Jag, nervös??

Har vart en otroligt lugn dag.
Degade hemma, sen vart det Sarra en sväng och sällskap till bakisätande kompisar. Hem för att visa lägenheten för två män.. Kan bli så att de tar över den, kan bli så att jag får bo kvar iaf tre månader, kan bli så att vi bor alla tre i den, jag röstar på det sista men det verkar inte alla tycka=) Bjöd familyn på våfflor och sen hade vi mys till TV:n.

Igår var det öl-tältet som gällde, var länge i valet och kvalet men tillslut tog jag på mig partystrasset och gled ner. Tanken var först Eskilstuna så jag tog på mig ett par pumps, kanske inte det bästa att ha på sig i ett lerigt tält men det funkade, bara man dansade på rätt ställe och inte i leran! Vart hursom en lyckad kväll, dans, reunions både roliga och andra halvroliga. K tycker att jag ser ut som Harry i mina nya brills, men jag tror att det är ren och skär avundsjuka, jag vet att han vill och borde ha brills men han är för fattig för att skaffa, stackarn! Ska erbjuda honom att låna ett av mina par..

Måste försöka sova men tror nästintill att jag är lite  nervig inför imorrn. Kl. 12.30 blir det av, om allt går som det ska, det innebär att jag nu sover min sista natt i denna skepnad..

Jepp.

Fröken Viktoria om jag får be!

Blev en sen dag även denna dag. Har flängt runt lite vartstans idag men avslutade med Skinnskatteberg, så jävla trälig väg det där!

Idag vart jag ett x antal tusenlappar fattigare, 15 år äldre och 1000 gånger argare på bara några sekunder, med andra ord jag har fått mina glasögon! Ska sätta upp håret i en knut, ta på mig en tajt skjorta och en pennkjol, efter det kan jag få vilket sekreterar- eller lärarjobb som helst. Bring it on!

Imorrn väntar mitt första utvecklingsamtal med chefen. Spännande värre! Därför måste jag nu fylla i men blankett jag fått hem.
När ska jag hinna uppdatera min FB med alla fräscha sommarbilder då? En annan dag!

Hejp


Så hot or not!

Fånigt

Just nu har jag ett sådant där fånigt leende på läpparna, som man inte riktigt kan bestämma över.
Måndag 12.30, BOOOM!

Hard days work.

Helt slut känner jag mig nu.
Har vart en hård dag och mötena avslutades inte förns runt 21... In på Coop för att shoppa upp lönen, typ. Vart dyrare än jag räknat med men nu har jag grejer hemma vill jag lova.

Har just skickat iväg det sista mailet för dagen, så nu varvar jag ner med skivan jag fick av Viktor i helgen. Underbar röst den där killen!
Imorrn börjar dagen tidigt då städning, tvätt och matlagning väntar på morgonkvisten. Imorgon ska jag laga fisk med äggsås, och jag längtar faktsikt för det var så länge sedan jag lagade mat "på riktigt"=)

God natt gott folk. Vi hörs imorrn. // Fightern


Min syster Fanny är en underbar konstnär..

Hejja

Jo jag lever. Men just nu är dagarna fyllda av nya häftiga upplevelser, en där, en här. Under dessa dagar har jag hunnit läst ut min bok, börjat och avslutat Benny Haags bok; Makt, Mod och Motstånd. Helt otrolig bok, så mycket fakta och sådan härlig berättelse. Jag har även hunnit knåpa en hel del på mitt egna mästerverk, detta kommer li bra, tro mina ord.
Det innebär att jag inte ens hunnit läsa vare sig Maggies eller Jonatans bloggar, som jag annars följer dagligen.
Kikade dock in en liten sväng nyss, Maggan är lika dålig som mig. Jonatan däremot är riktigt bra. Jag scrollade lite och ser en bild på Blanca Vlasic och brevid en bild på mig. Jag som trodde att alla mina syrror hade fel, men tydligen inte. Det måste vara frisyren... Döm själva,
här.

Ikväll ska jag verkligen försöka uppdatera, men lusten måste finnas där för att det ska bli bra, ska försöka leta reda på den då..

Soo long.

Jo så är det

Riktigt dåligt med uppdatering här, varför är det ingen annan som kan blogg åt mig??=)

Vi har ett nytt intresse, nämligen Buzz, detta tar nu mycket värdefull tid av mig=) Annars roar jag mig med att vara chaufför, gå på kräftskivor, plocka blåbär, jobba och så.

Fick äntligen tillbaka min mob i fredags, eller jag fick en sprillans, men det är iaf samma modell så lika glad är jag för det!

I lördags vart det som sagt kräftskiva, den var lagd hemma hos Carrols parents. Runt 20 pers intog vi kräftskalandet, vissa bangade och åt grillat, nirds. En rolig kväll med mycket skratt och lite pinsamheter. Någon vart lite väl rund under fötterna och kunde inte riktigt kontrollera varken balansen eller snacket, men roligt var det. Nu har vi också fått en hel del nya kommentarer till citatboke, vad sägs om; " I got one fitta and two balls", " This is cheeezzdoodläs"(lite svårt att stava till uttalet), "Teamcard, teamcard boys" och fler var det. Det vart utgång i eskilstuna, där tyvärr inte alla kom in men vi som gjorde det shaka och hade oss. Medan de som inte kom in åkte karusell och spydde. Efterfesten hos Jonis, som inte själv var hemma. Vi gav upp tillslut och en välförtjänt sömn väntade. 

Nu är jag så trött så jag inte orkar skriva mer men det kommer väl sen!

Ett födelsedagsbarn.


 
Hon myntar många många fina kommentarer och citat..


Fd. Norrlänningen, Den, Det, Maggie. Kärt barn har många namn.


Kvalitetstid

Vaknade med jordens träningsvärk, kan det vara så illa så att det beror på att jag kollat två fotbollsmatcher på dagar?

Kom hem efter en hård dag på jobbet, satt ner från 8-17 typ. Tog tag i min dammvippa, dunka Lasse på högsta och glömde regnet utanför. Tror ni det varade länge?? Nej. Efter ett tag ringde det och i andra änden skrek Maggie och Carrol:
 "Sätt på kaffe vi kommer upp och fikar!!!!!!!!!!" Gassch bara att göra som de sa. Tog det sista kaffet jag ägde och bryggde. Men de otacksamma djävlarna drack inte ens upp, tog all min nikotin gjorde de också, dagens ungdom.

Nu sitter jag här nedklottrad till tusen, vi har kollat var på kroppen vi ska ha våra tattoos. Trodde jag var säker, men kanske inte. Blir sidan av armen eller "snett under" tror jag. Att det blir det vet jag. Vi ringde och kollade idag, kan få tid om typ två veckor, ahh nervositeten börjar komma. Eller nej, för jag är tuff.

Idag har jag visat min hemmafru-sida. Städat, gjort äpplekräm och KFsås i låda jag är så duktig. På tal om mat så har jag, Carrol och Maggie beslutat om att starta en cirkel i matlagning. Jag vet vad jag ska laga och jag vet att det koomer bli sucće! Dags att vara lite seriösa och börja laga mat nu, tillsammans har vi gått upp 70 kilo i sommar..=) Jag tror inte att det blir nå problem att få med fler, kanske Anna "gourmeten" Blomberg eller Malin "det stod så i receptet" Bergstrand.. Däremot tror jag det kan bli svårt att få med typ David "korvmojjens stammis" Jansson...

På lördag blir det hejdundrande fest, kräftor, nubbe, grill, öl, vin sång, umgänge, Eskilstuna, dans, härj. Så nice!!

Nu ska njutas kräm och kollas på Harry. Klockan är typ halv tio, detta är första gången typ ever som detta sker, så sweet!

Gutten tag

Att ha barn är jobbigt. Först vill de ha mat, sen ska man betala inträde och sen skriker det efter korv. Gick hyffsat bra idag iaf. lurade iväg stackarn sen...

Idag inträffade det som aldirg förr inträffat. jag försov mig.. Blev väckt av ett samtal strax efter 10(!) där min kollega frågade om jag var på g??
På G? Erm ehh ja eller nej du väckte mig nu... Skulle träffa honom för att gå på möte klockan 10 i Köping. Men snab som man är var jag där redan efter 20 min, undrar hur fan jag lyckades?.. Satt där och gäspade och gnuggade ögonen mest hela tiden.

Jobbet gick riktigt bra sen tillslut och sen vart det lite grillad mat, slurpigt värre!
Efter det en kvick promenad med barnet till Runevallen för att se fotbollen, fast egentligen ville jag bara mysa med Alvin=) Som grädde på myset spöade KBK Arboga med 3-0, riktigt nice!

Nu har det trillat in lite kommentarer iaf, fortfarande dåligt men strongt av er som gjort det. Jag har bestämt mig nu, det blir armen, det blir engelska, det dock en suprise om vilken det blir.

mina inlägg känns så tråkiga utan bilder, men tro mig jag saknar min mobil 1000 gånger mer än er och när den äntligen kommer hem till mig blir det bilder på bloggen!

Har fem alarm på mobilen, en väckarklocka, en Carrol och en mamma som ringer imorrn kl 7, jag kan bara inte försova mig då!

Hejdå dator, Hej Harry Potter.

Kommentera då!!

Men hallå eller!
Jag ser ju på min fina statistikkurva att det är en hel del folk som läser min blogg, så varför kan ni då inte vara så schysta och svara på mitt förrainlägg?? Help me out here! Shit ni kan ju vara anonyma!

Jobbdagen gick finfint, har skrivit mitt första (tror jag) brev där jag i slutet skrivit under med min autograf, proffsig är vad jag kände mig då!
Carrol och jag bikade ner till Runevallen för att få se juniorerna få stryk... Sen blev det en cykeltur denna sensommarkväll. Känns dock lite träligt att det är så sablars kallt om kvällarna nu. Hösten är påp ingång och jag kan inte stoppa den.

Imorrn väntar Kopenga och jobb. Lunch på Latte för att sedan dra vidare hemåt och möte här. Mitt barn kommer hem imorrn också, det är kanske något jag glömt berätta men jag har fått en dotter. Hon var otorligt fin det enda som är lite underligt är att hon var ca 1,78 lång.. Jag tar imorrnkväll med min dotter till Runevallen för att förhoppningsvis se KBK piska Arboga.

I helgen väntar kräftskiva följt av Eskilstuna. Mitt problem är dock att löneavd. tabbat sig och inte betalat ut min fulla lön, vilket innebär att jag lever fattigt, väldigt fattigt. Har dock en del skulder att driva in, problemet där är att de som är skyldiga mig money vill ha uppskov för att de inte har några pengar. Vad göra? Jag vill inte vara en elak bitch , men jag måste nog dessvärre vara det.

Nyss låg jag och skrattade för mig själv åt
detta


Peace out!

Vilken?

Jag visste inte att det var omöjligt, så jag gjorde det

eller

Jag är oslagbar, jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder

eller

Det här är slutet på resan och början på en ny


Tankarna snurrar i huvudet som aldrig förr. Jag känner en blandning av stolthet, hopp och matthet.
Jag vet inte vart vägen ska bära men jag hoppas så innerligt på att detta ska vara början på en ny resa.

And I say yes I feel wonderful tonight...


YYYYYeeeeeeeeeesssssssss!

Har egentligen inte orken att uppdatera min blogg nu, men måste bara flika in ett kort inlägg ändå!

Vi befinner oss i Högsjön. Jag, Det, Carrol, Jerka, Hench och Moa.
Nyss avslutades en lång och mycket spännande pokerturnering och vinnaren var.............Jag!!!! Tada, detta öppnar bara mina och Dets planerade tanker, så jäkla skön....................t, som min kärlek skulle sagt. Nu har det släppt.

Nu ska här blundas för imorgon väntar min vän solen på mig. Wihhooo!

Fullt upp.

Jahopp så var man här igen. Sista semveckan, sen blir det allvar igen.
Jag har ett problem också, eller två, Norrlänningen har blivit Västmanlänning. Men Västmanlänning är ett så fult smeknamn så jag måste komma på nå nytt..
Det andra är alla framtidsplaner, Europa, Dubai eller Australien?? Orkar inte tänka men måste ju!!

I lördags försökte vi svänga våra lurviga på Qwarn, men det var otroligt mycket folk så att dans fanns inte direkt på kartan, det var mest att bli kastad fram och tillbaka som gällde. Träffade mycket folk från förr, otroliga kul att se alla olika reagerande då man inte setts på länge. Fick höra av många att de uppdaterar sig om mitt liv här och på facebook. Tack tekniken, tack vare dig behöver man inte ha personlig kontakt med omvärlden, eller ska man tacka för det??
Skulle också vilja passa på att tacka alla bruds med stilettklackar, nu behöver jag inte köra nån tattoo på foten, det ser redan ut som jag gjort bläckfläckar över hela dem.. Buss både in och hem till Qwarn, mysigt med alla människor. Tekniken användes flitigt även här, orkar man inte prata med varandra efter en hård kväll kan man ju alltid sms:a trots att man sitter brevid varandra=)

Igår var en gassar-dag, solade som bara den. Sen var det dags för båt och vattenscoter. Åkte två båtar till Kvicksund för bakismat, pizza. I kassan stod, enligt Peter, världens gulligaste 12årige pojke. Synd för honom att vi var så krångliga bara, kom ut typ 100 gånger med fel mat men tillsut blev det rätt. Hade chansen funnits kan jag garantera att Peter hade adopterat denna lilla pojke, men chansen fanns aldrig..
Sen vart det vattenscoter, first time ever. Kände sig fri som en fågel då man gled fram på vattnet i typ 90km/h. Var riktigt häftigt och lite läskigt.. TK erbjöd Harry Potter-kväll men svek löftet för öl, dåligt=) Så det blev 3:10 to Yuma med ganget ist.

Idag var det match kl. 11.00. A.McEnroe & V.Federer VS C.Nadal & M.Borg. Ryktet hade tydligen spritt sig så det kom åskådare! Först Tobie, som offrade sin lunch med kommentaren: "Detta vill man inte missa!" och sen Jompa, som "råkade" ha vägarna förbi. Matchen var rätt bra men vi bestämde oss för att köra lite fritt, så den avslutades inte riktigt. (hade den gjorde det hade mitt team vunnit..)
Efter match blev det Högsjön med hundar, grill och frisbee. Vårt gang är så hurtigt så vi kan inte riktigt sitta stilla, hur kommer detta sluta??

Ikväll har jag fått riktigt lyxig massage alá Larsson. Min skratt/ryck-punkt träffades många gånger så jag låg och garvade som en spratteldocka, men grymt skönt var det.

Nu ska sovas för imorrn väntar nya äventyr, vad det blir återstår att se!