Stockholm

i mitt hjärta. Besökte storstaden igår för lite shopping och lite "må bra"-feeling. Jag och Izzy tog nio tåget in och var hemma ca 12 h senare. med mig  hem hade jag byxor, tröja, tunika, smink, parfym och lite smått. Jag hade tyvärr inte med mig min jacka hem, när jag hittade den så insåg jag att den kostade 800 kr mer än vad jag trodde så övervägde jag och kom fram till att jag iaf var värd den och tro inte på fan att någon annan såklart köpt min jacka och bara lämna felpassande storlekar kvar, då blir man lite sur. =)Men jag ska göra ett nytt försök att hitta den idag för nu vill jag fan ha den, trots priset!

Nu ska jag fixa min mama i håret, bye bye

Min födelsedag..

..blev fantastisk, mycket fina paket och uppvaktning från anade och oanade håll. Tack till er alla!

Som en föresenad present var jag igår på ABF och pratade jobb, det slutade med att jag numera är Musik & Ungdomsansvarig i Västra Västmanland från första December och ett år framöver, fan vad skönt!! Känner mig just nu överlycklig och aningen stolt.

Tjänsten är heltid och i veckorna, visst kommer det bli lite i helgerna, men inget schemalagt, vilket innebär att jag även kan jobba i Västerås då och då. Det är så svårt att släppa taget om Sigurdsgatan, speciellt eftersom att man har så underbara arbetskamrater!

Idag har vi hunnit med en tripp till Eskilstuna, där det inhandlades skor. Nu laddar jag upp inför bandy på krillan, hemmapremiär stundar och förhoppningsvis en seger för KIS mot Helenelund bara att hålla tummarna!
Kan dock inte skrika för mycket på matchen då Sing Star väntar ikväll och när det är tävling, ja då kommer tävlingsinstinkten, jag går för seger även där!
Nu ska jag ladda upp med många lager kläder så man inte förfryser på Krillan!

/ Musik & ungdomsansvarig=)

Snön

har kommit, men är den här för att stanna??
Jag och Mikaela tog en skogspromenad idag och helt plötsligt som från ingenstans står vi där ögon mot ögon med två älgar!
Nja kanske inte öga mot öga men ruggigt nära, så vi vände tvärt för att ha livet kvar i behåll=) Drog ist vidare till nästa skog där det inte var en enda älg i syne, skönt!
Vi hann med en fikatur, återvinningstur, där vi fyndade och en åktur innan vi gick skilda vägar.

Ikväll har jag blivit uppvaktad i förskott, M bjöd på toast skagen och pannkakstårta, det uppskattades mycket av mig. Som om att inte det vore nog fick jag också presentkort på massage, längtar!
Imorrn ska vi upp tidigt och dona min syster och jag så nu måste jag vila ögonen.


halloj galoj

Har haft en perfekt dag, började den med en kot prom i det pissiga vädret. Sen drog jag till Köping och hälsade på Emma och de underbara barnen, blev kvar där under eftermiddagen. Sen var det dags för badhuset, där det var tänkt att vi skulle simma, det slutade dock med att vi inte tog en enda längd utan bara hade trevligt snackade och bastade.
Till Dh vart det pizza och ännu mer snack, just hemkommen från M&Mś place nu.
Imorrn blir det nog skogsmulle.

Kulligull

Idag har det vart en riktigt ute-dag i det fina vädret. Började med att jag och syster no 1 tog med oss hunden upp till skogen och gick, Sen kom Mikaela förbi och vi gav oss snart ut i det fina vädret, men föst ett stopp hos Jessica på lite kaffe. Efter maten drog jag upp till Malin & Mikaelas nya hood. Där vi jublade högljutt åt världens bästa och roligaste Zlatan. Sen Boston Tea Party såklart.
Imorrn måste det nog bli en tripp till stan och prata vett med några där och på kvällen verkar det bli motion blandat med TV. Badhuset och DH alltså. Mys.
Ska försöka sova lite snart så man får lite beauty sleep, kan behövas.

Helgen

är över. Var ju ledig igår Lördag vilket inte hör till vanligheterna men kvällen vart dock lugn. Hälsan var inte på topp så kvällen innebar sömn, kortspel och en skjutsning (?). Idag tog vi bilen till varggropen för en lång skön promenad, sen hem och bara ta det lugnt. Kvällen bjöd på film och snack, trevligt. Imorrn bitti blir det en walk om väder och mående är okej, har nysit sex gånger sen jag la mig  i sängen, på typ två minuter alltså, men förhoppningsvis  sover man bort det.

Nu ska jag läsa de sista sidona i min  bok, sen sovdags.

God natt

Lördag

Förkyld och seg som en segis.
Jobbet gick ypperligt, och det tack vare de roliga jobbkamraterna man har. En bra sak är att vi delar det stora ätar-intresset=)

Nehe nu ska kollas på TV och samtidigt följer jag KIS match borta mot Tranås, just nu ledning för KIS med 2-0, go KIS.

På återseende!


Nemis

Slutade rätt tidigt idag så nu ligger jag i sängen och spanar allt möjligt på nätet.


Försöker planera min framtid, men vet inte riktigt hur den ska planeras, spännande eller otäckt? Hur som så kommer det bli grymt bra i slutändan och har jag tur så får jag ett besked jag väntat på redan imorrn!

Stockholm måste iaf besökas innan sista december, har ett presentkort som går ut då, så funderar på att det sista helgen nu i november. Var alldeles för länge sedan man besökte huvudstaden, blev ju rätt ofta i våras eftersom att jag hade min praktik där så nu börjar man sakna det lite.

Imorrn börjar jag kl. 16 och innan det ska det inte hinnas med så mycket vad jag vet. Måste betala min jävla bot jag fick häromdagen så irri och arg är jag men vad hjälper det?

Har fått bloggtorka och vet inte alls vad jag ska skriva om.

 


I need a little time,
To think it over,
I need a little space,
Just on my own
I need a little time
To find my freedom
I need a little time....

 


Dagen idag

känns oerhört tung.

Lena & Orup igår, allt gick som smort och alla verkar glada och nöjda. Tror inte att vi stötte på ett enda stort problem och allt flöt på som det skulle. Så idag känns det grymt bra med gårdagen och fem plus i VLT var ju bara som grädde på moset!

Känslan i bröstet är dock inte den bästa idag, känns så tungt. Men funderar på att dra till jobbet tidigare så man slipper tänket..
I helgen blir det antagligen jobb, men det vet man ju aldrig, nej back to basic.

Nu kan du få mig så lätt

Mötet igår kändes riktigt bra, svar förhoppningsvis senare denna vecka.
Hjälpte till att städa sen på eftermiddagen och kvällen vart det en långis med Kajjan i det sköna vädret.

Imorse gick jag & Ada med mamma till jobbet, skönt att ta en sväng tidigt på morgonen. Sen hem och vila innan jag senare hämtade Theo Tiger, för att gå och mata fåglarna och åka truck. Sen slöt Malin, Rasmus och Tuva upp hemma hos mina föräldrar. Fika, snack och matlagning. Nu har jag just ätit, rotmos och korv. Väntar på att få åka och träna just nu, youtube på och just nu rullar Håkan..
Jobb imorrn då, full rulle, så skönt.
Nehe nu ska jag plocka undan lite här..


Back to black

Många förändringar i mitt liv just nu, för mycket för att jag ska kunna fokusera och förstå vad som egentligen händer..
Men jag antar och hoppas att de val som gjorts är de rätta. Känns bara lite ovant med hela situationen.

Fredagskvällen blev kanon, alkohol, ost & kex och vänner. Det hela slutade med att jag, Malin och Magda entrade Hanta runt midnatt och shakade loss mest hela natten. Sen blev det nattmys med samma tjejer i min lägenhet.
igår var det dags för jobb igen, privatfest. Segade bort hela dagen och begav mig sen till V-ås för arbete.
Idag har  jag både uppvaktat morfar och pappa, vi lagade mat till pappa och det uppsakattades. Har också hunnit med att se KIK förlora med uddamålet..
Nu ligger jag i systers säng hon är i Sthlm så då passar jag och Ada på att gona ner oss i hennes säng.
Imorrn ska jag på möte klockan 10 sen blir det nog en sväng för lite shopping förhoppningsvis.

I veckan blir det iaf jobb på onsdag, Lena & Orup kommer till V-ås så då blir det jobb från tidig morgon till sen kväll.

Dags att försöka sova lite då.
Just nu så räddar Lars W mig, som vanligt..

Sov gott!

Onsdag kväll

Åkte till Kungsan på förmiddagen.
Hämtade Tuva vid dagis klockan ett och sen bar det av raka vägen till Köping. Var hos Emma o co och fikade en sväng och sen drog vi ner på stan för att inhandla middagen, köttbullar med mos.

När vi sedan ätit var jag så himmla trött när vi kollade på film så jag höll på att somna, Tuva tyckte dock inte att filmen var bra så vi skulle istället leka affär, och jag fick heta Gun-Britt=)

Nu ligger pluttan i sängen och sover så jag ska gå och borsta tänderna och titta lite på TV.
Imorrn ska vi vara i Kungsör innan 11 för då börjar dagis. Sen vid 16 så börjar jag att jobba..

Ha en trevlig kväll.

Vet att min blogg börjar bli väldigt ttråkig men jag har ingen ork, kommer kanske sen!

Tisdag kväll

Pumpat och kollat DH som vanligt. Nu ska jag fixa lite kläder jag tvättade idag och lite strykning också för den delen, sen blir det kanske lite valvaka om man orkar.

Imorrn ska jag hämta min solstråle på dagis vid klockan ett, sen ska vi bege oss till Köping och troligtvis sover hon över hos mig, mys!

Ska jobba Torsdag och Lördag denna vecka, Fredagen blir eventuellt lite mys med goda vänner, men har bara hunnit prata med en av de än så länge så vi får se.
 Matilda sov hos mig inatt så vi skrev ihop lite ansökningar till olika jobb i Sthlm, får se vad det blir med det.

Jaha nehe nu ska tvätten vikas då..

God natt!


Så är det

Veckoslutet bestod av arbete, Zoo och Västerås.

I onsdags tog jag också steget och lät jessica klippa av mig håret. Jag blev grymt nöjd, och det verkar som om att det var bra=), så tack så mycket Jessica!

I lördags kväll var det dags för Singstar och vin, men det blev cola för mig eftersom att jobbet kallade på söndag morgon, men trevligt var det allt! Ska dock träna upp mig lite till så att jag slår Marcus nästa gång.

Denna vecka vet jag inte vad som väntar, varken med jobb eller annat. Så det återstår att se.


Orken tog slut.

A need a little time är het just nu..

Kolla in den här