Socialtajm

Har ägnat de senaste dagarna till viktigare saker än bloggande, jobb och vänner.
I onsdags var jag i kopinga och umgicks, gjorde naglar som är snygga men tyvärr har en ådragit sig en liten skada men jag låtsas som om att det regnar.. Sen vart det "matig" macka hos M. Igår vart det jobb från 10.00 till 2.30 typ, hårt men skoj.
Idag efter jobbet drog jag och Mallan och shoppade lite kläder i e-tuna. Skulle även hämta min mob från lagningen men fick en ny ist, me like. Sen slöt vi upp med Jessica, Malin, Anna och Carro och begav oss till Bamboo City och tröck buffe, grymt gott och väldigt mysigt att umgås lite, Sen vart det bio, Män som hatar kvinnor. Har läst alla böcker i triologin och tycker att de är grymma så jag hoppades väldigt mycket på denna film. Jag vart glatt överaskad, visst var det vissa saker jag tyckte fattades men så är det ju alltid, bra var den iaf. Lisbeth Salander är min idol, röka bör man..

Nu ska jag "smyga" in i duschen..

Imorrn blir det partaj, wihhoo!!

Träna bör man

annars fläskar man..
Det är så skönt att träna, speciellt när man ligger här helt utslagen i sängen efteråt.

Imorrn är det jobb på FM och lite EM sen blir det Köping, kanske lite shopping och ev. nagelfix eller fix på nå vis men vet inte vilket sätt än! Sen blir det Jysk och Willysshopping.

nej nu ska jag kolla klart på filmen jag började kolla förra veckan.


Goder natt.

Snygg-cky

Just gonat ner mig i soffan efter en sån där underbar dag på jobbet!
Sov till 11 imorse, lovely. Sen myste jag och försökte på bästa sätt dölja fula åkommor som dykt upp i ansiktet. Däribland en finne i pannan som har en bula under sig, jag skojar inte när jag säger att det ser ut som om jag gått in i en dörr. Hursom förökte p"bästa sätt dölja det men resultatet blev nog inte det bästa, trots detta känner jag mig otroligt snygg ikväll. har dragit på mig min snoopymysis och trots det så könner jag mig snygg! Tror denna vecka kan bli snygg-ckys vecka=)

Imorn blir Anna aka doggystylebruttan 23 bast. Hon är först ut i ganget att bli gammal. Kan hända att det slinker ner en och annan bulle imorrn och på lördag har hon arrangerat sin första fest. trots att det vart kul att joba de sista helgerna så ska det bli otroligt skönt att vara ledig denna, och dricka alkohol ska vi göra för fulla muggar!

Nej nu ska jag dregla lite famför TV.n tillsammans med min fejk Ben & Jerry glass.

Robert here I come!

Håkan Hellström

Hade lite små-ångest imorse över att åka och jobba. Nu typ 15 timmar senare ångrar jag inte en sekund. Allt gick precis som det skulle, artisterna hade  båda fötterna på jorden och jag har träffat mina underbara arbetskamrater igen!

Det man mest av allt hoppas på vid sådana här evenemang är att artisterna och turnéledarna är normala, vid annat fall kan det bli väldigt påfrestande och drygt. När det idag var Håkan, som jag gillar, vill man inte heller bli besviken på personen. Men hela gänget inklusive turnéledaren var underbara, de betedde sig precis som vanligt folk, snackade, skojade, tackade och var allmänt trevliga. Så kul att de är tacksamma och glada för minsta lilla. Så skönt att allt gick som det skulle. Att han sen är så snygg och pratar göteborgska gör ju inte saken sämre.Fick även se lite av konserten, just när en av mina favoritlåtar kom, lyssna
här.
Helt underbar låt och fin text.

Imorn börjar jag klockan 13, skönt att slippa gå upp allt för tidigt.

God natt. 



Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig, även om det är försent att älska dig


Jobb är kul

Inga pengar, ingen kärlek och inge ljus, ge mig sommar!

Jobbade grymt mycket tors, fre så det har inte blivit så mycket internetande...

Resultatet i Slussen blev helt ok, iaf om man tänker på att vi gjorde det på två dagar. igår efter slussenjobb tog jag en paus och såg tyvärr KIK bli överkört av KHC, attans också! Sen begv det sig till Arboga, för att kolla på spelningar i folkets park, genom jobbet. Var kul att se "våra" band och kul att få sällskap av Fanny, som förgyllde min kväll.

Idag vart det lite jobb, köra all skit till tippen men sen ledigt. Tog en fika på Hamnen och sen hem och löka, kände att deppet var på god väg så resten av dagen och kvällen spenderades i Köping  med Emma & CO. Blev bjuden på mat, efterrätt, skratt, härj,barnmys och sen kvällsmacka, helt perfa!

Imorn väntar jobb i Västerås hela dagen, känner man inte att heltid räcker till så kan man ju alltid skaffa lite mer jobb. Ibland tror jag seriöst att jag är lite dåligt funtad men jag älskar verkligen att jobba speciellt när man känner att man har på tok för mycket i huvudet, jobbet får mig att koppla av och koppla bort. Håkan Hellström kommer på besök imorn och jag ska försöka förgylla hans visit på nå vis, tror mer på att han kommer förgylla min dag men iaf..

Längtar nå så otroligt till Onsdag som betyder casch. Hatar att man ska vara så beroende  av skiten, men det är man ju tyvärr. Räkningarna ska betalas och sen ska jag fan i mig  shoppa nå kul plagg!


Ge mig sol och värme!!

Nu, sängen.


Hur gammal är jag??

När jag slutat jobbet idag gick jag in i duschen, eftersom att jag har så lyxigt med badkar så duschade jag lite och sen satte jag ner pluppen så det blev lite att plask i också. När jag låg där och lekte och låtsades att duschmunstycket var en farlig fisk kom jag att tänka på min ålder, 22år i år. Hmm kan man verkligen vara 21år och ligga och plaska för sig själv?? Då kom sanningen, jag blev helt stel, 2009, 1986, 22 nej 23! Jag blir fanimg 23 bast iår, vart tog det där extra året som jag trodde att jag haft vägen?? Detta fick mig att fatta några beslut, denna sommar ex måste bli den bästa någonsin. Tänk om några år kanske man sitter där på landet med tuttarna vid knäna, sex ungar skrikandes och en tjock flottig man som bärsar i fotöljen!(Jag tror dock att risken är väldigt liten eller helt minimal, men vafan man vet ju aldrig!)
Tjejer! jag kallar till möte, dags att träffas för att planera den bästa och kanske sista sommaren för oss!!

Emelie har vart här ikväll. Var grymt länge sedan vi träffades så det vara riktigt kul att hon kom, the, paj och babbel, babbel i massor. Fanns hur mycket som helst att prata om. Vi skrattade mycket också förden delen. Smidde planer var en annan sak vi gjorde, skaffa en karl att dela på var väl typ den bästa planen vi hade. Då har man mys men ändå på distans!=)

Snackade just med Emma också, de är hemma och har det bra nu, skönt!
Imorn ska jag upp i ottan för at renovera i slussen, kul eller kanske inte imorrn men på fredag när man ser resultatet!

Vet att detta inlägg inte blev så tufft men what the heck??

Julie, du är helt otrolig!

Har helt snöat in mig på en grej, kan bara inte släppa det. Ofta har man tv:n på i bakgrunden och vid reklam så hör man många nördiga repliker. Nu är det reklamen för "våra bästa dansband 3" som får mig att gå och småsvära hela dagarna. Där Sten & Stanley, om jag inte har fel, har med en låt som hete "Julie"(trodde från början att det var Judy) Hur som så hör man i reklamen då de sjunger en snutt av denna bit, det går så här: Åh Julie, du är helt otrolig!
Okej, nu har jag googlat och googlat och googlat och hittar inte hela texten, så där för är jag upprörd. Var någonstans rimmar denna snutt?? Detta är en grej som kan göra mig galen, what the liksom?? Detta är INTE coolt någonstans!
Hör av er om ni har Sten & Stanleys textböcker hemma, tack.

Nu ska jag dra till Köping, idag har jag blåa faran så låt oss säga att jag kommer snitta i typ 170...


Talkin to me??

Shit, hur avrundar man en sån här cool dag??

Okej började dagen med städning, och inte vilken städning som helst! Typ kasta ner tvätten i påsen, slet ut dammsugaren och fyllde skurhinken med en våldsam stråle vatten, hela tiden med en cigg i mungipan.

Drog till Köping och jobbade. När jag vek papprena som skulle ner i kuvert så drog jag med fingret extra hårt på varje papper, jag märkte sen alla kuvert genom att trycka min snus på dem.
 
Sen drog jag till V-ås, i typ låt oss säga 150 knyck. Tog typ fem min att åka. Vart irri på bilar som körde sakta och då det var enfilit såg jag bara ett alternativ jag "grindade" upp på mitträcket och körde på två hjul ( vänster sida) typ två kilometer..Respekt!
När jag kom ut från bauhaus hittade jag först inte min bil, kom på att den är kamelontfärgade och när jag gick in var den vit när jag kom ut var en svart.. Löste sig iochmed att jag larma av och såg vilken bil som "blippade". När vi sen hade shoppat allt var det så trångt i V70:n (cool bil) så jag såg inte ett dyft bakåt, förutom i sidospeglarna.. Den ni.

Sen var det dags att ta ut min coola hund på en promenad, hon är blå som blåbärsoppa btw.Det var typ så halt så jag gled fram bakom henne som drog mig hela vägen.. Helt plötsligt tog det stopp och jag insåg att vi glidit på ett rådjur, kunde inte se stackarn lida så jag ströp den, med mina bara händer!
Drog sen och monterae stolar i Sågen med sån kraft att tiden stod stilla..

Så ja magdas "kompis" var det nå mer du undrade över eller??

Ska ge lite cred till en av guzzarna som fått mig så cuul, respect to her och detta inlägg,
Magda

'Va?? var det nån som sa att jag inte är en tuffing??
Nej jag tänkte väl det!



Skulle lika gärna kunna vart jag och mina homies!
Go to hell!


BTW, Fakie For Nothing, do I need to say more??

Tuffingen

Phhuu!!
Helt clean och all smutstvätt är ren, grymt skönt!

Var nyss ner i tvättstugan och hämtade det sista. Såg en fimp som låg där i golvbrunnen, what? Någon som är en grym kedjerökare och måste röka hela tiden? Nån som saknar spänning i vardagen och tar en cigg i tvätten? Fan nästa gång jag tvättar ska jag blossa på utav bara helvete där ner för det lär ju vara så jädra kul..

Förut var jag en mes, och ja jag kan påstå att jag blivit rätt tuff nu.
När jag skulle gå ner i tvätten och det var lite kusligt fick M följa med mig. Om jag sov hemma själv kollade jag under sängen och i klädkammaren och även fast det inte låg eller stod någon där så hörde jag saker, scary.
Nu sover jag nästan alltid själv varje natt och till tvättstugan är det fan ingen som vill följa med mig. Men inte blir jag sur för det för jag har blivit tuff, jag skiter i om någon står i min klädkammare och smygtittar på mig när jag ligger i sängen. Visst jag tycker fortfarande att det kan vara läskigt i den mörka kälaren på väg till tvätten, men I dont give a fuck.
Nej shit nu måste jag sluta innan jag blir för rädd för min tuffa sida!

Fuck off!
Ps. Jag ska snart åka till V-ås och då ska jag blåsa på i 150 hela vägen, det är vad jag kallar tufft!! God dammit!

Städtajm

Ja jag är fortfarande lika kär i Robert Buckley nu som innan dagens avsnitt!!

Jessica har begett sig hem och jag ligger nu i sängen och kollar tv:n.
Ska kolla lite på filmen jag påbörjade igår sen ska jag försöka sova, klockan är ställd på 6.50 då det ska upp och tvättas och städas, kul att slå ihop två av sina favorithobbies till samma dag!

God natt!

Mystajm

Äntligen hemma! Sitter och äter en utsökt god middag, korvgryta med sting skulle jag kalla den om det var ett recept!=)

Var och datade min kille idag, alltid lika trevligt och trevlig=)
Jessica kom just och nu ska vi mysa med ljus, TV och kanske nå gott till munnen??=)

Nu. Lipstick jungle och min man robert..

Måndag, igen!

Lördagskvällen avrundades perfa. Cola, snack och Stina. Något som dock var mindre kul är att i lördagskväll gav min mobil lite upp, bara högtalartelefon som fungerar, kul med ny mob, andra gången på ca två månader som den ska lämnas in. Fuck.
Igår väntades en heldag med jobb igen. Gick bra och jag kan ha hittat killen med den finaste rösten, vi träffas igen 5/4 och det ser jag fram emot!
Igårkväll blev det lugnt och skönt här hemma, Datanörda mig och pratade bl.a med Maggie på msn, webcam och allt, värsta hiFi vi är!
Jag vet fortfarande inte vem lustigkurren/hemliga beundraren är.. Har dock mina misstankar...=)

Nu ska jag slänga på mig smink och spray och bege mig till E-tuna för date med min 3-kille!

Alla stjärtars dag

Idag kan vi snacka trött.. Var uppe vid 7.30 imorse för att jobba.

Igår kväll när jag skjutsat in syrror, kusin och Petra drog jag och Eveline till Mcd och fikade sönder. Kul att träffa Eveloine var länge sean innan detta..
Var kul att jobba idag men är trött nu, sov ju inte så mycket inatt. Blev även störd av div. ringande och sms:ande, fyllon!=)

Jag har antingen en rolig, snäll vän eller en hemlig beundrare för idag väntade en alla hjärtansgåva utanför min dörr=)

Tur att Stoin snart kommer och sover hos mig så ingen läskig typ bryter sig in här..

Min vän

Jag har en vän, vi kan kalla honom David. David är en väldigt snäll och rolig typ men också lite hetsig och högljudd.
Jag ringde honom idag och det lät så här:

D- Jaaaaa! (Besvärelse i rösten)
V- Hej! Är du på väg hem från jobbet?
D- VIKTORIA!!!! Jag slutar klockan ETT på fredagar.!
V- Ja jag vet men det låter ju som om att du åker bil, tänkte om du hade stannat ett tag längre eller nå...
D- Åker bil?? NEJ jag mekar!
V-Jaha sorry hörde inte det. Så du har fått grejerna till bilen du beställde?
D- Hur FAN visste DU att jag hade beställt grejer till MIN bil????!!!!
V- Du visade mig på internet förra veckan, nya lysen och så.
D- Hmm jaha mm jaja okej.
Lite annat snack emellan..
V- Okej men vi kanske hörs ikväll då!
D- MMM ja kanske det mm ja mm bra HEEEEJ!!
V-Hej då David! Och förresten tack för att du älskar mig så högt, nehe han hade lagt på...

Robert Buckley

BTW, har glömt att skriva att jag skaffat ny kille. Nu blir ni nyfikna va?? Jaja lägger upp en bild på honom här så ni ser hur han ser ut:



Så jädra snygg!


God natt

Torsdag

Ligger utslagen i sängen. Nyduschad och trött som satan.

Var i V-ås idag, nice nice. Drog förbi på SG 25, mitt gamla hem skulle man kunna kalla det. Riktigt kul att träffa grabbarna igen och helt plötsligt så fick man affischuppdraget i KAK, tjänster och gentjänster helt enkelt.

Efter träningen ikväll drog jag till mama, för att trycka föda. Någonsstans tycker jag att om man födit ett barn ska man stå för maten till den, oavsett ålder. Det rimmar liksom bra på nå vis, föda och göda.Well well har inte lagt upp det för mami än men det blir nog bra.

Imorrn väntar utgång, dock en nykter sådan eftersom att jobb väntar lördag morgon. Isabelle fyllde ju 18 i söndags och måste bara ut första helgen, jag hör dig Isabelle, klart man ska ut då! Verkar som om att Köping lever farligt för kvällen. Isabelle var hos Jessica och fixade håret idag, det var en av de presenter hon fick av oss syrror. Lite klipp och lite färg blev det, snyggt som faen. Sen hade de begett sig till Tuna och shoppat kläder. Hon kommer lätt vara snyggast på stället imorrn!

Sömn tack!

onsdag

Shit vad skönt, att dra igång ett ungdomsråd verkar vara en klok idé åtta pers som var intresserade och som det verkar som fler kommer sluta upp på träffen nästa vecka. En tung sten har släppt från mitt hjärta!

Ett bekymmer jag har är dock ekonomin, hur i helvete ska jag få ihop detta är det tänkt??? Känner ni er manade så dra ett mail kan ni få mitt kontonummer. Kanske som en god gärning till alla hjärtans dag??=)
Nej skämt och sido detta är fasiken ett stort problem, två veckor kvar till löning och kontot typ ekar, nödlösning måste smidas, men hur?.. Hitta en miljonär som känner för att försörja mig är den närmsta lösningen jag kommer på så här på tu man hand! en positiv sak är ju att detta lär vara den sista fattiga månaden, för typ alla stora inköp är gjorda så sen kan jag förhoppningsvis bara glassa vidare!

Var och kollade KIK idag, och vi vann med 4-2, ruggigt spännande och bra match, trodde hjärtat skulle stanna en stund men det gick ju bra. Extra kred till Krille, eller Kricko som de flesta verkar vilja kalla honom=), i buren gjrde några rikigt grymma räddningar ikväll! Träffade några köpingsbor som hade begett sig till Kungsan, de verkade väl inte allt för nöjda med detta resultat, då Köping förlorade sin match stort.

Imorn väntar möte i V-ås, om bensinen räcker vill säga;) See yaa!

onsdag

För första gången på väldigt länge vaknade jag utan alarm och jag var pigg. Detta var också en natt då jag sov utan att vakna en enda gång, brukar alltid vakna speciellt då morgontidningen kommer men inte ens det väckte mig inatt, skönt!

Har mest slappat hela morgonen, duschat, pysslat, kollat H&M katalogen, ätit grötfrulle, druckit morgonkaffe och bara tagit det lugnt. Nu väntar snart jobb och idag blir det kungsör för hela slanten, inget åkande alltså.

Gassch blir galen av all uppståndelse kring alla hjärtans dag, under de senaste tre åren har jag haft M på alla hjärtans dag, vi har dock aldrig firat på nå spec sätt. Trots detta känner jag mig typ som Bridget Jones nu när den 14/2 infaller. =)Hade jag haft pengar hade jag skänt detta år med, men iår blir det nog inget spec alls, jobbar hela dagen och ska upp på söndag och worka då med.. Kanske blir Bridget och Ben & Jerrys som sällskapar på lördag;)

Sista sucken innan jobbet nu, btw tror inte man kan ha bättre jobb än jag har, bara s ni vet=)

Hej då

Tugnt besked

Fick ett tugnt men dock väntat besked imorse, Berit har gått bort. Hon betydde mycket för mig, för oss då vi var aktiva i Kungsörs ungdomsråd men också efter den tiden.

Dagen fortsatte med jobb, det bästa sättet för mig att inte tänka för mycket är att jobba, att sysselsätta mig så mycket det bara går. Sen besök hos Emma och Linus med barn. Så mysiga barn och nu har Benji börjat krypa också, det går så fort!


Är lite nervig inför imorrn, då det är tänkt, om jag får som jag vill, att starta en ungdomsarrangörsgrupp i Kungsör. Men jag ska göra så gott jag kan, vi ska göra det för ungdomarnas skull, men främst ska jag göra det för Berit, hon skulle vara rikitg nöjd om hon visste detta!

"Inte förren i motvind lyfter draken."


God natt!

To late

Fuck, jag hann inte...
Nu ska jag ut och rensa tankarna och ägna en tanke åt de närmaste.

Jobbig dag

Nu orkar jag inget mer idag, myskläder, tända ljus, glass och TV väntar..

Over and out

Doggystyle-städning

Denna morgon har jag tillbringat mest på alla fyra krypandes runt i min lägenhet, och nej jag har inte lekt hund jag har dammsugit. Har ju ingen dammsugarfot så det är bara den korta snutten som finns på min sugare. Vid lön är bland det första jag ska göra att köpa ett nytt munstycke, orka krypa runt på knä och inte få helt rent iaf!

Nu sitter jag och slappar med datorn i min soffa, myser till det innan jobbet väntar kl 13.00.
Har tänkt lite på helgen och dess utgång, kan inte annat än garva åt mig själv när jag får lite alkohol i blodet, tror fasiken inte att jag är frisk på en fläck då! Gjorde iofs inte så skumma grejer i lördags men kom och tänka på juldagen, en riktigt rolig kväll och jag var i mitt esse, tror att Maggie i hemlighet peppar mig till diverse pinsamma saker=)
Klarade mig bra ifrån skador denna gång, små rivmärken på armen är det ända fysiska spåret från helgen..

Nej nu ska jag ta mig samman och skjutsa min sis för shopping sen work i arboga!

ha en bra dag!

Snö(o)väder

Nu är också denna helg slut.
Fredagen slutade med slappande @ Davids place. Tv-spel, let's dance och babbel.

Igår umgicks jag med Thai-Anna och hennes bruna hud. Vi promenixade, gjorde ett besök på bolaget och sen begav vi oss till Arboga för en tattar-runda, LIDL och ÖoB besöktes. Sen var det bara hem och vila upp inför kvällen.
Lagom till melodifestivalens start entrade jag Davids hood. Alkohol och reunion stod på schemat, bara Maggie May som saknades. Jag och Mikaela fortsatte med grabbsen ut i Eskilstuna och därmed in i dimman, Harrys. Riktigt trevligt och ett fåtal kungsörare var ute, skönt att inte träffa hela byn ute.Däremot var det enhel del tevligt och mindre trvligt folk på dansgolvet, vi shakade loss och drack gott. Vissa ville fyllekäka på Corner så vi kom hem med taxin runt kvart i fyra då väntade sängen och jag däckade av rätt bra..

Idag har jag firat mellasyrran, hela 18 år. Nu väntar krogen och kanske körkort, gassch vad kul man hade det i yngre dagar=) jag har även kört fast med bilen idag fast när jag tänker på det nu kan jag bara garva, jag är kass på att ta mig loss. Matilda hade helt fel skor och Ada fattade noll, pappa räddade oss iaf!=)

Sussdags, imorrn väntar ett mindre roligt uppdrag..

Crazy women in action!

Gick nyss in i min garderob för att se vad jag ska ha på mig ikväll, hittade nada!! Såg en tunika/klänningstshirt som jag sedan läng hatat, den ser precis ut som ett stor nattlinne då man sätter på sig den. Eftersom att jag nu är fattig som en kyrkråtta och ändå i behov av nya kläder tog jag saken i egna händer. Det fula "nattlinnet" är numera en t-shirt, vola! Nu tänker ni säkert " Åh vilken crazy tjej" japp och det är just vad det är ni hittar här bakom dessa ord, a crazy women mina damer och herrar! Men jag tänker vara snäll, här nedan får ni nu reda på hur man gör om man vill vara lika crazy som mig:

Ni behöver:
En sax
Ett stycke fult plagg
Lite crazyfelling i blodet

Hur ni går tillväga:
Mät ut var på plagget du ska klippa, ta saxen och börja klipp, snett eller rakt, it's up to you!  Klipp hela vägen, Klar!
Känner man sig extra crazy så kan man också klippa hål lite här och var på plagget.
Enjoy ditt nya fräscha plagg till max!

OBS! testa inte detta om ni är torrisar eller veklingar för då kommer ni ångra er då ni gjort det! OBS!


Vänliga Hälsningar
CrazyCky

Vad göra?

Är så trött så jag funderar på att sitta och hänga läpp resten av dagen..
Försov mig imorse, det händer typ aldrig! En timme sent och därmed började jag jobbe en timme senare än planerat!
Var riktigt flitig på jobbet hann med massor, skönt! Sista timmen satt jag på bibblan och rotade igenom gamla tidningsutklipp á la Ungdomsrådet, snacka snyggingar vi var=)
Lunchen spenderades på Thai, Sushi med moster och man, riktigt trevligt!

Ikväll är inget bestämt, rycker lite i min Köpingstarm, har fått påtryckningar om att komma in, vore så kul om jag skulle dominera pokern, men jag vet inte.. Känner också att jag borde bege mig ner till Sågvägen och hjälpa till med renoveringen, men jag känner inte för något, trött som ett djur efter denna vecka!

Jaha det blir väl att hänga läpp resten av kvällen då, eller nej men vad som väntar det vet inte jag =)


ThaiAnna

Nu är Anna på plats igen, något brunare och med ny tattoo. Har redan hörrt massor om trippen men ikväll väntar nog mer uppdatering om resan!
Jag har nyss duschat i ett försök att piggna till, tror att det hjälpte faktiskt och nu står kaffebryggar och puttrar så snart väntar kaffe innan jobbet kallar. Möte i V-ås vid 16.00 och innan det ska jag förhoppningsvis lära mig lite mer om fakturering.
Imorrn kommer Mikaela hem så vad helgen bjuder på får man se, ölen och vinet står iaf laddade i kylen.

Kaffetime!

Nu

När jag träffar Den jag vill ha barn med vill jag att Den ska vara lite smått krullhårig.

Inge speciellt att säga om jobbdagen mer än att den blev lång.

Carro och jag har hämtat racern tills imorn, så nu står den här nere och väntar på mig. Pratade just med Malan, 04.15 ska jag ringa och väcka henne, 04.30 flyr vi fältet.
Har precis ätit hembakt bröd a la Carro, marmelad och the, slurpigt.
Kungsör fick oavgjort mot serieledarna idag, skönt hoppas det släpper nu!

Nu ska jag försöka strunta i datorn.

Hejp

Är Anna redan hemma??

Igår kväll när jag öppnade kylen luktade det som om att Anna var hemma igen, det var en ofantlig stank. Sen insåg jag att det var min glömda matlåda som innehöll tonfsiksallad med ägg. Fy fan vad det luktade!

Efter jobbet idag mötte jag upp Kajsa på stan för att gå och ta en fika på Waynes, rikitgt mysigt! Kladdkaka och den tredje latten för dagen blev det=) Kom b.la fram till att vi snart måste åka på afternoon the på Sundbyholms slott, åhh!Sen var det dags för träning, skönt som vanligt.

Nu är det nära, snart bär det av till Arlandisch för att plocka upp fisen.
Ska bli en mysig tripp tillsammans med Malkin, Håkan kommer pumpas på högsta volym så vi håller oss vakna. Kan tänka mig att det blir en och annan kaffe också!

Kollar på Ingemar-dokumentären nu, där kan vi snacka snygg kille, finns det någon idag som ser ut som han gjorde på 50-talet så ge mig!!
På tal om boxning, jag har en liten tanke, funderar på om jag ska ta och bli boxningsproffs, kanske är dags att köra igång snart då??
Nu ska jag försöka sova hela natten utan att vakna nå, peppar, peppar..

Ska snart försöka fixa så jag lätt kan lägga in bilder p datorn, så inläggen blir lite roligare!

God natt mina vänner

myskväll

Just hemkommen efter en rätt jobbig dag..
Imorrn kväll bllir det pump! Men först jobb såklart!

Men ikväll, står mys och lugn på schemat:
Myskläder och tofflor, check
Nattkräm på, check
Tvättpåsen framtagen (tvätt imorn bitti), check
Kopp the och glass med bär, check
Lipstick jungle, check


God natt

Good morning sunshine!

Vaknade till kvitter från fåglarna, wonderful. Degade och tog mig tid på att göra mig klar för dagen. När jag stod och fixade håret fick jag dock ett samtal och var tvungen att ila iväg till Arboga.. Var irriterad över att behöva åka men mitt i min irritation upptäcker jag min vän som jag saknat så otroligt, solen! She's back. Det slutade med ett leende på läpparna ist för irritation! Väl hemma igen sitter jag och smuttar på mitt the och har just ätit min frukost. Nu ska håret snart fixas klart och sen ska jag skutta iväg till jobbet. Jag känner verkligen för att skutta i detta väder=) idag väntar jobb i Kungsör och senare i Arboga, igen.

Min vän i södern sms:ade igår och hon kommer hem i helgen, wihhoo! Inte nog med att Anna äntligen kommer, sydstatstjejen kommer alltså också. Tror det luktar fest!

Hejp

God natt

Filmen var okej, om den var rolig nja det vet jag inte om jag kan hålla med om. Men det var mysigt att vara med mamma.
Däremot, eftersom att jag har udda killsmak, tycker jag att huvudrollsinnehavaren, Jonas Inde är snygg. Inte i klass med mina andra godbitar( Jonny Depp, Joaquin Phoenix, Robbie Williams mm) men han ser iaf bra ut. Blev krångligt med bilden på honom så jag lägger inte in någon nu.
Lade märke till att musiken i filmen var bra,den stora suprisen var att det är TSOOL som gjort musiken i filmen. Har inte hört nått om det. Läste att enligt Ebbot gjorde de det dels för att alla i bandet också håller på med konstsim, hmm tveksamt men roligt uttalande. Hursom diggar jag låten tonight.

Jag har just städat badrummet,  efter att jag  just målat naglarna inget jag kan rekomendera, blir en ny omgång med lack imorrn.

Nej nu ska jag lyssna på Ebbot och tonight.

God natt


Blodbadsdags my ass

Äntligen är blodbadet som kommer tolv gånger per år igång, I love eller inte.
Det var trevligt på bröllopsmässan, hittade dock ingen att dra med mig hem, funderade ett ögonblick på kalsongmodellen som bröt en aning för mycket på sig, men nej det fick vara=)

Denna helg har min psykiska del satts på rätt hårda prov så just nu känner mig otroligt deppard och trött. Tror min mamma fattade humöret så nu ska hon dra med mig på bio, allt flyter. Hon tyckte tydligen att jag behövde skratta lite så vi får hoppas den är rolig..

Hejp

Blivande man?

Det är inte kul att vakna själv och gå upp och dricka sitt kaffe ensam, kan det vara därför jag har sömnproblem och  typ ändå aldrig orkar ta mig upp ur sängen när det väl är dags??

Nej nu ska jag dra iväg till Eskilstuna på bröllopsmässa och leta efter någon som vill dela sina mornar med mig=)

Hej då

Hej

Gårdagen var trevlig.Lök hos Emma och Linus och lite käk från Schilles, slurp. Sen en sväng till kajsa och kolla tv och umgicks. Kvällen avslutades med ett bad och ett glas vin, riktigt mysigt! Vart dock magsjuksattack inatt men inte för min del.

Idag har jag vart seg, spenderade dagen med Jessica och Theo, runt på lite shopping. Sen vart det hem och sova en sväng då jag fick lite lätt feber, kändes som en kväll i sängen men begav mig till the Bergstrands hood och umgicks. Jag och Malin skjutsade in Davve, Ponta och Emmlan till Hanta, sen fortsatte vår turnè till Eskilstuna för att skjusta Carro & co. Tillbaka till Köping för att hämta första gänget och nu ligger jag i sängen och glor TV. Imorrn vill jag slänga mig runt i ett badhus men ingen verkar sugen på mitt badförslag så vi får se vad det blir.

På torsdag åker vi och hämtar Thaifolket, saknar Anna till max nu!!

God natt