F´Dagen

Hej alla glada!

Vädret är ju hur underbart som helst, me like!
Idag har jag vart en sväng i skolan, sen tog jag och Eveline en sväng runt 5:an, med både jogging och promenad, mycket duktigt och svettiga var vi!=) Efter duschen väntade slappning på min balkong, med läsning och solande.
Sen fick systemet ett besök av mig och min sambo, som införskaffade alkohol till helgen..

Nu ska jag snart cykla till träningen och svetta ur mig det sista jag har i kroppen!

Hej och hå

Vinden har vänt.

Känns som om att jag svävar i ett evigt lyckorus och jag vill aldrig att det ska ta slut!
(Peppar peppar!!=))


Söndag:
Jag och min kompis Ada vaknade runt tio igår, och startade dagen med att gå en långpromenad i det vackra vädret, riktigt skönt. Efter det åkte jag, Anna, Jessica och Isabelle till Åsby och shoppade lite blommor, sen fortsatte jag och sis till Willys och H&M. Testade en bikini, som förhoppningsvis ska införskaffas lite senare idag. Och Isabelle köpte linnen och kjol.
Igår em kom min M hem, och det kändes riktigt bra att ha honom hemma, trots att han bara vart borta en natt. Vi tillbringade kvällen hos min mor, som firade sin dag och det gjorde vi genom att köpa en massage-grej att använda på fötterna och laga middag bestående av torsk täckt av ett kräftost-täcke och mos, riktigt gott. Till efterrätt hade min söta systrar gjort en chockladpaj, a´la extra mycket socker eller nå, så att vi alla fick ett litet rus=) 

Idag har vi haft Mats som föreläsare och pratat om säkerhet, kul men det känns allt lite segt att sitta och lyssna.. Pratade med Parken Zoo också ska dit imorrn vid 15.00 för att träffa dem och prata igenom sommaren, yes!!!

Sitter just nu och väntar på att få gå till tåget som går 16.28, vilket innebär att jag kommer vara hemma 17.30. Då blir det promenix till H&M sen hem och laga korvstroganoff, slurp och titta på fotbollen.

Bye Bye.


Lördagen den 24 maj..

....och min lillasysters 20-års dag, helt plötsligt börjar man själv känna sig gammal som gatan..

Igår tog mina kära kamrater examen, vi hade en toppen-eftermiddag i Örebros stadspark, med glass, skumpa och kubb. Sen fortsatte vi på restaurang, trevligt. Några tappra fortsatte sen hem till snygg-Anna för att dricka öl och snacka en massa skit. Mycket trevlig avslutning på kvällen.

Dagen idag har alltså tillbringats i Kungsan med hela tjocka släkten för att fira Mahuldas 20-års dag, hon fick en massa fina prylar och det var, som alltid, trevligt att träffa släkten. Känns väldigt konstigt att lillesyster har blivit 20 men det är väl bara att inse att man inte är någon liten tonåring längre..

Peace and love biljettern är helt slutsålda, synd för de som inte har biljett. Men desto roligare för oss som köpte våra igår=) Borlänge here we come!! Wihho är så glad och upprymd över detta att det är svårt att tänka på så mycket annat. Det blir jag, Mikalea, Stoina och snygg-Anna som drar vår kos till festivalen. Var tre år sen sist jag var på festival, om man inte räknar med kaktus för två år sen då, och jag längtar nå så grymt mycket. Öl, musik, tält och nya människor, kan det bli bättre? Tror knappast det...

Men innan festival-livet väntar så är det jobb, jobb och åter jobb som står på schemat, kommer typ jobba arslet av mig i Juni, och tro det eller ej men jag ser fram emot det. =)

Min andra hälft är just nu i Götet med sin far och kollar på speedway och gottar sig.. Lite avis men har ju haft en väldigt trevlig dag här i Kungsör. 

nej nu ska jag snart skjutsa in lite fyllon till Köping och sen blir det hem och vila upp sig lite till nästa vecka..

Ha en bra kväll, eller dag om ni läser detta då!


Utspark

Har just haft lite "utspark" som ettorna ordnade till oss, de är ju några som tar examen redan på fredag så det passade bra idag. Det var olika lekar och gott fika. Tävlingsinstinkten vaknade fort i oss "tvåor" trots att det "bara" var äran som var priset, snacka om att det är glöd i oss. Känner mig lite vemodig inför avslutet, alla min kära klasskamrater. Men jag hoppas verkligen att vi kommer ha kontakt efter examen.  

Igår tog jag och Eveloine en prom i skogen på fem km, hur skönt som helst. Sen väntade Västerås och röntgen av min fötter, kul eller inte och sen möte ang. sommarens jobb. Blev dock inget långt möte då the Big Boss var upptagen. Hoppas iaf att de hör av sig idag så man vet nå. Sen väntade Body Pump med Stoin och Carro, hur jobbigt som helst, men ack så skönt efteråt. 

Sen finalen på kvällen blev självklart DH, my love. Lika bra som alltid och jag skulle så gärna vilja bo på Wisteria Lane  =)

I eftermiddag väntar vinprovning med klassen, och sen om jag hinner förhoppningsvis Vargheden för att se M spela fotboll, premiär för mig när det gäller att se M:s fotbollstalang för i år.  

Väntar förbrillt på att få ett positivt svar på min mail, hur länge kan man vänta egentligen??


Pussss i nusss 

Brudnäbb

Måndag och ännu en ny härlig vecka att vänta.

Redovisning i fredags och det gick kanon,alla i klassen, förutom en då, överaskade och gjorde det hur bra som helst! Måste vart vårt pepp innan som gjorde oss så grymma ;).
I fredags kväll väntade jobb och Dag Vag, kul kul.
Lördagen vart en dag i Kungsan med fotboll, öl och hockey. Trevligt att träffa David & co.

Igår var det mysdag med film och soffan, sen ett besök i Henkes nya lya. Efter det jobbigaste pump-passet någonsin väntade världens godaste middag hos M:s mormor. Skönt att bli bortskämd.

Just nu sitter jag i Hallsberg, staden som gud glömde. Vaknda vid 7 imorse upp och tvätta och eftersom att jag  inte kunde somna om så vart det stor-städning, hela köket fick sig en omgång av mig, inklusive fönstrena. Mötte Eveline vid 10.15 och kände mig hyffsat nöjd med morgonens prestationer. Ikväll ska jag och hämta min kära EBE som har haft en visit i Kungsör denna helg.

Hej och hej

Hej

Tur att det blev som det blev i DH, men jag hade allt mina aningar om det. Likaså hade jag aningarna om vem den siste mannen som Lars Lagerbäck skulle presentera i truppen var. And guess what? Jag hade rätt.

Jag kan ju absolut inte uttala mig som något fotbollsproffs på nå vis, förutom under VM och EM när jag fått några öl i mig, men jag kan väl säga så mycket som att det var kul att Henke var med! Någon annan som tyckte det var kul och som studsade runt som en uppspelt barnunge och kastade kuddar var min sambo, som förövrigt ska åka ner och se det hela live, orättvist om du frågar mig..  Som istället antagligen ska tillbringa min tid i ett öltält, serverande öl till alla fotbollssugna människor i Västerås.


Imorn smäller det, redovisningen av examensarbetet, sen är det över, nästan allt med skolan är över, bara någon sketen LIA-rapport om i sommar kvar av skolarbetet, och praktiken i sommar så klart men sen är jag done, klar med det.

 Nu försöker jag alltså fokusera på allt som händer efter redovisningen imorrn, det för att inte bli allt för nervös inför morgondagen, det kommer att gå så bra, typ 15 min i rampljuset och sen, sen ni...

Jobbar imorron kväll, Dag Vag intar scenen kan ju bli en kul grej, aldrig sett de, knappt ens hört dem..

Synd bara att hockeyn är 23.00, men hoppas man hinner se lite efter vi stängt.


Nu ska jag redovisa för mitt tomma vardagsrum.


Tisdag

Har just vart ute på en spring-runda i cet vackra vädret, nyduschad sätter jag mig här för att göra presentationen till fredag. Lämnade ju in arbetet igår så efter det var jag en fri kvinna, jag struntade blankt i allt som har med skola att göra och var istället ute och njöt i det fina vädret.
Borde egentligen sätta igång med arbetet nu så kanske man kan ta en tripp till Bürgers sen och införskaffa lite blommor till balkongen..

Sommaren är fortfarande lite oviss och jag börjar få lite panik över att jag inte har kontroll över den, det gör mig lite frustrerad speciellt då jag är en person med ett visst kontrollbehov.

Ikväll väntar fortsättningen i Desperate, det är seriöst det enda program jag slaviskt följer, den enda tid jag har att passa framför tv:n i veckorna är tisdagar kl 21.00. Känns tyvärr som om att det börjar spåra lite men jag hoppas på en vändning!

I helgen väntar antagligen jobb, kan verkligen behövas då kontot ekar sen länge.. Pengar är fan bland di värsta som finns, spec. när man är student inte ett dugg kul. Vad som däremot är kul är att jag kan skratta åt detta lite senare i livet ;)


Helgen i bilder

Fredag:

          
Jag & Izzy                         Izzy & Malin

Lördag:

           
Clown                           Jag & Theo

Helgen

Vilken helg!
25-års fest i fredags, kanonkväll med mycket dans och mycket skratt! Kul att träffa Izzys vänner var det också. Sen att jag och Anna blev bjudna på drink var ju bara bonus;)

Barnens dag på lördagen och jag skulle agera clown. Vilken lyckad dag det blev! Jag, Jessica och Theo brassa iväg till Kumla runt ett och dagen började vid tre. Kom dit och kollade runt en sväng, sen vart det sminkning och ombyte för hela slanten.
Agerade GB-clown i tre timmar, gick och delade ut gratis glass till barnen och var allmänt snäll. Jag fick dock några barn att gråta, men också några som blev modiga och tillslut vågade komma fram till clownen. Jag hade jätte-skoj och skulle lätt kunna börja extraknäcka som clown=) Det var mycket folk, strålande sol, glada och ivriga barn och massor med roliga aktiviteter, kan det bli bättre? En stor eloge till mina duktiga klasskamratr Anna, Maria och Amanda som stod för allt och ha fixat hela dagen, grymt jobbat!

Lördagkväll bjöd på vin, musik och babbel. Lagom när jag kommit hem från Kumla entrade Kajsa, Carro, Anna och Mimmi min dörr. Snare joinade också Jessica och Micka. Blev en kväll på balkongen, hur mysigt som helst. Och med så mycket brudar följer automatiskt pratet, så kul att sitta och snacka massa. Sen drog vi till Hanta och hårdrockskvällen, som vi dock inte märkte mycket av eftersom att vi mest shakade där nere.

Söndag och ångest med det. Vaknade vid elva och var trött. Upp och duscha och fixa in för examensrabetet. Satt med det ett tag och sen tog jag paus och kollade Ellens match nere på Krillan, som de vann med 0-1. Sen umgicks jag med Stina och efter det pumpade vi järnet.
Söndagsmys med M och sen en snabbvisit hos Greta.
Vid typ elva gick M och la sig och jag hejade på min kompis examensarbetet ett tag till, kom i säng runt två eller nå..
Sitter nu och ska närsom skicka in arbetet men jag har ågren över det. En sak är säker, när denna rapport är inskickad och den muntliga redovisningen är klar så kommer jag inte att sakna min vän examensarbetet!!!

Nej back to work.

25-års fest

Blev visst inget mer skrivande igår, vädret var för fint och examnesarbetet skrek på mig.

Nu har jag just skickat in loggbok för denna vecka och ätit en sallad. På måndag är det deadline för den skriftliga rapporten. Hoppas att den blir godkänd.. Skönt att få allt detta överstökat men jag känner allt lite stress och panik för att skicka in den, än är den inte klar heller.

Ikväll väntar Västerås och party. Izzy har fyllt 25 så det blir fest för henne. Drömde en mardröm (kan man kalla det för det??) om att jag inte hade något att ha på mig så jag och Micka gjorde stan idag och jag hittade en klänning, puh. Kommer antagligen bli Kajjan  som hämtar ikväll väldigt snällt av henne, men jag känner mig allt lite dum för det.. Får se hur det löser sig. Kvällen kommer att bli rolig iaf, det blir det alltid när man träffar en mass nytt folk!

Imorn är det Kumla och barnens dag, där jag ska agera clown, lovely. Kommer bli så kul att se vad mina små vänner har gjort för nå, och jag är övertygad om att det kommer bli succé!

Nehe nu ska jag fixa iordning mig lite för kvällen och släppa ångesten över rapporten en stund, tåget till Västerås går kl 16,41..

Hejp

mat

Hej alla!

Sitter i Hallsberg och har det roligt, eller inte. Har just gjort klart min likviditetsbudget, hoppas jag och väntar på att får svar på om den duger eller ej.
 Börjar dock bli väldigt hungrig så nu ska jag äta=)

Återkommer strax

Somna om..

Känns tomt, vaknade vid 7 idag och ville inget annat än att somna om..

Sitter och kollar över mina olika kalkyler till företaget, ser inte allt för ljust ut under det första året, men vem har sagt att det ska vara lätt? Som tur är ska jag få proffshjälp i eftermiddag.

Ångesten flödar i min kropp, inte minst över Helsingborg. Måste ringa Mikaela.. Ska svara idag om hur jag ska göra.. Men hur ska man kunna svara på något man inte alls vet hur man vill göra??

Bara att ta nya tag, examensarbetet måste ju göras, och ska det göras så ska jag göra det grymt bra!






If I should stay I would only be in your way
so I'll go
but I know I'll think of you every step of the way.....



Göteborg

Har haft en helt underbar helg i Göteborg, tillsammans med klassen.

Kom ner i fredags, checkade in på hotell G och strosa sedan en stund på stan, vi hann också med att gå på ett studiebesök. Kvällen tillbringades på Cabaré Lorensberg, som bjöd på en otroligt bra show och god mat. Sedan vart det nattklubb och vi var tillbaka på G runt kl 3..


Lördagen var lugn och skön, (till en början). Det vart lite uppdelning på klassen och jag tillbringade dagen i huvudsak med Maria, Anna och Joel, som för övrigt verkar ha drabbats av Alzheimers då han först missade tåget för att han glömt att vi skulle på klassresa och sedan hade han ingen aning om vad jag hette. Hoppas att jag inte drabbas av samma syndrom då jag fyller 25..

Vädret var kanon så vi satt mest och slappade på diverse fina platser i Götet.
När jag, Anna och Eveline hade vinkat av de övriga från klassen så fortsatte vi mot Evelines place för en nap innan vi skulle på´t igen. Vin i stora mängder resulterade i en hel del tjatter, lite spyor och en och annan bekännelse. Vi drog ut och shakade loss på Valand. Sen fick Burger King ett besöka av oss och väl hemma, runt klockan 5 så slocknade vi rätt bra.


Vaknade inte förens 13.30 dagen därpå, välförtjänta av vår skönhetssömn.

Vi gick och fyndade varsin baguette och dricka och slappade på gräset, hur mysigt som helst.

På väg till tåget började det suga i min sushi-tarm ( visste inte att jag hade en sådan) så vi köpte med oss några bitar på tåget.

Anna och jag åkte hem vid 18, fick stå första biten sen sprang vi ut från tåget och satte oss i restaurangvagnen och åt vår sushi. Det roligaste på hemresan var en grymt drygt brud som hade det högsta och fulaste skratt jag någonsin hört, både jag och Anna vaknade av den gälla stämma hon hade, grr. Det bör tilläggas att hon då satt och skrek i telefonen, det var alltså inget sällskap på tåget hon hade.

Väl hemma längtade jag bara tillbaka till Göteborg, speciellt nu när jag sitter med examensarbetet i högsta hugg..


De roligaste i Götet:

  • Måns Möller, alla i klassen förstår vad jag menar=)
  • Showen, och min scendebut på Lorensberg. Blev kokad i en gryta och sen nästan spetsad till döds innan prästen räddade mig.
  • Stela killen på Park Lane. Såg ut som de tre vännerna och Jerry och rörde sig inte en millimeter vill jag lova, nästan lite otäck.
  • 100-höjdare dansaren på Park Lane. Har nu sett honom live och det var bland de värsta jag sett, han hoppade upp och ner som en jo-jo och var böt som en sjö.
  • Killen på Valand. Som trodde att han var sexig när han dansade som en tjej., gick inte hem hos mig. 
  • Pruttarna i gräset i söndags.
  • Den snuskiga killen som var ihop med den andra snuskiga killen, eller var det en tjej??
  • Det hemskaste garv jag någonsin hört på tåget på väg hem.

                                  
Anna Partajar.                      Joel, Anna och Maria         Anna, Sara och Eveline    Vackra flickor och vackert träd.

Fler bilder kommer och kanske också lite annat kul.

Tack så mycket till hela klassen för en underbar och oförglömlig resa!
And Gbg, see you soon!