Prisa solen

Allt känns underbart.
Solen skiner och det är så vackert.
Har just fixat boende inför melodifestivalen, 1000 kroner per person för fyra nätter i lägenhet, guld. Till råga på allt så ligger de precis brevid globen, kan man ha mera tur? Ska dit imorrn och paya=) Hoppas allt går väl så vi inte blir lurade, men det tror jag inte.=)
Jobbar halvdag imorrn, sen kommer familjen upp och vi ska strosa på Stockholms gator. Sen kommer Ellingen upp vid fem och då väntas bandy på zinkens sen hotell hela helgen. Mysfaktorn kommer vara hög.
 
Tror knappast det finns nå bättre än vår-känslor, allt känns såå himmla underbart.

Btw, så var jag vansinnig igår kväll, SJ är som vanligt elaka mot mig och tänker nu försöra min plan om att åka upp till Magda i april, men jag ska verkligen försöka se till så att de inte får som de vill. Hate SJ.

Tur att man kan vara så glad idag iaf, tack solen!!

En kväll som denna

Hej mina nära och kära!

Sitter här och gör inget spec. Har vart på LIA:n idag, skita skoj. Trivs utmärkt. Känner mig lite som en big city-girl nu, and  I like it ;)

Sitter här för att sitta av tiden, väntar på att tvätten ska bli klar någon gång..

Måste få skryta lite över my love, som numera är etablerad och allt=)I'm so proud! Puss!

Fjantig jag känner mig men iaf, det är inte ofta jag nämner honom i min blogg så det är han värd. 

Hej och hej

Dåligt av mig

Jag är för dålig på att uppdat. Men veckorna är späckade varje dag från morgon till kväll känns det som. Kan ju iaf försöka att flika in nå här då och då.
Jaha allt ät på topp, pendlandet till Storstaden kan kännas lite jobbig men jag trivs ändå utmärkt, känns inte som om att jag gör så mkt mellan skolan och träningen annars heller så..

Full planering inför examnesarb,Luleå, sommarn och framtiden.

That´s me in the corner.

Bye

kvällen

If your looking for trouble...




Summit

Började LIA:n igår. Trivs jätte-bra så här långt iaf.=)
För er som inte vet så är jag på Summit konferens och event och jobbar, gå gärna in och kolla om ni är nyfikna: summit.se, jag befinner mig på Grev Turegatan.

Igår installerade jag mig lite, kollade runt i alla konf.rummen och var med i receptionen ( eller repan som det heter i Sthlm=)) sen kollade jag upp lite nummer till olika företag som vi ska försöka sälja in events till.
Idag var det möte med säljchefen och vi som är event-ansvariga och som det ser ut nu så kommer det vara fem veckor fulla av roliga saker och uppgifter. Sen har jag ringt runt till företag och fått adresser till de event-ansvariga på företagen som vi sen ska skicka mail till. Alltid lite nervöst att ringa till företag men jag gjorde det bra tror jag.  Verkar vara ett roligt gäng att jobba med också, så det är kanon. Imorrn ska jag sitta med säljchefen och kolla lite hur det funkar och Fredagen kommer tillbringas på Summits lokaler på Sveavägen.

Kommer dock inte bli mycket fritid framöver, då jag pendlar typ 2 h och 40 min varje dag men det kan det vara värt. Köpte pendlar kortet idag, det var med blandade känslor kan jag säga, eftersom att det är så förbannat dyrt, men jag tror att även det kan vara värt det, hoppas jag=)

Igår beställde jag och Elling en weekend till Stockholm också, så nästa helg blir vi där hela helgen och slappar och rår om varandra på Rica hotell på Hötorget, jag längtar som bara den. Känns som om att det blir en bra grej att göra då vi båda är upptagna med både det ena och det andra så vi knappt kommer träffas annars. Nej nu ska jag stryka och sen slappa lite framför tv:n innan sängen väntar.

Ha det så bra!

Tjao


Dagen igår

Upp och ner var det ja.. Dagen igår började ok, sen vart det kaos, i mitt huvud. Inga kläder passade, och allt annat gick åt helvete. Som tur var så ringde min mamma och lugnade ner mig och tog sedan med mig till Big inn på klädes-shopping, med bra resultat. Hittade byxor och skjortor som jag kan ha på Summit. Great.


Sen Kungsör och de små liven kom förbi på besök, fulla med energi som vanligt. Tupis har börjat gå nu så hon är så söt. Humöret blev såklart på topp, eftersom att de var där. Hem sen.
Fick besök av världens bästa Erica som skulle mellanlanda här för natten, hon började sin praktik i Bålsta igår och skulle även dit idag så då fick hon såklart sova här så hon skulle slippa åka hela vägen hem. Besök på Big inn igen men vårt mål var nu mat och godis. Hem och lagade tacomix, mums. Melodifestival och återigen kaos, i mitt huvud. Som tur var så är Erica så grym så det gick rätt snabbt över, tack!


Idag har jag vart i Kungsör och tagit en långpromenad med pappa och Ada. Fick även en karta av min moster så jag ska hitta rätt på tisdag, den kan nog behövas.=) Nu har jag just kommit hem och ska iväg lika fort, träningen börjar 18.00.


Just nu känns allt ok, men jag vet inte hur det kommer att bli med allt. Känns som om att jag gör vad som helst för en, enligt mig bra karriär. Jag vill så mycket och jag ska se till så att jag gör det mesta också, annars har ju alla dagdrömmar, skolan och förhoppningar vart förgäves och så får det inte vara.



Vi ses på toppen!


Slut

Nu börjar denna dag gå till sitt slut. Har vart en väldigt blandad dag, med känslor både högt och lågt. Uppdat kommer imorrn.

tack för att ni finns btw!

Nöjd

Nypumpad och helt slut. Skänkte just pengar till rädda barnen, det får bli min alla hjärtans dag-gåva.
Ni får gärna härma mig om ni känner för det, hur enkelt som helst, bara gå in på hemsidan och sen ge en gåva, betalade direkt via internetbanken. Enklare kan det knappast bli.
Nu ska jag äta lite och slappa framför tv:n i min ensamhet. Det förtjänar jag.

God natt

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag, funderar starkt på att sätta in en slant till röda korset. Har dock inte haft tid att kolla upp det, men det fixar jag senare idag så återkommer jag. För vi har skippat presenter och firande idag är det bestämt, så då kan man ju lika gärna göra en god gärning för pengarna man annars skulle ha lagt ner på en present till sin käraste.


Har pratat med Magda i telefon idag hon gjorde mig sällskap i bilen hela vägen hem från skolan och mer här hemma. Dyrt men det var det nog värt, kul att höra av henne igen, länge sen nu. Blir förhoppningsvis en tripp dit upp nångång i april, vore så skoj.


Skolan var kanon kul, ute hela fm och inne em. Ute gjorde vi massa med gruppövningar och lekar, alltid lika skoj, och vi känner oss som barn på nytt allihopa. Ögeonbindel har blivit lite som av ett tema i klassen nu så man, eller JAG som vi lärt oss att vi ska säga, känner sig mer eller mindre lite halvblind nu för tiden.


Jaha nu väntar pump, sen bara chill tror jag.


Ger ett hjärta till alla mina nära & kära.


LIA:n fixad

Igår fick vår huvudstad äran av att få ett besök av mig. Skulle på intervju kl 11.00 så 8.31-tåget bar det iväg, med mig hade jag Anna och Carro. Vi tog tunnelbanan till Östermals torg och därifrån hittade vi riktigt snabbt (med hjälp av en karta) rätt. Hjärtat slog och ångesten växte, men jag gick iaf dit som planerat och kom därifrån glad. Jag fick LIA:n och kommer alltså tillbringa de närmsta sex veckorna i Stockholm om allt går som planerat. Jag har lite blandade känslor, men mest är jag nog glad att det gick så bra som det gjorde och att hon tyckte om mig så pass mycket. Efter intervjun så gick vi på stan och shoppade och åt mat, och hade det så där lagom mysigt som man ska ha i Stockholm.

Jag och min vän Erica håller därför på att titta efter lägenheter till denna period, det går sådär och jag tror att vi ska skita i det och pendla ist.


Fick den goda nyheten att vi ska upp på melodifestivalen och jobba även i år, med start den 12 mars. Kommer att bli spännande och roligt, och lite större ansvar än förra året.


Nej ska jag fixa iordning mig inför kvällens tränings-pass. Har ju inte tränat på snart två veckor eftersom att jag fick den där halsinfektionen, så det ska bli såå skönt att komma igång igen.


Miljonär?

Trött som en skit känner jag mig, trots att vi vaknade 10.40 idag och alltså sov typ 10 timmar..
Har vart ute på en sväng idag, var även nere på stan och besökte bolaget och spelfixaren, kan bli en trevlig kväll och kanske rentav blir miljonär på köpet!
Färgade håret igår, det vart dock misslyckat jag missade lite här och där, förstår inte det händer ALDRIG annars.
Pinsamt.
Igår var det kalas hos sis nr 3 som blev 17 år, gosch. Sen gick vi en snabbis till Actahallen och såg KIK vinna serien, mycket tack vare my favorite i KIK, Persa P. Nu känns det som jag smörar, men han var bäst, enligt mig iaf=) Nu väntar ett spännande kval som de måste fixa och jag tror inte att det är omöjligt.

Idag väntar KIS-Örebro kl 15 på krillan. Vore skoj att se KIS skrälla och slå Örebro, jag håller tummarna.
Kvällen kommer antagligen bjuda på lite vin och andra alkoholhaltiga drycker. Kanske också lite mat och melodifestival, man vet aldrig.

Imorrn då? Hmm lugn skön dag hoppas jag på.

Måndag, Estockolmo.


Aktivitetsdag

Ute-dag med klassen idag, en underbar sådan. Det var bara lite vänner, skratt, flås och kärlek som behövdes och jag känner mig frisk som en nötkärna!=)

Hade kanon skoj idag, nu när det snart är över så inser man hur kul man har det ihop. Skola nästa vecka sen LIa 8v,eng 1v, examensarb 6,skola 2v sen LIA hela sommarn, men de flesta slutar ju redan 23/5. Snacka om att tiden går fort!

Em/kvällen har tillbringats i lugn och ro hemma med M och ett besök av hans mor, trevligt. Sen har den såklart bstått av plugg, slut-tenta på ledarskapskursen imorrn, nervös.. 
Undrar vad min vän gör just nu, får inte tag på kvinnan..

Nu ska det pluggas vidare och sen väntar my bed som nästan är nybäddad ( sov ju bara i den inatt)

Night.


DHL

Måste bara få skriva att jag har underbara vänner. Så ni vet=)


Idag har jag skrattat, mycket. Tog mig ut en stund idag, runt tre timmar senare var jag stendäckad i soffan. Undrar om jag kommer palla ute-dagen imorrn? Kommer bli skoj iallafall, och jag hoppas att mina klassisar uppskattar min aktivitet. =)

Nu ska här fixas

Halsinfektion

Har vart hos doktorn nu, han kunde glatt informera mig om att jag har halsinfektion funny, or not. Penicillin 10 dagar och han rådde mig även att vara hemma ett par dagar och att inte träna på ett bra tag. Jag som blir rastlös av att vara hemma 10 min själv, och nu har jag ju kommit igång med träningen också. Drygt. Förklarde min situation för honom och han sa då att han inte kan tvinga mig att vara hemma, men som din läkare så råder jag dig till det.. Puuh..
Jag klagar inte på att halsen gör ont men allt runt i kring. Blir superstressad. Har just mailat min lärare, hoppas jag får bra svar.
Undrar hur jag kommer bli om jag får de jobb och den karriär jag vill??
Jag lär vara död innan 30 eller nå...

Idag är det semel-dagen också, eller fettisdagen passar bättre för just så känner jag mig nu. =)

Skulle egentligen vara på väg till V-ås nu för att se på Sverige- Slovakien, men icke. Min höga sänka satte stopp för det=).. Fast egentligen tycker jag inte att det är ett dugg kul men iaf. 

Nej nu är det dags att tänka på alla människor det är synd om och sluta tycka synd om sig själv! ( men det är skönt att få skriva av sig ibland)

Bye



 

Feberfri

Äntligen feberfri, men inte frisk än. Halsen gör ont och kroppen är helt slut, ska snart ut på en promenad för att känna efter lite..
Har just tagit mig en välbehövlig dusch, fan så skönt det var bara den gör att man känner sig 100 gånger piggare.



Igår när jag och min kära M satt i soffan så tittade han på mig och sa:
- Jag tycker att du är så fin i håret när du ser ut sådär.
- Jaha men då anske jag ska börja med något nytt då, svettas som faan på nätterna och duscha en gång i veckan?? Blev mitt lite ironiska svar, men i samma stund när jag tittade på honom så såg jag att han menade allvar..
-Nej men jag tycker ju att du är fin när du har sådär...

Är det kärlek eller manlig blindhet och ovetande, eller vad kallas det egentligen?=)

Sick

Febern kom i Lördags natt, sen trodde jag att den var borta men det visade sig att det säkerligen bara var tabletten som lurade bort den för tillfället i Söndags fm för på em så small det till igen.  Sängliggandes hela dagen men kändes bättre på kvällen. Imorse var den åter i kroppen, vilket innebar att jag ej kunde jobba som planerat och att soffan vart min bäste och enda vän denna dag,segt!
Blir nog ingen skola imorrn även fast jag verkligen vill, känns inte som om att man kan koncentreara sig rikitgt, vi får se hur jag gör, ska överväga ikväll. Nej nu blir det soffan igen.

Bye