Min nya kompis?

Ligger och skäms för mig själv och kollar lite halvt på "Fråga Olle dokumentären".
Men nu måste vår resa spikas, men hur fan blir det?
USA (vill egentligen mest, men smakar det så kostar det)
Australien
( Lockar bra, men money?)
Thai (vill nog inte men va fan)
Indien(vore grymt häftigt)...
Åhh kan någon bara boka en resa till mig så drar jag dit!

Dagen idag har vart bra. Lite jobb, lite fika och umgänge, lite jobb, sen free. Tog mina money och pica up Marta i racern. Burn till Big Inn för att håva in pengarna. Körde Lotto m joker, 10 veckors med 12 rader, vilket inte säger mig mycket men det verkade bra så det är väl bara att köra på då. Tjejen i kassan fick iaf något att berätta på rasten då vi uppträdde som "dum, dummare" eller nå liknande, men roligt var det.
Sen vart det slapp och Spotify-fix(jag var inte den sista på jorden att skaffa det=)) innan Kungsan väntade igen och googlande på högsta nivå ang. resor. Maggie i luren och Jonatan på SMS. =)

Nu ska här sovas för imorrn väntar frulle i Arboga och eftermiddagen kommer mestadels tillbringas i Skinnskatteberg.

Hejp.



Hello little friend...

(Be)rörd

Jobb-dagen flöt på som aldrig förr, blir otroligt taggad av att se alla underbara människor som finns bland mig!
Avslutades med ett trevligt gäng på Maistro.

Efter avslutande jobb burnade jag och Magda in till Hallstahammar för att lyssna på
Tommy Deogans föreläsning. Tårarna letade sig fram några gånger och man blev otroligt tagen och peppad av hans föreläsning, som i kort handlade om våld, droger, kärlek, vuxnas svek och en trasig barndom. Kanske låter deppigt men han pratade så otroligt bra och rätt så det vart snarare ett swing upp än ner. Jag är berörd så nu jädrar!

Imorrn väntar nine to five work. Först Kungsan sen Kopenga.
Nu känner jag en blandad känsla av tomhet och funderingar, därför väntar bok och sen slapp.


Feelings!

Ibland känns allt bara så otroligt skönt!
Ska ta tag i min arbetsdag strax, men innan det en lunch på stan med Malan, likie like.





Flamenco

I feel it in my fingers I feel it in my toes, fall is all around me it´s everywhere I go!

In till Kajsa för att kolla IDOL och Hollywoodfruar. Efter Tv-tittande så kom vi ut i stomen, regn och rusk. När jag bilade in till Kopenga för jobb på dagen hade jag vårfeelings i hela kroppen, fjärilar i magen och pirr från topp till tå. Men icke du.

Helgen har vart fullspäckad av div. festligheter. Började med att firra frillan hos Jessica, det blev kort och det blev mörkt. Kände mig i början som Carina 42år men vänjer mig sakta men säkert vid det nya.  Jobbkväll i fredags och jag slutar aldrig att imponeras av alla duktiga musiker, love!
Shoppat loss x2, me för vilka pengar? Blir kanske sura dagar i slutet av denna månad..
Lördagkväll och vi svirade om till dansskor och klänningar. Förpärla hos Ida. Mycket roligt men det skulle bli allt för internt för att folk skulle förstå. 
Taxi till Harrys och jag dansade faktiskt så att klackarna blev snea, men det märktes inte av förns dagen efter, då jag och MM tog en "walk of shame", trots att vi var helt oskyldiga så är det aldrig kul tt gå ut i partyoutfiten en söndags morgon, speciellt inte med en sne klack=)

Från partyoutfit till varma kläder, premiär för ishallen denna säsong. Tyvärr inte mycket att hänga men det var roligt ändå. Innan hockeyn hann vi med att trycka godsaker utan dess like hos 26:an.

Pics från helgen:


Elin "käppen" Sjöberg och Larssa.


Obehagligt är det enda ord jag finner för detta fenomen...



Ny looken typ. Fast varför är jag så sne??

Dagens checklista

Cutat och färgat håret.
E-tuna for some shopping.
Latte x2.
Lekt färgblind.
Racat med audi.
Taco.
Lyssnat på fyra gryma musikgrupper på Ögir.
Agerat fyllechaffis.
Hjälpt folk med ambulans till sjukan.
Lagt mig i sängen.

Ses imorrn.

Samvete

Jag är en blödigt typ. Jag gråter ofta till fimer, jag tycker synd om typ allt & alla och jag kan få extremt dåligt samvete, eller tålamod som sis no.5 tror att det heter =). Det sistnämda har hänt idag, två gånger.

Först lekte jag receptionist på jobbet, eftersom att den ordinarie har semester. Jag hade allt under kontroll och skulle just kopiera upp OH-papper till en man. Vi sista kopieringen började det lukta aningen bränt, maskinen gjorde ifrån sig höga ljud och det lyste rött. Jag hade på några sekunder lyckats ha sönder vår kopiator/skrivare vilket innebär att ingen på detta kontor nu kan varken kopiera eller skriva ut. Grattis!

Andra gången var nu ikväll. Som gubben i lådan dyker jag ofta upp lite här och var. Ikväll ledde det till att jag "kom på" några som gjorde nå de inte skulle göra. Jag blev så arg så jag skakade (det var inget direkt allvarligt) och gav dem lite skäll, eller nej jag gav de en tillsägelse. För att de gjort FEL. Alltså gjorde jag RÄTT. Men tro på fan att jag fick dåligt samvete. WHY??? För att jag är en looser vad gäller samvete.

Idag var vi Centralbarn på nytt. Från att äga skolan för sju år sedan till att gå runt som en fjantig turist. För det var just så jag kände mig, som en turist blandat med en inbrottstjuv. Det var spännande att lalla runt utan besöksbricka, som numera är obligatoriskt på Kung Karlsskolan som det nu heter. Allt som var så stort för nio år sedan var plötsligt så litet, världens längsta korridor var nu bara några meters gång.
Kul? nej! Ångetsframkallande? JA!

Jag har en vän som är elak och utnyttjar mina dåliga och fula stunder i rampljuset för att lyfta fram sig själv.
OK? Nop. Hämnd på G? Jupp!

Imorrn väntar morgonlatte hos min PF (personliga frisör). Håret ska cuttas och färgas, latte ska slurpas men mest av allt ska det skvallras, det hör liksom till hos frisören!

Sleep tight! 


Haha!=)


Dagens samtal med "David"

Yes! Jag tog honom på bar gärning! Jag har hela tiden vetat att David läst min blogg, jag har fått avslöjat att han kommenterar under psedonymer men denna gång gjorde han bort sig. Han skrev under kommentaren med sitt egna namn. En sekund efter att jag sms:at honom och tackade för kommentaren ringde telefonen.

D - Vaddå för jävla kommentar??
J - Den du skrev på min blogg! Tack Davve.
 - Jag har för i helvete inte skrivit nn kommentar på din blogg, jag hatar skiten! Vilket inlägg pratar vi om?
Nu förstod jag att jag kunde gillra honom i fällan.. 
 - Det sista inlägget, vad var det jag döpte det till nu igen.. Ö.. Ök någonting..
 - Ökenråtta inlägget??
 - Haha nu åkte du dit, du har alltså läst och kommenterat min blogg!
 - Neeeeeejj! Jag skulle aldrig skriva "ses snart".
 - Got you, dubble. Det är alltså du som skrivit kommentaren!
 - nu VET JAG!! Det är MAGDA! Nej det är för FAAANN Pontus fan vad han ska få höra! Jag ska ringa och skälla ut dem!
 - David jag vet att det är du jag kan spåra IP-adresser vet du..
Klick!
En sekund går sen ringer Magdas mobil hur samtalet lät behöver jag inte skriva här...


Annars tar min bok upp en hel del tid av mitt intressant liv just nu. Det går sakta med säkert framåt. Det känns bra.

På fredag ska jag klippa mig, det lutar år något i stil med:


Ökenråtta

Blogga är inte alltid kul.

Just nu har jag lika mycket minne som min EEPC.  

Suddigt!
Ja men det kommer I promise.


Hur slut är vi?

Kommer direkt från ett mysigt ögonblick med Alvin som febrilt letade fingrar att äta på. Han är redan en hejare på att snacka också, det  dock lite svårt att höra vad han säger men jag förstår på ett ungefär.. Ibland ryter han till men för det mesta är han trevlig och glad i sitt tonläge. Underbar är han i vilket fall som helst!

Jag har en figur som kommer hit och pluggar emellanåt. Idag kom vi in på en disskution om förr i tiden. Det vart väldigt intressant och roligt. Gamla minnen kom upp och jag både skämdes och garva åt allt tok man gjort. Om folk trott att vi vart seriösa under våra år så kan jag säga att de är grundlurade. Visst har vi haft våra seriösa stunder men hur ofta liksom??!
Ska nog börja skriva ihop lite historier från förr så ni får ta del av vårt förflutna, tyvärr så kommer ni inte få alla historier, för mycket av det vi gjort är nog bäst om det hålls lite hemligt..

Det som är det mest roliga med detta är att vi alla är precis som förr., bara lite äldre men det inser vi inte riktigt än..
Vi pratade om när vi måste växa upp och kom fram till att vi aldrig behöver göra det, men när/om vi i framtiden får barn kanske vi får shapa up när de är med, så de inte skäms allt för mycket när vi står och gör pruttljud inne på Bio-toaletterna! 
Som stackarn i Gbg sa:
"Och ni är ju snygga också era sjuka jävlar!" Så sant så sant, that´s us..

Nej nu ska jag maila Maria i LA och kolla om hon har boende åt oss i vår, I love her!

Imorrn får herr kantarell passa sig!



Vårt gang som TV.



Hämnden är ljuuuv

Klockan är inte ens 10 och jag har städat my hood. Jag har lagat mat, två lådor helt perfa. Allt detta har jag gjort tillsammans med grabbarna i Movits. Efter att ha sett deras videos har jag blivit grymt sugen på att regissera egna musikvideos. Den från igår var dock inte i min regi. igår fick jag vara huvudrollsinehavare till flera olika videos. Då jag strejkade och inte ville eller orkade startade en disskution:
Jag: - Men serri jag orkar inte göra någon video ikväll!
R (regissöeren):  -Jo det kommer bli skit braa!! Kan du sjunga beds of roses och se lidande ut??
J: - Men nej jag orkar inte!
R: Då tar vi Bob Dylan, hans låtar kan du ju! Vi tar en Bob Dylan. R tryckte fram en text på nätet. Här har du texten, sen vid refrängen kan du gå ut i hallen och kolla dig i spegeln och se ledsen ut! Se så!
J: - Åhhh jag vill iinntee!!
R: - Det spelar ingen roll om du vill eller inte, jag bestämmer att du ska!
Jaha bara att ge upp då. Vart en Bob Dylan, Stopp m Veronica Maggio och en helt värdelös typ indisk låt.

Vänta bara tills jag börjar regissera, vänta bara! Då vet jag en person som inte är så kaxig som den var igår kväll!! Fan vad kul det kommer bli!


Spotify, here I come!

Verkar som min blogglust är lika långt borta som Mikaela och Ida. De kommer nog dock hem i helgen så då kanske de har med blogglusten till mig med?=)

Igår var det en skön dag. MM hade två presenter till mig; högtalare (lånade men ändå) och tada, Spotify!! Ja det är sant! Jag är seg jag vet, men nu har jag iaf Spotify vilket innebär att jag gjort flera olika listor till mig i mitt hypa musikprogram. Har hört att det finns nå som kallas internet också, kanske dags att prova det med? Skämt åsido nu har jag FB, blogg och Spotify här kan vi snacka en brud som hänger med i svängarna, jag ligger dock i lä vad det gäller nedladdningar, då jag aldrig någonsin gjort det..

Efter chill, födelsedagsfika, fuzzball, och taco var det dags för helgens höjdpunkt: Poker!
Jerka, Stressdavid, Kajjan, Perra B, Mirgot och jag var taggade till max för denna turnering. Alvin höll koll från vagnen.
Jag slutade denna gång som trea, det sved ordentligt att se stressvid ta hem storslammen.. Bara att komma igen då.

Idag vart det en impulstrip till Arboga för shopping och raggande. Efter det en sväng i skogen med Ada för att rensa hjärna och hjärta.
Sen musikvideos, äpplepaj, NHL-lir och skratt.

Väckning är beställd till kl 7.30 imorrn, då "min" privata väckare ringer och drar upp mig.

Nu ska jag lyssna på 'sovmusik' på Spotify.

Vi ni se en roli tjejs tankar och min musikvideopremiär, kolla här:
Cooolingen

Flickan som lekte med...

Haft en riktigt rolig kväll med Annie aka Zala, Mallan och Maggie May. Kvällen började med tryckning på Bamboo City; Buffé med massor av alternativ. Så klart blev de en hel del tjejsnack också. Skillnaden på vårt gäng och de flesta andra är att vi inte diskuterar manikyr, smink, kläder och senaste modet. Vi diskuterar typ; rännskita, jobb, pinsamheter, mutthår och muskelryckningar. Vissa rapar mer än ljudligt på restaurangen och vissa, samma person, går och gör en 2:a efter maten.. Vi härjar med allt och alla (fast med glimten i ögat), och snackar självklart om mycket annat, men det kan inte avslöjas här. Vi är helt enkelt ett "helt vanligt(??)" tjejgäng. Typ som brudarna i sex and the city...

Efter att vi tryckt i oss ett kilo mat var drog vi oss mot bion. En ny sport när man går på bio är att ta kantplatserna för att kanske få sitta brevid en heting, det vart dock nit för båda berörda parter i detta sammanhang.
Vi såg Flickan som lekte med elden. Flera av oss tyckte dock att Flickan som lekte med flickan skulle vara ett mer passande namn på filmen. En i sällskapet har blivit som tonåring på nytt och kan inte se sexscener utan tittar bort och skäms när det blir intimt på duken, och en viskning i mitt öra hörs: "Shit jag kan liksom inte kolla, jag tycker att det är as-pinsamt!!" Okeej. Filmen var både pinig och läskig, vi hoppade högt flera gånger. Jag skulle kunna döda för vissa av Noomis kroppsdelar, jag skulle däremot aldrig orka träna upp en sådan kropp.=)

På väg till bilen igen kom vi på en sak. Annie måste fan vara Zalas dotter, samma gångstil och frilla...=)

Och ja, Noomi Rapace är gift med Ola, de är inte syskon.

Imorrn har jag hört att det blir poker. Folk dras tydligen nu när det finns ett bord tillgängligt. Hojta om du vill vara med, finns inte många platser kvar nu!

Nu ska jag passa på att börja läsa min bok samtidigt som jag hör eliten gå hem efter en kväll på Sarra...



                                       

Malin är i verkligheten inte vitsminkad. Ingen av bilderna är direkt rättvisa men ändå=)

Vad är en Tax-kotte?

Kanelbullar, kladdkaksmufins, chokladmuffins och grädde. Gassch vilken tryckarkväll. Men när Kajjan bjuder på hembakt kan man ju inte tacka nej..

Idag har jag knappt haft datorn på, riktigt skönt faktiskt.
Tillbringade arbetsdagen i Västerås. Lite ärenden att stå i. Det fanns lite tid över så jag smög in till resia för att få en offert för the trip till USA. När jag kom ut upptäckte jag att Ticket låg precis brevid. Smög in och stod gömd i resekataloger tills en i kassan blev ledig, det skulle vara så pinsamt om resia-tjejen såg mig där också. Men varför egentligen? Det är ju inte direkt pinsamt att gå på Konsum och ICA samma dag, men detta kändes som ett bedrägeri av nå slag.. Fick ett bra förslag från Ticket och väntar på det från resia, som kommer på mailen.

Mailen, jag har en jobbmail som jag använder, sen har jag en "oseriös" och en "seriösare" hotmail. Den "seriöare" har jag inte använt på väldigt länge så nu fick jag uppge min "oseriösa", och det är alltid lika pinsamt. 
- Då gör vi så att jag mailar dig då detta är klart Viktoria. Vad är din mailadress??
Hur ska jag nu ta mig ur detta??
- Eh jaaa. Nu ska vi se, undrar om jag ska ta den seriösa eller den oseriösa, pinsamt skratt följt av en underlig blick från tjejen i repan. Nej men vi ta väl den oseriösa, ha då är det tuff och sen cky precis
[email protected]. Du vet sånt som man gjorde när man var 14.. Erh hehe ja..
 
När jag sen skulle dra vidare till ännu ett jobb trängde huvudvärken på ordentligt. Den hade funnits där hela dagen men nu var det inte längre nådigt. Burna in på Biltemas parkering för en powernap. På med sunglasses och låste dörren. Det var inte direkt vad jag ville men jag mådde piss. Gasade tillslut hem. Slängde mig i sängen för att dö men vaknade en timme senare...

Imorrn kväll väntar hemliga äventyr för en viss 23:åring, det kommer bli nice, mer kan jag inte säga eftersom det är en hemlis!

Kvällens funderare: Undrar hur fan Tax-kotten såg ut där den kutade över gatan samtidigt som den drog ut sin kropp istället för att kura ihop sig. Eller kan det ha vart så att P rökt nå olämpligt innan han såg detta fenomen??

Om M får som hon vill kommer min pose i framtiden vara denna:


snabelA

För att värma upp inför Lattemama-livet drog MM med mig till SportBaren på en lunch idag. Det bev dock ingen latte men det blev en sallad och kaffe på det. Mysigt att sitta ute och vara lite frusen samtidigt som solen värmer på! Jag satt mest och såg LA i huvudet. Igår hittade vi nämligen ett boende där. Nu är det alltså bara bokningen på flyg dit som fattas, ge mig, nu!!

Har tillbringat kvällen med IDOL och fuzzball @ CJ:s place. På plats var också MM, Perra B, Matte och Moa. IDOL är alltid lika roligt, men jag tycker så otroligt synd om de som verkligen tror att de kan sjunga fast det låter förfärligt. De som är elakaste i detta läge tycker jag dock inte att juryn är, utan de personer som puschat dem att söka för att de "kan" sjunga..
Inter- Barcelona, var inte så upphöjande då den slutade 0-0..

Eftersom att vi befann oss där vi var, så passade jag på att klaga extra högt över min "smärtfyllda nacke", mina "stela vader" och min "rygg som bara värker". Utan att egentligen tigga om det så låg jag helt plötsligt i massageläge och fick en skön massage. Snacka om att jag kan det där med att få som jag vill utan att säga nå..=)
Nu känner jag mig avslappnad och slut i kroppen så nu ska jag som vanligt, kolla Seinfeld sen blir det Thrue Blood och efter det får vi se om jag har plats för lite sömn=)




Don´t try this at home...


Förövrigt tycker jag att @ är det fjantigaste man kan använda när man skriver en text...


Seinfeld

Seinfeld in my heart. Här ska slö-tittas, garvas och halvsovas.

Tjing a ling




WFF (What the Fucking Fuck)

Vilken dag, vilka äventyr!

Som vanligt började dagen med att min lägenhet vart invaderad, MM drack upp det sista kaffet jag ägde, snacka riktig kompis.. Sen bar det iväg på lite jobb, just när tipstelen ringde och mitt andra jobb tog fart. Som från ingenstans fick vi en idé igår när vi såg Kommissarien och Havet, vi bildade KPÅ, Kommissarierna På Åsen.  Dags att burna för att hämta MM och sedan ut på vårt uppdrag. Uppdraget var vidrigt, sinnessjukt och oinbjudande som få. Visst vet man att det finns männiksor till allt men detta var väl ändå droppen?? Nog om detta osmakliga.

Jobbet i Arbogat kallade, MM vart grymt sugen på att följa med och efter lite tjat(typ snälla, snälla, snälla 100gånger om) gav jag mig. Datorn i högsta hugg för mig, matteboken för MM. Fick besök av datasnillet som fixade både mitt nät och min tele på kontoret, så vidare värst mycket jobb vart det inte..

Idag har jag kommit på en av mina braiga egenskaper, jag kn***ar ta mig fan med kameran. Efter att vart med i div. kvällstidningar och kommersiella tv-kanaler har jag liksom lärt mig tricket. Och tro mig det är otroligt viktigt för mig som kändisfru att kunna just detta. Hursom idag gick jag in på Coop för att shoppa CZ och från ingenstans stod där en papparazzi, ovanligt?? Nej! Typiskt?? Ja! Jag gjorde mitt bästa för att bli bildskön, jag menar vad skulle annars Mr. B tycka? För er som tror att det är en dans på rosor att vara kändisfruga kan jag säga att så är inte fallet. Jag måste hålla mig i form, vara uppklädd 24/7, le hela tiden och ha fest för my grannar typ all the time. Inte nog med det så ska jag försöka hålla koll på två språk, english and svenska, hallå liksom??



          
Watch out, kommissarie V is on her way..

BTW, på morgondagens löpsedel:
"Jag kände mig så otroligt kränkt" eller nå liknande.
                                                                                           


Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all times wear socks? Because I'm still scared of feet...

End of story....


New design

Jag har en lovely vän, därför har jag en ny design på min blogg, snyggt jobbat sickan!
Nedan kan ni se andra förslag på hur det kunde sett ut, jag kan inte riktigt bestämma mig..=)

Det har vart en konstig helg, dagen igår bestod av jobb från tidig morgon till sena natten. Det var en rolig dag så man kan knappt räkna det som jobb. Träffade en hel del trevliga och vissa mindre trevliga människor, en och annan gammal bekant också, alltid roligt. Somnade runt tre i natt och kände mig trött som en sengångare och tung som en sten. Vaknade med samma känsla. Klockan 11.00 ringde det på dörren och jag ville dö, eller döda den som ringde på. Tittade i nycklhålet och såg en skepnad stå 1 cm från nyckelhålet med stort huvud. Öppnade dörren och möttes av en energisk far.
- Hoho frukoooost!!!!! Låg du och sov?? Med sig hade han färska ostfrallor och räkost...

Dagen idag har vart slappig. Invadering av de tre muskotörerna,akrobatik, syskonmys, café latte, buzz, tonfisksallad, bloggdesign, godis, alfaphetplagiatsspelande(detta ord skulle ge massor av poäng) och till sist en titt på extremt dålig TV. Kommissarien och Havet, är det ett skämt undrar vi??? Finns det något värre än dubbat i TV? Undrar varför LIDL är med och presenterar filmen??!!

Jag har ingen blogglust, men med denna fräscha design så kommer den nog snart, måste bara få fatt på sömen först också..
 


Skulle denna design kanske passa bättre på min blogg??=)

Pokerhajen har visat sig

YYYHHHEEESSS.

God natt du, jobb imorrn.

Pokerhajar

Verkar som om folk är sugna på poker ikväll. Själv ska jag iväg och jobba hela dagen.
Hör av er till min sekreterare
här för att anmäla ert intresse för pokern!

Tjipp så länge

Jag, den nya lattemaman

Ser du skillnaden mellan salt och socker? Min vän Annie gör nog inte det så jag gav henne lite tips på vägen..

Blev uppryckt av världens hurtigaste brutta idag, jag hann knappt komma ur sängen innan hon stod där och såg ut som en PT från Svettis med två par stavar i händerna. Vi stakade oss till Kajjan och hämtade upp henne och Alvin.

Jag fick den stora äran att dra vagnen en stund i skogen. Jag gick och pratade jobb i min Handsfree med stavar i ena handen och en vagn i andra. Plötligt slog mig tanken och jag såg mig själv som mamma.. Babblandes i handsfreen, en cigg i ena handen, en latte i andra och med min mage puttandes på vagnen där det låg ett skrikande knytte, typ. Med andra ord så borde det inte bli på länge.. Jag och MM gick och siade framtiden och såg oss själva som 30åriga morsor med latten i högsta hugg, riktiga lattemorsor med andra ord. Rolig tanke, rolig framtid.

Hur som, MM:s uppryckande resulterade i 1,5 h promenad i skog och mark. Som om inte det räckte så avslutade vi dagens träningspass med Bodycombat framför min TV, vilket vi ska göra till en vana. Undrar hur länge vi kan ha denna vana innan grannen under tror att jag skaffat häst som husdjur??

Jobbet kallade för mig och matten för MM. Vi satte oss på kontoret och pluggade/jobbade. MM fick mattehjälp sen chillade vi med grabsen innan jag var tvungen att fara.
Hade ett otroligt viktigt möte ang. jobb idag. Jag var grymt nervös men det fixade sig, galant också. Så grymt!!! Firade med matlåda i Carrols soffa till IDOL.

Nu ska jag sussa, imorrn ska jag upp och leka lattemama till mina ungdomar!
Har ni hör det senste??
-I'm gon brawl, so be there.

Thumbnail
Evigheter sen, snygga var vi.

Facebook har svaret!

När man är så effektiv som jag så går det undan, nu är jag klar med de två största uppgifterna stämplade och mailade ut i cyberspace!

Checkade just MM:s blogg, sjukt snygga bilder, kolla
här. Snacka om att man tillhör ett av det absolut coolaste gänget i stan!

Jag diggar Fejjan. Där finns allt: kompisar, bilder, info och tester. Du kan med andra ord sitta hemma all by your self och "umgås" med dina vänner, inte för att det var någon nyhet men..
Men det roliga med Fejjan och alla dess finesser är ändå testen. Man behöver inte längre bry sig om vem man är, man kan istället göra test och på så vis få reda på det! När man vaknar på morgonen och inte riktigt vet vilket humör man är på, då kan man gå ut på FB och göra ett test för att få reda på det. Blir du på smällen och har namntorka? Kolla testet på FB och du får svar. Har du kanske glömt bort hur gammal du är? www.facebook.com har ditt svar! Man kan fan i mig få reda på allt där, jag är typ som Avril Lavigne, kommer få två ev. tre barn och jag skulle passa som handen i handsken som brandman. Så skönt att slippa tänka själv, tack FB or not!

Nu ska här varvas ner med lite FB och sen True blood, efter det; sömn. Undrar vad den bjuder för överaskning inatt? Har på sistonde drömt div. konstiga drömmar om alla möjliga människor..=)

Sov sött, vakna blött?!


Svetlana dök upp hemma hos mig ikväll..

God natt, icke.

Är mycket på jobbet nu, därför har jag just fyllt en kopp med kaffe och mjölk så jag kan jobba lite nu. Har två deadlines imorrn och jag orkar inte stressa då så jag kör på nu ist och sover lite extra i morgon bitti! Jag jobbar för det mesta mer effektivt på nätterna och sover bättre när inget stressar. I helgen väntar en stor grej med jobbet och jag hoppas innerligt att vi lyckas, det vore så grymt skönt!

Men denna kväll har också vart skön, lite matlagning med MM och Carrol sen fotboll med de två plus PB, Jerka, Kajsa och Alvin. Magda har lekt papparazzi så det finns en hel del fula bilder.. Nehe nu ska jag ta tag i detta så jag kan sova i lugn och ro sen!

C, kul att du vill spela men vem är du??
Anonym: Ja absolut det jag gillade mest var "Jag kan vrida benet ett helt varv utan att det går av"-posen!



Lika som Per..


Carro har färgat håret

Kaffe is the shit

Vissa dagar är jag extra duktig på mitt jobb. Jag har lärt mig att om man är rak, envis, lite överdriven, verkligen tror på sin grej och väldigt trevlig så går det för det mesta vägen. Idag har det vart en sådan dag på många sätt. Med andra ord så kan jag säga att jag har gjort ett grymt bra jobb idag. Jag försöker alltid göra ett bra jobb men indag var det något extra. Det innebär att jag får belöning, av mig själv. Skulle det vara godis eller cigg, men det skulle känas alldeles för onyttigt.. Därför belönar jag mig själv med Cafe au laite från vår kaffemaskin, ja på ett av våra kontor har vi en sådan smart grej. Jag vet snacket allt om snacket att det inte är mjölk utan massa fett istället, men hey det bjuder jag på. Jag blir gladare och piggare så jag på ett bra sätt kan jobba vidare med mina projekt. Denna eftermiddag har det inneburit ca 5 koppar ...

Jag har en "vän" vi kan, som vanligt, kalla honom David. David följer min blogg slaviskt, men han vägrar erkänna detta. Men nu har det gått så långt så David till och med börjat kommentera min blogg, fast med div. olika alias. Han kallar sig Pontse, anonym, magda och gud vet allt. Med detta vill jag varna andra bloggare som får konstiga kommentarer av de dem tror är sina vänner kan alltså helt enkelt vara David som skriver under psedonym..

Verkar bli poker på fredag igen, någon som är sugen??



Min vän i livet


Livet är fullt av... bananflugor

Som ett kinderägg. Det är just så denna dag kan summeras! Överaskningar, leksaker(en kille hittade mina plastpistoler på kontoret idag) och eller nej ingen choklad men nästan.. Har hur som vart en toppendag på jobbfronten, så skön.........t.
Me & my new homie MM har typ allt spikat och klart inför United States of America, om jag längtar som jag längtar! Jag ser mig själv stå inne Madison square garden och skrika: "Nickla.............s, här är jag, I´m from sweden!!" eller inte men jag skulle gärna vilja. MM tycker att jag ska "råka" gå in i honom och be om ursäkt. Hallå torris säger jag, ska komma på toppen grejen tills dess så jag äntligen får samtala med karln. 

Lyssnade just igenom min kusins inspelade låt, så underbar kille gassch han ska jag hålla hårt i!

Imorrn blir det bankmöte för att äntligen få reda på hur man skramlar ihop de där miljonerna. Fast å andra sidan har vi redan tagit reda på hur man gör det, loppis! Vi ska erövra loppisvärlden med våra porslinsgrisar och gamla urtvättade pumatröjor. Besökarna kommer dregla!

Nej nu måste jag kolla klart Roast på Berns. Men jag bjuder på ett härligt familjefotografi innan:


My lovely family.


Zoombie

Sömnen infann sig inte riktigt inatt. Börjar fundera på om jag är en varulv eller kanske vampyr..

Vaknade av mig själv runt 7.30, detta ska skrivas till historien så det inte inträffat på väldigt väldigt länge!
Stress i magen från första stund, så nu ska jag försöka få bort stressen genom att börja jobba nu (5 timmar innan jag egentligen börjar) mitt sällskap består av en kopp kaffe för att förstå vad jag håller på med överhuvudtaget!

Skriver när jag blivit människa igen!



Tog en bild av mig själv

Surt sa räven

Snubblade på mållinjen igår kväll.. Men det var otroligt trevlig ändå!

Vi satsade högt igår och bjöd in div. pokerlirare i regionen, det kom folk från värdlens alla håll för att skåda det senaste och hetaste pokerhänget. Succe är nog det minsta man kan kalla det. Vår egeninhyrda dealer gjorde en otroligt stark debut!
Men något tyder på att det finns en sorts förbnnelse över vårt inköp..
. Vi hade en regel, inget spill på bordet. Jag satte regeln själv och efter endast några sek låg min öl utspilld på bordet och min mobil.
. Jag var länge chipleader, men på något konstigt sätt så försvann mina marker lika snabbt som Ronnie (En gammal classmate) springer... 
Trots dessa olyckliga incidenter ska det spelas mer i framtiden, var så säker. Jag kan nästan jämföra mig själv med Dan Glimme då jag satt där vid pokerbordet igår.
Någon brevid mig rökte, servitrisen serverade mig en drink, någon satt och vred på sig mittemot, hörde ett nervöst hostande följt av en handrörelse mot munnen lite längre bort. Det var Las Vegas feeling så det heter duga. Med andra ord bra uppvärmning inför det.

När alla vännerna gått hem, var det baa en kvar. Den som fått i sig mest alkohol och också åkte ur turneringen först. JL. JL fegade som en kärring i början, men sen gick han med på det mesta och hade ba kort, synd för honom bara att jag alltid hade bättre. JL skulle på efterpärla hos grannen vid 2.30. Men han kom inte längre än till min säng och tillsalut min soffa. Jag och Maggie tog sängen och släne över Fadderbarnspappan i soffan för att få lite sömn. Traktorljudet från soffan fick oss att somna in skön.............t. 

Nu är det slapp av rang och snart väntar nog tille fussball.

 
Putsande..

          
Kvällens dealer!


Bordet in action         


En trött förlorare..


  


Taco

E & L´s place is the place to be en fredagskväll. Taco, TV-mys, poker och underbara barn var vad kvällen bjöd.

Eftersom att vi är i behov av penagr så ska ett inköp göras imorrn. Kanske låter dumt att man ska handla när man behöer pengar men så är icke detta fall, vi ska helt enkelt fynda en investering, sounds good? Vart vi ska fynda det tänker jag dock inte avslöja här, för då kommer säkerligen någon köpa upp det före oss.. men jag lovar bild på fyndet om ingen hunnit före oss!

Imorrn blir det prom som vanligt (verkar som vi infört en bra rutin iaf..) Sen väntar Västerås och lite jobb/nöjes inköp. Kvällen kan, som det verkar nu, bjuda på en utgång men destinationen är ännu inte bokad.

Nu,bara liiite jobb.. Snart, försök till sömn till discovery


Kunskap

Sitter och småfnissar för mig själv, en vän berätade en otroligt sjuk grej igår, det handla om en bil och om ett samtal. Kanske inte låter så roligt men det kan jag lova att det var!=)

Vart en låång dag idag, började kl åtta och kom hem typ halv nio.. Pust och stön som man brukar säga=) Jag tror inte att det spelar någon roll hur många timmar jag jobbar, tror fan aldrig att jag kommer tröttna helt. Får så grymt mycket tillbaka och det är det som gör det värt. Nu ska jag göra ett hemligt uppdrag på internet, sen ska jag mysa ner och kolla på True Blood eftersom att vi var fullt upp i planeringen igår när det visades!

Imorrn bitti väntas hurtigheter igen, 8.30 ska det ut och motioneras tillsammans med Carrol och Maggie.

Vad helgen bjuder på vet jag inte än men jag har mina tankar, får se vad alla andra tycker imorrn bara!
Booring inlägg men även solen har fläckar!

Tjopp!


Vem är denna tant, en kurator??

Vart? När? Hur?

Huvudet snurrar! Kyrkan, hostel, hotell, campa under golden gatesbron, husbil, bil, flyg, inlines, bikini eller jacka??
J & Maggie kom upp till mig för lite planering. Vi vet att det blir av, vi vet ungefär när men vi vet inte rikitgt var eller hur. Så mycket grejer att kolla upp. Vi har iaf mailat lite nu så hoppas på snabba svar för jag håller på att exploderar. Det kommer bli mycket srännande resa och rolig. Thailand vore det absolut billigaste men icke, både jag och J stretar där, det lockar inte tillräckligt. Jag hatar att lägga mig och inte riktigt veta, inte riktigt ha koll. Kontrollbehov?? Nej vem har sagt det?

Nej nu måste jag sova för att orka med morgondagen. 8-17.00 i sittande position och halva tiden framför datorn för kurs. 18.00 Surahammar in my heart, ska iaf träffa ett underbart gäng!

Hej


Är det här vi ligger i februari mån tro?


Eller kanske här??
 
You never know=)

Jo det kan man säga!

Var hemma hos K& P igår, P kom hem efter första träningen på is och han liksom strålade lite sådär lagom=), kan detta bli ett grymt år för KIK?? I think, I hope. Alvin och hans polare kommer iaf lätt vara snyggast nere i hallen, med deras nya pimpade mössor!

Var totalt ofokuserad första tiden på jobbet, kollade resor, resor och resor. Vandrarhem i New York, bilpriser från Miami till New York. Vancouver och OS.. Måste samla mina kumpaner och planera in i minsta detalj..

Min första tid på arbetet idag tillbringades i Arboga på ett väldigt intressant möte, vi seglade ut och diskuterade det mesta, skönt att prata av sig om sina tankar lite!

Idag när jag åkte vägen mellan Arboga och Köping hade jag handen ute i vinden. Kom att tänka på min vän som säger att om man "kupar" handen, håller den utanför fönstret och kör i 110 så känns det precis som om att man klämmer på ett bröst. Var därför tvungen att testa detta idag, men jag kände inget. Nu är ju inte min största hobby att klämma pattar men iaf. Kanske bara är killar som kan känna detta fenomen? Jag tror iaf att det är bullshit!

Reseplanerna fortsatte på kvällen fast då hemma hos E & L med Maggie & Carrol, glass och kaffe. Ska till banken nästa tisdag så då ska allt vara klart, måste riga J. Men det kommer bli så sjukt jävla kul det här! Avslöjar sen vad den slutgiltliga resan blir!

Nu ska jag snart inta sovposition eftersom att jag och min homie ska gå 5:an imorrn kl 7.30(??!)

Här kommer lite bilder, får lägga ut bättre sen:


När man är nervig och ful så man skakar hjälper CL och Göteborgs..


Gaddningen är i full gång och jag  försöker spela död??=)


Liten bild av själva resultatet..

Tacka Maggie för bilderna!

Hejp!


Tattad

Ont i mina vader, långprommis igår kväll och 5:an i Lockmors imose sätter sina spår, här kan vi snacka otränad så det är pinsamt men det kommer, det kommer!

Igår small det, av bara helvete. Jag är alltså nu märkt för livet och det blev grymt snyggt om du frågar mig! Nu måste jag dock jobba så bild får komma ikväll eller nått sånt.

Bye