Period

Idag har jag shoppat loss på en bäddmadrass, lyxar till det efter en sådär tre månader utan jag kommer sova som en prinsessa inatt.

Ibland går allt så lätt och allt bara flyter på, ibland är det drygare och minsta lilla grej blir ett stort hinder.
Vissa dagar i månaden är inte ett dugg roliga, just nu är det en sådan period. Jag tänker inte klart, känner mig grymt stressad och kan liksom inte koppla av.
Idag gjorde jag ett misstag, men jag tänkte inte efter och rätt var det var så var det gjort. Fuck denna period!!
Så hur löser vi allt detta? Imorrn fm tar jag med mig syster och tröstshoppar lite innan årsmötet som väntar på kvällen. Det känns behövligt att fokusera på nå annat, som typ snygga kläder och skor och kanske en och annan dammsugare!

Prinsessömn nästa!

Lars, min vän.

Har haft en paus från Lars Winnebäck. Men när solen smyger på och känslor sköljer över en så är han min bästa vän igen. Jag hoppas grymt på Hultsfred, där han spelar tre av de fyra dagarna. Det blir liksom ingen riktig sommar utan Lars Winnerbäck!
Har jobbat mycket idag, men det känns inte jobbigt för fem öre, det mesta flyter och jobbet känns grymt kul.

Min kropp skriker efter sol och värme, men det verkar inte som om att någon lyssnar på detta rop, hörde dock att det skulle bli riktigt fint imorrn, jag hoppas innerligt.
Vårkänslorna vallade som aldrig förr, sen komer pissvädret igen och det känns hopplöst.  
Det min kropp skriker mest efter just nu är dock sömn, dags att lyssna på den speciellt då klockan ringer 06.50 imorrn, orka orka!

"Och som du kanske redan vet
Jag är oslagbar
Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder...."

Helsingborg i min själ

On my way from Helsingborg.

Sitter på tåget och segar, lite småstressad över att man har saker hängandes över sig och jag känner att jag är I ett stort behov av tid. Alltid är det så att något blir drabbat när man har mycket för sig. Just nu är det sömnen som blir drabbad, inte helt okej.


Har haft det riktigt skoj i Helsingborg. Igår gjorde vi stan lite, gick ut och käkade sen hem och piffa upp sig själv för att dra vidare till Nille & Anna och kolla matchen. Det blev en väldigt sen kväll eller ska man kanske kalla det tidig morgon??=)

När klockan sen ringde för att man skulle kliva upp ville jag bara gömma mig, dra täcket över huvudet och låtsas som ingenting, men det gick ju inte sådär jättebra, så det var bara att bita ihop och agera vuxen.

Antar att det knappt var någon som missade matchen igår, 0-0 det är la bra, fast det hade ju vart riktigt kul med en seger men oavgjort det får absolut duga!

Efter matchen drog vi ut på stan, zoo-något blev första anhalten. Mysigt ställe men i stannade inte länge, benen ryckte så.. Utposten fick bli no 2. Men tredje gången gillt, som man säger. Harrys, mycket folk, dans, lektioner, nästan två fighter och  lot´s of tequila..


Danslektionen var det jag som höll då en typ 30årig man stod och shakade bakom oss, och hela tiden puttade han till mig med sin rumpa, och det var inte löst. Enough is enough så jag tog saken i egna händer och gav mannen lite tips på moves, först uppskattade han det inte alls utan blev rätt grinig men sen verkar det okej. Såg dock senare på kvällen att han tyvärr inte tagit åt sig av mina tips, den rumpan var både högt och lågt och det var inte ett dugg charmigt..


"Fighterna", den som mest höll på att bli en riktig fight var med Mikaela, en tjej i vår ålder tyckte antagligen att Mikaela snubblade lite för mycket på henne eller nå så hon laddade och skulle mata på men som tur var var en av killarna uppmärksamma och hann gå emellan. Snygg liksom, inte slåss man väl för en sån grej, skillnad är ju om hon skulle tallat på hennes kille eller så, men men folk tycker väl olika.

Den andra fighten var en äldre kvinna som lacka på oss båda för att jag råkade gå in i henne, gassch. Men vi tog förnuftet till fånga och vände oss och garvade åt det istället..


Tequila. På nå vis tror man att man är så grymt smart med lite alkohol i blodet. Vår taktik igår var att bara dricka tequilashots, hallå det är ju effektivt, man slipper pissa en gång i minuten och sen går det fort att inta. När vi sen insåg att den var rätt billig också så shoppade vi som aldrig förr, och det blev alltså alldeles för mycket av det goda.. Idag håller inte riktigt mitt huvud med om den taktiken, och det känns som om att det blev en och annan för mycket.

Vi hade iaf en riktigt rolig kväll!


Nu försöker jag varva jobb med sömn på tåget, det går sådär. Vill bara komma hem slänga mig i badet och sen i sängen, är hemma 20.15 om allt går som det ska. Ringe SJ igår och fick reda på att det ist för två byten skulle bli fyra plus att jag skulle komma hem två timmar senare än beräknat. Innan jag började skälla förklarade jag för tjejen i telen att jag vet att det inte är hennes fel men att jag är så otroligt trött på detta skitföretag. Det slutade med att jag fick ta ett annat tåg med ett byte och åka första klass. Så här sitter jag i 1:a klass och känner väl inge direkt speciellt. Men skönt att åka det när man åker fem timmar. Har fått Internet och macka med dricka, det ingick i denna biljett, yes, insparade pengar för mat idag=) Är glad att jag fått förmågan att prata iaf, det löser mycket!

Nu ska jag surfa vidare ut i cyberspace, see yaa typ på fejjan eller så!

Ps. lägger ut lite pics så snart jag kan.

Helsingborg

Befinner mig i skåne, närmare bestämt Helsingborg och Miatorp I´m at Mikes och Bengis place.
Gårdgaen spenderade jga först med jobb i Malmö. Sen shopping med Mike i Malmö. Jeans och sjal blev resultatet av det.
När vi kom till helsingborg, vart det hem och sega och dega, drack några öl och checka TV:n. Imorse var vi på rundtr förbi Findus, in på Maxi och ner till stranden. Vädret är ok, men jag skulle gärna önska lite mer värme..
Nu håller Mike på och epilerar(?) benen med sin nya epilator, jag är inte avis för jag vet hur grymt ont det gör.
Nehe nu ska jag utforska Skååne, btw, idag smäller det Jägersro.

Äventyr

04.30 is the magic number, det var då min dag började..
Lite taxi, tåg, buss, tåg och taxi senare så var jag framme på i Malmö. Det blåser och är kallt här nere, inte alls vad jag hade väntat mig. Hoppas på strålande sol och värme på fredag då jag och Mikaela ska göra stan här i syd.

Resan gick helt ok men lite väl mycket byten bara. Fick vänta en stund i Norrköping så jag tog en fika, världens godaste latte och en ostfralle, 80 spänn så nästan gratis..
Ska precis ta en tugga av min fralla då jag hör hur någon snyter sig bakom mig. Är det nått jag tänder till på och verkligen ogillar så är det när folk snyter sig på ett matställe. Speciellt när man köpt extra dyr frulle. Hur som det gick iaf och typ tre min senare är det näste man till rakning. Varför går man inte iväg eller in på toaletten för att snyta sig?? Discust om du frågar mig!!

Väl på tåget mot Malmö mådde jag otroligt illa och kände mig grymt åksjuk, har aldrig hänt på ett tåg förut (förutom när vi åkte hem från melodifestivalens efterfest förra året=)) misstänker att det var på grund av den konstiga lukten som var på tåget. Min näsa sniffa på och märkte att det var mannen bakom mig som hade en väldigt annorlunda odör, trots ring på fingret och anständiga kläder.. Ja ja upp med sjalen för ansiktet och försöka sova.
 
Jag tog taxi från station i Malmö till möteslokalen. Gick mot taxibilarna och en gubbe börja skrika, bara att gå dit och hoppa in i bilen, men jag kontrollerade noga innan jag hoppade in att det var en taxiskylt på bilen, taxometer och id-kort innuti bilen. 
- Blablagatan 3
-Ahh du ska till polishuset?? frågade han glatt
-Ehh nej..
Han börjar då rota fram en turiststadskarta och slår upp adressen i registret.. Varpå min första tanke var att något inte stämde och titta lite extra så att taxiID verkligen satt där.Sen säger han:
-Aha nu vet jag var vi ska!
-Bra.. 
Jag har kollat på ett ungefär vart det låg innan jag åkte ner och tyckte vi åkte lite väl långt bort från centrum varpå jag säger:
-Det ligger rätt centralt va??!
-Ja, eller jo får jag till svar och typ en tvåhjulssväng senare börjar han nog inse att han är lite ute och cyklar.
Kom iaf fram till området och vi virra runt lite och lite mer och sen lite till. 
- Är du säker på att det är här? frågar chaffisen
-Ja det står klart och tydligt i papprena, men vi är ju på fel gata eller??
Jag ringer en kollega som inte svarar och precis då jag lägger på ser jag att vi är på väg bort från den gata jag ska, så jag skriker lite i panik:
-Men här är det ju!
-Jaha är det här jaja men det måste vara nytt. Får jag till svar.
Mm yeah right de byggde lite nya hus mitt i centrum och som pricken över i såg de till att det ser ut som hus som legat där väldigt väldigt länge..
Jag paya och gick in, fem min sen..
Kul att guida en skåning och som till råga på allt är taxichaffis. Dumt att skaffa GPS..

Dagen har iaf gått utmärkt och nu ligger jag utslagen i mitt dubbelrum, lika bra att slå till på stort när man ändå är iväg..=)

Nehe sömn tack, imorrn ringer klockan 06.50 och en heldag inkl kväll väntar. 

BTW Amanda, jag hann se DH, men tack för tipset!=)
Maria: Bara att pallra dig till Kungsör, du är mer än välkommen=)
 
Natti natt

SJ up my ass

Blogg.se får för sig att inte lägga upp min inlägg som jag vill, irri.
Igår jobbade jag seent, men det var värt besväret!

Idag när klockan ringde ville jag bara slå sönder den, 06.50. Gassch ålade iaf upp ur sängen och vidare till tvättstugen som ligger i andra huset, dagens största I-landsproblem!

Har ägnat över en halvtimme i telen med fucking SJ som aldrig kan göra något rätt, är det ett företag jag är grymt trött på nu så är det SJ alltid strul på nå vis. Ge upp SJ Veolia är 1000 gånger bättre.

Det mesta är packat inför morgondagen så nu väntar work, till sent ikväll. Kommer missa DH och sitter på tåget från Skåne på Söndag när reprisen visas, vad ska jag ta mig till?? har inte missat ett enda program förr och jag har tyvärr ingen video så jag kan recorda heller..

Vart tog våren vågen? Gick som i ett lyckorus förra veckan som betod av värme och sol och därmed vårkänslor av rang. Nu snö snö fucking snö, åhh så träligt. Jag vill ha vår, Nu!

Bättre sent än aldrig,. därför gratulerar vi dig idag med blommor och blader(vet inte exakt hur det gick men..), kanonrim om du frågar mig, Go girl!
Kollade vädret på SMHI och som det verkar så blir det inge vidare vår i skåne heller, ehh vårjackan åker med jag ska iaf låtsas att det är vr även om inte solen håller med mig!

Nu ska jag bege mig iväg, catch you

Min bok

Bokskriveri, återkommer en anna dag för nu flyter det som aldrig förr......

Jyllo

Igår var det tvättar och städardags av bilen. Fick hjälp av två sis och pappa, så det gick undan kan man säga!
Sen tog jag och Matilda bilen till Stockholm. Babbla mest hela tiden så skivan i bilen var inget vi la märke till direkt..
Väl i Hallis anmälde jag mig och jag och Matilda stod och garvade ihjäl oss åt Micke som åkte förbi två gånger utan att se oss.=)
Inne på UKD var vår monter lätt den mysigaste, jag fick en lektion i stickning, men kommer nog dessvärre aldrig kunna titulera mig som Vicky- Stickar'n, för det var typ det svåraste jag gjort, fick liksom inte ihop det med mina händer och jag kände mig lätt handikappad!

Matilda förljde inte med hem så jag raca hem med Lars på högsta volym och vips var jag framme.
Väl hemma åkte jag till mor och kollade film, somnade på soffan och begav mig hem, medan jag kände mig som typ en zombie. Blev dock ingen sömn, Davve ville bli hämtad och snäll som man är.. Hämtade fyra fulla och något arga killar och sen vart det sängen för hela slanten,jag avstod erbjudandet om att följa med in på Sarra!=)

idag blev det en lång skön promenad med lite folk och två hundar. Sen drog jag, Davve, Tobbs, Carmen och Mimi till American pizza today hut(?)=) och åt pizza, gott men sen när det väl var dags för träning ikväll så kändes det, förjävligt. Aldrig mer pizza före träning, kom aldrig riktigt igång och kände mig mest som en tjockis genom hela passet..
Nu ska jag nog sova, imorrn vätar jobb hela dagen, sen tisdag tvätt på fm och jobb fram till kvällen. På onsdag bär det av, 05.30 kommer taxin....

Idag är det dags för den andra kalven att fylla 23, grattis säger vi till Maggie. Ska jag skvallra lite så har jag på omvägar hört att det är npgon som fått hängisar, apelsinhud och STOORA påsar under ögonen, nämner inga namn men, hrm hrm..

Grattis Maggie!



friday

Haft en superdag på jobbet, hur kul som helst. Tog ett break för att shoppa loss på ICA med Kajjan, käk för kvällen. Sen till Arboga för lite jobb innan det bar hem.

Tog mitt pick och pack och drog till Kajjans place där vi gjorde pizza och dona. Sen slöt Carro upp och vi avnjöt middag, riktigt gott! Sen TV och mys och efter ett tag kom Annie och sällskapa oss, trevligt. Till slut vart vi trött och drog hem och nu ligger jag och pluggar lite inför morgondagen.
Jag ska bege mig till Hallunda för lite jobb, men som tur är får jag sällskap av Matilda upp, så jag slipper köra vilse själv=)
Innan vi sticker av mot Hallunda ska jag städa bilen, vilket är väldigt välbehövligt men tråkigt arbete, kommer iaf vara mycket roligare att åka med nystädad bil!

Läste just på Maggies blogg, att jag blivit påkommen, mindre kul..
Bara för det så funkar inte länkverktyget så ni får kopiera.. www.nogg.se/mayer
Nu plugg sen Girl Interupted

Raggare

Ballong, boll eller fullpackad, kalla mig vad du vill men idag känner jag mig just som något av dessa!

Har tillbringat hela dagen på jobbet i möte, först utbildning i vårt datasystem sen personalmöte. Tanken var att det skulle bli Photoshopkurs mellan 19 och 21.30 men den vart inställd, tråkigt men skönt batt komma hem i tid!
Datautbildning var nyttig, lärde mig saker jag inte ens visste fanns. Sen PM och det är alltid gvande, kul att träffa alla mates också, det är typ bara på personalmötena vi träffas eftersom att alla är ute på olika exp i Västra Västmanland och så jag då som mest flänger runt överallt hela tiden. Kom än en gång på att jag nog fan har ett av världens bästa jobb, mycket just nu men jag gillar det som fasiken!

Eftersom att PSkursen vart inställd ikväll har jag bestämt mig för att pallra iväg till träningen, har setat mest hela dagen och som pricken över i:et finns det alltid massa gott godi och frukt på mötena, så det känns välbehövligt med lite pump. Det är bra att det finns frukt på mötet men när man stäcker sig efter ett äpple så liksom dras handen som av en magnet till chokladskålen, jag hatar magneter!

Jag älskar när solen skiner som denna vecka. Jag som i vanliga fall kör väldigt lugnt och sansat(?) känner mig som en ännu grymmare bilförare i detta väder än annars. Häromdagen gled jag runt i mina solbrills och lyssna på hög musik och njöt av axet i min bil, gassh vad kul det är att känna trycket i 460:n=)
Jag ska dra med brudarna i vår och byragga mest hela dagarna!

Nu ska jag baxa på mig träningskläderna så jag känner mig mer som en uppstoppad sill!

Pump I't!



Typ jag och mina polers=)

Sol

Idag börjar jag jobbet tidigt, så upp och hoppa med tuppen. blev dock bara glad av att vakna och se solen skina genom persiennen. Finns ingen ättre kick än vackert väder  I think.
Nehe nu måste jag skynda på innan jag blir sen, uppdat. ikväll!

ha en strålande dag!

Måndag, igen!

Började dagen med en kort promenad tillsammans med syster och hund tyvärr inte i det vårväder jag hoppats på men ingen ny snö!

Sen var det dags att gå på hälsokontroll, skapligt nervös. Det gick iaf bra, mätte skelettet, kolla kondis och massa annat skoj.


Jobbet har jag tillbringat i Arboga on my office. Gick trögt i början, har mycket i huvudet men får inte ut lika mycket på datorn.. Sen jädrar hände det något, fick hundra idéer och skrev som en tok,skönt!

I helgen ska jag jobba lördag uppe i Hallunda, vet dock inte riktigt vilken tid ännu så jag hoppas på svar snart..

Nästa vecka far jag till södern, drar till Malmö på onsdag och blir kvar där till fredag sen drar jag vidare till Helsingborg och Mikaela för att vara där tills söndag. Ska bli grymt skönt att komma iväg en stund, alltid behövligt. Inte minst ska det bli kul att träffa Mikaela igen och se hur hon har det därnere!

 

Som det verkar nu så blir det nog Hultan i sommar, tanken var Peace & Love men det har ändrats. I sommar är det fyra år sedan jag var där sist, gassch man börjar bli gammal nu! Det som lockar är Thåström, Winnerbäck, Timbuktu, Kings of Leon och många fler. Sist vi var iväg såg vi typ tre band om ens det men blir det festival i år så ska jag se band också och inte bara sitta på campingen!

Det enda vi behöver nu är en husvagn, orkar fan inte tält ett år till. Så har du någon husvagn att låna ut, hör av dig!=) Sen är ju såklart alltid mer sällskap trevligt så häng på, 8-11 juli.

Jag har ett otroligt I-lands problem, mitt internet funkar inte på min windows-dator, bara på linux och det är otroligt irri. Spec efter som att inte ens tres uppdat fungerar, måste kontakta windows för jag orkar fan inte släpa på två datorer till Malmö..

Nu har jag just tryckt i mig lite kvällsmat så nu väntar slapp. Ska upp vid 8 och gå ut på långprom!


 


Vår!!

Tuva och Theo roade sig med att bada, fixa frillor och härja mest  allmänt=) Vi drog till Tuna Park och jag shoppade en tisscha.
Igår kväll väntade melodifestivalsfinal, (för er som missade det) vi shoppa Mekong och tog med Vinet och begav oss till Pontus place där diverse roligt folk väntade på oss. Efter finalen och vin så  blev värdparet aningen  trött, klockan var typ halv tolv så jag, Carmen och Davve hade att välja mellan hem och sova eller ut och shaka.. Vi tog det sista alternativet och åkte en gul fara till E-tuna för att besöka Harrys. Typ två timmar, mycket svett, två spyor och mycket dans senare kom Johan och picka upp oss  för att fara hem till Kungsan igen. Var en väldigt rolig och givande kväll=)

Idag vakande jag runt tolv, skönt att sova lite. Upptäckte till min förtjusning att våren hade komit. På med kläder och ut på promenad. Carmen, Davve och jag (Nya gänget) gick till Kungsudden och fikade. Sen gick vi runt i typ hela Kungsan innan vi åkte och gästade Kajjan och Per för lite fika. Med ågren upp i halsen drog vi in till Köping och pumpade, nu i efterhand ångrar jag det inte var grymt skönt med ett ordentligt pass!

Nu sängen och en repris av antikrundan, me like.

Bara att hålla tummarna för att våren är med imorn också, om det kommer en gnutta snö vet jag inte vad jag ska ta mig till...

Fredag

 Igår efter jobbet drog jag hem till mamas place och tröck sörgåstårta, hon har fortfarande inte fatta att jag smusslat mig in för mat typ jämt!=)
Sen vart det Carros hood, vi moffade som aldrig förr, godis, chirre m dirre och glass. När vi kände oss som tjockast skjutsade vi en bil överfull med fyllosar till party. Sen gled jag, Kajjan och Carrolina vidare på raggarsväng. Kändes precis som förr, skillnaden var bara att jag körde, vi rökte inte i bilen, vi tog inga pressbyråsvängar och vi åkte inte 740, utan 4.0, king!

Sen hämtade vi upp Perrsa och just när vi skulle avsluta vår färd såg vi dem: Fågeltjuvarna! Det går ett rykte på byn om folk som snor änder och vi var tvugna att ta reda på sanningen!
Snokar-gänget bestod av: GravidKajjan, KissCarro och sist men inte minst FyllePer. Vi smög i buskar, gömde oss i tunnlar, körde utan lysen, och gömde bilen bland silosar. Vi skrattade, fes och rapade, allt tack vare moffet innan. Kände oss typ som fjorton och blandningen med skräck och bus var oändlig=)
Kajjan och FyllePer var tvugna att bege sig hem då han sluddrade och spydde om vart annat (eller inte, men det blir roligare så)
Jag och Carro hämtade upp David och begav oss ut i natten med snack och trevligheter.

Idag har jag hunnit med en prom med Carro och dogsen, frulle på bagar'n och visit på bolaget. Nu sitter jag nyduschad och nu kom just malin med barn. De härjar satan på ballkongen men nu ska jag gå och skrämma dem.

hej o hej

What's up??

Mage, lår och vader värker, nice.
Kollar på TV, de testar cannabis och hon verkar ha riktigt ku, värt?l..
Har haft bandmöte i Arboga idag, gick så bra så. Börjar dock komma till ett stadie då jag tycker jag agerar för lite på jobbet. Måste fixa mera så folk tycker att det är kul, har dock några ideér och hoppas verkligen att det blir av!

Nu ska jag lägga mig och läsa igenom lite böcker inför cirkelledarutb.  Känner att jag vill uppdatera mig lite ang. ledarskap. Är så grymt sugen på att starta egen firma nu också,  måste bara ta ett snack med min blivande kompanjon, som för övrigt dissat mig ikväll. Frågan är bara vad man ska starta, sugen på bröllop, manager och lite mer. Kan ju dock inte gå och bli manager just nu, med det heltidsjobb jag nu har. Jag älskar verkligen det jobb jag har idag och är överlycklig över att ha det, men jag behöver nå mer, nå litet som sen ska bli så stort.. Hatar ångesten och rastlösheten man får på helgerna då man är ledig.  ..... here I come!

Läste lite gamla dagbokssidor från 2006 idag, deppiga minnen eller nej minnena är fina men det kändes inge roligt att läsa de just nu, river upp to much så att säga.

God natt

LöpCky

Helt slut i kroppen men känner mig pigg som en nötkärna i huvudet! Var ut och sprang för ett tag sen, me and my dog. Första 500 eller 1000 var bedrövligt, sen flög jag fam, men i slutet var det olidligt igen. Hade bestämt mig för att minst springa 1/3 av vägen, men jag sprang hela biten, yes!
Nu ska jag tråka vidare och städa här innan det beger sig till Arboga för att syna henne noga!

jloik

Helgen är över, och I'm still going strong.
I fredags var jag en rikitg soffpotatis, hamma hos mor och segade framför tv.n tills det var dags att agera chaffis till Köping!
Igår vart det fest. Kvällen började med ågren, e-tuna eller Köping? Lotten föll tillslut på E-tuna och nybron med kusinen. Förkrök hos Ekka och Jessica med Mallan och Mattias. Jag Malin och Jessica snackade och kolla melodifestival medan grabbsen byggde. Jag hann få i mig en öl eller två också. Sen skjutsade de in mig till Nybron, som tyvärr inte var någon riktig höjdare men med rätt sällskap ändå roligt. Anna hämtade  och det begav si till Kungsan runt 2, dock slutade inte min kväll där. Taxi till gamla hemstaden vilket resulterade med en walk of shame genom staden idag.

Tog med pap ut i skogen idag, han fyller imorrn så  vi tänkte bjuda på korvgrillning och mys. Grillen funkade dock inte men som tur var hade vi en plan B, äggmackor, slurp och mys.
Har haft besök av Anna och Tobie idag , blev dock inget kaffe men det kommerr en anna dag, I promise=)

Nu är det Beck  från sängen, natti natt


This day

Just hemkommen efter en filmtittning at pontus place, Valkyria. Var rätt bra faktiskt, har hört att folk irriterar sig på att de pratar engelska i filmen ist för tyska, men enligt mig var detta bra vem orkar titta på en film på tyska två timmar liksom??
Innan filmen var vi nere i ACTA, sorry menar Mälar Energi arena och såg KIK förlora mot Hallsta, surt sa räven..
Har storshoppat på Apoteket idag, och måste bara påpeka att typ alla apotekare är så tråkiga och stela. Den jag hade med att göra idag var rentav sur, snälla finns det inte massor med uppåt de kan trycka i sig där bakom disken?? Gassh
Har faktiskt hunnit med jobb idag också, alltid lika kul och idag gick allt, nåja nästan allt min väg p G framåt med andra ord!

Inatt var en sån där jobbig natt då jag inte kunde sova, tycks få detta med jämna mellanrum nu, så drygt. Jaja jag gick upp åt lite risgrynsgröt och började kolla på Meet Joe Black så den ska jag nog kolla klart på snart. Mina sis klagar på att jag är en dålig film-människa så jag ska nog allt visa dem!

Imorn bitti var det tänkt en morgonprom, tror dock att jag skippar det och drar till jobbet lite tidigare så jag förhoppningsvis kan träna imorn, var tydligen fullt men jag är uppskriven som reserv så det är bara att hoppas! Läste nyss Maggies blogg och fick lite ågren, hon har ju blivit elitgymmare nuför tiden som det verkar, kanske är dags att skaffa ett gymkort?? Är lite sugen men har dålig erfarenhet av mig och gym sen tidigare, jaja det bör tänkas över..

Nej nu ska jag kolla film sen sova och drömma om att jag gör situps så jag känner mig lite bättre=)

Natti

Jag, en sex and the city-brutta

Why so serious??
Kollar sex and the city. Skulle vilja testa att leva en dag som de. Fast om man tänker efter så lever jag ju typ ett "sex and the city- liv". 
  • Bor i en storstad, check.
  • Har massor med snygga kläder och skor, som sitter perfa på min smärta kropp, check.
  • Tjänar enormt mycket på mitt jobb, check.
  • Är ute och äter brunch, lunch och middag med mina vänner på flotta restauranger typ varje dag, check.
  • Träffar ofta på snygga killar på stan som ger mig nummer bara sådär, check.
  • Är på olika dater med dessa div. stiliga karlar typ några kvällar i veckan, check.
  • Sitter och skriver krönikor/blogg samtidigt som jag blossar på min cigg, check.
  • Dricker drinkar varje dag, check.
  • Är alltid jädra snygg redan då jag slår upp ögonen var morgon, check.
Finns säkert en hel del fler parareller att dra men detta får räcka för idag..=) Helt serri så är jag lite avis på dessa bruttor, skulle också vilja leva lite så där iaf för ett tag!

Jag planerar mycket i mitt huvud just nu. Som det känns nu så vet man aldrig vad som händer och sker om typ ett år, men jag skulle ju inte direkt tacka nej till New York
Nu ska jag kolla vidare på mina vänner!


Night!

TV4 sporten

Är Peppe full???=)

Fyllegänget

Blev en lyckad kväll igår. Var riktigt trevligt hos Anna och det innebar att massor utav alkohol intogs av de flesta, så vi var ett glatt men överförfriskat gäng som begav oss till Etuna för att shaka ass.
Lokkomotivet sög rätt bra, så nåra av oss beslutade att dra till Harrys ist. vi ville dock inte betala inträde eftersom att vi redan hade gjort det. med lite alkohol innanför klänningen är  jag rätt ra på att prata så på nå vis fick vi fyra komma in utan att betala..  Vi shotade, dansade, och var för fulla mest hela kvällen. Jag vart nerslagen engång och höll på att få näsan avslagen en annan gång. Dock av en lätt överförfriskad kungsörare som var glad att se mig så inge slagsmål.
När vi skulle åka hem var det Malins tur att sköta snacket. 250 kr till Kungsör lyckades hon med, billigt värre. Frågan är bara om det var svartchaffisen som va lite trög eller om Malin var otydlig. Han hade inte en aning om vart Kungsör låg och vi fick lotsa ut honom på stora vägen. När han väl förstod vart vi skulle började han härja om att vi skulle betala betydligt m er än de 250 som Malin och han kommit överens om, men då brast det för Malin och det lät typ:
-Nu är det du som är tyst, du sa 250 spänn så du kan fan inte komma nu och säga att det blir dyrare fattar du det?
Chaffisen kontrade, eller försökte iaf:
-Jag visste inte att det var så långt vi skulle åka ooch ..
-Du jag sa klart och tydligt att det var Kungsör vi skulle till så kom fan inte och säg nå annat. Du sa 250, och då blir det 250, inte ett öre mer!!
End of conversation.
Idag har jag mest vart trött hela dagen, upp för att jobba 10.30 och möte 12.00, det gick dock bra men när jag kom hem slumrade jag en sekund.
Kajjan kom hem från Götet ikväll så det blev käk och snack hos mig. Sen kom mina sis, Matilda och Fanny så nu har vi kollat film, Stand by me.
Nu tror jag att jag ska köra ut dom och mysa ner mig i min nybäddade säng, imorrn ska jag upp rätt tidigt och ringa ett samtal.

Puss i påsk