Sömnbrist??

Värk i kroppen, febern kan vara på g så därför har jag förskt förebygga den med tablett.. Hoppas att det inte är nå. Sover ju kasst nuför tiden, inatt/morse väckte tidningsbudet mig och jag kunde inte somna om ordentligt, fuck. Imorrn blir det nog ingen klocka ställd iaf, känns som om att man behöver sova ut lite!
 
Nej dags för jobbet, hörs av ikväll

Torsdag

Snart Seinfield i sängen,
Imorrn är det redan fredag, får se vad helgen har att bjuda på.
Imorrn väntar iaf jobb vid klockan nio i kungsan sen vidare in till köping, kanske blir en latte på stan var länge sen nu.
Allt gick bra idag, vi fixade biffen och har två nya band f.rom nästa vecka, spännisch!
Nej orkar inte mer nu, sängen calling.

Tråkigt inlägg men men

Dagordning

Dagen:
Dusch, check
Frulle, check
Bbl/AT läsning, check
Bäddat sängen, check
Fixat iordning mig, check
Slussen,
Lunch i Arboga,
Förberedning inför möten,
Möte 1,
Möte 2,


De senaste veckorna har jag vart så grymt trött,  ge mig sol!!!!
 
Köpte en väldigt fin lykta igår, kanske blir invigning ikväll med lite mys.

Glömde skriva att jag vart inbjuden till min granne igår, väldigt blandat intryck ömsom rädd ömsom glad var jag. Hur ska detta sluta?? Känns inte som om att det är någon ideè att ha inflyttningsparty i helgen iaf..=)


Bra tack hej, och nej jag äter fortfarande inte leverpastej!

Bajstankar

Jobb och möten, undrar hur mycket nytt folk jag träffat den senaste månaden?? Det svåraste är bara att memorera allas namn. Pratade i telen med en kvinna idag, hon ringde, presentera sig och berättade vad hon hade på hjärtat. Två minuter senare säger jag att jag ska kolla upp det och ber om att få återkomma, "visst var det Carina du hette?" " Nej jag heter Maria.." Ooops sorry, fick skylla på att jag pratat med tusen pers innan...

Har tryckt en grekrulle idag, det smakade bra, men vart mätt som en plätt, fast felet med mig är att mättheten kommer några timmar senare..
Verkar för övrigt som att jag försöker testa hur länge man kan leva osunt, och det verkar som om att det går under längre perioder bara man ger sig fan på det, och tvingar i sig den där onödiga ciggen då och då!
 
Varför bir man alltid skitnödig nä man är stressad eller nervös?? Eller är det bara jag??
Trodde jag skulle skita på mig idag men icke sa nicke. Försökte med att typ låtsas att jag inte var skitnödig, försökte lura mig själv att jag helt kopplat bort bajstankarna och tänkte att då lär det ju gå, men fan heller. trots att man vet att man måste stå där och le och vara trevlig och social med kabeln tryckandes innanför skinnet, why?? Om jag hittar en ande ska jag önska att jag inte blir nödig i sådana situationer och om jag skulle bli det trots allt så skulle det gå på en sekund att utträtta ist för flera timmar! Jag är inte direkt att främmande för att göra det på offentliga toaletter och så men ändå.. Läste en artikel om en stackars tjej som bodde hos en vän i tre veckor och varje morgon var hon tvungen att gå över till grannens tomma lägnhet för att göra "nummer 2" och till råga på det var hon alltid tvungen att gå i shorts för hon hade inte råd med byxor.. Vissa har det alltså svårare än jag=)
Några kommer fatta, andra inte=)

Imorrn blir en dag i Arbogas färger. Kul tycker säkert Tycho Brahe, men kanske inte jag.


Gud vad rädd jag blev, hörde just hur någon ropade på mig, men det var bara sängen som ville ha sällskap, jaja han får väl som han vill då! fats jag tror Håkan kommer göra oss sällskap också!
Tjao!

Bruce Springsteen 4/6??

Ligger i sängen trött som en jag vet inte vad.. Jobbade till 20.00 och sen bar det iväg till Emma. Jag, Emma, Becky och Benjamin gick ut på en promenad, riktigt skönt sen vart det varm choklad och snack innan jag åkte hem.
Imorrn väntar ännu en promenad med Ada, tänkte åka upp till skogen så hon får springa lite.
Innan jag gick till jobbet idag storstädade jag min lägenhet, och tvättade allt som behövdes. hur skönt som helst att komma hem till en nystädad lägenhet!

Jag har firrat sex biljetter till Brucan den 4 juni, vet inte än om jag ska åka men jag tror det iaf. Fyra av biljetterna gick till mosrar, som verkade överlyckliga över biljetterna.
Imorn jobbar jag i Kungsör sen är det möte i Köping vid 18.00, får se hur lång tid det tar, kanske blir lite Kina efter det, vem vet.

Nej nu ska sovas så jag orkar upp till Ada imorrn.

god natt.

jag kommer dö

av en hjärtattack i bilen. Åkte från mitt nya hood, LIDL idag och framför har jag en bil som kör max 20 på 50 väg. Kom på mig själv skrika "men vad i helvete!" men jag fick snällt åka efter denna sköldpadda, jag tutade och svor högt i min bil men inget hjälpte.När vi sen kommer till en backe, (det går ju lltid lite forare när man rullar i backe) så tro på fan att kärringen bromsa, tänk att köra 30 på en 50 väg, otäckt. När jag väl såg att våra vägar skulle skiljas lägger hon sig mitt i vägen ist för att lägga sig i höger fil, så jag fick vänta ännu en stund när hon tillslut kör fram gasade jag upp 460:n brevid och gav mördarblicken innan jag rivstartade därifrån, thats the way to drive! Om det är någongång jag kan bli förbannad så är det i bilen, gassch!

Nu har jag just avnjutit en middag all by my, hemmalagad tonfisksallad. Nu ska jag glo p Bonde specialen, och hoppas att jag får en skymt av Eveline=)



Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig, även om det är för sent att älska dig..

God natt

Var en riktigt trevlig kväll igår. Sex tappra själar dök upp. Mycket uppdatering om allas liv och spekulationer om andras.
En babychock släpptes också och den av Bea, gratulerar! Känns som om att de flesta är nöjda med sin livssituation och många av oss jobbar med något som har med utbildningen att göra, vilket är bra. Undrar dock om det var utbildningen som gav oss detta eller om det är för personligheterna.. Spelade party-alias, skoj men gick dock inte så bra för Team Vicky & Amanda=) Sov hos Anna och fick en riktigt god brakfrulle imorse, kanske ska passa på att sova där oftare??=)

Idag bar det iväg till Mariebeg och IKEA, shoppade de sista möblerna och jag tror därmed att lägenheten är fullbordad, känns så bra. Alla förutom Ellen och pappa var med. Skönt med lite familje-kvalitetsstund nu när man inte bor hemma. Som vanligt har pappa vart här och hjälpt mig idag, hur skulle jag klara mig utan honom??
Kajsa kom förbi och hjälpe mig med montering av lådor, sen var det dags för slapp med glass. Fick även besök av Mimmi & Carro en sväng.
Nu har jag strykt gardiner och målade mitt nattduksbord, vitt. Känner mig väldigt händig.

Imorrn väntar jobb och sen ev. matbjudning om tiden räcker till. Måste handla basvaror också kan ju vara kul att ha sådant hemma.

jaha dags för sängen.

God natt

En dagens tack

Styling, jobb, semla, Eskilstuna.

That's my day.
Blev nöjd med håret, s skönt!
Sen var det dags för jobb, fick två roliga besked, me llike!
Hem till Emma & Linus för årets första semla, satt rikitg fint!

Kvällen har tillbringats tillsammans med Jessica, David, malin och Pontus. Första stoppet blev Ming Palace och en riktigt god och rolig middag. Blev dock lite besvikna för den uteblivna glassen vi lovades fast just nu känns det bra hade nog mått illa annars! Sen drog vi vidare till Bishop och tog en öl. Lekte kurragömma med saker och blåtanda oss=) En riktigt trevlig kväll! Har bokat in 23 maj för Hammarby-Halmstad, kul att se en allsvensk match och i Esto också! Har lite längtan till huvudstaden, var allt för länge sedan. Jag och M samlade mynt i några år,och de finns kvar, kanske räcker till en resa till Esto med hotell??=)

Har just kollat mina SJ-prio poäng, 15091 så känner jag för det så kan jag åka tur & retur i liggvagn till Luleå utan att betala en spänn! En chans som måste tas men vet inte när än.
Har iaf bokat min Malmö res nu, drar 25 mars och jobbar där till 27:e sen bär det av till Helsingborg och besök hos Mikaela två dagar, riktigt kul då jag aldrig vart hos dem. Skåne, here I come!=)

Nu sitter jag utslagen i min säng, två systrar och en Petra är på besök de kollar TV.

Nej ussch tröttheten börjar ta över. Imorrn väntar Köping, Lindex och bolaget kanske i sällskap av en liten kille. Sen tar jag tåget till Örebro, kommer bli så kul ser verkligen fram emot att träffa de tappra som kommer. hanboll, alkohol, trevligt sällskap, skvaller och mycket mer står på schemat!



Första för i år har avnjutits i trevligt sällskap.
God natt alla!

Löning

Money money money.

Nu ska ner och shoppas för att visa min uppskattnining, sen blir det frissan lite style och skvaller.
Sen ska väl hinnas med lite jobb också, det är ju det också=)

GHa en bra dag!

Hej svejs

Kroatien vann

Fast än att Sverigetröjan var på och allt trots det nådde vi inte riktigt ända fram..

Blev ingen träning idag, jobbade sent. Sen var vi bänkade framför tv:n för att se matchen.
Träffat två ev. nya band idag, kul!
Sen har jag och Malin testat fläkt-kapaciteten i min lägenhet, verkar funka bra=)
Har fortfarande inte bestämt mig ang. bilen. Fick nyss ett mess med texten: ser fin ut, köp den! Men jag vet icke.. Fick ju inte direkt några råd från er era tråkisar=)
Såg till min glädje att jag får in min lön på kontot, trodde jag skulle få en utbetalningscheck men det kommer direkt till kontot, sweet.
Kl 10 imorrn väntar jessica med sax och färg fö att ta sig ann min frill.
Kan bli bio imorn kväll men inget bokat så får se vad som händer! På lördag blir det party, slå klackana i taket i örebro.

Sov gott sen!

Chrysler eller inte, det är frågan..

Halli hallå!

har lagt mig i sängen efter en tv-kväll med Mallan och Jessica. Handboll, Bandy, lite konståkning, semestersvenskar(eller va det heter) och made in sweden har avverkats plus lite annat. Vinst för Sverige i både handboll och bandy, lysande Sickan!
Semestertjooset var ju grest, mycket skratt så ibland fatta vi inte om det var skämt eller allvar=)

Jobbdagen har bestått av arbete i Kungsör, jag försöker hålla ordning där när Cladam är i Thai. Sen var jag in en sväng till Arboga, Pasted spelade och äntligen fick man se de live, riktogt roligt och bra lät det med!

Har ett I-lands problem, det gäller transportmedel. Har ju nu en väldigt fin EBE, 460 från 93. Den går framåt men kanske inte mycket mer och det märks att den börjar bli till åren, men jag trivs med honom=) Fick erbjudande idag om en Chrysler PT cruise 00. Väldigt fin och  bra pris (tror jag) men vafan.. Häftig bil, men ett vardagsglid för mig??Känns onödigt med lån samtidigt som jag får lite ågren att lämna iväg EBE, men skulle å andra sidan inte bli så mycket lån och skulle få bra betalt för min med, mycket bättre än jag trodde.. EBE har ju svikit mig vid de två senaste besiktningarna så jag är lite orolig att han ska göra det vid denna med! Har rådfrågat folk och en stor majoritet säger chrysler..What to do??

Nu ska jag nog läsa lite, imorrn kommer Matilda ringa och väcka mig, ska hjälpa henne med ett CV..

      eller   


God natt!

Bröllop

Just hemkommen efter en planeringskväll, med bröllop i fokus. Kommer bli så kul med allt, och jag tror att det kommer bli riktigt bra i slutändan! Funderar starkt på om jag själv ska slå till på stort och gifta mig, bara ett problem, vem skall bli den lycklige??=)

Har många bollar i luften just nu. Idag började jag med mitt "nyårlöfte", jag har både rökt och ätit glass idag så inget sånt. Jag började med min bok, vet inte hur det blir i slutändan men att börja skriva var skönt, man får ur sig en hel del och det känns bättre att ha det på papper än i huvudet.
Har även jobbat idag, tog mig typ en timme att inse att jag behövde en sladd för att kunna koppla upp mig med omvärlden, grattis Tuffcky! Sen gick det bra, två möten denna vecka ang. nya band, spännisch! Har även fått klart att jag ska till Malmö den 25-27 mars genom jobbet, väntar på att få kontakt med min vän i syd för att se om jag ska ändra hemresan och stanna hos henne nån dag eller inte.

Min vän i norr skickade över två filer idag, hon har setat och knåpat ihop två affischer till mig! Uppskattas till 1000! Tack tack och åter tack Magda!

Nu ska jag lägga mig och knåpa ihop lite mer på boken. Imorrn blir det antagligen träning om allt går som det ska!

Sleep tight!

None
En av de bästa och jag för snart ett år sen.

Theo, min man i etern

9-7 blev resultatet för ett riktigt taggat KIS idag, kul spec eftersom att de vann över Västanfors igår med,  elitserien nästa för M?=)
Hade med mig min mysiga vapendragare Theo till Krillan idag, finns väl ingen sötare kille än denna??  Berättade b.la att han brukade smälla kateter och var väldigt fundersam varför Martin var så svettig efter matchen..
När vi åkte hem så var det bara att prata på eftersom att Theo verkligen körde på reservern och mest satt och nickade till hela vägen, tror bestämt att han ligger och sover gott i sin säng just nu!

inna vi drog på matchen var vi på ängsvägen och lekte lite, jag, Tuva och Theo vi var ute och åkte båt, badade i badhuset och Theo gick med sin arbestväska till jobbet, eftersom att han var pappa. Fatta vilken fantasi barn har, vill inbland ha det jag med och glömma verkligheten för en stund.

Nu sitter jag hemma och bara softar, har nyss fått hem mitt bord och mina stolar, blir så snyggt, gassch. Nu är det väl bara att planera för inflyttningsfest eftersom att folk tjatar (känn dig träffad David). Ska försöka ta mig till IKEA i helgen, kanske kan kombinera det med Örebro.. Ska till Snygg-Anna på lördag och parta järnet, vore ju great om någon glad själ vill hämta mig på söndag och samtidigt ta en tripp till IKEA på Marieberg, någon?

Nej nu ska ringas lite samtal och göra potatissoppa, måste ju ha matlåda imorrn.

God natt!

Saknar min kumpan



åhh irri får int upp bildhelvetet!!!!

Magsjukan hälsade på...

Har vart inaktiv i mitt bloggande men det beror mest på att jag var inaktiv i mitt liv. Vaknade i Torsdags natt och förstod direkt vad som var på gång, trots att det var  flera år sedan sist. Magsjukan hade ommit till mig. Sprang upp mest hela natten för att utöva diverse mindre trevliga behov.. Fredagen blev en dag med feber och noll ork liggandes i sängen och sedan i soffan.
Igår tog jag mig ut för att renovera köksmöler, och det med bravur. Kommer bli så nice, lägger upp bilder sen när det har anlänt till mitt hood. kvällen var tänkt att partaja loss hemma hos Emli som nu tagit det stora steget in i vuxenvärlden. var där några timmar men gav upp och kte hem för att kolla på Chuck & Larry.
Idag har vi vart ut i friska luften, riktigt skönt. Eftermiddagen bjuder antagligen på bandy med min älskling Theo. Ska ringa Emma och kolla om de är sugna på en prom innan.. Nu ska jag sega lite till, mamma kommer kankse upp en sväng och sen ska jag snyggas till om det går=)

Ha en bra dag!


Smärta

är vad som viner genom min kropp just nu. Pumpade ju i Tisdags och igår gjorde det ont, idag smärtar det, fy fan!
Var i V-ås igår och träffade gänget som gör 021-live, kommer jobba på den tillställningen 5/2, kul!
Sen begav jag mig till Emma som fyllde år igår, där bjöds det på tårta som var så god att jag var tvungen att ta två bitar=)
Började lite smått med stolfixet igår, rev bort de förbsnnst fula stolsdynorna alltid en bit på väg!

Gjorde en utomordentlgt god måltid igår, fuskbaconröra med pasta, så gott så man ville knulla med maten=)

kvällen tillbringade jag i soffan tittandes på Finding Neverland, som måste vara en av de vackraste filmer någonsin. Även fast jag sett den ett antal gånger så letade sig tårarna fram och det slutade med att jag låg all by my self och störttjurade, skönt=)

Idag väntar personalmöte klockan 13 i Köping, sen ikväll är tanken att jag ska pumpa om jag klarar det med denna olidliga smärta!

Ha en bra dag!

var är plattången??!

En av de negativa sakerna med att bo själv: Man kan inte skylla på någon annan när en grej inte ligger där den borde! =)

Nu ska jag kila iväg, efter en mysig morgon med me myself and I.

Hej

Tisdag

Helt slutkörd, armarna typ skakar. Men så jäkla kul var det att pumpa ur mig själv!
Snackar med bästaste Maggie i tegeln, har anlitat henne för att göra en affisch, så snällt!

Har städat  upp lite här hemma nu, kommer bli så bra här.

Imorrn väntar möte i Västerås igen, ska springa in på IKEA en sväng och köpa min lampa, hoppas verkligen att den kommit!
Nu är jag så trtöt så snart ska sängen intas, men först lite bröllopsplanering!=)
Kommer nog mer imorn!

God natt

Lång dag

Puhh vilken dag! var på jobbet 8.00 för att planera dagen. Begav mig till Västerås runt för möten, måste erkänna att jag kände mig viktig sär jag satt i V70:n påväg till tre olika möten! Första gick alldeles utmärkt och nu är jag så taggad på att göra 100 olika saker inom jobbet, börjar dock inse att även jag måste ha begränsningar, tråkigt=) Sen dags för lunchmöte och efter det möte på konserthuset. Sen done with work.

Mötte upp Kajsa för IKEA-shopping, avnjöt en utomordetligt god fika, med en av de godaste morotskakorna jag ätit (Snygg-annas är den enda som slår IKEAs) Shoppade på friskt men fyra av de saker jag skulle köpa var slut, finito. Har aldrig förut vart med om det men nu var det vä lite typiskt.

Kvällen hemma har bestått av att skruva, klippa, stryka, borra, hammra och sura. Är så irri över mitt öga som gråter konstant och kliar och svider som salt i såren.
Har iaf verkligen kommit på att jag har världens bästa pappa, han höll på så han var svettig med mina grejer. Förhoppningsvis hinner jag med att bjuda honom på lunch imorn, som lite tack för hjälpen. När jag väl kommmit på en rolig grej ska han få det, han är värd det bästa. Pappa hade även fixat färg till mig idag, så snart ska det börja målas bord och stolar, längtar så tills allt blir klart! Har iaf kommit en bra bit på vägen idag, hyllor är fixade, bokhyllan står uppe och gardinerna har fått åde ny stång och mer passande längd.


Nu väntar sängen, klockan ska ställas på halv åtta, börjar inte förns tio, men jag måste städa upp  i bombnedslaget! Förhoppningsvis blir det pump imorrn, var grymt länge sedan så jag är taggad på att ta träningsverken!


Sov gott!!

I säng innan klockan 22

Klockan är inte ens 22, väckarklockan är ställd, kläder inför imorn framtagna och jag ligger redan i sängen. Har tvingat mig själv att gå och lägga mig innan tio och det gör jag nu. I-lands problemet i detta fall är att jag har en vän som heter Asus och det är aningen svårare att sova när den är inblandad, efterom att det finns så mycke kul att snoka på.

Fick sällskap av en liten dam idag, Tuva ville hänga på till mamma så det fick hon. Sen drog vi upp till mig och tittade, planerade var hon skulle ha sängen om hon skulle flytta in men bestämde sen att hon skulle bo kvar hos sin mamma och komma hit och hälsa på ibland istället. Hon såg sen mina vistkort och ville gärna ha ett så hon kunde se mitt nummer och ringa om hon ville sova här eller hälsa på, hon är väl allt för söt=)

Imorrn börjar jag alltså vid 8.00, första mötete i V-ås klockan 10 sen flyter det på med två till. Efter det ska jag möta upp Kajjan och dra mig till IKEA, kan fan inte vänta på att köpa allt hit så pappa fick ställa upp med att låna ut pengar tills jag får lönen.. Bra att ha pappor ibland, min pappa är dock bra att ha för det mesta. Idag bjöd han på en grymt god måltid också!


Nej nu ska jag väl försöka sova då.. Men tror att jag ligger och myser en stund till med min GR och en bok. Tänker på min vän i norr när jag nämner GR, måste snart kolla ett datum när jag kan åka upp. Innan denna vår är slut ska jag både hälsa på min vän i norr och min vän i söder, måste bara pussla ihop det på nå vis!




Min vän i söder.

God natt!

zoombie

Dygnsrytm, up my ass.

Fredagen bjöd på vin, ost & kex och trevligt sällskap. Den slutade sarra, pinit=)

Igår var det bara att sega, skulle ha jobbat men blev inte så. Hjälpte Anna med all djurtransport runt om i västmanland.
Kvällen var lugn och mysig, tror att alla fick någorlunda resfeber för Annas skull. Sömnen smög sig inte på förns runt fyra..

Fick just ett sms att de sitter på planet och ska strax lyfta till the land of thai, är inte avis p flygresan, solane de kommer få njuta av skulle dock inte sitta helt fel!

Måste skapa lite mer rutin i mitt sovande, imorrn börjar jag redan klockan 8 så då gäller det att vara utvilad! Just nu känner jag mig som en zoombie, vaknade av att jag fick ett sms 12.30, tur var väl det annars vet man aldrig hur länge jag skulle sovit!

Trivs i min nya lägenhet, men skulle vilja fixa klart allt nu p stört, köket, hyllorna och allt, men jag får glatt vänta tills nästa lön. Livet är orättvist här upp i I-landet. Snacka poblem.

Funderar på vad man ska göra idag, behöver tvättas men tvättstugan var upptagen så icke. Lutar åt att ringa tll min lovely friend David.
 


här ser ni mig på bas i vårt nya band, vi rockar. Nu ska vi bara försöka hitta en spelning!=)


Min Thaikompis som kommer vara borta i 25 dagar nu.

Hejp

9/1-2009

Hej hallå!

Solen skiner och snön ligger kvar på marken, wonderful.

Kan inte påstå att jag var sugen på att gå upp när klockan ringde imorse men lyckades iaf ta mig upp på tredje alarmet.
Idag väntar möte klockan 11, sen jobba på och kvällen ser ut att bjuda på vin och trevligt sällskap.

Fick ett samtal från min gamla boss Björn igår, han tyckte att jag skulle jobba hos de imorrn, sitter nu i valet och kvalet om jag ska det eller inte. Var länge sedan jag var där så det vore rikitgt kul att köra ett pass, samtidigt som det känns surt att binda upp en hel Lördagskväll för att jobba. Men det lutar nog åt att jag gör d et iaf, knäpp elelr inte.

Nu ska här fixas iordning sen dra till jobbet.

Ha en bra dag!

New

Nytt år, ny bostadsort, ny lägenhet, ny inredning, ny mobil, nytt jobb, ny känsla.


2008 har vart ett jäkla händelserikt år.

Haft många trippar till Stockholm.

Melodifestival.

Funäsdalen.

Luleå.

Jobb.

Projektarbetet.

Göteborg med klassen.

Lars Winnerbäck.

Jobb.

Tagit examen och är numera Professionell Upplevelsearrangör.

Flygit för första gången, och överlevt=)Hade dessutom helt underbart på Kreta.

Art Garfunkel

Jobb.

Fått ett drömjobb, som Musik & Ungdomsansvarig, Abf Västra Västmanland.

Flyttat till egen lägenhet.


Har hänt så otroligt mycket men kan ju inte skriva ner allt, där var iaf vissa av de godbitar 2008 bjöd på.


Jaha annars händer det mycket för tillfället, försöker komma in i jobbet eftersom att jag nu i januari ska stå på helt egna ben. Samtidigt som jag bonar in mig i min nya lya, känns hittills som jag lyckats rätt bra, trivs utmärkt än så länge. Lite grejer kvar att fixa så klart men det kommer så småningom!

Har på känn att detta kommer bli ett grymt år.


Nu ska jag börja slipa på min nyårssidè, töntigt med löften ju.

 

Eftersom att i princip hela mitt liv har förändrats till detta år kände jag att min blogg, som är på god väg nedåt, också behövde ett facelift. Håll tillgodo!


2009 here I come!


BOOM

Håll i er, för snart smäller det!