Hela veckan

Jaha kom hem från sem för en vecka sen, men har haft en massa skoj för mig så jag har inte hunnit uppdatera här.
Vi drog ner till Österlen, jätte fint. Där stannade vi i tre nätter för att sen dra vidare till Varberg, som var hur fint som helst. Bodde på ett jättemysigt hotell och bara hade det bra. Denna vecka har det mest vart lugnt, lite promenader, cykeltur till Kungsan, en mysig kväll med räkor och vin och jätte trevligt sällskap såklart. Helgen har vart lung, var med Johan och Malin till Athos i fredags, åt skita god mat och hade det trevligt. Igår var jag i Kungsan mest hela dagen och gled runt i päronens nya bil=) Kollade på en film med syrrorna och avrundade med ett roligt besök hemma hos Jonas.
Idag har jag firat min kusin Stina och efter det vart det att gå en långis, så nu är jag hungrig, håller på med maten just nu: Sill och pot, slurp!


Hallo!

Har haft en underbar dag i Stockholm med mina vänner Kajsa och Carro. Shoppat, ätit gott och framför allt skrattat=) Lägger in några bilder från dagen..
Lägger även in en bild eller två från vår "fira semester kväll" som bestod av vin, ost, kex och kortspel, men också där en hel del skratt vill jag lova.

Nu ska jag packa det sista sen drar vi till Österlen ikväll får se när vi kommer hem.

Ha det så bra så länge!

             
Vintjejer                             Kajsa och??                 Alla Sthlmbrudarna    Carro


Arbete

Igår var det jobb för hela slanten och så blir det även idag, börjar 14 o slutar 21.45.. Imorrn börjar jag 7 så det lär ju inte bli nå direkt party ikväll heller. Jag som känner för att parta loss med lite vänner, händer ju allt för sällan nu för tiden. Känns ändå rätt kul att jobba faktiskt för jag jobbar med Ida och Kajsa, så det känns mer som attt ha en trevlig stund=) Jaha på Tisdag blir det kanske Stockholm med några brudar, annars blir det nästa vecka med hela ganget, får se vilket det blir. Sen blir det att åka på sem i vecnkan också, vet inte ver när eller hur men det blir en trevlig överaskning!

Nehe nu ska väl jag börja fixa iordning för avfärden mot Kungsan, ha en bra dag!

Tjipp

Long time no seen

på flera punter kan man kanske säga..

Har inte haft tid att sitta framför dumburken o bloggat vilket är positivt på ett vis, det bevisar att jag har ett liv förutom bloggen. Har precis avnjutit en skitagod måltid, varm smörgåstårta och det var kanongott!

Idag har vi vart ut på äventyr det var jag, Martin, Fanny, Ellen, Trixi och Ada. Först var vi uppe i Hjälmare Sund o käka glass o badade lite, sen åkte vi till Stora sundby, vid slottet o slappa lite med vattenmelon sen när vi åkte hem så åkte vi över Aspsten och Lida, riktigt trevligt hade vi det. Sen nu på kvällen har jag och Martin gått en långis, riktigt skönt.

Helgen var kanon med jobb på power meet i fredags och Solmyra hela lördagen när vi kom hem på söndagen var det bara att bege sig iväg till Kungsör där jag skulle jobba, jobbat mån o tis o ska jobba hela veckan ut nu.

Igår car det kalas ute i Segelsberga, kul att träffa lite släkt det skadar då aldrig.


                                  
Solmyra                                        Monster-rabarber hos                  Söta kossor på
                                                       min moster                                     vår kvällsprommis

Jobb, jobb och jobb

Vilken härlig dag! Jobbade kvällen igår, kom hem vid 2 men tog en bra stund innan man fick ro till att sussa. Upp 8.30 och började jobba 10. Hade en rolig arbetsdag med alla iddits=) Nu har jag var hemma nån timme, segat o surrat med M om allt och inget, skönt. Väntar på att kl ska bli lite mer så att man kan dra o pumpa lite, Stoina ska också med så det blir nog skoj!

Undrar hur det blir att jobba imorrn då, det visar sig nog snart hoppas jag. Sen Lördag är det fest hela dagen, söndag är det kalas som jag antagligen inte kommer hinna på för att jag ska jobba 16.. Och sen blir det att jobba hela nästa v också, inkl helgen, segt men det funkar alltid..

Känns som om att jag jobbar rätt mkt nu, men det gör mig inget för jag trivs som fisken i vattnet, känns verkligen som att jag valt rätt utbildning så skönt!!

Nej nu ska jag ta på mig träningsoutfiten och bika iväg!



Seg/skön

Gud vilken seg/skön  människa jag känner mig som idag. Pluggar lite smått, och varvar med lite surf och msn-snack. Har nyss skickat ett sms och frågat om jag ska jobba idag, men inte fått nå svar än så det återstår att se.

Jag vill göra en hel del i sommar men kommer antagligen inte att göra hälften av det. Finns nog varken ekonomi eller tid till allt sånt. Stockholm vill jag iaf till, var alltför länge sedan nu. Borde plugga lite mera nu så att jag blir klar med skiten, så är det ju ett problem mindre i världen. Ja det ska jag faktiskt göra nu.

Fick precis svar börjar 16.30 idag, kommer nog bli en trevlig kväll, som alltid. 

Tjipp 

Vilken dag!

Har hunnit med så mycket idag att jag knappt tror det själv! Tvättat, manglat, städat, diskat, pluggat, ute på långis, umgåtts med kusinen, bakat, tränat body pump, duschat x2, käka hemmalagad mat och nyss tv-mys m kladdkaka=) Kommer sova gott inatt känns det som.

Sov gott sen, för det ska jag göra nu. Tjao

Min dag, so far..

Har äntligen fått igång datorn, skärmen funkade inte först men med lite mek av mig så fungerar den alltså nu=)

Idag var jag uppe med tuppen, kl 06.50 närmare bestämt, tog mig upp och la i en tvätt för att sen gå o vila lite till kl 8.  Sen tog jag och Anna en långpromenad runt Ullvibackar, skönt att röra lite på sig! Efter promen åt vi en god och välbehövlig frulle på min ballkong.

Nu har jag tvättat ännu mer och tvätta fönster och duschat och sovit liite till=) Ska sätta igång med plugget nu, blä vad drygt men men vad gör man inte för lite karriär=) Måste rappa på för sen kommer Stina så ska vi umgås  och senare på body pump!

Hej o hopp

Lite bilder....

...från senaste tiden



Martin och Joel i
vildmarken

                                              
Vår fina midsommarstång         Midsommar middag          Var är Bengan?                 Kungsör vs Helsingborg
och snuskmoroten=)                   


Orkar inte lägga in mer för tillfället.
Nu ska vi nattmacka oss, bye.

Ny vecka, nya tag

Måndag och en ledig dag! Igår var det sista dagen på mälarrocken och den avslutades med Martin Stenmark. Publiken var ju katastrof men han gjorde ett otroligt bra gig måste jag säga! Efter att han var klar blev det efterfest, jag var dock nykter då jag kände att jag var tvungen att vara pigg idag för idag är det pluggdag för fullt. Igår hade vi också utvärdering av min LIA-tid på message productions, allt gick bra och vi var överens med i princip allt. Pratade om i vår och om jag ska ha LIAn där då också kanske, skulle nog vara en rolig grej men det återstår att se. Ska ju ha Måndags-LIA nu också, har tänkt på vissa ställen som jag skulle vilja vara på så nu är det väl dags att ringa runt snart. 

Vi fick i sommaruppgift  från skolan att starta ett ekoturismföretag, spännande värre så nu har jag pluggat ett tag och kommit på en massa med roliga ideèr. Ska nog starta ett "Bo på lantgård"-företag. Fick en inbjudan till Kungsan och lite glasskäkande men  vill ha uppgiften gjord så att man slipper gå och känna press hela sommaren.

Ska jobba i Västerås Ons, Tors och Fredag känns jättebra att jag får vara kvar trots att min LIA har slutat!
Ska nog fortsätta plugga lite nu. Sen ska jag iväg och handla lite mat, känns som att det var väldigt länge sedan vi åt en måltid här hemma tillsammans=)






                             
Martin Stenmark                 Dålig bild på Mando            Mina fina blommor jag fick
                                                                                               häromdagen=)