Sweet

Frulle med skåningen, aningen stressigt men trevligt.
V-ås i full fart med volvon. Möte och sen biltema.

EBE ska besiktigas på måndag så jag tog en sväng förbi Biltema för att fräscha upp honom lite. Kan inte rikitgt beskriva känslan där jag virrade runt bland hjulager och bromsar. 234, 238, 236 hit och dit. Kände mig nog helt enkelt vilse i pannkakan. Som jag är så vill jag iaf klara allt själv, fatta vad de skrattar åt inne på fikarasten, sådana som mig. 22årig tjej, inte direkt smutsigt klädd som virrar omkring och fattar nada.
Jag svalde min stolthet och gick fram till mannen som jobbade för att fråga efter en antenn.
-Hej, du bilantenner var har ni det?
Besvärad man:
-Runt hörnet här.
-Okej, men jag såg typ bara sådana med sladdar och grejer, finns det inga utan eller behöver man sånt?
Ännu mer bevärad man:
-Jadu jag vet inte.
-Jag har en 460, 94, kan man inte se vilken som passar då?
Uttråkad besvärat arsel:
-Nej det kan man inte.
Aningen irriterad kund, aka Jag
-Nehe, men hur ska jag då kunna vet vilken jag ska köpa??
-Jadu, det vet man inte.
En "om blickar kunde döda" blick kastades mot en otroligt otrevliga mannen sen vände jag på klacken och tog en antenn som inte verkar passa...
Snacka om att känna sig malplaserad och vansinnig, den otrevliga personalen ska vara glad att jag inte började meka med en skiftnyckel i hans feja=)
Köpte en mobilhållare, cd-case, våtservetter(why?) och felaktig antenn. Jorsåatt..

Ikväll har det planerats, känns som om att mycket är under kontroll nu!

Imorrn: Sega, System, jobb, grillning, hemmafest, outgång.
Ihelgen ska det bara glassas, förutom lite polering på bilen.

Nu slapp framför tv:n

See yaaaaa


Hade denna funnits i närheten idag hade jag utnyttjat den...

Gassh

somnade en halvtimme och vaknade sen igen vid tolv. Ångesten steg i magen och hur mycket jag än försökte kunde jag inte somna om. Tetris, bok och sen åkte datorn på för att utföra mitt privata jobb i typ  en och en halv timme.  Kunde tillslut somna men nu känner jag mig som en zoombie.

Bara att ta tag i  dagen då. Hepp hepp

Desperate

Hello people!
Dagen har varvats med jobb och nöje mest hela tiden. Först möte, sen date med Mallan i solen, kommer nog bli flera dater eftersom att vi nu jobbar i samma hus vissa dagar. Sen back to work innan det var dags att smyga ner till stan igen. Denna gng för att träffa Emma & Becky med barn. Vi shoppade lite lugnt sen vart det fika, latte så got var allt för länge sen man njöt en god latte! Sen vart det mer shopping, vårjackor till barnen, t-shirts och äntligen en adidaströja till mig. Vit med grå/silver ränder snygg, men jag undrar hur jag ska lyckas med att inte grisa ner den??=)

Kom hem från jobbet typ 21.10, så irriterande. Det finns bara EN tid på hela veckan som jag aldrig missar. Tisdagar klockan 21.00 då det är desperate. Tror att de minuter jag missade idag var det mesta jag någonsin missat. Men men så är det väl när man har ett sådant jobb som jag har. Inte för att jag är ledsen för det.
Fick dock lite ågren i magen idag då jag insåg att September börjar bli fullknökat redan nu..

Nu ska jag försöka sova, har fått en liten ovana på sistonde, tetris. Börjar jag så kan jag nästan inte sluta, värre beroende än allt annat jag har=) Imorrn bitti blir det förhoppningsvis frulle med Skåningen. Efter jobbet sen blir jag förvandlad till weddingplanner, nice!

Tjao!



Jaha och nu då?

En blandning av lättnad och oro finns i min kropp.

Framtiden kan komma att förändras imorgon...


Denna jobbarvecka kommer kännas kort. Fullt upp i veckan, vilket är fort för då rinner tiden iväg!

På Torsdag blir det utgång, var vet jag inte än, men snart så.


På onsdag ska jag styra upp ett av mina sidoprojekt, är ju en del nu, men förhoppningsvis kommer allt gå vägen. Det senaste projektet är en bok tillsammans med vapendragaren, vad den ska handla om är inte helt klart men någon typ av dokumentär blir det, antagligen i reportageform, spännande.


Nej nu ska jag åka och hämta fotbollsbrudar i Valskog.


Hörs då.

Lovade ju pics, men eftersom att min dator och mobil inte gillar varandra så har jag snott från Johannahs facebook, kanske inte de bästa men iaf att jag är rätt korthårig och mycket ljusare.


yes!!

Hej gott folk!
Helgen är över. I fredags var det dags för klippning, vågade nästan gå hela vägen, men inte rikitgt. Resultatet blev mycket kortare och mycket ljusare, känns fortfarande aningen ovant men jag vänjer mig nog. Kände mig en stund som en tant men fick iaf visa leg på systemet och vart överlycklig=) Bilder kommer snart.

Efter klippning väntade Tuna Park för shopping, vart nån tisscha eller två och skor, ingen flaschig klänning som jag hoppats på. Max intogs och sen vart det sing star, där jag, som vanligt, brilljerade!

Igår var det party-dags. Men först gjorde vi Köping, marknaden och intog mat hos mama.
Drog till David för att kliva in i dimman. Var trevligt och Davve verkade uppskatta vår present.
Vidare till E-tuna och krogen. Dans, svett, värme, röknade tyskor, fula människor, snygga människor och massor med härj blev resultatet.
Jag och Norrlänningen körde med våran "tummen upp, åt sidan eller ner"-dans. Allt för att vara på den säkra sidan om de man dansade med var nå och ha eller inte vart dock pinsamt när vi vart påkommna och det lät typ:
Kille som dansar brevid oss kommer fram
- Vad gör ni egentligen?
Vi såg häpna ut..
- Ehh vi dansar
- Jo det ser jag, men tror ni inte att vi fattar vad ni håller på med??
Jag stod och dansade lite smått och låtsades som om mina tummar ingick i alla mina danser
-Vadå, vad menar du?
- Ni står ju och sätter betyg på oss till varandra med era tummar!
Jag börjar dansa aningen fortare och kör movesen med tummarna mer och mer, Norrlänningen likaså..
- Jaha nej alltså vi dansar såhär, det är en grej vi kör med jämt..
- Nej men kom igen vad fick jag för betyg då?
Tanken i huvudet snurrade, ska jag vara snäll eller ska jag vara ärlig. Som från ingenstans åkte tummen upp (fast han egentligen var rikitgt nära en tumme ner helt och hållet)
- Haha okej, tack! Nöjd kille fortsätter dansa.
Vad som hände sen verkar stanna på dansgolvet..=)

Efterfesten var hos mig. Jag, Johannah, Frani och Norrlänningen. Norrlänningen och Frani däckade men jag och johannah kämpade på. Vi fick ytterligare besök men vid 4.30 bommade vi igen.
När jag vaknade imorse låg de tre personer till i min lägenhet och tröck i bakisångest, mysigt.

Så denna dag har vart luugn. Chill hos mig, sen kyrkbacken och middagen blev pizza med extra mycket flott typ. Nu ligger jag hos norrlänningens föräldrar och glor på när hon packar resväskorna för att fara hem till norr. Tråkigt. Min södervän kom dock i fredags så det får bli lite umgänge med henne nu. Undrar hur min dialekt kommer låta, som en blandning av norrländska och skånske? Not. 

Ikväll väntar shopping och sen film, dirty dancing, mys. 

Hej och hej

                               
 
En av stjärnorna från igår. Ihihihi

Blabla bla

Torsdagskväll, och här ligger jag och är snäll.hihi

Blev en sen kväll igår,  pokerdags och då ger vi järnet  klockan var närmare tre när vi var hemma i Kungsör igen. Men kul var det, fast det inte blev vinst för min del.
 
Idag var vi ändå uppe med tuppen jag och norrlänningen, promenad med stavar och sen brakfrulle på min ballkong, hur skönt som helst. Sen vart det jobb för min del.
Efter jobbet slöt  "the jumpers"( som vi kallar oss) upp för en riktigt lång promenad i kvällssolen, var ute i tre timmar. Promme, foto, vatten, kaffe, hundar, hopp, kiss i skogen, får och gigantiska kossor kan sammanfatta det.

Skrivlusten känns som bortblåst så jag får återkomma imorrn eller nå. BTW imorrn väntar total makover, klippning och klädesshopping. Lovar härlig pics till det!

Ska försöka sova nu, känns lite som ett mission imposible, eftersom att jag har en snarkande, ryckande norrlänning brevid mig. Jag vet dock var den är som känsligast, i mellangärdet och det är just där mitt slag kommer infinna sig inom en snar framtid..=)
Ps: I helgen blir det åka av, marknaden entrar Kungsör och vi ska inte vara sena med att åka allt som går i karusell-väg. Virvelvinden, here I come!! Ds

Sleep tight my lovers!!

Hello

Hello people!

Nu har jobbet för idag just avklarats, sitter och laddar upp för en omgång pump.

Jaha helgen då. Lördagen bjöd på hyffsat väder, köping, fotboll och slutligen öl i trevligt sällskap. 
Ölen intogs hemma hos Anna och Tobie, som förövrigt var den som fick i sig mest öl. Trevligt och mycket folk. Skvallrade lite med Jone och Ante, kul att prata gamla minnen och garva loss lite. Vart en vända på "krogen" också, men det blev korstvarigt ;) 

I söndags vart det slapp, hände med Stina, Kajsa, glassen och solen. Sen dags för Köping och två års kalas, Pauline blev stor och bjöd på massor med gott fika. Vi blev kvar där tills tröttheten ropade och vi bagav oss hem.

Igår fick jag besök på jobbet av min blivande sekreterare, vi kompleterade varandra bra mellan CL:n och godispåsen. =)
Sen bröllopsplanering av rang, frågestunden var kommen och det blivande brudparet ställdes mot väggen, även här assisterades jag av min nya kompanjon.

Idag började dagen med promenad, tanken var skogen men älgen satte stopp för det och vi begav oss till ett annat ställe. Sen deklaration och snart rullar förhoppningsvis pengarna in på kontot. Gjorde en änding så jag får tillbaka mer pga resor till och från jobbet. Har gjort allt enligt lagen men känner mig ändå som en fifflare, what´s wrong?=)

Efter träningen ikväll väntar DH och chill, precis som det ska vara på en tisdag!

Nop, nu träning!

Livet leker

och jag med det.

Uppdat imorrn.

God natt

Pokerstar

Gårdagens färd till arlanda gick smärtfritt, hade dock en kissmadame brevid mig så ett stopp blev det. Väl uppe stod norrläningen och väntade febrilt.
På vägen hem tog vi en sväng förbi Knivsta för skoj skull, in på macken för att någon behövde kissa IGEN.. Tror kissmadamen är en snusk innerst inne, eftersom att hon hela tiden luktade på sina händer och försäkrade oss om att tvålen på diverse olika mackar luktade såå gott. I själva verket var det nog bara en dålig ursäkt för att hon inte ens tvättat händerna.. Väl ute såg vi vår chans, tre hotta brudar med mjukiskläder (varav två svettiga och äckliga efter ett body pump-pass) har inget att förlora. Blev en och annan burn out med EBE för att stajla för en seat. Lyckat resultat med samåkning en bit på E4:an mot arlanda. Men där slutade vår gemenskap och jag tror aldrig vi kommer träffa seaten igen, men jag känner mig inte direkt ledsen för det=)

Denna dag har spenderats i goda vänners lag. Först morgonpromenad med norrlänningen, hjärnskakningen och kissmadame. Sen glass hos Ekka med x och Jessican. Efter det provade jag mina färdigheter på studsmattan, men något är fel, jag kan inte få mina ben raklånga i ett "rump-fall" trots norrlänningens goda försök. Jaja hon och Hodge-bruttan fick iaf några goda skratt åt mig där jag hoppade som en älgkalv utan kontroll över sin kropp.
Jag och norrlänning snylatade sen in oss hos min family på grillning, slurp.

Kvällen avslutades med två hederliga pokeromgångar. i Köping. Jag, norrlänningen, Christine och Evva gav oss på detta fenomenala kortspel. Lyckat första gången med vinst för min del men mindre lyckat andra.. Sex timmar non-stop poker känns i huvud och ögon. Därför får lap-topen sova nu och jag ska läsa lite bok innan sömnen smyger sig på.

God natt alla glada!


Fick in ett fyrtal idag, dock inte i ess..

Livet är underbart..

..nästan jämt. Speciellt när man kliver upp 06.50 för att bege sig till tvättstugan(som ligger i andra huset) och inse att man bokat fel dag. Jag hade bokat tid igår ist för idag, lovely. Fick boka en ny tid imorrn..
Lämna bilen på verkstad så sommardäcken åker på, promenera till jobbet för lite ärenden sen hem och prata i telefon.
Anna var på andra sidan linjen och vi pratade över en timme, varvade med våra olika probelm i livet, så skönt att kunna prata med någon som förstår en fullt ut. Vi skulle iofs kunna träffas och prata men tanken var nog inte att samtalet skulle bli så långt som det blev..=) Skönt att prata av sig var det!
Försöker febrilt deklarera via BankID men något stämmer inte.. Får köra med sms ist då.

Snart ska jag bege mig till Köping och jobba tror jag. Inget inplanerat på jobbfronten så det känns lite halvtamt.
Sen ikvälll väntar pump, äntligen var evigheter sen sist.. Sen drar jag och Carro raka vägen till Arlanda för att hämta upp norrlänningen.

Ja that´s it.


En av mina bästa teknik-vänner hjälper mig att hålla kontakten med mina real friends!

Soo long


Onsdag

Tack gud eller någon för att dryck-yoggin finns, det blir så mycket enklare då.

Som du kanske redan vet, jag är oslagbar jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder.

Bäst i världen?

Dagen började med kaos.

Hade ont när jag vaknade. Kändes som världens största klump i magen och jag ville inte upp ur sängen..


Skulle gå och växla in alla mynt och tappade typ hälften på parkeringen. Hade fel kontonummer på banken.Vart röksugen, tändaren slutade fungera. Fick motorstopp med fem bilar bakom mig. Ja typ allt gick käpprätt.


Sen verkade det dock som om att vinden vänt. Kände mig otroligt grym och har presterat en hel del på jobbet idag.
Fixat både det ena och det andra och det känns så jävla bra! Finns inget som är så skönt som att se när någon känner lycka och hopp, just det såg jag idag. Kämpa på bara!
Jag kände mig typ bäst i världen ett tag!=)

Nu har det avverkats ett dubbelavsnitt av DH, likie likie. Sen har jag sorterat en helvetes massa papper, har inte haft någon pärm att sätta räkningar i men nu har jag fixat en. När jag sorterat allt och skulle sätta in det i pärmen insåg jag att jag inte har någon hålslagare, så golvet får vara fullt av papper i natt=)

Imorrn ska jag gå upp tidigt och duscha, vågar typ inte duscha efter 22.00 här, man vet ju aldrig vad som händer.. Men när jag väl är busig och gör det så smyger jag väldigt lugnt och fint, typ samma känsla som att tjuvröka, kick.

Idag ilade jag hem från Sura i hopp om att inte missa en sekund av DH. Jag blåste på rätt bra mellan Köping och Kungsör  och bad till någon att inte tåget skulle komma. Det värsta som finns är att köra om massor med bilar för att sen få stå och vänta och bli ikappkörd för att tåget kommer, känns förnedrande. Men det är dock en rikitgt skön känsla när det händer någon annan idiot som blåst på av bara den sen kommer man ifatt den, som man säger, skadeglädjen är den sanna glädjen..=)

Nop nu orkar jag inte writa mer, ska surfa vidare.

Bye 


vart fast på bild idag...


Money money

Har hämtat mitt pick och pack in Koping idag, var visst lite mer än cyckeln..=)
När jag och Martakainen bodde ihop så samlade vi pengar i ett rör, det tog jag med mig hem idag för att lämna in alla små mynt på banken, och för att hålla mig sysselsatt räknade jag nyss igenom pengarna, 1650 kr om miniräknaren i huvudet stämmer. Inte illa. Nu är frågan bara vad för kul man ska göra med pengarna, jag får ju bara hälften men iaf. Eller Sömsta påpekade idag att han och Joel ska en procentandel av summan också eftersom att de bidragit med pengar men det känns fjantigt att ge tillbaka dears typ 1,50 de bidragit med=)
Jag ska nog föreslå för Marta att vi ska satsa alla pengar på nå kul så vi blir miljonärer istället, får se om han går med på det.. Eller kanske köpa trisslotter blir ju hela 66 stycken isf.. Får se vad han tycker om mina förslag.
Efter cyckelhämtningen svängde jag förbi Emma och umgicks lite, fick då ett uppdrag, ska kolla upp paintball-spelning för vi är grymt sugna på det. Hoppas det finns till rimligt pris så man kan dra iväg och skjuta lite.
 
Nu ska jag kolla snygga pics på internet, så jag får lite ideér.

Imorrn blir det jobb igen, skönt fast ändå segt var otroligt välbehövligt att vara ledig denna helg känner jag nu. Känner mig trots all ledighet skitatrött nu, så snart gonar jag nog i sängen.



Vem är det som stökar ner??

Städa is the shit. Trots att jag inte spenderar mycket av min vakna tid hemma så finns det alltid saker att städa, dammsuga, skura, plocka upp grejer efter någon, tror fanimig att det bor en osynlig människa här som slänger omkring med mina kläder, och den dagen jag får tag på honom...

Snart cyckl-tajm, ska dock hämta den med bilen men då har jag den iaf här så man kan ge sig ut på cykelturer i det sköna gröna igen!

Nu ska jag försöka möblera om bäst det går i min nuna, tapetsera, måla och kanske polera lite..



Påskhare

Nu är påsken avklarad, nästan hela iaf.. I fredags hängde vi mest runt här o var, bilen, köping x2, Mcd, och lite annat avrundades med film och mys på natten hemma hos mig.

Igår var det påskäggsjakt, och jag hittade mitt sist, som alltid. Nu var det dock så att alla hade haft försprång och att jag kom sist men ändå.. 
Sen var jag och solen kompisar hela dagen, så skönt. Mat och sen fest. Var hos mig och förferra, sen till Tove innan Hantis. Var kul till en början men sen tröttnade vi. Svart-taxi hem till Kungsan men denna gång gjorde inte Malin en lika bra deal som hon brukar..=)

Idag har vi vart ute hela dagen, eller jag vaknade vid 13, och ville verkligen inte gå upp, kände för att sova bort hela dagen, men tog mig i kragen och mötte solen. Kyrkparken ett antal timmar, sen shoppade vi för grillning. Vi fick låna mammas trädgård och åt skitgott. Mysigt och mycket folk, Anna, Tobbe, Jossa med barnen, Mimmi, Carro, Johannah, Ralle och jag.. När kylan kom krypandes så åkte vi och kollade film istället, några av oss halvsov till och från men det var bara mysigt.=)

På Torsdag åker vi och hämtar Maggie May, längtar otroligt mycket efter att få se hennes nuna!
Känner mig aningen irri, eller nu känner jag mig mer matt än irri, men det kändes så uppenbart desperat. Konstigt egentligen hur en människa kan sjunka så lågt på bara en liten stund, men jag antar att that's life. Jaja inte mitt problem direkt. Man ska egentligen inte skriva blogg när man känner så men skönt att skriva av sig lite och just nu känns det inte som om att jag orkar bry mig!

Nu ligger jag och är berredd på att sova, det låter som om att någon partar här utanför så jag har höjt volymen på Håkan.
Sleep tight

Vecka

Igår em blev det färdig jobbat för denna vecka, varva ner några timmar sen däckade jag i sängen och sov 15 timmar..=)

Har jobbat mest hela tiden mån-ons och det har gått bra,Fick celebert besök i Tisdags kväll av en man som kallar sig Morgan Kall. Namnet enligt mig suger, men jag antar att ha har någon baktanke med det som jag antagligen hört men glömt.
Mannen i sig är rikitgt grym. Jag har inte hört han live på ett bra tag har dock lyssnat en del på youtube och visste direkt att honom vill jag ha. Mycket riktigt så fick jag som jag ville (vilket jag oftast får) och han gjorde alltså ett gästspel hos oss i Tisdagskväll.
Det svåra med det jobbet jag nu har avklarat denna vecka är att veta vad de vill ha, de skulle säkerligen helst velat ha nå techno som spelade rosa helikopter, men jag tog ett wild card. Tro det eller ej så gick det hem, trots att de inte är de bästa på att applådera och alltid visa sin uppskattning för alla så gick snacket efteråt att det var ett bra gig. Tack Morgan, jag visste att du skulle fixa det!
Under dessa dagar har jag sett mycket folk utvecklas och prestera! Hur kul som helst!! Så ja jag diggar fortfarande mitt jobb, fullt ut.

Idag har jag vart ledig, bara ett fåtal samtal, annars ledigt hela dagen. Den har spenderats med att städa, umgåtts med Anna och Mallan. Solen tittade fram en sväng så vi tog tillfället i akt och drog oss ut till Kungsudden för lite kaffe. Så skönt att träffa sina vänner och varva ner en sväng.
Sen time med familyn. Mekong väntade därnäst tillsammans med Jessican innan vi drog vidare till Micka och Johan för lite öl och umgänge, trevligt men jag är en riktig dönick just nu så det blev en hyfssat tidig kväll!

Imorrn blir det promenad och sen ev. Tuna park.. Kanske nån öl eller på kvällen.


Nu: Billy Elliot in the bed!


Inne i dimman..

..är jag just nu, och det är ingen fylle-dimma utan jobb-dimma.

Var en riktigt lyckad och rolig jobb-kväll i fredags, hoppas på repris.=)
 
Lördagen spenderades tillsammans med solen och mina andra solstrålar. Först en vända i Koping där vi såg KFF - KBK, 2-2. Hade hoppats få se Marta, som enligt de recensioner jag fått (av honom själv) är grymt bra och lätt klarar av den roll han fått i div. 2. Tyvärr satt han och värmde bänken mest hela matchen, förutom när han stod med armarna i kors brevid båset=) Vi drog vidare till Skinngubben där en skinnjacka inhandlades eftersom att deklarationen såg jäkla lyckad ut, hoppas nu för fanken att det stämmer annars går jag tillbaka med jackan;)
Grill, babbel och fyllekörningar var vad kvällen bjöd på, riktigt trevligt!

Söndag- Jobb hela dagen i V-ås, mycket bra band och glada vinnare!

Idag och några dygn framöver blir det jobb. Dock roligt sådant, fast just nu känns det som att John Blund vill hälsa på, men det är bara att kämpa på och hålla ut till 5.30 då jag blir avbytt=) Är väldigt tacksam att mitt jobb är grymt roligt, givande och stimulerande annars hade man aldrig pallat!

På Torsdag väntar sömn, telen ska stängas av och persiennerna ner, inget ska kunna störa min skönhetssömn.

God natt alla!

fhdkjlk

Planeringen för igår höll inte riktigt, det vart: job, e-tuna, jobb och årsmöte.
Blev inte mycket klädes-shopping, men en dammsugare och plattång. Efter att nu har dammsugat typ te månadr krypandes på alla fyra ska det bli riktigt skönt med en ordentlig dammsugare! Plattång vart inköpt eftersom att jag mitt smarta as glömde min i Helsingborg, man kan ju inte komma ihåg allt heller...

Idag har jag träffat Emma med barn, var för länge sedan sist så det var ett välbehövligt besök hemma hos henne och hennes två vildar (den tredje var inte hemma=)). 
Sen vart det jobb med personalmöte.
När jag återvände till Kungsan besökte jag Jessicas salong för att se Martin L bli fin i håret. Det som stod på schemat för kvällen sen var bröllopsplanering, mitt privata jobb (om det finns nå som kan kallas för det) är ju att hålla lite i trådarna till M&M:s bröllop 8 augusti. Så vi intog förrätt på Maistro i form av en grekrulle och efterrätten blev marrängswisch, slurp i murp! Till det slog vi våra kloka huvuden ihop och planerade som aldrig förr, kom riktigt långt så det var bra.

Imorrn blir det jobb på Fm ledigt på dagen sen kl fyra ska jag hämta killar i Arboga innan vi beger oss till Ögir för spelning, hoppas på en kanonkväll!

Just nu lyssnas Nirvana på, gryma killar det där. Samtidigt som jag kollar efter min tattoo=)

Natt