Ledarskap

Dagens fundering: Har det blivit ännu en babyboom?? Tycker att jag ser gravidmagar överallt...

Kom hem sent idag, jag och min vän Eveloine hade en romantisk middag på tåget besående av en varsin tonfisksallad. Var tvungen att äta nå eftersom att jag har träning om circus en timme..

Idag har vi gått igenom kommunikation, ett väldigt stort ord.. Sen har vi haft ögonbindel och kommunicerat i en grupp, det gick galant sen hade vi presskonf. mitt företag hade gått back typ 4 mille så vi hade ett sammanträde med press och anställda, ingen rolig nyhet, tur att det bara var på skoj.
Sen har vi gått igenom allt inför imorrn då vi ska vara chefer på ett företag som ska rekrytera, så vi ska ha en arbetsintervju med en sökande, kul!
Känns så grymt seriöst när vi har Rolf, känner mig rikitg peppad till att bli en chef eller ledare nu, så passa er..=)
Satt nyss och intervjuvade luften mittemot mig vid matbordet så om någon gick förbi och såg mig prata med mig själv så har ni anledningen..=)

Nu är det dags att leka lite mer schizo så att man kan allt tills imorrn. Sen är det box kl 19.30.

Imorrn väntar jobb efter skolan, nice.




Bilden visar en stackars påkörd älg, som släpas efter ett tåg. Det bör tilläggas att vi först åkte med tåget som släpade älgen, inte konstigt att det tog typ 45 min mellan Örebro C och Örebro S..

Jusk

Dagen

Har just haft en riktigt välbehövlig sovstund på en dryg timme, blev knappt nå piggare men iaf.=) Brukar vanligtvis sova kortare stunder men idag gick det inte att hålla ögonen öppna helt enkelt. Träning om ett tag sen hem till duschen, sen blir det antagligen i säng direkt, ska "packa" min skolväska ikväll så allt är klart till imorrn..

Har vart med Anna & Kajsa och shoppat och fikat, det var väldigt trevligt och morotskakan smakade superb. Ska inviga mina nya byxor på kvällens pass. Kan hända att en av tröjorna också åker på då=)

Nu ska jag fixa allt innan träning.

Bye bye

Ps: Jag längtar inte tills imorrn och de två kommande veckornas allvar.. Save me! Ds

I don't wanna talk about it.

From: Rod. To:Me.


I can tell by your eyes that you've probably been crying forever
And the stars in the sky don't mean nothing to you, they're a mirror.

I don't wanna talk about it, how you broke my heart
If I stay here just a little bit longer
If I stay here won't you listen to my heart, oh woh my heart

If I stand all alone will this shadow hide the colors of my heart
Blue for the tears, black for the night's fears
The stars in the sky don't mean nothing to you, they're a mirror.

I don't wanna talk about it, how you broke my heart
And if I stay here just a little bit longer
And if I stay here won't you listen to my heart, oh my heart

I don't wanna talk about it, how you broke this old heart
If I stay here just a little bit longer
If I stay here won't you listen to my heart, oh my heart
My poor old heart, my heart.



Explains everything.
Over and out.

Kvällen

Det blir ingen pump ikväll, ist väntar handboll. Ska möta upp Anna kl 17.00 då hon slutar sen tar vi en långis och efter det nå gott att äta till kvällens match. En perfekt kväll med andra ord!

Godkänd

Glömde skriva att jag skrev godkänt på tentamen.
Så nu för tiden har man certifikat inom ansvarfull alkoholhantering. Yeess!

Jaaaaa

Sverige biter sig fast i hälsenorna.. Och vinner, vilken jävla sista minut, tror hjärtat stannade till flera gånger om.

Go Svensson och Källman=)

Oavgjort

Ingen vinst, men det blev ju ingen förlust heller så.. Det får duga och spännande det var det! Har även insett att nr 13 är en riktig heting.

Tråkigt att höra om Heath Ledger, fick på nå vis lite ont i magen..

Sitter och väntar på att få åka till skolan och skriva tentan i alkoholhantering. Är fan lite nervig, vill ju klara av den direkt..

Ändrade planer om imorrn, vet ej om det blir att åka till skolan eller inte, har spanskauppgifter kvar som skulle behövas göra och det känns inte som om att jag direkt kommer ihåg det språket..

Nehe dags att göra sig iordning för att cykla till stationen, kallt ute idag också har jag sett på min termometer så det blir långkallingar på.

LIA då, ja just ja det var ju det med, och examensarbetet och ledarskap och idag tentan, drunknar i panik.

Hoppas på STHLM..

Go Sweden

Kom igen nu då Sverige. Det här måste vi bara ta!!

Skadorna

Skola nu. Ansvarsfull alkoholhantering står på schemat. Tenta imorrn, så nu går vi igenom det sista. Har just läst om hur man "kommer på" en alkis, funny or not.

Min skada med tån har blivit bättre, så ni kan nu vara lugna. Tyvärr har endel andra skador uppkommit på min kropp. Det skedde igår kväll när jag tränade boxercise, taggad som man är så uppkom det fyra stycken små "brännsår" på mina barma händer. De börjar dock bli bättre och som det ser ut i nuläget så är det inte livshotande. 

Bea kollar Gbg och hon fattar inte vad de menar med det där shosandet ( vet inte hur man stavar, misstänker att det inte är ett ord som finns i svenska språket.) hon verkar just nu ha kommit fram till att hon ist ska ringa.


Dags att dra sig in för att strax börja ännu en lektion med Lars som är alkohol-expert.
 
See yaa.

olycka

Åhh kom just uppspringandes från tvättstugan, (ni vet när man springer sådär fort med jätte-kliv för att typ tävla mot sig själv) ramlar och slår sönder min vänstra stortå blodet forsar inte direkt men iaf. Känner mig helt plötsligt på bättre humör.


Noll

Orka orka.


Hade på känn att helgen skulle sluta på detta vis. Men just nu känns det inte som om att jag bryr mig. Har kopplat bort mina känslor och fokuserar mig ist på skolan, eller jag försöker iaf.


Motivationen är på noll just nu, orkar inte, kan inte, vill inte. Borde ha kontaktat flera olika tänkbara LIA-platser idag men har inte kontaktat en enda. Har vart duktig på andra sätt idag, joggat i skogen, bakat bröd och håller nu på med två olika maträtter en till idag och en till imorrn. Kanske ska ta tag i skolan och ringa runt lite.. Men vart?
Nej jag ska skriva ett brev till Köpings kommun och berätta om mina planer inför examensarbetet. Om jag orkar.   


Andas


Grattis i efterskott

Congrats i efterskott Jone. Jag visste att det var igår men hade liksom fullt upp med annat. Hoppas dagen var bra.
Minns jag inte helt fel så tror jag även Malin W fyllde igår? Grattis till dig med isf!

Tidig morgon

Uppe med tuppen idag. M hade samling 7.45 och jag gick upp runt 8. Lite gröt sen vart det lite intervallträning i skogen. 40 min senare och tio gånger rödare i ansiktet var jag återigen på väg hem. Min kondition är typ ett skämt. Undrar om man kommer att kunna hålla gnistan uppe och fortsätta träna den??..

Nu är jag nyduschad och känner mig pigg som en nötkärna!

Har just kollat på nyhetsmorgon och intervju med Kajsa Bergqvist, trots att jag aldrig riktigt gillat Kajsa så rös jag och var nära till gråt hela intervjun. Så jag har ändrat min uppfattning nu, jag tycker om Kajsa.


Igår kväll blev det hemmagjord pizza och tv. Mysigt men tidigt i säng..


Idag ska jag och kolla på fotboll, Ellen har cup i sporthallen. Mamma kommer in en sväng innan så ska vi kanske spana in ett par jeans.


Nu är det dags för ombyte.


Mod mina damer och herrar, mod!

Hade en helmysig kväll i Onsdags med bandy, ost & kex, vin, Erica och Eveline. Igår gjorde vi stan och Big inn innan Erica begav sig hem till Katrineholm. Var så kul att hon äntligen kom=)

Pratade med idiot-csn igår också och jag kan ju glömma att jag får mina pengar än på ett tag, blir så trött! Så nu sitter jag och funderar på vad jag och mina 21,79 kronor ska hitta på för skoj=) På kvällen väntade pump, lika skönt som alltid! Sen var det ju suveränt att se Sverige vinna över islänningarna, längtar till morgondagens match.

Har tillbringat denna morgon med att ringa till olika LIA-platser, tyvärr var det ingen som kunde ta emot, synd för dem!
Fick även ett oväntat men otroligt roligt samtal för en halvtimme sen. Det gjorde mig dock ännu mer förvirrad än jag redan är, jag känner mig klyvd.
Stina kommer in runt ett och då ska vi ut på en promenad i det inte allt för fina vädret. Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte än, det återstår att se.  

Borde ringa ett samtal nu men jag vågar inte riktigt än, vet inte om jag någonsin kommer våga heller=) Fast detta samtal kan nog lösa både det ena och det andra.. Mod Vicky, mod! 
Mod är fan så viktigt, men när det kommer till allt för allvarliga eller seriösa saker så bara flyger det iväg, hjärtat slår och det känns som om att rösten sviker. Hjärnan sviker också för den delen det ända som kommer fram är svammel..

Ingen som har någon idé om vart jag kan ha min praktik??

Hugs


Dagens funderingar

Sitter i värdelösa Hallsberg. Lektionen börjar kl 11.00, men bor man i Köping så är man här runt 9.30.
Inte har man fått nå svar på LIA-förfrågningarna heller, otippat. Fick just ett sms av BC, hump på Rocklunda spännande.

Jag har så jäkla ont i min hand idag, liksom nere i tumregionen, fast i handen. Måste ha gjort något på boxerisen i måndags.
Ikväll blir det match, hoppas verkligen att de tar det här nu och att det inte regnar. Får se om erica ska med. Då ska vi äta gött, kolla Köpings city och matchen.
Anna har också match ikväll, typiskt att de har match samtidigt men men.

Har just pratat med alkoholhandläggaren i Kungsörs och köpings kommun, fick reda på en massa rolig fakta.
Vi läser ju ansvarsfull alkoholhantering just nu, kommer ha några föreläsningar sen är det dags för tenta. När allt det är klart så kommer vi få ett certifikat som gör det mycket enklare att söka och få alkoholtillstånd, great.

Hade några drömmar inatt, en där jag blev jagad av en otäck man och när jag skrek så hördes det inte. Den andra var mycket roligare och handlade om en stor fest där jag vaknade dagen efter i ett tält tillsammans med två fladdermöss. Kollade min mobil där jag hade hur många bilder som helst från kvällen innan, jag hade vart kanonfull, men hade iaf rikitgt roligt. =)

Ettorna har invaderat datasalen och bygger något högt av sugrör, kul att se när de kämpar på.
Undrar om jag ska jobb ihelgen? Annars blir det nog rätt lugnt, funderar på en tillställning nästa helg men inget bestämt, bara i mina tankar än så länge.

Nu ska jag surfa, på internet alltså.

Bye bye

15/1

Boxercise igår, helt slut när jag kom hem, så skönt.
Idag har det vart skola, bestämde att klassresan ska gå till Gbg, nice!
Sen hade vi lektion i alkohollära, alltid bra att kunna sånt.
Nu har jag just vart och pumpat.

Imorrn ska min lilla Erica följa med mig hem vi ska gå och kolla på KIS- Gustavsberg, kommer blir riktigt kul att visa henne denna håla=)

Nej ni ska jag fortsätta kolla på Gynning, tycker hon är rätt skön.

Hejp 

Btw det är tulpanens dag idag, så att ni vet!

Framtid?

Igår åkte Mikaela till Thai. Kommer hem i Mars. Malin är på Irland och jobbar.  Magda är uppe i Luleå och knegar. Ida pluggar nere i syd. Så på den här bilden så är jag den enda som är "nästan" hemma, jag har ju iaf lyckats tagit mig till Köping det är ju alltid något.
Brukar ofta tänka på vad jag kommer göra när jag pluggat klart, då är jag inte längre bunden hit på samma vis...
Well I love theme.

image65

En bild från juldagen. Tyvärr så fattas Anna..

Monday

Måndag, igen.
I fredags tog jag en tur till Kungsan gick långprom med Ada sen hälsade jag på på Ängsvägen sen tog jag och papa en tur till Willys i e-tuna.  På kvällen kollades Gudfadern, trots alla förväntningar man haft så gillade jag den iofs vore det väl konstigt annars för då borde jag ju vart den enda på jorden som inte gillade den eller? Tvåan och trean kommer snart ses.
På lördagen väntades jobb, 9-20 på Kungsringen. Det var riktigt skoj att komma tillbaka dit så den dagen gick snabbt! Sen umgicks jag lite med mina mellansyrror, vilket var riktigt skoj. Sen fick Kajsa ett besök också. 
Igår då den roligaste dagen av de alla, eller? Nej. 
Gick upp runt 10, och började städa. Vi städade heela dagen, frukosten intogs runt 14.00 sen tillbaka till städandet. Såå tråkigt men så nödvändigt. Idag ska jag bara stryka gardinerna till köket sen är allt klart, och då har jag tillockmed gjort iordning i klädkammaren! Nu återstår bara att se hur lämnge vi kan hålla ordningen, eller jag rättare sagt kanske=)

Nej nu väntar LIA-sök så det heter duga!

hej då 


Situationen

Har haft två föreläsningar idag, de var helt ok båda två de handlade om bokmässan och om media. 
Kom hem runt fem och kastade i mig en tallrik gröt ska ju träna kl sju och något ville jag allt ha i magen innan det. Vet inte hur det ska gå till med typ knäböjen idag eftersom att jag har en sån otrolig träningsvärk, men det lär ju iaf vara riktigt skönt ikväll när man lägger sig i sängen. 

Blev ledig dag imorrn, skulle haft halvdag men sköt upp den till onsdag så att det blir en heldag där. Så imorrn bitti väntar promenad och sen vet jag inte vad jag ska göra, panik! Funderar på att ringa min kusin och höra om de ska göra nå spec eller så. 

Ringde kommual-skiten idag för att säga upp medlemskapet men icke, dels kommer då a-kassa kosta 100 kronor mer i månaden och sen måste jag skaffa hem- och fritidsförsäkring. Till råga på det så räcker det inte med att ringa man måste skriva ett fint litet brev där man förklarar varför man vill gå ur. Jag kommer däremot inte skriva någon anledning utan bara att jag ska gå ur. Men nu verkar det som om att jag ska vara medlem iaf under våren, åhh blir galen får ha ett möte ikväll=)

Nu har jag för första gången fått känna på hur det är att vara en riktigt fattig student, bilen gick inte igenom, antagligen hål i tanden, räkningar upp till öronen och sparkontona är just ett minne blott. Kan erkänna att det är väldigt påfrestande och riktigt drygt, men jag ska väll vara glad att det ej hänt tidigare.


Nudlar och vatten, here I come!


Nytt år, nya tag!

Nu känner jag att det nya året börjat och att motivationen också satt fart i kroppen, jiho!
Pumpade igår, var så skönt och jag kände mig så stark=) Känns i kroppen idag också kan jag lova=)

Nu hinner jag inte skriva mer för vår lektion börjar typ nu, tjadå!


Mässa

Har just haft en föreläsning om mässor av en mässarrangör. Intressant och roligt var det, man kanske skulle ta och engagera sig i nån mässa eller nå=) För på något sätt så känns det som om att jag är en sådan person som kommer ha många bollar i luften i framtiden, och gilla det. 
Igår gick jag och Kajjan UB runt, riktigt skönt att få lite luft efter en hel dag i skolan.
Åkte med 16.05 tåget från Örebro och slumrade till ordentligt på tåget. Idag får jag verkligen hoppas att jag inte somnar eftersom att jag kör bil, ska nämligen besiktiga min pärla kl 15.20 i Arboga så jag har med mig den till skolan.
Håller på och funderar på olika LIA-platser också, just nu känns Hurtigruten väldigt lockande. Annars funderar jag på någon arena av något slag. Men om det går som det brukar så vet man ju att det kan förändras väldigt mycket..
Nej nu ska jag väl vara värdelös och snoka lite på internet, sen väntar studeranderådsmöte med brudarna.  
Ikväll väntar årets första Body Pump-pass, äntligen ska lite vikter pumpas och muskler byggas=)


  


Erbjudande

Skolan nu, suger på ett sätt, skoj på ett annat.

Fick just ett erbjudande på telefon, har fått det lite luddigt tidigare men nu verkar det vara på riktigt. Känner mig glad och hedrad att få det men samtidigt så kommer ju sen där jäkla ågrenen, är det det jag vill, kommer jag få ut något av det och allt som poppar upp. Well we`ll see.
Ingen boxning ikväll heller tydligen, det suger eftersom att jag´ska bli stark och snygg ;)

Love

CD-R80

Lördag, den sista innan skolan börjar igen, puuhh! Vill inte vill inte vill inte!! Men jag ska verkligen försöka se det positivt, vill ju inte dra med mina klass-mates ner i det negativa, trots att det verkar som om att vi inte är alltför många som vill börja igen men iaf.

Låg i sängen och slappade idag och hade just bestämt mig för att gå en sväng när jag hörde sirener utanför fönstret. Det brann i höghuset intill oss, som tur var så kom ingen människa till skada och brandmännen lyckades snabbt släcka branden och rädda en katt. Känns som om att det aldrig kommer sluta brinna i denna stad..
Tog sedan en skön prom på ca en timme i skog och lite roliga kvarter där man inte ofta är. Sen svängde jag förbi och handlade ägg på konsum. När jag kom hem förberedde jag en stor brak-frulle till oss, M var och tränade så jag tyckte han hade gjort sig förtjänt av det han med. Klockan var typ 12.30 när vi åt vår frulle, men som jag skrev han hade tränat och jag gått en långis så det gjorde inget. Frukosten var väldigt uppskattad. Sen slappade vi och han ligger fortfarande och slappar och sover, huvudvärk tydligen.

Igår tvättades det mellan 07.00-10.00, sen prom runt UB, sen diskning, sen stan med familyn. Sen vart det skogs-mys som bestod av: M, Trixi, varm choklad och smörgås, det kändes dock för vuxet så det ska inte upprepas på ett tag tror jag=). Kollade första perioden på hockeyn hemma sen drog jag till Kungsan och åt wok a la pappa och Vicky (jag stod för receptet, pannan och alla råd då min pappa ringde och frågade mig. Han stod för lagandet av woken) great team, supergod wok! Kollade sista och SD med pappa, grym match och grym avslutning.
Vi fick inte nog av hockey så vi drog till ACTA-hallen och kollade när KIK slog Guldsmedshytte med 6-5. Spännande in i det sista, vi stod på läktaren och hejade såklart på Per, och han gjorde som vanligt mål=) och så hejdade vi lite på Kajsa också=). Sen fick Skolgatan ett besök av mig, väldigt fin och luftig lya de skaffat sig.

Jaha min lilla trulsa kommer hem idag, hon är så grymt tuff och duktig bara, fyra år gammal undrar hur hon kommer att bli som vuxen?
Pratade med hennes lillbror i telen idag han berättade att mamma och Tuva snart kommer hem sen ville han bada och så kollade han på Emil, så go så det finns inte.

Kom just på att jag gav ut en bok inatt, bestående av min blogg. Bloggen var dock mycket bättre och innehöll mycket mera bilder än vad min gör.

Julen och allt sånt

Har vart en väldigt dålig bloggare, trots det så har jag en skara trogna läsare, och det har tillochmed ökat under julen, kul!

Julen var skön, hade en mysig dag med världens underbaraste sambo, visste inte att han kunde vara så bra men tydligen!=) Han är bra annars med men på julafton var han något speciellt.
Mellandagarna gick fort, KIS spelade en skön oavgjord match hemma  mot Västanfors och på nyårsafton vann de borta med 3-4, hur skönt som helst och för första gången har jag fått ont i både mage och hjärta i samband med bandymatch, och det hände i sista matchen med så två gånger. Mellandagarna bjöd förutom bandy också på trevligt sällskap, ännu mer julmat och fester både juldagen och annandagen vankades det party, den andra dagen blev dock hyffsat lugn för min del. Det har också spelats en hel del plump, ett roligt nöje att fördriva tiden med. TP har också hunnits med men då mitt lag inte vann vill jag inte gå in närmare på det.
På nyårsafton blev det såklart bandy och sedan var det dags för lite middag och dricka hemma hos Kajsa och Per i goda vänners lag. Potgratäng med oxfilé och till mig lax det var mumma sen var det dags för singstar och sen var klockan helst plötsligt 00.00 lite träligt att man inte hade någon koll på klockan för det innebar att jag firade in det nya året så gott som nykter, ja iaf inte full. Det var en trevlig afton och dagen efter mådde jag bättre än min käraste vän som börjar på M, hans mat hade som vanligt vart dålig så den kom upp dagen efter. Jag undrar hur många gånger man kan skylla på att det var maten som var dålig när man spyr dagen efter..??    

Denna dag började med en promenad i det vackra vädret med min vän Anna och hennes vapendragare Shedd, vi avrundade promenaden med en frukost på Nya. Sen fastnade jag framför tv:n och kollade på American dreamz, helt okej. Ska ta och ringa min pappa nu och föreslå att ha ta med sig kängorna hit i eftermiddag för en skön skogspromenad, hoppas han nappar på det!

Jag har ingen ångest inför på måndag jag, det ska ni veta. Jag dör.


Hej då