka. Kul speciellt då radarparet Jone & Ante gör oss sällskap, var ett bra tag sen man träffade dem.   R.W i högtalarna, Beautiful det var allt för länge sedan vi umgicks han och jag.


Annars är det så mycket tankar i mitt huvud så det finns inte. Skolan är snart avklarad och allvaret börjar på riktigt, läskigt om du frågar mig.. Vill just nu spy på allt som har med skolan att göra, men ack vad jag kommer att sakna den sen när den är slut. Kan därför vara skönt att dra ut imorron och glömma allt för en stund. Ska till Eskilstuna innan och shoppa loss med min mor och systrar. Kan behöva lite sådant nu känns det som, men min plånbok vill inte lika mycket som mig. Vi får se vem som har starkast vilja, jag tippar på mig före plånboken=). Var en sväng hos min familj nyss, alltid lika mysigt sen blev det en riktig raggarsväng till OK.


Mat-Tina vann Let´s Dance såg ja, all cred till henne, hon har ju på cupen blivit jäkligt snygg.


Nu väntar surf och sen säng.


Ljuspunkter i mitt liv:

Morgondagen.

Luleå.

Vår.

Vänner.

Familj.


I guess.



Screw you, I didn't like your taste anyway.

//



Lampa

Både motivation och tid har det varit dåligt med men ska försöka komma igång lite smått nu. 
Melodifestivalen avverkades 12-16 mars, hade det kanon bra och kommer skriva ihop nå bra senare. 
Praktik i veckan, lika roligt som vanligt och veckan som kommer innebär sista praktikveckan, tråkigt men ändå skönt att slippa pendla jag är så trött på det. Dags att flytta uppe ist kanske? 

Skärtorsdagen och ledigt, hade Ada hos mig så vi gick en långpromenad på morgonen, sen åkte jag till Tuna och lämnade in på trasiga mobil (kameran funkar inte) efter det tog jag med min far till Köping och lunchade på Latte. Sen tog vi en shopping-runda, var meningen att en laptop skulle inköpas till mig, men så blev inte fallet.. Kvällen slutade med ett besök i Kolsva med god mat och TP. Fredag och prom till Big Inn i den värsta blåst jag vart med om, men fram kom vi iaf. Sen jobbade jag på Sigge, Hardcore Superstar spelade och det var helt slutsålt och mycket folk. Blev riktigt stressigt i baren i perioder men vi fixade det. Lördagen och promenad i Kabbeskogen, i strålande sol. Sen åkte vi till kUngsör och tröck påsk-mat hos mamma och pappa, moster Lussan, Lasse och Johans var också där. Vi hade väldigt trevligt och drog sen vidare till Jessica och Ekkas place för lite mer öl. Sen väntade Hanta, inte speciellt kul och inte speciellt roligt folk först men sen träffade jag på Eveline och min decembervän så då vart allt genast lite roligare=).

Har haft besök av två bakis-killar idag och av en Kajsa, trevligt.

Jag så seg så det finns inte men ska iaf masa mig iväg till pumpen klockan 18 tänkte jag, vad som händer sen vet jag inte just nu känner jag bara för att sova hela kvällen, men vi har ju lite olika erbjudanden så det kanske blir något av det.

Nej nu ska jag sega framför tv:n.


See you


Luleå here I come

Ja Ida du har alldelles rätt om uppdraget från david, men dessutom ska jag ta en bild också=) Ska se vad jag kan göra för dig. Om det ens blir någon efterfest, det är aldrig säkert, men hoppas kan man ju=)

Glömde ju helt bort att berätta att jag nu har bokat biljett till Luleå, så den 6 april far jag upp är det någon som är sugen att joina så hojta, känns som om att det skulle vara roligare att ha sällskap dessa ca 16 timmar=) Ska kanske tillägga att 16 timmar är enkelväg också=) men hur kul som helst ska det bli och jag längtar.

Jag har skrivit en mall på min projektplan och fick svar idag att den var bra men att lite ska tilläggas, tack gud vad jävla skönt! jag tycker att jag är så jäkla grym som nästan är klar med skiten. Sen är det bara att sätta igång på rikitgt och just nu känns det riktigt lockande att få komma igång!

Nej jobbet kallar=)

Kram


Ingen rubrik

Long time no seen. Har fullt upp med allt annat roligt just nu så bloggandet tar tyvärr lite stryk av det.
Denna vecka bjuder på mycket roligt. Imorgon är det en viss fröken Johansson som ska vara ansvarig i konfen eftersom att Martin som i vanliga fall är det är sjuk, är lite pirrig men på ett skönt sätt.

Onsdag och tillfällig flytt till Stockholm äger rum, jag och mina kära klasskamrater flyttar in i två lägenheter vid globen för att jobba på melodifestivalen under fyra dagar, great! Vi kommer ha så grymt kul däruppe så ni anar inte!=) Kul att se deras kära nunor igen också, var ju ett tag sen nu. Ett av mina bästa sinnen kommer sättas på prov nämligen, lokalsinnet. För globen är ju som många vet, rund, och det är inte så lätt att hitta överallt men vi ska kunna den som vår egen ficka. 

Nej nu måste jag duscha innan jag ska skriva min packlista inför melodifestivalen.

Har även fått ett uppdrag av  David som jag ska försöka lösa, hehe.

Björn, here I come! =)

Stockholm

Har haft en underbart mysig helg i Stockholm.

Fredagen spenderade vi på Zinkens för att se Hammarby vinna. Men det roligaste var lätt den utvecklingsförstörde mannen som stod ovanför oss, han blev senare bästa vän med Marta i andra så då var jag mobbad.

I lördags så gick vi och gick och gick. Gamla stan igenom och vidare till Söder, riktigt fint, synd bara att vädret var piss. Åkte sen ut till Globen för att se hockeyn, men icke. Tack så mkt klumpiga vaktmästaren=) 
Sen träffade vi MnM på en fika, väldigt trevligt, kul att träffa tvåmeters-mannen in real life=) På kvällen höll vi till på Malmskillnadsgatan, och nej jag gjorde inte det ni trodde, vi käkade på Soft. Tog en mycket god pasta med räkor. Sen Chaplin och varsin drink och schlager. Tidig kväll väntade sen.

Denna kväll har jag pumpat ur mig pecankolapajen hoppas jag=)

Nu väntar tvättstugan!