Upptagen kvinna

Så dålig uppdat, jag vet då det är onödigt av Dubai-kvinnan att klaga.. Men man hinner inte riktigt uppdatera så ofta när man lever detta fartfyllda liv.

Onsdags kvällen verkade inte bli vidare värst spännande så vi beslutade oss för mojitos och att senare slå klackarna i taket på Harrys. Det höll på att sluta illa, eftersom att någon stampa klackarna på Carro ist för i taket, girlfight var nära men situatuionen räddades. Vart ändå en rätt trevlig kväll eftersom att vi träffade Kristian Ström;)

Igår var det shopping i grannstaden sen kalas för Stina som fyllde 25 år ung. Bullar, tårta och mycket  annat slurpigt! Vi avslutade  natten med  filmen Prestige för andra kvällen denna veckan, men  den gick hem hos de andra så det var bra!

Idag har det hurtats av rang.  Började med  en långtur på inlines,  som går  framåt  som ara den nu, med hjälm och handledsskydd=)  Fortsatte med  en match i tennis,  debut  för min del, och en lyckad sådan,  Australian open nästa hepp hepp!!

Nu är jag också lite busy så jag  så kila, uppdat kommer jag loooovar!  Funderar btw  på att köra lite  speciellt om mina vänner men har inte helt bestämt än, den som väntar får se.

Imorrn kommer norrlänningen hem, wwwiiiihhhhooooooo!!!!

Finn ett fel

Springer runt här hemma med nytvättat fluffyhair, sovtisscha ett par fula shorts och mina nya highheels på typ 8cm. Det måste vara så här transorna känner sig innan det erkännt det, när de smyger hemma och hoppas på att ingen ser de. Som ni kanske förstår ska jag "gå in" mina nya shoes. Att göra det uppklädd och med klass känns boring, därför gör jag det på mitt sätt, på rätt sätt. Detta är också ett sätt att känna på hur det är att vara lång, jag blir typ 1,80 i dessa skor. När jag öppnar kylen får jag böja mig för att se vad som finns, när jag sitter ner har jag knäna uppe vid hakan och när jag står på ballkongen är jag nära att snubbla på räcket.. Säg hej till "the giant trans"!

Men nu ska håret plattas till, kläderna ska bytas och skorna ska av. Snart brassar jag och 460:n iväg till Sura.

Bie!
    

Dagarna springer förbi

Tisdagen är över, ligger och känner mig helt kaput i huvudet. Idag har jag och min dator försökt samarbeta hela dagen. Det var dags för bröllopsprogrammet att skrivas ut, men självklart var det inte bara att skriva ut, InDesign ville att jag skulle tänka lite extra 100 gånger, skrivarn ville inte vara med, sidorna ville inte ligga åt rätt håll.. Tillsist ville det sig men det tog en evighet att skriva ut ist. Well well, nu är iaf 48 av 55 program utskrivana, bläcket tog slut så vi får börja på nu kula imorrn eller på Torsdag. Dagen har ändå vart trevlig, har ju under tiden umgåtts med kusin, kusinbarn, mostrar, systrar och vänner. 

Igår bar det av till Eskilstuna, telen lämnades in på lagning och jag var i behov av bröllops-skor, nya byxor och tisschas. Kom hem med två klänningar och skor, ändå nått!=) Kul med två ny finklänningar.
Sen myste jag med Alvin m familj, innan jag och sis no.3 & no.4 kom hem till mig för att kolla film. Kollade på Prestige, riktigt bra var den. Avrundade natten tillsammans med Harry Potter. Har inte sett en endaste film så nu är det dags, och det var en perfekt "att somna till film" så jag ska fortsätta med den idag.

Imorrn blir det lite jobb, Sura kallar och jag svarar. Kvällen kan bjuda på ett och annat glas vin, mys!

Nu ska jag joina Harry.





Heting.

Helsingborg är över

P3 på radion, massor med konstiga samtalsämnen. Tobie är för ”över-rörlig”, Davve är såå tajt med Morgan, Pontse vill spy men kan inte och Mallan har sett en dokumentär om överrörlighet. Ett annat hett ämne är varför byggare äter lunch klockan 9.00???

Men det stora samtalsämnet är ändå fotboll, är Zlatan nervös idag eller tar han det med en klackspark?

Vi är alltså på väg hem efter en weekend i Helsingborg.


Igår sken solen så vi fläkte under den hela dagen, smet in vid poolerna och gömde oss bakom buskarna. Brände, spelade, läste och hade riktigt semesterliv.

Sen väntade partytältet med rosé, öl, drinkar och rouletter. Taxin tog oss senare in till stan för Oĺearys, vi kom med draget, några dansade, andra klunka i sig Jägermaisteer, vissa spydde i ”smyg”. Vi var 17 personer som kom och vi var nästan lika många som sedan drog vidare, minus någon för överförfriskad och någon för trött. Köerna var enorma på alla uteställen, så vi bestämde oss för att ta färjan till Danmark bara så där. Köpte biljetter och klev på färjan men ångrade oss och klev av. Den som var mest besviken var Krills, han hade laddat upp för en riktigt släpparloss dans, men det blev alltså bara dans på Oĺearys..


Taxin hem fixade jag och Mallan hur galant som helst, alla jordens mytomaner kan slänga sig i väggen, som vi kan det där med lite alkohol i blodet. Det resulterade i en väldigt billig resa hem på natten.


Nu ska jag lyssna på alla intressanta samtalsämnen i bilen, soo long!


Frukost på campingen

Vi har just avnjutit en campingfrulle. Jag och Emil fick uppgiften att shoppa loss i campingkiosken. Det landande på 198 kkronor exakt, efter att kassörskan kommit på att hon glömt slå in påsen för 1 krona, som tur var kom hon på det i sista sekund, nörd. På vägen från kisoken mötte vi stressmannen.
- Vart ska du??
- Handla frukost för fan
- Men vi har köpt till dig med det finns bröd jucie och allt möjligt.
- Tack men jag vill inte ha eran frukost, jag ska till restaurangen och äta ägg & bacon!!
- Meh jaha, nörd.

Men efter bara några minuter kom stressmannen till husvagnen med svansen mellan bena, restaurangen hade inte öppnat än..
- Jag äter väll eran frukost då!!!!!!!!!!!!!!
Vi tyckte det var kul iaf, även om stressmannen upplevde det mindre kul.

Igår anlände vi till campingen runt 20.00, vi åkte hemifrån 11.30. Men eftersom att vi skulle inhandla div. saker så tog det evigheter. Men jag klagar inte, första biten hade jag shotgun och resten sov jag typ, lagom uppvilad till vi kom fram.
Kvällen bjöd på campingmys, taxi, utgång x2 och pölsemannen som har riktigt gött mos! Vaknade imorse av att en gubbe knacka på och tyckte vi skulle flytta vår bil, det var aningen varmt i husvagenen, men det luktade rätt mysigt av bakfylla, fisar och hostningar.

Vi kallar gårdagen för uppvärmningen, idag är det match, imorrn träning och på söndag strech.

Nehe dags för match då!

På väg till söder.

Nu är vi på väg till Hbg. Shit vad det går. Davve, Mallan, Pontse, Tobie och jag roar oss bäst med att köra lekar, lyssna på musik och härja järnet. Eftersom att stressmannen kör så blir det inga som helst stopp, vi andra skriker om kaffe och kissning men Davve ger sig inte, enligt GPS:en ska vi vara framme kl 16.18 och då är det så. Ska snart tvinga han att trycka på bromsen s lite kaffe inköps. Nej nu ska jag ha bloggskola med Pontse.

Hejp

Sjuk

Febern har försökt äga mig dessa två dar, men tji fick den!

Nu har jag just jobbat klart för idag, gjort röllopsprogram så svetten lackar. Nu ska packas ihop datorn, för att börja packa väskan. Imorrn bär det av till södern.
Klockan 11 har stressmannen sagt, får se hur vi andra passar den tiden..

Nehe packa då, innan sömn ska till...

Hepp hepp

Prestationsångest.
Vart inte en normal natt i natt heller. Kroppen vill sova men huvudet strejkar. Det vill tänka, allt för mycket för att jag ska palla att fatta vad det egentligen vill. Vaknade med en tom känsla i bröstet. Som om att natten hade tagit något ifrån mig, men vad?

Jag älskar när jag kan vinna. Men hatar vetskapen om att det kommer ge igen!


Någon dag kanske jag kör över dig här utanför...

Shape up!


 


Teknikens under!!

Fan imig vad jag hatar teknik, nu verkar det som att min bästa vän har gett upp, mobilen saknar täckning överallt och hela tiden. När man köper en dyr grej borde det vl för fanken hålla mer än fem månader?? Åhh orka lämna in skiten, hatar 3:s lånetelefon, helt tattig! Blir väl att åka in och dejta min 3-kille som vanligt, för jag skulle inte bli förvånad om det är han som jobbar, as usual. Eftersom att jag har en sådan schysst syrra fick jag låna hennes så länge, tack!

Igår var en grå dag, gick inte ut förns typ fyra och då för att trycka flott. Mådde hur kasst som helst efter lördagens utgång, som förövrigt var riktigt rolig. Kungsörsgänget visade vart skåpet ska stå då det gäller att dansa! Dirty Dancing-flygning, styrdans, slappdans och mycket mer. Folk tänjde verkligen på gränserna, det snusades, röktes, shotades och frågades pinsamma frågor. Men kvällens stora fråga var: "Vem var det som kasta??" Något svar fick vi inte på det, trots at vi frågade runt rätt bra.=)

Idag har jag jobbat på dagen. Gick hur bra som helst och detta kommer nog bli en återkommande aktivitet några somrar framöver känns det som, grande finale imorgon.
Efter jobb blev det Tacos hos syrrorna, hur gått som helst. Sen var det dags att snöra på inlinesen för en lång och lyckad åktur. Åkte förbi hos kusinen som prackade på mig en hjälm, så numera är jag dekorerad med både handledsskyd och hjälm när jag åker, man ska aldrig vara riktigt säker.
Sista stunden på kvällen tillbringades i båten, som jag också fick äran att köra, bildbevis finns men kommer inte upp nu eftersom att min mob har bestämt sig för att k*ka ur just nu..
Ni får nöja er med en länk till
Jonatans blogg där fina Halmstadsfilmer bjuds. Jag vill dit igen, nu!! Ge mig!

Sov riktigt illa inatt, så jag hoppas det blir bättre denna natt, annars vet jag inte vad jag tar mig till. Men först väntar ångest-tankar om det blir Helsingborg på Torsdag eller inte..

Hörs!

// Positivaste tjejen i stan, or not!


Kvällsstunder

Jag och min vän Ana sitter i min apartment och smuttar Corona. Kvällen är fortfarande oviss, men vi har alternativ och vi har skjuts. Min Ischias-vän för kvällen tycker att vi ska ge oss på vinet nu, kan detta bli en dimmig kväll mån tro??=) Det återstår att se, att den bli great det tvivlar jag inte på, eftersom att jag har Cray women her self som sällskap.
Just nu beter vi oss som två kärringar med diverse krämpor, Ana tror att hon har svininfluensan..

Nattbad?? Ja varför inte??

Catch you on the flipside!


Mojitos!!

Min blogg vill inte vara min vän. Den vill att jag gör enter varje gång jag ska ändra eller lägga till något i texten. Vi är osams.

Just krypit i säng efter en Mojitokväll. Fick för mig att jag vill prova mig på denna drink och bjöd upp lite försökskaniner att testa. Stoin, Ana, Carrol och Davve. Davve föredrog dock Jaffa framför Mojito. Jag vet inte vad drinkarna fick för betyg, Stoin svepte i sig den, Ana klagade över att hon inte ville drick sprit och vips så "råkade" hon hälla ut hela drinken över bordet och Carrol satt mest och smutta och petade bort myntan..

Igår återupplivade jag gamla minnen genom att ta bussen till Köping för att sluta upp med Carrol och Henke på en lunch, greksallad med världens godaste fetaost på Latte. Sen till Kungsan för att dra en repa på inlinesen tillsammans med Carrol. Men eftersom att Henke har svårt att få nog av oss kom även han till Kungsan och joinade oss på vårt (mitt) stakande framåt. Efter att vi vart duktiga i en och en halv timme tog vi bilarna till Slagsta för en milkshake i solen. Hem för chill @ mamas innan "Finding Amanda",som för övrigt var väldigt dålig kollades på. 

Idag var jag uppe med tuppen in till Köping för shopping till Mojiton. Sen hem och sadla på sig inlinesen för att upptäcka att ett av hjulen pajjat, in till Köping, igen, och fick det bytt så nu är de fit for fight igen. Ger mig fan på att de inte är byggda för den Otroliga fart jag har när jag väl kommer igång, jag får helt enklet ta och tagga ner till nästa..=) Hann med en fika hos Emma innan det var dags att åka hem och barnvakta Emilia med Carrol, glass, vatten, promenad och rutchekana. middagsmys på Mekong med Anna och Carro innan det vart dags för Mojitosnight!

Imorrn kan det bli bad om vädret tillåter, annars blir det nog en sväng till Runevallen för att skåda KBK och de nya brassarna.. Kvällen kan nog bjuda på ett och annat glas. Jag och Anna funderar på att svänga våra lurviga och det kan vara nya stället i gamla hemstaden som lever farligt, men det visar sig.

Hejp på er!   

Hello!




Nu är jag bloggredo.

Min måndag bestod av bröllopsplanering av rang. Men så bra det kommer bli! Kvällen bjöd på lite inlinesträning, behövligt.

Igår var en dag i sjöns tecken, men innan det bar ut till sjöss så var det bilmek som gällde. Meket stod jag för, som jag mekade i nära två timmar, eftersom att någon roat sig med att krossa min ruta så roade jag mig med att försöka laga skiten. Jag lyckades nästan helt, men det tog stopp då nya fönstret skulle in. Det är inte ofta man känner sig stolt över sig själv men igår kände jag mig grymt stolt över min mekarprestation!
David hämtade upp mig och vi drog ut med båten, jag, Mallan, Ponta, Davve, Kim, Erika, Emil och Krills. Drog en repa till Kvicksund för lite lunch, hur skönt som helst med en dag till havs=)

Kvällen bjöd på trevligt sällskap, alkohol, gamla minnen, musik och sedan utgång. Jag, Jonatan, Andreas och Anna drog in till Harrys på Tisdagsklubben. Väl inne mötte vi Krills, Emil och Etch. Vi shakade så mycket att mina skor gick sönder, men vad gör det när det shakas??=) Krills drog sin "slappa kroppen-dans" som visade sig bli succ'e och vi körde mest vår "Halmstads dans" ala robot. Ragg vart det också för vissa av oss men det av fel kön=) Något som var en besvikelse för våra manliga vänner var "Slitzbrudarna". Två stela flickor i sjuksyrrekläder, inte mycket att hänga i gran. Men jag och Krills visade iaf hur man ska dansa och jag tror det gav resultat!
På vägen hem stannade vi till vid Mc Donalds för lite nattmat. Efter att ha väntat 10 min fick jag nog, ut ur bilen och knacka på McDrive fönstret och sa:
- Hej vi har väntat 10 min på vår mat nu, så vi tar en McFlurry som kompensation!
- Va?? Oj men ja absolut.. Jag ska kolla upp det där.
Vissa i bilen tyckte jag var en surkärring som sa så, andra skrek efter en marrängswiss iatället för daim medan den tredje vart upphetsad eftersom att jag var så bestämd.
- Tyvärr har vi slut på glass men ni kan få muffin istället??
-Ja men det blir bra, ta en choklad, svarade jag.
Maten och muffinsen kom och den stackars tjejen i luckan sa:
- Det dröjer några sekunder till för eran McFeast. Men ni är ju rätt många, ni kanske vill ha en muffin till??
-Ja det blir bra tack!
McFeast och en till muffins kom.
Skam den som ger sig, bara man är trevlig får man för det mesta som man vill!
Roligt hade vi och min kropp ville inte gå upp imorse, trotsade kroppen och kom upp, kände mig bakfull till 1000 trots att det för mig var en nykter tillställning!
Idag umgicks jag med Emma, Kajsa, Carrol och barn på dagen i Köping.
Ikväll vart det blåbär och svampplock med Theo Tiger. Som för övrigt nu ligger i min säng och kollar på Nalle Puh. När vi plockat klart i skogen vägrade han kliva ur min bil, för han skulle sova hos mig. Vem kan motstå ett sådant erbjudande, nybadad och utslagen tror jag på att han somnar närsom..=) Skönt att gå och lägga sig i tid en dag för mig med!


Pics from yesterday:

Bay-lin som hon kallar sig..


Varför kan inte vi bli bra på en bild ihop??=)


Krills och hans nya brutta.

 
"Muffins är gott"

 
"Åhh, vad jag gillar muffins!"


"Du är bara min!!"

I love kommentarer till bilder=)

Nu sussar Theo Tiger gott i min säng, jag ska springa in i duschen och sen joina tigrarna i sängen! 


Händelsrika dagar

Här händer det grejer vill jag lova, har så fullt upp att bloggandet inte riktigt hinns med, men vad gör det?

Nu ska jag åka till Köping och umgås med underbara barn och mina vänner över en fika.

Ikväll kommer uppdateringar och bilder. Håll ut.

Götet i pics.

                            Vissa av bilderna som togs, andra är censurerade..



                      
           


          


                                 



          



                                             


                                     


Oh my..

..vilken helg! Detta kommer bli ett låångt inlägg!

Mötte upp Helsingborgarna på lördagsförmiddagen för shopping och letande efter rätt hotell.
Stötte även på två avdankade Kungsörare varav en var så förvirrad att han trodde han befann sig på t-centralen=)
Hem till Carolinas lägenhet för uppsnyggning av oss brudar, resultatet vart makalöst, om Göteborg aldrig skakat för så såg vi till att det gjorde det nu. En öl 73 meter upp i luften innan det var dags för Liseberg.
Några åkte karuseller vissa inte. Några svepte i sig ölkannor, vissa inte. Trevligt var det iaf förutom den oerhört otrevliga personalen som var 100% säker på sin grej fast det visade sig att hon hade fel, pinsamt värre, för henne alltså.
Tre av oss drog vidare för ytterligare lite törstsläckande. Mötte sedan upp en fjärde så vi slog våra kloka huvuden ihop och lät oss fotograferas i saloonen på Liseberg. För stunden var det en utmärkt idé, dagen efter kanske inte fullt så utmärkt,men vi hade jäkla skoj under fotograferingen, jag och de andra glädjeflickorna. Fast en av de hade fått lite mycket under klänningen och tjatade hela tiden om att "Var det så här de hade det på 80-talet?"  "fatta vad häftigt att leva på 80-talet i dessa kläder". 1800-talet min vän, 1800-talet. =)

Drog vidare ut i natten och äntrade avenyn. Black jack, mojitos, bra musik och härj av rang innan vi beslutade oss för att gå vidare och shaka loss ordentligt.
Valand väntade men innan det en vegokorv från ett stånd, me like! MJ ville slå till på stort så hon frågade efter en bamsekorv.
- Bamsekorv??? sa korvkille mycket frågande.
- ja jag tar en Bamsekorv.
- Ehh okej, men vad är en bamsekorv??
Vi stod näst intill lika frågande som korvkillen innan asgarvet kom och MJ förklarade att hon ville ha en "sådan där stor korv"

Valand bjöd på mycket av det mesta, drinkar, musik, dans, dans och åter dans.
För en stund trodde jag att Michael Jackson återuppstått, men insåg efter några sekunder att det var en medelåldersman som körde grymma moves. Hade det inte vart för kläderna och den lätta övervikten hade jag tvekat, men nu förstod jag han har inte återuppstått, iaf inte på Valands dansgolv..
Det var oerhört många tyskar ute denna kväll. För många. En stalkade MJ, en hoppade upp som gubben i lådan brevid mig hela tiden, med världens största smíle och tummarna upp. En annan trodde han var Jesus, fast 1000 gånger snyggare, vilket han inte döljde att han tyckte. Ja de var överallt, överallt. Norrlänningen fick ragg och bytte nummer med raggets kompis, en nörd som tyckte oerhört mycket om geografi..

Roligast var nog ändå på vägen hem till lägenheten. Först träffade vi ett Almtuna-gäng och jag körde min klassiska fråga, har en kille röda byxor måste han ju heja på KIK..(För ALLA borde väl veta vad KIK är??) Så var inte fallet, han lirade med Almtuna och hatade Arboga. Att jag sen bara sådär kunde veta vilket nummer han hade visade att det var något speciellt, vilket också kom fram på resan hem..=)

Vi drog vidare och lämnade Almtuna-gänget. Norrlänningen med tipset om att vara liite trevligare nästa gång, undrar varför.. Som från ingenstans kom 79:an in i vårt liv, vi mötte honom utanför konserthuset. Vi härjade på mest som vi brukar med det ena påhittet efter det andra. Norrlänningen hittade dock några dalmasar att promenera med istället. 79:an lägger märke till att Norrlänningen har "något" på benet( ett stryumpeband hon "glömt" ta av sig från Liseberg)
Jag och MJ vek oss av skratt, då 79:an utbrister:
- Skämtar ni med mig, är detta ett skämt som blir filmat eller nå?? Ni är ju helt konstiga!
Sen tittar han på mig och säger, aningen chockad:
- Du är ju snygg också, din sjuka jävel!!
Sen förvinner han i natten men den kommentaren kommer leva vidare, länge. Tack 79:an, den var klockren.

Dalmasarna försökte sitt bästa för att vi skulle med på efterfest, men det piruettliknande fallet i statyn var droppen. Vi drog hem för sömn, sömn mellan de skrattanfall som kom.. Kom i säng efter fem för att bli väckt av taxichaffisen strax innan nio dagen därpå. Ingen skönhetssömn här inte.

Tåg hem och 1:a klass var guld värt, vi var som två barn, vi sov, vi åt och vi spydde, nästan.

Väl hemma upptäckte vi hur någon tattare hade krossat min bilruta och tagit min stereo, om kostade 700 spänn för tre år sedan! Shit vilket klipp, grattis till dig, du kommer nog få runt 10 kronor för den, eftersom att displayen var trasig också, snacka klipp för tattaren!!
Ringde M som är där i vått och torrt och som tur är har jag en väldigt snäll fd. svärfar som hjälpte oss fixa ny ruta. Så nu kan man säga att jag har en tonad eller iaf dimmad ruta bak=) Tack Håkan!

Båttur, chill med mat hos Norrlänningens parents och avslutning med bio. Brüno var helt ok, men jag var så oerhört trött så efter det vart det bums i säng.
En helg i Götet sätter sina spår, men ack så skoj vi hade det!

Bilder kommer snart du!

Night no.1

Första kvällen i Gbg avklarad. Vi körde en mjukstart som innebar mat och öl på avenyn. Käkade skitagod lax med bakpot och röra. Snack, öl och mys innan vi sprang till Konsum för CL. Vi skulle dra vidare men kände oss trötta och som att energin skall läggas med fullt fokus på morgondagen och dess tequilarace med Micklo=)

Har just haft mysstund med film, Twilights. Den har vart uppsnackad och jag gillade den,en mycket fin film. Som alla andra bruds vart jag aningen svag för Edward, synd att det är jag och en miljard som slåss om honom bara. Det projektet läggs på is och istället ska jag fixa en egen Edwrd imorrnkväll, hoppas dock inte att han är vampyr, blir lite mer komplicerat då.=)

Nu ska här FB:as lite innan sömn och uppladdning för imorrn, hoppas på uppehåll mer kan man väl inte begära..



Jodå, looking good!

Göteborg here we are!

Anlände till Götet för cirkus fyra timmar sedan. Chillat järnet med datorer, morotskaka, youtube-klipp som genererade i asgarv och vinpimplande. Nu har vi fixat oss för kvällen, det blir  mat med tillhörande alkohol.  Jag var klar för länge sedan men Norrlänningen tar längre tid på sig, verkar som hon har mer att fixa i sin fejja än vad jag hade.=)

Tågresan hit var lite utav en irritationssituation. Gud hjälpe mig med lillgammla människor. I många fall kan det vara charmigt men i detta fall var det mer drygt.. Vi snuffade till en stund på varandra, mysigt tills jag kände hur Norrlänningen pressade mot min kissblåsa! Sista biten satt vi mest och lyssnade på toyotakolv och skogköpar- snack. Tur att det finns olika intressen i denna värld. Vi tog avenyn hit, så skönt att känna Göteluften igen, gjorde många insupanden på vägen.  Snurrade runt en stund innan vi hittade rätt destination, skulle kunna tro att jag har en GPS i hjärnan så grym är jag.

Nu verkar Norrlänningen vara klar. Dags för krubb gubbar!

Hej kom och hjälp mig!

Jag har en nörd vid min sida som vägrar ge upp, ge dig kvinna ge dig!!Vi planerar just nu hur vi ska göra om vi måste spy på vägen hem, Norrlänningen påstår att ska man verkligen spy ska man göra det med klass, alltså i 1:a klass, jag håller med!

Vill bara inflika en sak innan jag ska blunda till en sväng. Jag hatar när inte barnfamiljer bokar familjevagn, Hur kan man ens boka en obokad plats med tre dryga ungar, popcor, klämmor och kylbox??? Jag hatar inte folk, speciellt inte barn, men om jag uttrycker mig så här, jag har väldigt svårt för personer som uppträder så oerhört vuxet och nördigt som om att de var 20 år äldre än vad det är. När jag blir stor ska jag boka familjevagn och ge mitt bortskämda barn en dator med lurar så den kan kolla film, bara så ni vet!!
Nu kommer alla tro att jag hatar barn, men det gör jag inte tvärtom. Men jag kan tycka att det är liite jobbigt med en tågresa på 3,5 timme och småfolk högt och lågt. Jag är ego, i know. Nu ska jga spö lite folk om jag säger så..
Hejp

Schack

Imorrn drar vi. Vi kommer göra Göteborg så osäkert. Äntligen ska vi släppa loss i den bästa staden, känns som evigheter sen jag var där sist. Vi sover hos Norrlänningens schyssta syrra som bor centralt i Götet. På lördag kommer tre helsingborgare upp och sällskapar, kan det bli värre??=) Liseberg, förhoppningsvis sol, öl, vacker stad och shake på dansgolvet, mm!!
Vi tar 10 tåget hem på Söndag, Norrlänningen tyckte tiden var bra eftersom att vi då kunde dra direkt från efterfesten till tåget..

Idag besökte vi sporthallen och det stora evenemanget SchackSM 2009. Jag har vart på två begravningar i mitt liv men detta var värre, jag råkade tappa en knappnål på golvet och allas blickar drogs till mig omedelbart eller nå. Det var knappt så man vågade blinka utan att oväsnas..
Fascineras dock av engagemanget folk hade, i princip alla bet på naglarna och satt och skakade med benen. Vi strök längs borden för att försöka se vad alla anteknade men vi förstod absolut inget, jag visste inte att schackspelare hade ett eget språk men tydligen!
Under tiden vi var där såg vi typ två drag, annars luktade det mest bränt av allt tänkande. Vi kom fram till en sak: bli aldrig ihop med en schackspelare, iaf inte om du gillar action och att snacka, ni skulle inte passa ihop då=)

Vi smög oss ut från schacket och hämtade upp cool killex3 för att styra mot Västerås. Tanken var GoCart men regnet förstörde, istället blev det en vända på stan och en supergod lunch i form av egenkombinerad sallad, slurp. Hann med en hel del härj också, när Norrlänningen är i närheten är det något som händer i min kropp. Helt plötsligt dyker 1000 gömda härjhormoner upp, and i fucking love it. Räkna med en hel del härj denna helg, inte minst på tåget!

Imorrn ska upp och tvättas klockan 7.00, segt.
Tjadå!



Jag är inte vaken

Norrlänningen ringde och väckte mig pigg som en lärka för typ en och en halv timme sen.
N- Sover du????
J- Nej.
-Jo det gör du, men du sover inte djupt??
-Nej det gör jag inte.
-Har du sett vädret?? Vad ska vi hitta på idag?
-Ja oj vilket tråkigt väder det är (hade inte den blekaste eftersom att jag inte slagit upp ögonen än) jag vet inte vad vi ska göra..
- Men gå upp så hittar vi på något!
-Okej
20 min senare ringer det igen
N- men vad gör du sover du??
J- Nej det gör jag inte.
- Jo det gör du!! Bara för att det är tråkigt väder hjälper det inte att ligga i sängen och tycka synd om sig själv! jag har vart upp och käka frukost och gjort mig iordning! Vad ska vi göra idag??
- Jag vet inte..Måste kissa ringder dig sen.
Ringer upp efter en stund då jag gjort iordning mig och fixat
- Nu är jag klar!
- Okej men jag måste fixa mig först.
- Men va? Du var ju klar sa du?
- Nej jag har bara ätit frulle!

Så nu sitter jag här och väntar på att Norrlänningen ska vara klar snart, snacka om elak väckarklocka. Kul att ni fått läsa vårt trevliga samtal, tråk jag vet men jag skyller allt på vädret, jag har inte vaknat än!

Idag kan det bli riktiga äventyr.

Sköna Onsdag

Här ligger jag helt slut efter en riktigt fartfylld och rolig dag.

Den började tidigt med att ta oskulden av mina inlines. Knackigt är väl bara förnamnet av hur det gick, men det kommer, jag känner det! Sen bike, longboard och inlines till Skillinge för lite förmiddagsfiske. Norrlänningen, Max, Samme och jag. Pimpling, yoggi, kamera, hopp, fejkbad, posing och dåliga skämt. Grabbsen drog med Chris och vi intog land och solposen. Ringde vår betjänt som kom med kaffe och sockerkaka, mmm!
När solen gömde sig tog vi vårt pick och bikade hem, fortare än aldrig förr, sicka brudar!
Sen fräste jag och Norrlänningen runt och var coola på en 4hjuling innan det var dags att fira morfars födelsedag.

Kvällen har betått av snack, räkor, bröd, såser, vin, cigg, katter, ost, kex, chirre och avslutades med alfapet. Jag, Norrlänningen, Emma, Benji, Carro, Stina och Jessica våldgästade mamas altan och hade räkfrossa. Inte ens regnet kunde förstöra vår mysiga tillvaro, det smattrade fint på taket. När alla vännerna gått hem avslutade jag genom att nästan regera på alfapet (jag hade vunnit om inte Isabelle räknade poängen och såg sig själv som vinnare med FYRA poäng före mig, fusk!!)

Nu är helgen spikad också, på fredag drar vi söder ut och äger Göteborg i två nätter! Kommer bli gryymt och härligt som få! Eftersom att vi är brudar med klass reser vi 1 klass, just so you know!=)

Nu ska ögonen få vila. Imorrn kan det bli GoCart, om det blir ska jag köra skiten ur grabbarna oh Norrlänningen, lätt!

Bilder en annan dag, check this out:
Maggas

Tragiskt

Jag tycker att det hela med Michael Jackson känns tragiskt. Det som känns mest tragiskt är tanken på att på slutet innan han dog hörde man inte mycket om honom, nu när han väl har dött går det inte många minuter utan att man påminns om honom. Okej han har fått stor uppmärksamhet förr, men inte nu på länge. Det irriterar mig, så fort någon går och dör blir det så stort, en avdankad stjärna uppmärksammas inte förns den dött.

Idag har det kollats på de sista avsnitten från DH, i sällskap med Alvin som för övrigt blev en månad idag, shit vad tiden går!
Sen mys med Ada och besök hos kusinen innan fika. Kvällen har vi tillbringat i Köping, poker, mys, misslyckat hårfärgeri och ätande har schemat vart fullt av. Ätande tog nog störst plats så nu ligger man här som en ballong och mår dåligt..

Norrlänningen ringde nyss, imorrn kl 10.00 blir det cykling/inlines till Skillinge för att fiska med Blondieman och Brunoman. Nu ska jag ligga och beundra MJ, vilken entertainer alltså.


Sur som en citron.

Jag skulle vilja börja med att tacka Gud eller vem det nu är som fixat detta underbara väder. Blir inget bladande idag inte, snarare ett dopp i vattenpölen eller nå.
Har snackat med Köpingsnörden, Norrlänningen och frisörskan imorse. Alla verkade de sugna på att göra något, men vad?? Jag skulle kunna föreslå att besöka ett badhus, så man får leka av sig lite. Eller varför inte en långpromenad, eller kanske en bakdag, eller filmdag, eller något annat tråkigt.

Nu ska här suras lite till.

Blades here I come!

Shit vad skönt att komma hem till en nystädad lägenhet!
Nu är Norrlänningen på säker mark, jag, Carrol, Emma och Benji brassa upp och hämtade henne ikväll.
Innan vi begav oss till Arlanda vart det 1års-fika hemma hos Benji sen ut till Big Inn för att köpa Inlines, jag har alltså köpt mina  första inlines, så fina! Invigde de nyss genom att åka några varv här hemma, hoppas inte grannen ska upp och jobba imorrn, men jag kunde inte hålla mig. =) Klockan skall ställas på tidig morgon och förhoppningsvis ska jag ut och träna imorrn bitti!
På vägen upp till flygplatsen stannade vi vid MAX för att ta drivern. Jag skulle vara lite tuff så jag sa till brudarna att
- Jag pejjar!
Killen i kassan tog mitt kort och sa sedan
- Ditt kort verkar inte funka!
- Jo men det kan vara lite trögt att dra ibland, du får nog slå in kortnummret! Svarade jag
Efter någon minut:
- Nej det står fortfarande att det inte medges!
- Men jaha nehe vad kontigt.. Fick jag ur mig innan jag kom på att det kanske inte är så konstigt eftersom att jag shoppat loss tidigare idag.
Det slutade med att Carrol fick stå för maten.


På vägen hem från arlanda vart det såklart lite härj som vanligt och som vi skrattade, kul att vara lite barnslig ibland.

Nu ska jag sova så jag kan gå upp och åka på mina nya blades imorrn, känns som dagen innan julafton=) Fast julafton brukar ju inte innehålla några brutna ben, vilket jag tror att morgondagne gör!

Sov gott!

Dåligt väder = städning

Två av de mest tråkiga sakerna jag vet är dåligt väder och städning. Så idag har jag slagit ihop dem. Jag har städat i dåligt väder, men jag gjorde det med klass, jag gjorde det tillsammans med Lasse. Allt känns så mycket enklare och det går så mycket fortare tillsammans med honom.

Nu vet jag inte vad som väntar. När jag gjort något rikigt roligt kommer ångesten. Jag vill dit igen, jag vill känna mig totalt ansvarsfri och ta dagen som den kommer.

Ikväll ska jag hämta Norrlänningen, äntligen. Tanken är Gbg på Torsdag, men eftersom att solen ska svika hela veckan så kan det bli något annat. Jag hoppas iaf på Götet. Avenyn, brunnsparken, goa gubbar och lugnt stress.

Idag fyller Benji 1 år, congrats till honom!

Nu ska jag bege mig från min lägenhet. Det känns som om att det kan bli en cyjkeltur med destination unknown.

Peace

Halmstad, check!

Hur kan man bättre börja sin semester än genom att dra till Halmstad? Fick ett sms i torsdagskväll, med frågan "Vill du hänga på till Halmstad imorrn" typ, det visade sig att folk hade bangat och Ralle ville inte åka själv ner så jag hängde på.. Självklart bangar man inte för sol och en tripp dit. Sen var ju själva målet med resan att hälsa på Anna, Jone, Morgan, Calle, Fredda och Simon som hyrt stuga där sen förra lördagen.  Väl nere vart det en överaskning för Halmstadsgänget, som inte hade en susning att vi skulle komma. Tror att de vart hyffsat glatt överaskade iaf=)

Det korkades upp på fredagskvällen, kortspel, roulette och samtal innan det var dags för utgång och Tylö Sand Hotell. Dansade järnet och hade kul som satan, tror att jag och Anna ägde dansgolvet rätt rejält med, visst var det fler som dansade men ingen kunde iaf slå Anna!=) När det stängde klockan 3 hade varken jag eller Anna fått nog så vi begav oss till havet för nattdopp, riktigt svalkande men grymt uppiggande. Irra runt på tylö sand så vi fick träningsvärk i vaderna innan det var dags för taxi hem, vi trodde vi hittade bättre än vi tydligen gjorde..

Lördag och ut ur stugan, storstädningen började efter några få timmars sömn. Sen dags för Tylö sand. Strålande sol, tidningar, glass, badande, after beach, strandfotboll, fulla göteborgare, jamaicaner och mängder med sand, överallt. Några timmar på Tylösand ger mer bränna än tre veckor här uppe verkar det som. Jag och Anna åkte en sväng och letade efter uttag så vi kunde platta håret, men det var förgäves. Gjorde vårt bästa i bilen och det vart nog rätt lyckat ändå.=)
Sen klipporna och förfest med massor av folk. Äntrade hotellet efter ett, stod i kö i runt en halvtimme, men roligt var det. Halvtimmen bestod av bitchslaps, skryt, ljug, härj, fattiglappar och fulla gubbar som försökte tränga sig. 1000 mer folk än fredagen, inte mycket plats att shaka loss på men det räckte för vårt gäng! Om vi shakade loss, spm vi shakade loss!
Eftersom att stugan lämnades på lördagen så väntade bilarna och sömn i de. Sov grymt skönt och vi gick upp runt 11 idag, längsta sömnen på länge. Frulle i Halmstad innan det vart bilresa hem, min bestod av sudoku och sömn, nice.

Solen i Halmstad tar mycket mer än man anar, därför ser jag nu ut som en tvättbjörn..

Nu orkar jag inte skriva mer, vart mycket ju. Hursom, grymt rolig helg var det! Nu ska det ses på film och njuta av tanken att man har semester! 




Nästan hela gänget.


Glada skitar.


Blombergs.


Solen i Halmstad gav resultat,både här och där.

Hej och hallå

Semester nästa vecka, och vad säger SMHI?? Regn, moln, regn och lite mer moln. Som jag älskar detta. Hoppas för allt i världen att SMHI har fel, kan iofs vara mysigt med lite film-tittande eller nå men vafan jag vill ju bli brun först!

Min älskade vän David skickade just ett sms: hoppas det regnar hela nästa vecka. Tack för den liksom, bara för att han jobbar en vecka till och säkert kommer få sol under hela sin semester.

Nu återstår endast några timmar på jobbet, rast nu sen möte efter det. Känns oerhört konstigt, jag har svårt att se mig själv ledig under flera veckor..

Det regnar här utanför, åhh vad härligt! Jag skyller allt på David, han har säkert betalat Gud för att det ska regna på min typ första semester ever. 



Annie, Tobie och Shedd?? 


Underbar kväll

Nästa vecka väntar semester, jag ser mig själv ligga på playan på måndag med en CL till höger om mig, en tidning till vänster och brillsen på., yeh! Ska nog inleda semsetern med lite slapp, för på torsdagen drar jag till Götlaborg, Sveriges typ bästa stad. Jag och norrlänningen drar ner nästa torsdag och skåningen möter upp där nere och förhoppningsvis kommer även Carrol ner och förgyller vår GBGtripp. Om jag längtar, som jag längtar!=)

Ikväll vart det fika hos Henke, vit chokladmousse med hallon. Inte illa alls, satt riktigt fint på ballkongen med sol och allt. Sen hem till Emma för att se när de tog sig ut på sina inlines.

Nu ska jag sova för imorrn ska jag bjuda på frukost i Arboga klockan halv åtta..
 
Tja då.


Flygande mattan

Stockholm igår, som jag älskar denna stad. Jag och mina fyra systrar åkte för att möta upp mamma + två mostrar. Började dagen med en fika, energi för att kunna gå en hel dag i stan.  Shoppade ett och annat plagg, två klänningar, shorts, tröja och resorb typ. Det sista eftersom att jag var nära på att svimma av i värmen och vill man shoppa vidare kan detta vara ett bra alternativ.=)

Lunchade i Saluhallen vid Hökartorget, tog väl bara sisådär 30 min innan alla bestämt sig och vi satte oss för att äta. Se vart det stan en vända till innan vi promenerade genom gamla stan och tog båten ut till Gröna lund.


Jag åkte EN karusell, eftersom att mina två yngsta skulle åka så var jag ju tvugnen att bevisa att jag också vågar.. Det vart flygande mattan, en karusell som jag för flera år sedan åkte och tyckte var riktigt rolig. Men när jag nu satt där, några år äldre och med insikten att det faktiskt kan hända otäcka saker, så vart jag rädd, inte vart det bättre då jag insåg att jag hade kortast ben i sällskapet så det var ett glapp på typ 10 cm mellan mina ben och jag var livrädd! Början kändes ändå okej, men sen fy fan! Jag blundade så tårarna letade sig fram, jag tryckte låren mot säkerhetsgrejen så det kändes som om de skulle gå av och jag skrek. Jag överlevde trots allt, men jag skakade som ett löv.
Varför är jag så jävla nojjig?? Åhh irriterar mig på mig själv. Nej nu ska det köpas inlines, jag ska åka som aldrig förr, ni kommer se mig glida runt som på moln, eller kanske ligga på backen i en hög=)


Nej nu back to work, ev Arboga sen väntar Köping och att hålla i en information ikväll. Kan hända att kvällen avslutas med fika i Köping=)  


Jag åkte, och överlevde!=)