Tidig

Ska strax iväg till Västerås, men hinner datanörda mig lite innan iaf. Ska vara på Sigge kl 10.00, vet inte vad vi kommer göra idag men det blir nog bra hoppas jag. Har nyss fått några skojiga mail av min p-vän, de verkar ha humor på sitt jobb dem=) Trodde även att han hade kissat på sig inatt, hans täcke var helt dyngsurt nere vid fötterna så jag var tvungen att fråga. Ett lite surt svar tillbaka var att han hade svettats som fan, hur kunde jag tro att han pissat ner sig typ..
Har fått ett tråkigt mail av min Spanska-lärare, om att det fattas två inlämningsuppg från mig, hade helt glömt den skiten men då är det bara att sätta igång och skriva spanska igen då, åhh.
Har en jäkla träningsvärk sen igår, skönt att det känns att man pumpar.

Ha en bra dag, syns säkert ikväll igen=)

Katrineholm

Redan Tisdag, tiden går så himla fort. Spenderade min helg i Katrineholm, åkte runt 10 på Lördag morgon och kom hem vid 20 på Söndagen. Hade jätteskoj med Erica. först var vi ute på heden hos Ericas far, hur mysigt som helst käkade lite taco och spelade spel=) Sen bar det av in till stan, sov fem minuter och sen var det duschning och stylning som gällde. Drog igång festandet och sen kom det ett antal Katrineholmsvänner, riktigt trevliga var de. hade en trevlig förferre hos Erica sen bar det iväg till Statt med fullproppat dansgolv! Några timmar, mycket svettande och jäkligt många skratt senare så väntade nattmat, sen promenad hem till lägenhetn för lite sömn. Vaknade kl 11, låg och snackade och sen vart det dusch och frukost, satte oss vid tv:n för att käka frullen kl 12, gissa om vi blev häpna när de då välkomnar till 11 nyheterna=) Dumma som vi är så hade vi ju glömt bort att ställa om tiden, otippat, nej=) Då hade vi en timme till på oss att ta oss till Bandyn, fick se KIS slå Katrineholm/Värmbol med 5-0, vilket också innebar att KIS tog hem segern i cupen, Congrats! Och inte nog med det så gjorde martin AnDREAsson 3 mål, det ni ;)

BTW, Hemtentan är inskickad och klar, tack gud för det, hoppas bara att jag klarade skiten nu också..

Igår vart det en två timmars massage, det satt inte helt fel. Sen lite shopping med syster, matlagning med honey, prom med Chedd och slutligen träning med Jessica, Emelie och Carro. När man sen kom hem från den var jag helt slut, så skönt.

Idag har jag, trixi och min bäste vän handsfreen gått en prom på 45 min, skönt att vakna till lite.

Nu ska jag röjja lite innan jag ska till Västerås, börjar ju min LIA idag, kl 13.00 har jag möte.

Ha det !

Tjipp



image59
Erica and me i Lördags på förferren.




Länge sen man drack öl, och inte har man blivit snyggare för det=) 

Klart

Nu har vi avslutat vår kurs, upplevelsekunskap. Har haft fyra bra, känslosamma, lärorika och framförallt roliga veckor. Har vart jätte-roligt att jobba ihop med ettorna, men nu ska vi ut på LIA så vi kommer inte träffa de små liven på tre veckor, tomt. Sitter och väntar på tåget i hallsan just nu, det går 14.29 elelr nå om jag inte minns fel. Ska iaf bli skönt att komma hem, ska ta tag i tentan igen då, nu vet jag iaf typ vad jag ska skriva på den frågan som irriterat mig mest. vet inte vad det blir sern, Eveline tycker att jag ska bege mig hem till henne, tycker väl jag med men vet inte om orken finns, inte tiden heller kanske för den delen, har ju ingen aning om hur lång tid det tar att göra hemtentan, för jag vill f-n ha klar den idag, eftersom att resten av helgen ska tillbringas hos Erica i Katrineholm.

Måste gitta och snacka med Inger nu, see you alla!

Uppleveslekunskap

Har haft en helt underbar dag i skolan, alla sex grupperna har redovisat sina gestaltningsuppg idag och det var kanon kul! tyckte att alla gjorde grymt bra ifrån sig.
Men nu är jag trött och har huvudvärk, har dock sovit en sväng men det känns inte direkt bätre, ska snart iväg o träna, får hoppas att det släpper då. Imorrn är det sista dagen av vår upplevelsekunskap, tråkigt men skönt. Sen på måndag är det dags för LIA:n, kommer nog bli skitbra och kul som bara den. Måste få klart min hemtenta på rikigt nu, ska försöka köra ett sista ryck efter träningen idag..

Nu ska jag byta om inför mitt body pump pass, med glitter ihåret=).

Herrå

Galen

Kan man bli galen på riktigt av att plugga?? jag tror isf att tdet är det som håller på att hända med mig och min hjärna. Är så tokigt förbannad på någon som heter Mikale Olsson och har skrivit en krönika som jag ska förstå, men jag fattar nada och blir bara irriterad på allt ordbajs han skriver..

Idag har vi iaf gjort klart allt inför redovisningen imorrn, kommer nog att gå galant, lär ju inte kunna gå så fel med våran proffsiga grupp, vi är rätt grymma faktsikt.

nej nu ska jag väl ta tag i tentan, igen och det för sista gången hoppas jag, men det tvivlar jag på..




Känner mig typ som ett gröthuvud.

Hemtenta my ass

Har haft mysdag i skolan idag. Jag, Erica, Amanda och Gustav har inrett vårt rum som vi ska använda oss av på upplevelsekunskapen, så mysigt så! Kommer att bli så roligt att se de andra gruppernas också. redovisningen är på Torsdag. Åkte bil till skolan idag, skönt att vara hemma denna tid. Jaha ikväll är det pump, längtar till det tycker att det är så skoj så=).

Imorrn blir det kanske lite hemtenta om jag inte är så duktig och sätter mig med det nu.. kan inte bestämma mig. Men åh vad jag tycker den är dryg och tråkig och irri blir man. Men igår kom jag på att det är mindre än ett år kvar tills jag är klar, så det är ju bara att kämpa på in i det sista, gud så skönt men ändå läskigt, tänk om jag inte blir något efter liksom? Nej nu ska jag sluta tänka neg, klart jag kommer att få världens roligaste jobb och bra pröjs det får jag nog på köpet=)

Nu ska jag iaf fylla i utvärderingen av Promotionbåten 2007, och det känns som om att cen kommer bli väldigt positiv..

Hej o hej

Ps: Tonight´s the night, ( Desperate housewives=))

Veckan



Ännu en helg och därmed vecka är över. Hoppas ni har haft en bra vecka. Min vecka har vart skön. Onsdagen var extra rolig i skolan, då vi spelade in filmer, våran blev ju (allt annat än) grym=) Kommer att läggas upp på youtube så då ska jag adda så att alla får ta del av den. Youtube används förresten just nu av mig apologize med Timbaland lyssnas det på, grymt bra faktiskt. Undrar vad man ska spela för grym låt härnäst?..

Torsdagen var det eget arbete på fm. vilket innebar att vår grupp träffades runt 11 och tog en lunch och till den snackade vi en massa, förutom skolarbete=) Trevligt värre var det iaf. Naturens hus skulle besökas under em., vi gick en prom genom de vackra höstskogarna, men jag och Erica ägnade oss mest åt kill-snack och gamla minnen, vår promenad blev trevligare så.

Fredag var ledigt, däcken byttes och ännu en skogspromenad togs, denna gång med sällskap av syster och Ada. Thor Modéen biografen fick besök av mig, Tuva och Ellen senare, Råttatouille stod på programmet. Helt okej film, kanske var lite för gammal för den dock, men det hade jag mina aningar om innan. Hur som, det var Tupisens första bio-besök och som med allt annat så klarade hon det galant, (trots att hon blev trött efter en timme och ville lägga sig på golvet inne på biografen och sova=)) vi hade jätteskoj så det måste göras om. Sen vart det lugnt med lite mat, mys och Idol.

Richard och Michelle skulle firas igår så jag begav mig dit runt 14.00, innan bytte jag gardiner och donade hemma. Väl där ute så var nästan alla mina mostrar och massor med kusiner och kusinbarn, väldigt trevligt att träffa alla känns som om att det var ett tag sen. Vart en hel del snack om, t.ex.: Hängtuttar, ständigt aktuellt ämne med vår släkt. Namn, vissa av mina mostrar tyckte tydligen att David var ett hemskt namn när han föddes och förstod inte hur moster Helene kunde döpa honom till det. Och mycket mer men allt får ej rum i denna blogg. Började sen jobba kl 18 på Sigurdsgatan, Västerås Allstars var det som spelade. Stod i baren och fixade lite plock, flöt på helt ok. Så jäkla trevliga arbetskamrater där så jag tror inte att jag någonsin kommer att kunna ha tråkigt en kväll där=) Var hemma vid 3.15 sov knappt fyra timmar och sen upp och jobba i Kungsör.

Var kul att vara där igen, har inte jobbat på en evighet. Sen åkte jag hem och förberedde taco-paj. När M kom hem vart det ett besök i sängen för lite ssssömn, blev väckt en timme senare och maten stod på bordet. Tv-mys, besök av Jessica, sen också liten del av familjen, fika och prat för att nu sitta här som en annan nörd.


Men nu ska jag faktiskt avsluta detta och gå och duscha lite, sen ska jag sova, ända tills jag vaknar (utan någon alarmklocka alltså). Imorrn ska jag försöka med att börja på den där jäkla hemtentan, wish me luck...


God natt!


Promotionbåten

Har haft en helt underbar helg! i Fredags blev det ju som sagt teater och sen var jag, Kajsa, Magda och Jessica hos mig och gjorde pizza och moffade, jättemysig kväll med mycket snack och skratt!
Pengar spenderades i Lördags då det bar iväg till Eskilstuna för shopping, kom hem med lite smått och gott. Sen var det Fotboll hemma hos oss och efter en skön ( och väntad) seger så entrade vi bowlinghallen, hyrde två banor och sopade banan gjorde jag, nästan iaf=) Hem för lite sömn sen åkte vi till Örebro på sönmorgon. Avfärden var klockan tolv och innan det skulle vi träna på pratet och fixa iordning bussarna. Sen väntade Stockholm, promotionbåten avgick klockan 18.00. Och jäklar vad kul vi hade det, vi röjjde på Söndagen. Trerätters middag stod på schemat, slurp var det! Sen väntade dansgolvet, vi dansde i timmar. Hytten vi hade var en C-hytt så det var lite läskigt kan man säga första gången och allt också, men det gick helt okej, hade ju Erica som sov-vän. Vaknade bara en gång och satte mig och skrek till lite, men erica lugnade ner mig=) Måndag var arbetsdag, men det var inte direkt jobbigt, mest roligt att få vara med. Känns så jäkla kul med klassen nu, så roligt folk ( och ja tvåorna jag lovar att jag tycker om er också, är bara lite skönt med omväxling och nytt folk=)) 

Igår blev det en sen hemkomst, hem och i säng typ, somnade som en stock. Hade dock vaknat några gånger och snackat lite i sömnen, hehe roligt värre=)

Idag blev det en långdag i skolan 8.30 och kom hem 21, men det var ju alldelles lagom till DH. Men nu tänker jag sussa lite, ha det gött! 

hej och hej  

image52

Redo för party.


                                                                                             

Erica och gabbe.                                                   Linnea & co.                                                       Emma ägde dansgolvet=)



                                                                                         
                                         
                                           Ida är glad.                                                  Bea, jag & A-h på däck,(lägg märke till vinden i håret)

Teater

Nyss kommit hem från school, tog ett tidigare tåg hem,det är ju bara fredag en dag i veckan var min orsak till det.
På vägen hem cyklade jag och hämtade ett paket m kläder, men tyvärr så sitter det sådär, lite stort tror jag..

Snart kommer Kajsa och då ska vi gå på teater på haga, solstrålarna spelar upp sin så det ska bli skoj! Efter det så kommer Jessica och förhoppningsvis Magda och kanske nån mer och käkar och har lite fredags-mys, härlig fredag. Martin är i Uppsala och ska spela deras första träningsmatch, så lycka till säger vi bara! Kommer bli kul att se de spela i vinter, i allsvenskan och allt, är så stolt över honom!!

Jaha nej nu ska jag varva ner en aning!

Hunnnit med såå mycket idag

Fick sluta tidigare från LIA:n idag, 14.30, så skönt det behövdes..
Åkte o handlade en sväng på ICA, sen hem och gjorde en nyttig lasagne, med spenat och grejor, skit-gott!!
Sen gjorde jag en morot och vitkålssallad, mumms. Som om inte det vore nog så slog jag ihop två äpplekakor och två smulpajer. Det ni=) In i frysen så har man ju när man får fin-besök, great!

Sen drog jag och Emelie och tränade boxercise på city. Typ en och en halv timme senare, skakig i hela kroppen och svettig så var det klart, vi var så grynt duktiga!

Nej nu måste jag käka en banan.

ha det bra!

hej o hej

lololo

Ännu en vecka har passerat.
Måndagen var det som vanligt LIA. Alltid skoj.

Tisdag innebar ny kurs, upplevelsekunskap, verkar skita skoj, men rätt fullproppad, kommer komma hem 17.35 var dag ubnder fyra veckor, drygt. Sen var det pump och efter det höjdpunkten som ni vet vid detta laget, DH!

Onsdag- Skola som vanligt, sen en långpromenad runt UB, all by my self and my phone.

Torsdag- Skola och det innebar målning, vi hade skitaskoj, fick i uppgift att måla ett djur på ett stort ark, tillsammans i gruppen utan att säga ett ord. Min grupp, som består av Erica, Amanda och Gustav (vi fick tillfälligt besök av Julia i Torsdags) löste det alldeles utmärkt, det blev ett GEVAJ-djur, som är en sort skalbagge=)

Fredag- Ledig. Besök på vårdcentralen kl 8.45, innan det en promenad. Klipptid kl 11, har cutat håret rejält nu. Sen fika med Jessica, film med mamma och systrar(mitt på ljusa dagen), Willyshandling, span på ny vinter-jacka, tacolagning med honey och idol med M, Isabelle och Jessica. Perfect night.

Lördag- Avfärd till Kungsan, femman i lockmora med Isabelle och Ada, perfekt väder och tempo=) Runevallen för att se ett rätt dåligt KBK kryssa i kvalet mot Oden, det skulle vara en vinst, enligt mig iaf. Avkoppling hos mor och far innan Västerås och jobb på Sigurdsgatan väntade, Weeping willows och min uppg var att servera, och kvällen gick utmärkt, så skönt!!Hemma vid två, dusch och sen bums i säng. Hade dock några störande inslag i min sömn, nämligen en ful(l) pojkvän som ville ha sprit=) Hur som jag lackade rätt okej över att få min sömn avbruten, men imorse var jag lugn igen=).

Söndag- Avfärd till kungsör även denna dag. Hälsade på på mitt gammla jobb, jätteskoj, var fyra månader sen sist.. Sen hos mor och far och åt god mat. Sen prom med Ada och Marta, hann även med att se en period i ishallen.  Sen vart det spel och pajkväll hos föräldrarna  med Isabelle, Martin, Ellen, Jessica, mor, far och mig. Men vi fick tyvärr avsluta innan någon vinnare korats.

och nu sitter jag här och ugglar. Ska till Arboga imorrn, sen ham och laga en "ny" lasagne. Sen kanske det blir lite tränig med Empan, får se vad det är för tid och så bara.

Jaha nu ska jag avsluta, ska dega lite nu.=)

Kram


                    

Gösta målar så fint.     Jullan och Erica.           Amanda koncentrerad.       Jag, ful=)




Lördagsmorgon

Har just käkat lite stress-frulle, M har precis dragit iväg till Kolsva, laget ska och köra cross-kart. Jag ska göra iordning mig, sen ska jag dra till Kungsan, tänkte ta med mig Adis på en långis i lockmora. Sen blir det nog kvalfotboll påp Runevallen, och kl 18 börjar jag jobba i Västerås, Weeping Willows kommer till stan så då ska jag jobba.

Btw klippte mig igår, blev en rejäl bit att cutta av, men det känns skönt var så trött på mitt långa hår. Men lite konstigt känns det allt och annorlunda ser det ut, jeje ska dra nu.

Adios

Helt slut..

Är jag just nu, har vart och tränat och jobbigt var det. Lastade på lite extra på vissa låtar och det kändes kan jag säga, axel-låten var också extremt jobbig idag, men det är skönt nu iaf efter duschning. Strax börjar Desperate, och till det blir det tonfisksallad a la Vicky, mums!

jaha nehe nu ska jag göra lite grejor på dattan sen måste jag hinna ner o ta tvätten innan 21..

See yaa!

Började en ny kurs idag btw, verkar roligt men kanske en aning jobbigt? Kommer åka 7.12 och komma hem 17.30 var dag, kommer bli kämpigt men va fan=)