Äntligen

Äntligen! Nu är det över, gjorde sista redovisningen idag, och det gick väl helt ok, gick skita bra för gruppen iaf. Kan lugnt säga att det känns så skönt att äntligen ha det gjort.
Det var så kul att höra alla andra grupper också, alla hade gjort på sitt egna lilla vis, vilket var skoj. När allt var klart så drog några av oss in till Örebro och käkade på Jensens, jätte trevligt och gott  men servitrisen kunde kanske haft lite mer koll=)

Nu ska jag snart ut och ta en riktigt lång och skön promenad med Anna och hennes vapendragare Chedd. (om jag får stava som jag vill)
Imorrn blir det sista dagen i Hallsberg för den här terminen, vilket ska bli skönt. Har redan gjort en termin, vad fort tiden går! Sen väntar tre veckors praktik, hoppas att det blir så  bra som jag tror!

Nej nu väntar promenadskorna=)

 Så här snygga var vi på vår redovisning idag, inte illa.

Body Pump

Har vart och pumpat, skönt att få ur sig lite..
Ska springa in i duschen och sen kommer Anna och förgyller kvällen tillsammans med DH. Ska poppa lite popcorn, så vi kan trycka lite. Sen är min kväll fan perfa. Skönt.


Orka orka..



 Finaste

This is the first day of my life.

Hejsan jag heter Viktoria Johansson och jag har vart projektledare för grupp fyra som består av.....blablablabla. Muntlig redovisning imorn, vet ej om jag kan träna mer än jag redan gjort. Hoppas att det går bra iaf, men det känns så.
 
Gud vad gott det doftar, håller på och bakar snoddas till Ellens match och till min plutt som älskar det. Vår förmiddag bestod av att städa och städa och städa, har storstädat hela lägenheten, inte det roligaste men nu är det jäkligt skönt och väldigt fint.

Ikväll är det body pump, ska bli skönt att ta i lite, känns som om att det var evigheter sen. Och efter pumpen så är det veckans höjdpunkt, Desperate Housewives helt klart det bästa som finns på tv och det ända jag följer.

På Torsdag ska jag besikta pärlan, första gången i min ägo. Håller verkligen tummarna.... 

Nej nu ska smeten ut på mina snoddas! 

This is the first day of my life.
image4

Snyggast i stan=) Från examensfesten i Fredags. Jag, Ann-helen, Joel, Anna, lite Maria och Ericas rygg

Helgen

Examensfest i Hallsberg i Fredags, så jäkla skoj. Synd att man inte kunde stanna längre bara, sen vart det öltältet och det var väl helt ok.

I Lördags var det rätt lugnt till eftermiddagen, då fixades det inför kvällen, först Kungsör, sen Köping. Så mkt folk i tältet att man fan inte såg nån man kände stundvis, men det var kul. Träffade ju lite gammla godingar och det är alltid kul! Kvällen kunde ju iofs sluta på ett lite trevligare sätt, men vafan för mkt dricka helt enkelt=)

Igår var det också lugnt, sen firades ju mamma.

Idag har jag redan vart i skolan, så skönt att vara hemma tidigt. Måste träna muntligt idag, redovisningen är på onsdag. Ska bli så skönt när allt är gjort då ska vi nog ut o "fira" med lite käk. Sen på Torsdag är det sista skoldagen innan sommarn, så skönt. Sen väntar LIA i tre veckor, kommmer nog att bli skitskoj tror jag.

Jah nu ska jag göra lite nytta.




Så fin låt:

Another turning point, a fork stuck in the road
Time grabs you by the wrist, directs you where to go
So make the best of this test, and don't ask why
It's not a question, but a lesson learned in time

It's something unpredictable, but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.

So take the photographs, and still frames in your mind
Hang it on a shelf in good health and good time
Tattoos of memories and dead skin on trial
For what it's worth it was worth all the while

It's something unpredictable, but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.......

Jaha du

Söndag kväll. Skön dag imorrn, ska till Örebro mellan 13-16 och lyssna på 2:ornas examensredovisning kommer nog att bli intressant också. Sen på tisdag smäller det, 3:e och sista provet i affärskunskapen. Så imorrn kväll ska det pluggas så det heter duga.
Cruising i helgen, Tuva var med igår och kollade på bilar. Sen kom Kajsa o Carro o Matilda så korkade vi upp lite, var trevligt tills vi drog ner på stan då vi inte gjorde så mkt.

Nej nu väntar sängen, skönt.

Måste bli roligare på o skriva blogg btw

hej då

Wihoo

Var på ett möte med mitt LIA-företag igår, så nu känns det så bra. De verkar jättetrevliga och arbuppgifterna verkar skitroliga, jag riktigt längtar till det! Wihho, allt löser sig ju alltid, blir så irri på mig själv att jag alltid deppar ner mig när något går dåligt, för det brukar ju alltid lösa sig.
         Var uppe med tuppen idag, Martin gick upp halv sex så jag har inte kunnat somna om än, kan ju bero på det fina vädret. Hursom känns det rätt bra eftersom att jag har sista provet på tisdag så måste jag verkligen plugga, ska sätta igång alldeles strax. Ska försöka plugga tills Marta kommer hem runt halv ett sen ska vi ut och käka lunch.
        Imorrn är det hockey och cruising, får se om det blir några öl eller inte, har inte riktigt bestämt mig än. Sen är det ju eurovision imorrn också skulle vilja se det med... Känns som om att det är ett riktigt I-landsproblem. Nej nu ska jag nog plugga lite, så man har det gjort.


Bye bye

       


Måndag

Måndag i all ära.
Ska snart tillbringa några timmar hos min bäste vän, sängen. Imorrn blir det att åka bil till skolan, skönt att komma hem lite tidigare. Har jobbat med projektet hela dagen idag, kommer drömma om olika kalkyler och budgetar inatt=). Har skrivit en massa på affärskunskapen idag också sista provet nästa vecka, ska bli så skönt att ha det överstökat! Ringde från ett jobb idag också, har fått sju dagar i sommar, alltid något men måste väl hitta något mer så att jag överlever kanske.

Nej nu vänter min kompis på mig.

Tjipp o hej!

1 maj

Redan maj, tiden bara rinner iväg!
Har sån jäkla ångest inför imorn, har engprov, så drygt! Orkar inte bry mig blir bara arg.

Igår vart det westerqwarn, helt ok men inte så mycket folk som man hade hoppats på. Blev ingen fylla för min del heller, vart helt enkelt inte full.
 
Henke och Martin sitter och glor på fotboll på vår nya super-tv (eller inte) , kan man ju också roa sig med om man tycker att det är kul. Känner inte alls för att åka till skolan imorrn, vill bara vara hemma känns det som. Nu ska jag fortsätta att  roa mig med att skicka lite bilder från min mob till dattan.

hej o hej